Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika isiulka

isiulka

#5760740 Napisano: 24.10.2013 13:16:45 w PLAGIATY
joan napisał(a):

isiulka - całkiem możliwe, ale wobec tego mam krótkie przesłanie dla Zetki, żeby sobie takie "konkursy" wsadzili w d* emotka Udawanie imbecyla to wynik tylko i wyłącznie lenistwa i olewania swoich obowiązków. Wystarczy odrobina dobrej woli ze strony organizatora i tego typu sytuacje nie mają miejsca. Jeszcze dojdzie do tego, że jakiś konkurs wygra wiersz Szymborskiej z nutka kocią i organizator będzie oczekiwał, że Jej spadkobiercy będą się babrali w koopie i dochodzili swoich praw przed sądem. Niesmak, niesmak czuję, tego nie robi się kotu.

PS: Isiulka, jak będziesz usuwała co drugi swój post na forum, to Ci pstryknę w nochala emotka

Heheh usunęłam, bo nie wiedziałam czy to nie dotyczy jakiejś konkursowiczki stąd i uznałam, że może nie warto o tym pisać emotka

Moim zdaniem nie ma możliwości omyłkowego wgrania zdjęcia (przypadkowo trafiającego w tematykę konkursową), a nawet jeśli to po opublikowaniu można napisać, że to pomyłka i aby je usunięto.

Jestem ciekawa jakie będą konsekwencje tutaj, to będzie niezła przestroga dla oszustów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5760602 Napisano: 24.10.2013 11:27:51 w TESCO konkursy
szprotka napisał(a):

isiulka napisał(a):

Właśnie odkryłam patelnie na telefonach, a dane trzeba było do 24 godzin emotka

oo..będzie rezerwa u pana Sławka emotka

myślę , że nawet spora emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5760596 Napisano: 24.10.2013 11:21:32 w TESCO konkursy
Właśnie odkryłam patelnie na telefonach, a dane trzeba było do 24 godzin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5759924 Napisano: 23.10.2013 11:39:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzwonił ktoś może do tqg w sprawie niedokładnie opisanych paragonów? Czy nie będzie problemu z laboo jeśli na paragonie jest ogolnikowo np. "pasta do zębów", albo "wkładki" Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5759372 Napisano: 22.10.2013 14:23:29 w Informują
0 0

isiulka

#5758757 Napisano: 21.10.2013 15:07:45 w TESCO konkursy
moim zdaniem ostatni etap był najtrudniejszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5758745 Napisano: 21.10.2013 14:57:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Coś wiadomo w sprawie Laboo? chyba dość długo się bojaja mój paragon jest z tekstury od nowości nic nie było na nim widać, a teraz aż boje sę zaglądać. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5758655 Napisano: 21.10.2013 13:57:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
frodo napisał(a):

agamaty napisał(a):

isiulka napisał(a):

Jejku ja rozumie, konkursy - rywalizacja o nagrody, ale niektórzy traktują to jak walkę o przeżycie. Na FB same afery o nagrody emotka Milka przestałą dzwonić z uwagi na skargi , normalnie szał emotka

jak Milka przestała dzwonić z uwagi na skargi? O co chodzi?

No właśnie... O co chodzi???

No Pani zasugerowała, że odbiera bardzo dużo telefonów w sprawie paragonów, żeby lepiej zachować oryginał.

I generalnie jak miała miły nastrój to dziś już dała do zrozumienia, że zawracam jej du*e emotka bo dzwoniłam, się upewnić czy ma wszystkie moje dane. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5758644 Napisano: 21.10.2013 13:39:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jejku ja rozumie, konkursy - rywalizacja o nagrody, ale niektórzy traktują to jak walkę o przeżycie. Na FB same afery o nagrody emotka Milka przestałą dzwonić z uwagi na skargi , normalnie szał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5758625 Napisano: 21.10.2013 13:14:09 w Carrefour konkursy
agamaty napisał(a):

edith napisał(a):

Czy z 25 expressy ruszyly czy cisza emotka

chyba z 26 też jeszcze nie było, prawda?

Dziś pewnie resztówka 27,26 i 25. Muszą dziś skończyć wg regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5757701 Napisano: 18.10.2013 21:56:26 w TESCO konkursy
Czemu wy już czekacie na wyniki z ost. etapu patelni, jak teoretycznie dziś miała być komisja? wiec do następnego Piątku wg regulaminu czekamy. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5757540 Napisano: 18.10.2013 16:41:37 w TESCO konkursy
kasiul napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

gryszelm napisał(a):

W Leonie 0 na 2 zgłoszenia emotka

a ja 0 na 4 emotka

0/3 emotka

0/2
Uuuuu czyli cinżko. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5757529 Napisano: 18.10.2013 16:29:48 w Carrefour konkursy
czyli nie ma nadziei emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5757517 Napisano: 18.10.2013 16:15:11 w Carrefour konkursy
jackk76 napisał(a):

Dalej są na 27

czyli jest jeszcze nadzieja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5757139 Napisano: 18.10.2013 10:49:56 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

grazka78 napisał(a):

wku***a mnie praca, ciągle tylko "zrób to, zrób tamto"

a po co się w pracy siedzi emotka Dla dekoracji emotka Ja się cieszę jak mam full roboty, bo dzień w pracy szybciej wtedy zlatuje Wkurza mnie studentka, którą ojciec zatrudnił na umowę-zlecenie.Wczoraj chyba z pięć razy słyszałyśmy od niej,że ona w naszym biurze dostaje zawsze najtrudniejsze umowy do napisania emotka Na dodatek stwierdziła,że ta umowa, którą akurat pisze na pewno nie dojdzie do skutku, bo się klient rozmyśli.Po co takie głupie gadanie.Jak byłam na zwolnieniu, to ponoć wielką łaskę robiła,że musiała iść na pocztę czy do sądu.Ma sztuczne paznokcie i stuka nimi w klawiaturę tak donośnie,że w całym biurze słychać,ech. emotka

Mnie to akurat cieszy, bo mam wrażenie że młodsze ode mnie pokolenie (choć sama jestem młoda) nie potrafi ciężko pracować, więc jest szansa że będzie zapotrzebowanie na dobrych pracowników.
Też mam taką współpracownicę, strasznie jej uwłacza, że raz na dwa tygodnie musi przelecieć mopem biuro (robimy to wszyscy na zmianę), i na dokumentach zostawia odciski palców z twarzowego makjażu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5757138 Napisano: 18.10.2013 10:43:12 w TESCO konkursy
radosna napisał(a):

A ja tam lubię czekać i czekać na rozwiązania konkursów emotka Wtedy wyobrażam sobie, że na pewno jedna nagroda moja. A po rozwiązaniu czasem rozczarowanie jest gorsze niż to czekanie emotka

Mam tak samo, jak nie wygram to jestem zbulwersowana emotka Za bardzo mnie rozpieścili , ale ostatnio sprowadzają mnie na ziemie bo nic normalnego nie wpada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5757090 Napisano: 18.10.2013 10:07:32 w Carrefour konkursy
Tadzowa to wyślij skan prawa jazdy. Tam nie ma żadnych specjalnych danych, a regulamin to dopuszcza. Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5757075 Napisano: 18.10.2013 09:59:11 w Carrefour konkursy
Ja nie chciałam tej prenumeraty, ale teraz chciałabym żeby do mnie zadzwonili bo z przyjemnością wdałabym się w rozmowę w tej sprawie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5757064 Napisano: 18.10.2013 09:43:39 w Carrefour konkursy
tadziowa napisał(a):

isiulka napisał(a):

dorfika napisał(a):

mallina napisał(a):

Czy zamazujecie coś w dowodzie przed wysłaniem do Albedo? Jeśli tak, to co można zamazać żeby było ok dla nich i bezpiecznie dla nas?

Podbijam pytanie! Do tej pory nie mialam zadnych problemow by wyslac organizatorom xero dowodu. Ale akurat dzis bede mieć niewątpliwą przyjemnośc gościć na komisariacie w sprawie przywłaszczenia moich danych (w innym mieście, w którym nigdy nie byłam widnieje na mnie umowa, której nigdy nie podpisywałam. Ktoś mi tylko zmienił stan cywilny i marnie podrobił moj podpis. Reszta sie zgadza).
Chyba już nie wyslę xera dowodu nikomu...

numer pomiedzy kreseczkami >>>>>>>>>>> ten za peselem jest kluczowy. Ale ja zamazuje wszytskie dane oprocz adresu, imienia nazwiwska, daty urodzenia i peselu. Nawet zdjecie zamazuje. nie cale, ale zawsze mam okulary i nowa fryzure:D

pytałam pana w rozmowie o to jakie dane im są potrzebne i stwierdził, że "wszystkie" i że "nie mogę ingerować w skan dowodu bo wtedy utraci on wiarygodność"...

emotka w TQG też tak mówią , zawsze przekreślam i nagrodę dostaje. Ja już chodziłam po sądach w sprawie podrobionego dowodu, więc nie polecam. W przypadku dużej nagrody mogę wysłać, ale automatycznie poszłabym unieważnić ten dowód do UM i wyrabić nowy.
Wyświetl w wątku >>
0 0

isiulka

#5757056 Napisano: 18.10.2013 09:36:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dominisia22m napisał(a):

polarniczka napisał(a):

moskala22 napisał(a):

polarniczka napisał(a):

konkurs z Ramą Aero I edycja, wygrało zdjęcie zerżnięte z netu... według mnie regulamin przewiduje, że zdjęcie ma być własnego autorstwa...ostatnio to samo zdjęcie wklejono w konkurs zyjintensywnie, gdzie do wygrania była żurawina....ręce opadają

Masz na mysli to zdjęcie co wygrało rower? Bo ja widziałam je jeszcze w jakimś innym konkursie tylko nie pamiętam w jakim

tak, to samo było w żyj intensywnie, ale wycofali po mojej interwencji

a takie ladne zdjecie emotka oszustki emotka

czy ktos dostal maila z kuferka solidarnosci??!!

W necie go pełno

https://www.googl...biw=1024&bih=533 Wyświetl w wątku >>
0 0