Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#5869133 Napisano: 02.06.2014 13:35:24 w Inne mniejsze markety
anialistopad napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

wiecie cos o palete w hebe trwa od dzis,a nie ma regulaminu

napisz coś więcej

info w magazynie hebe na ich stronie
regulaminu brak

podobny konkurs od dziś w Dayli

organizator Albedo, regulaminu brak

za jakieś 20 minut będę miała informacje co i jak z tymi konkursami

I jak Kaki masz cos?
Kto mi dzisiaj zrobi zakupy ? -> pw
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5868866 Napisano: 01.06.2014 14:02:45 w Zakupy na konkursy - usługi
jak chętny na Cocacole z Katowickiego Reala (3 tablety na sklep) , paragon po kosztach zakupów to dzwonić (dotyczy znajomych posiadających mój nr emotka )

Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5868428 Napisano: 30.05.2014 16:57:49 w Wkurza mnie...
marzenier napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Isiulka, ja rozumiem, że są osoby, którym bardzo zależało akurat na takim ogromnym opakowaniu, rozumiem ich żal. Ale nie rozumiem sposobu w jaki prowadzą rozmowę, cyt. z fb:

"Oficjalnie informuję. Jeżeli nie otrzymam nagrody wartości 100zł-pisze reklamacje. Wzieliście nr pesel, popieraliście się podatkiem od 100zł, etc. Więc Raffaello Polska pytam: gdzie kupujecie Nam te opakowania 150 gr? Ja byłam w 5 sklepach i ceny sa od 9,99 zł do 11,50zł. Podatek płacicie od KWOTY/SUMY, a nie ilości pralinek-100szt, czy 105...No i ta nieszczęsna wysyłka...za samo to gratis chociaż 5 szt powinien być, nie mówiąc że regulaminowe 100zł-to 100zł!

Jeszcze żeby Raffaello zlewało te wypowiedzi, a oni odpisują. Można np spróbować rozmawiać na temat ewentualnego opóźnienia, ale żeby zorganizowali te wielkie paki, jak komuś bardzo zależy. Ale nie, trzeba od razu wyjechać z roszczeniami, pretensjami. No nie podoba mi się sposób w jaki konkursowicze tam piszą, bo naprawdę obawiam się, że kręcenie takiej afery i te cukierki zaowocuje zamknięciem bramy do konkursowego ogrodu. I huk, nie będzie ani cukierków w dużym pudle, ani niczego innego. Czekam tylko na wpis konkursowicza, że wysyła sprawę do sądu i od teraz Raffaello może się z nim kontaktować jedynie za pośrednictwem adwokata. Jeszcze do niedawna myślałam, że świat kręci się wokół KARTOFLI. Myliłam się, kręci się wokół źle zapakowanych cukierków.
emotka

Ja osobiście czuję się lekko zażenowana jak czytam takie jak przytoczony wyżej cytat..

oficjalnie informuje ...

łahohoho powiało grozą
i też tak myślę,że to był jeden z ostatnich ich konkursów niestety

emotka emotka Ja absolutnie nie bronie tych anonimowych krzykaczy, założyli lewackie konta to i pyskują na forum, jakby przyszło porozmawiać oko w oko to się okazuje, że rozmówca ma lat 13 albo reprezentuje jakąś patologie społeczną.

Dla mnie konkursy facebookowe to jest totalna pomyłka, bo albo atak na organizatora i pretensje dosłownie o wszystko, a jak wygrasz to byle jaki motłoch będzie sobie Twoim nazwiskiem gębe wycierał, zarzucając oszustwo. Wiec to zdecydowanie nie na moje nerwy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5868342 Napisano: 30.05.2014 14:31:43 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Ale teraz można dać 7 osobom - i to mnie bardziej cieszy emotka
No ok, nagroda miała być inna (inaczej zapakowana), ale to co wypisują na profilu Raffaello doprowadzi jedynie do tego, że przestaną organizować konkursy. Chcieli dobrze, coś tam im nie wyszło - przyznali, że z ich winy, przepraszają, rozmawiają z fanami, nie olewają sprawy. Ja uważam, że taki sposób wykłócania się będzie z niekorzyścią tylko dla nas. W tym roku jest mniej ciekawych konkursów, agencje i organizatorzy ciągle słuchają pretensji, o wszystko. Konkursowicze potrafią wywlekać takie głupoty i roszczenia, że rzygać się chce. Żeby nie było - ja nie bronię Raffaello, ale jestem w miarę elastyczna w takich sprawach. Dostanę 100 pralinek? Nie, bo dostanę ich 105 emotka Sami pleciemy sznur na nasze konkursowe szyje...

Ja tam nie brałam udziału, ale akurat się nie zgadzam bo 100 pralinek Raffaello w wielkiej promocji nagłośnionej w mediach kosztuje 100 zł, a 7 opakowań Raffaello kosztuje 70 zł emotka Sami podkreślali jak prestiżowym prezentem jest karton ich pralinek, a później dają ludziom pospolite opakowania.
Chociaż jakbym grała to było by mi wsio jedno w imie zasady, że darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda.

Osobiście nie lubie konkursów na fb, każdy jeden wiąże się z licznymi pretensjami, więc jak dla mnie moga ich nie robić wcale na rzecz smsowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5868331 Napisano: 30.05.2014 14:18:54 w Oddam za darmo
misiamisiam napisał(a):

isiulka napisał(a):

Zbiera ktoś jeszcze Cocacole albo pepsi (pepsi do jutra)?

zbieram cocacolę emotka

Poszło emotka
Jak ktoś chce pepsi to pw Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5868321 Napisano: 30.05.2014 14:09:21 w Oddam za darmo
Zbiera ktoś jeszcze Cocacole albo pepsi (pepsi do jutra)? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5868131 Napisano: 30.05.2014 09:54:02 w Zakupy na konkursy - usługi
anialistopad napisał(a):

kto mi zrobi zakupy w MarcPol pw najchetniej za wymiane na ihne paragony

Ja również emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5867894 Napisano: 29.05.2014 17:42:09 w Wkurza mnie...
Chociaż wychodzi na to że ten wątek ma ten sam problem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5867891 Napisano: 29.05.2014 17:40:28 w Wkurza mnie...
kajeczka napisał(a):

zamulający nadal wątek Szukam... emotka

Mnie też ,może niech ktos założy nowy a tamten zamknąć skoro od kilku dni zawodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5867851 Napisano: 29.05.2014 16:05:49 w Inne mniejsze markety
No a skąd niby to zamieszanie? Otóż przyszedł sobie konkursowicz z szanownego forum, koniecznie chcąc rozmawiać z kierownikiem sklepu ( bo to zbyt poważna sprawa by poruszać ją z bylejaką kasjerką) przedstawiając nurtujące go pytanie, który nr paragonu podać na kuponiku konkursowym ? Przejęty kierownik sklepu chcąc sprostać oczekiwaniom klienta zadzwonił do centrali przedstawiając swoje i klientawątpliwości i nagle powstał problem.Bo dotąd błaha sprawa będąca jedynie formalnościa urosła do rangi poważnego problemu. Dlatego ja lubie kameralne konkursy, każdy wygrywa, wszyscy zadowoleni, zero problemów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5866815 Napisano: 27.05.2014 12:06:26 w Inne mniejsze markety
karkocka napisał(a):

W Żabce (Freshmarket) widziałam ulotki z konkursem Disneya Kiora do wygrania wycieczka na Korfu, ale nigdzie nie mogę znaleźć regulaminu emotka

http://disney.kio...20konkursu%20SMS.pdf

I dodaj do bazy, bo nie chce karniaka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5866723 Napisano: 27.05.2014 09:53:10 w Inne mniejsze markety
Monika11 napisał(a):

Dzisiaj ,lub jutro może Groszek się odezwie- kto czeka ?? emotka

Nagrody marne, więc mi średnio zależy, ale niech będzie że czekam. Chociaż ten nastrępny bardziej mnie interesuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5864338 Napisano: 20.05.2014 12:27:36 w Inne mniejsze markety
assal napisał(a):

Można zgłosić konkurs do urzędu.
Możliwe, że dostaną karę. Możliwe, że tylko upomnienie.
Ale szybko wyników nie zobaczymy emotka

Można ale pamiętaj że taki "donosy" nie mogą być anonimowe ,to raz, a dwa agencja ma prawo dowiedzieć się kto donos zgłosił, więc powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5863200 Napisano: 16.05.2014 20:44:16 w Ambasadorinnowacji - Philips
katrin22 napisał(a):

Ja mam nadzieję, że te pkt to błąd i ta funkcja filmiku też emotka

Ale pewnie jak ktoś rozwiąże to doda 2 pkt i już, bez możliwości powrotu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5863197 Napisano: 16.05.2014 20:41:52 w Ambasadorinnowacji - Philips
Zapraszamy na jedyne w swoim rodzaju wydarzenie Laser Experience, podczas którego zaprezentujemy na żywo najbardziej innowacyjny produkt do męskiej pielęgnacji z unikalną technologią laserową – Philips Beard Trimmer 9000.
W programie wydarzenia:
- niezapomniany show LaserMan,
- występ Bartka Grzanka (półfinalisty programu „Mam Talent”).
Dodatkowo każdy z Panów, który przybędzie na spotkanie z zarostem i podda się stylizacji wykonanej przez zespół stylistów z legendarnej Jaga Hupało Born to Create, otrzyma nowy Philips Beard Trimmer 9000.
GDZIE:
21 maja 2014 roku, Basen Artystyczny, Warszawa, ul. Marii Konopnickiej 6
Godzina 20:00
UWAGA: Pierwsze 10 osób, które klikną DALEJ, otrzyma od nas zaproszenia na powyższy event. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5863194 Napisano: 16.05.2014 20:39:53 w Ambasadorinnowacji - Philips
Coś mi nie pasuje z punktami 2 filipsy? 1 filips? Chyba o jedno zero za mało, więc radzę się wstrzymać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5863038 Napisano: 16.05.2014 17:13:46 w Paragony
0 0

isiulka

#5862938 Napisano: 16.05.2014 14:48:31 w MC - Agencja inna niż wszystkie
ladyinred napisał(a):

to pan Sławek taki pieszczoszek, który wciąż czeka na telefony emotka

może zbiera minuty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5862936 Napisano: 16.05.2014 14:43:29 w MC - Agencja inna niż wszystkie
mia napisał(a):

joan napisał(a):

martadr8 napisał(a):

I co, wiadomo coś z tym Ajaxem???

Nic, więc pewnie - tradycyjnie - laureaci zostali już poinformowani emotka Dopóki ktoś nie zadzwoni, nie puszczą esemesów, musimy przy każdym konkursie pokazać, jak bardzo nam zależy emotka

Dokładnie.
Może ktoś ma chęć na dzwonienie? emotka

Mia zostałaś wybrana w imieniu e-konkursowiczów , tylko jak będziesz dzwonić to powiedz, że nie życzymy sobie więcej takich opóźnień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5862909 Napisano: 16.05.2014 14:02:50 w Inne mniejsze markety
black_cat napisał(a):

Isiulka a będą w maju jakieś nowe konkursy ?

Yyy a czemu Ty mnie o to pytasz emotka Poza tym na forum funkcjonuje PW , więc polecam go używać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0