Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#5846632 Napisano: 07.04.2014 14:55:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chyba coś nie tak z tym tematem... Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5846629 Napisano: 07.04.2014 14:53:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
arya napisał(a):

Muszę Wam powiedzieć, że bardzo lubiłam kidyś Smolara (zresztą z wzajemnością emotka ), ale nabrałam dystansu kiedy jekieś pół roku temu zadzwoniłam do nich, a pan w trakcie rozmowy zdradził mi, że "chcą eliminować zawodowych konkursowiczów..." emotka , więc się go spytałam co rozumie przez stwiedzenie zawodowy konkursowicz,bo przecież ten kto zagra z powodzeniem raz, czy drugi i zaczyna grać w konkursach staje się- można by powiedzieć -zawodowym konkursowiczem emotka Oburzyłam się pytajac co złego widzi, że ktoś grać w konkursach częściej niż raz na rok, a poza tym to dzięki nam konkursowiczom, kręci się ich konkursowy biznes (ostatnio nawet bardzo)! W końcu z czego by żyli, gdyby nie my - brać konkursowa, która podnosi im "obroty konkursowe", poszli by na zieloną trawkę emotka
No i zastanawia mnie co robią, by jak ta powiedział pan ze Smolara "eliminować zawodowych konkursowiczów" i czy firmy zlecające im projekty konkursowe życzyłyby sobie tego!? emotka - Wątpię!

Mnie wyeliminowali, mimo że nie wygrałam u nich nic konkretnego emotka Raz się udało jakąś pierdołę w urnowym konkursie. Od tej pory głucha cisza. Jestem zatem na czarnej liście? Jest jeszcze druga opcja, której moje nadęte ego nigdy nie przyjmie-beznadziejnie piszę emotka

Mnie też skutecznie wyeliminowali, pewnie w polarku z żabki był podsłuch emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5846592 Napisano: 07.04.2014 13:58:19 w Zakupy na konkursy - usługi
Dziękuje wszystkim za propozycje, już nieaktualne. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5846565 Napisano: 07.04.2014 12:46:31 w Inne mniejsze markety
isiulka napisał(a):

Jak ktoś może to niech doda do bazy
https://scontent-...58990621476025_n.jpg
http://dayli.com....konkursu_timotei.pdf

Aha a jak już ktoś doda, to zapraszam na pw z oferta paragonu bo nie mam tego sklepu u siebie.
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5846561 Napisano: 07.04.2014 12:44:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ja też nic nie widzę, ale ostatnio jak byłam u nich na profilu (jak wrzalo z Persil Lavender) ktos umiescil u nich na fejsie post, ze zglasza sprawe Henkelowi i ze sa w sumie "beznadziejna agencja" cos tam cos tam (juz nie pamietam) i ze jest na pewno wiele lepszych i bardziej zorganizowanych emotka a na drugi dzien juz profil Smolra stal sie martwy.

O widzę, że znowu coś mnie ominęło! emotka Jak warto, to nigdy nie wlezę na to FB.
Zdradź jakieś szczegóły - o co szło tym razem? emotka

Chodziło o te wyniki, że niby "ukradli sobie żele do prania" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5846479 Napisano: 07.04.2014 09:59:55 w TESCO konkursy
izana napisał(a):

isiulka napisał(a):

a do kiedy mają regulaminowo czas?

Wybór laureatów 4.04 plus 3 dni robocze na poinformowanie, czyli wygląda na to, że czas mają do środy.

No to super, czyli jest szansa, że będą dzisiaj emotka
Dziękuję za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5846474 Napisano: 07.04.2014 09:48:20 w TESCO konkursy
a do kiedy mają regulaminowo czas? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5846448 Napisano: 07.04.2014 08:54:03 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie że już na 5 konkurs w tym miesiącu nie mogę kupić produktów konkursowych bo nie ma ich w sklepie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5845905 Napisano: 04.04.2014 18:14:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
radosna napisał(a):

Jestem pod wielkim wrażeniem i dotychczas w konkursie Jogobelli ta praca mi się najbardziej spodobała, ale wymaga pracowitości i cierpliwości:
http://www.jogobe...szenie/index/id/5585

Jesy świetna, Była już tu omawiana. Ja w tym nie biorę udziału ale jest bardzo dużo świetnych prac w tej edycji. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5845800 Napisano: 04.04.2014 14:50:30 w TESCO konkursy
joan napisał(a):

agencjasmolar napisał(a):

Drodzy forumowicze, zachęcamy do wzięcia udziału w nowej loterii Heinekena w Tesco - codziennie konsola PS4 do wygrania! emotka
http://www.smolar...aj-o-nagrody-w-tesco

Dzień dobry, za loterie z alkoholem podziekuję.

A jak tam "załącznik wskazujący numer paragonu" do konkursu „Napędzamy wiosenne przemiany!” w Tesco? emotka

Ja tylko wspomne, że jak będziecie kupować heinekena to zbieraćkapsle, bo chlopcy z naszego forum zbieraja na mecze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5845785 Napisano: 04.04.2014 14:29:13 w Paragony
Też mam garniery jak cuś:) Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5845746 Napisano: 04.04.2014 13:36:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tabaza209 napisał(a):

gdzie je podawali ? tak z ciekawości bo skoro nie dzwonili to nie wygrałam -prosze powiedzieć gdzie były lub sa ?

Każdego dnia przychodził smsy z informacja o wygranej bo codziennie byly losowania przeciez. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5845737 Napisano: 04.04.2014 13:24:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tabaza209 napisał(a):

Czy piszecie dziewczyny o konkursie Garniera -gdzie należało zakupic produkt i wysłać SMS o treści garnier ?
Bo czekam na wyniki , nie wiem czy w ogóle są , nic nie wiem .

Wyniki były na bieżąco każdego dnia emotka teraz została tylko rezerwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5845690 Napisano: 04.04.2014 12:35:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

mariolakal napisał(a):

mahuska napisał(a):

a co z Garnierem?? Niby do południa miała być rezerwa emotka

A skąd takie wieści ? emotka

Ja
Z garnierem jest tak dziś i jutro kończą weryfikację paragonów , a w piątek około południa puszczą smsy do rezerwy .I tym razem nie robie sobie jaj pisze na poważnie,A i Pani mówiła,że na paragonie musi być jasno i czytelnie określona nazwa zakupionego paragonu,ja np,z tesco mam dez.gar,fresh i już delikatny problem jest,komisja ma się zastanawiać co z takimi robić,bo oni wiedzą,że to garnier,ale czytelnie nie jest do końca

to jest czyjś cytat z 1.04.... emotka

Dopiero 12, może jeszcze puszczą choć ja w ich rezerwe jakos nie wierze. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5845675 Napisano: 04.04.2014 12:14:11 w Informują
Dzwoni Groszek BAM ze szczoteczkami z nr 814441299 Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5845279 Napisano: 03.04.2014 14:59:45 w Dyskusje o wynikach konkursu
Nie no aż tak wysoko ich nie cenie, co do samochodów to raczej nie mam złudzeń emotka
Ale nagrody do 3 tyś zł jeszcze trafiają do konkursowiczów,te powyżej trafiają w czarną otchłań emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5845273 Napisano: 03.04.2014 14:54:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dokładnie...
Moim zdaniem do końca tygodnia wszystko się wyjaśni.
Wątpię by Smolar się połasił na żele do prania , skoro po byle jakiej kampanii promocyjnej, Agencji zostaje tego tyle, że oni naprawdę nie muszą się narażać kombinując z wynikami. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5845266 Napisano: 03.04.2014 14:49:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
kalka napisał(a):

radosna napisał(a):

isiulka napisał(a):

joan napisał(a):

radosna napisał(a):

Niedługo się okaże, że najlepszą i najwięcej dającą nagród agencją jest ... Media Contact!!! emotka

Bo u nich to człowiek przynajmniej nigdy nie ma złudzeń emotka

Co Wy znowu chcecie od mojej ulubionej agencji reklamowej emotka
Media Contact emotka emotka

emotka emotka emotka emotka emotka
To powyżej do dla pana Sławka. Możecie się śmiać ze mnie albo mi nie wierzyć, ale on o mnie nie zapomina przy rozdawaniu nagród.

Kochana, nie miej złudzeń emotka raz na 100 konkursów wpadła pasta do zębów tylko dlatego, że to był wyjątek potwierdzający regułę emotka A po ostatniej interwencji nie miał facet innego wyjścia emotka

Kalka ja wygrywałam u nich główne, więc nie do końca się z Tobą zgadzam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5845259 Napisano: 03.04.2014 14:41:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
To wygląda tak, jest regulamin i agencja musi się go trzymać, czasami zdarzają się sytuacje , że agencja nie wyrabia. I wtedy udziela się informacji, że wszystko zgodnie z regulaminem się odbyło, laureaci powiadomieni itd. No bo co mają powiedzieć? Jeśli się przyznają , że nie to wtedy wsadzają głowę pod gilotynę, no bo jak to " nie przestrzegacie regulaminu?".
Więc spokojnie na pewno info jeszcze nie poszło. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5845244 Napisano: 03.04.2014 14:09:38 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ja bym się jeszcze wstrzymała z tym Smolarem, kiedyś był konkurs z frytkownicami gdzie było 200 nagród i tez mówili, że laureaci poinformowani a popołudniem dziwnym trafem nagle zaczęły dochodzić smski. Wyświetl w wątku >>
0 0