Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#5762770 Napisano: 28.10.2013 13:09:21 w Intermarche
cudaczek121 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

anava napisał(a):

joan napisał(a):

Czy na paragonie z Crunchipsów macie ich wagę? Regulamin wskazuje, że na paragonie musi znajdować się "gramatura opakowania" emotka Zastanawiam się, ile jeszcze awantur trzeba, zanim paragony będą drukowane poprawnie - na żadnym z moich paragonów nie ma podanej gramatury emotka

ja mam na jednych dopisek "150l"

u mnie też tak jest
a może mnie Ktoś uświadomić jak wprowadzić ten kod ze środka do heyah,żeby się doładować 5 zł ?

Podpinam się pod pytanie.Kupiłam co prawda crunchipsy w zwykłym sklepie,ale nie mam pojęcia jak mam go doładować emotka

W srodku opakowania jest naklejka, wklepujesz kod z naklejki na stronie i wyswietli ci sie kod z doladowaniem Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5762168 Napisano: 26.10.2013 15:07:35 w Intermarche
Dolly gwarantuje Ci, ze jak ktoś moim hasłem wygra samochód to będę walczyć jak lwica emotka
Również dopinguje tych co walczą o swoje.

A czy ktoś widział info o konkursie Warki w Intermarche albo wie kiedy startuje? Organizator nie chce póki co podzielić się regulaminem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5762160 Napisano: 26.10.2013 14:46:17 w Intermarche
dolly napisał(a):

isiulka napisał(a):

No to jak ktoś ma tupet aby szarpać się, że ktoś ukradł mu hasło, które wcześniej on sam ukradł no to można tylko takie osoby pozdrowić emotka

Mi osobiście lata kolo tyłka czy ktoś używa moich haseł, po co się mam denerwować takimi pierdołami. Jakbym je słała na ten sam konkurs i zobaczyłabym je na liście obok innego numeru to może bym to wyjaśniała, ale tak? Co mi z tego, że komuś odbiorą nagrodę jak do mnie i tak nie trafi bo nawet w to nie grałam. I mogę iść o zakład , że agencja to oleje.
Ale powodzenia tym co chcą walczyć o swoje.

haha, dobre, skoro nic nie dostanę to mam to w nosie... emotka

Nie Dolly , chodzi o to że napsujesz sobie nerwów za nic.
Ja już wystarczająco dużo płacę na służbę zdrowia na skutki popsutych nerwów, więc ucze się nie przejmować takimi drobnostkami. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5762159 Napisano: 26.10.2013 14:44:33 w Intermarche
jua napisał(a):

Jakby co to posiadam hasła z Kamisa właśnie sprzed lat w pdfie, jakby komuś miało to pomóc w walczeniu o swoje emotka

Teraz pewnie zaleja Ci PW, że chca walczyc o swoje byleby dostac te hasła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5762140 Napisano: 26.10.2013 13:54:30 w Intermarche
No to jak ktoś ma tupet aby szarpać się, że ktoś ukradł mu hasło, które wcześniej on sam ukradł no to można tylko takie osoby pozdrowić emotka

Mi osobiście lata kolo tyłka czy ktoś używa moich haseł, po co się mam denerwować takimi pierdołami. Jakbym je słała na ten sam konkurs i zobaczyłabym je na liście obok innego numeru to może bym to wyjaśniała, ale tak? Co mi z tego, że komuś odbiorą nagrodę jak do mnie i tak nie trafi bo nawet w to nie grałam. I mogę iść o zakład , że agencja to oleje.
Ale powodzenia tym co chcą walczyć o swoje. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5762101 Napisano: 26.10.2013 12:04:16 w Intermarche
mightyb napisał(a):

alika napisał(a):

anialistopad napisał(a):

normalnie chamstwo ,jak tak można czyjeś hasła powysyłać emotka emotka dziewczyny zgłaszajcie do organizatora dlaczego ,ktos ma korzystać z Waszej pracy,nic Wam za to nie oferując.

dokładnie, może dzięki temu będzie rezerwa

Lub nie będzie już konkursów na hasła.....Współczuje ludkom pracującym w agencji , teraz gorącą linię będą mieć i wyciągną wnioski i będzie ZERO jakichkolwiek konkursów emotka Oby nie emotka

Na szczescie to nie ludki z agencji o tym decyduja. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5762086 Napisano: 26.10.2013 11:31:48 w Intermarche
Jak tutaj była taka frekwencja zapożyczonych tekstów to wolę nie wiedzieć co jest na innych konkursach, gdzie wyników nie podają emotka

Moim zdaniem wszędzie powinny być udostępnione wyniki, podane hasła obok imię i nazwisko autora, przynajmniej było by wiadomo kto albo komu ktoś zajumał hasło. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5761760 Napisano: 25.10.2013 16:47:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
claudia napisał(a):

Proszę o pomoc,jak myślicie czy ja dobrze kombinuję, że jak w tchibo wygram np. 3x filiżanki, to mogę w jedną kopertę włożyć wszystkie 3 paragony,a oświadczenie? Wypełniać do każdej nagrody, czy wystarczy jedno?

Ja radzę nawet zwykłym listem słać, ale osobno. Bo może być to potraktowane jako 3 krotna próba a jedna wygrana. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5761750 Napisano: 25.10.2013 16:42:03 w Intermarche
anus napisał(a):

o ten konk chodzi

http://www.smolar...woj-obiad-ze-smakiem
http://www.smolar...onkurs-kamis-w-tesco

ale nie ma już regulaminu, ani wyników

Dokładnie plus 2 serie Kamisa z telewizorami w Auchanach Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5761749 Napisano: 25.10.2013 16:41:11 w Intermarche
Czy wiadomo coś o konkursie Warki w Inter? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5761721 Napisano: 25.10.2013 16:22:09 w Intermarche
Jeśli to mowa o moim haśle, to ja nie mam nic przeciwko , że ktoś je powielił. I tak bym go nie wysłała.

Ale żal troche du*e ściska , że nie grałam w tym konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5761695 Napisano: 25.10.2013 16:11:36 w Intermarche
cc_investigator napisał(a):

isiulka napisał(a):

Mi też nie chciało się jechać do ITM a szkoda bo moje hasło wygrało, samo wzięło udział, takie ambitne emotka Chyba, że smolar za mnie teraz je wysyła.

Kluczowe pytanie:
uwaga, uwaga

Czy było gdzieś publikowane, jako wygrane?

Bo nie przypominam sobie, żeby Smolar, gdzies dawał wygrane hasła, oprócz głównych samochodowych...
Ale może za krótko gram.

No zdecydowanie za krótko grasz. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5761690 Napisano: 25.10.2013 16:08:19 w Intermarche
Mi też nie chciało się jechać do ITM a szkoda bo moje hasło wygrało, samo wzięło udział, takie ambitne emotka Chyba, że smolar za mnie teraz je wysyła. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5761677 Napisano: 25.10.2013 15:58:43 w Intermarche
Jest dużo zlepek z innych konkursów np.

ITM.117478.Dove to marka godna zaufania w kwestii jakosci ma duzo do pokazania.Cudowne dla skory i wlosow ma zalety,dbajac w kazdym wieku o wszystkie kobiety!

Hasłą z Bielendy

Uwielbiam Bielende,bo to marka godna zaufania,w kwestii jakosci ma duzo do pokazania,dziala zawsze kompleksowo,kobiety czuja sie wyjatkowo.

UWIELBIAM BIELENDE,bo cudowne dla skory ma zalety i dba o w kazdym wieku w mej rodzinie kobiety, zachwyca je- BIOTECHNOLOGIA PIEKNA BIOTECH 7D Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5761666 Napisano: 25.10.2013 15:52:15 w Intermarche
Ciekawe ile osób teraz pośle te hasła na knorra w tesco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5761661 Napisano: 25.10.2013 15:50:17 w Intermarche
Oooo widze moje dwa hasła które wygrały na kamis w Smolar emotka tylko że ktoś podmienił nazwę na knorra Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5760993 Napisano: 24.10.2013 18:01:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ewelajna napisał(a):

Czy ktoś z Was wygrał w Neste z Tesco?

tak Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5760778 Napisano: 24.10.2013 13:52:51 w PLAGIATY
Nie no nie ma co dyskutować bo zaraz dojdziemy do skrajności typu, czy moge wstawić na konkurs zdjęcie na którym jestem , ale które wykonywała moja koleżanka?
Wychodzi na to , że nie chyba że ona mi pozwoli emotka

Mówimy o konkretnym przypadku, winowajca został ukarany, sprawiedliwości stało się zadość i tyle. Kilka osób następnym razem dwa razy pomyśli zanim doda czyjąś focie chyba o to chodzi? Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5760771 Napisano: 24.10.2013 13:45:09 w PLAGIATY
koza.k90 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Tak, ale w tym wypadku nie ma wizerunku , chyba że liść klonowy ma coś przeciwko emotka

wizerunek to nie tylko twarz

Oczywiście, że nie.
ALE
Musi odzwierciedlać cechy charakterystyczne osoby, pozwalać ją zidentyfikować. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5760757 Napisano: 24.10.2013 13:33:49 w PLAGIATY
Tak, ale w tym wypadku nie ma wizerunku , chyba że liść klonowy ma coś przeciwko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0