Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6660160 Napisano: 24.11.2019 11:12:33 w SZUKAM....
nariam napisał(a):

https://www.jesie...zki.pl/#form     , czy ten konkurs zakończony ,bo nie otwiera sie formularz?

Formularz powinien być jeszcze aktywny, bo loteria do 24.11, ale też nie mogę otworzyć. Wczoraj działał normalnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6660101 Napisano: 23.11.2019 22:55:17 w SZUKAM....
rufus napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Już o to pytałam, ale nikt mi nie odpowiedział vouchery na okulary można łączyć?

Nie można.

Stacjonarnie też nie? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6659612 Napisano: 22.11.2019 08:26:30 w SZUKAM....
picola napisał(a):

Szukam info o co chodzi z nakrętkami Coca-Coli. Co to za loteria?

Loteria jest w bazie. Kody wbija się przez Messengera. Do wygrania misie Coca Cola Wyświetl w wątku >>
1 picola 0

@gnieszk@

#6659456 Napisano: 21.11.2019 16:59:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Chyba pierwszy raz jestem w sytuacji, że nie czekam na żadną, absolutnie żadną nagrodę emotka Dno, najwidoczniej baaaardzo dawno nic nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

@gnieszk@

@gnieszk@

#6658808 Napisano: 20.11.2019 10:38:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@bubba napisał(a):

donia7 napisał(a):

Jakby przykładowa pracownica to miała co chwilę mieć rozpiskę aktualnych konkursów, to współczuję emotka    

I koniecznie regulaminy w głowie  emotka

Z załącznikami emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

@gnieszk@

#6658462 Napisano: 19.11.2019 11:18:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
bubba napisał(a):

slomkab napisał(a):

Masakra jakaś tenlistopad.Nawet czapki Monster nie umie ugrac;(

Kto nie umie? 

Listopad emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6658389 Napisano: 19.11.2019 09:20:02 w SZUKAM....
caramela napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

edzia21 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Czy ktoś może realizował już kody z Costa Cofee? Można wybrać dowolną kawę czy są jakieś ograniczenia?

dowolną (takie info dostałam od baristy)  emotka  
dzisiaj odbierałam powiększoną świąteczną (coś około 18 zł) emotka bez problemu 

To super. Dziękuję za info emotka

A długo czekaliście na kod? emotka

Kilka dni. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6658255 Napisano: 18.11.2019 18:01:37 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Czy ktoś może realizował już kody z Costa Cofee? Można wybrać dowolną kawę czy są jakieś ograniczenia?

dowolną (takie info dostałam od baristy)  emotka  
dzisiaj odbierałam powiększoną świąteczną (coś około 18 zł) emotka bez problemu 

To super. Dziękuję za info emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

@gnieszk@

#6658252 Napisano: 18.11.2019 17:54:43 w SZUKAM....
Czy ktoś może realizował już kody z Costa Cofee? Można wybrać dowolną kawę czy są jakieś ograniczenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6657947 Napisano: 17.11.2019 18:22:51 w Smolar
misiamarysia napisał(a):

krseta napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

monia0303 napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Dużo wyslaliscie zgłoszeń na tigera? emotka

Około 8 sztuk, ale liczę na tą Fieste emotka

Ja chyba ze 3 zgłoszenia 

8 paragonów aż

dokładnie 39 wysyłane co jakiś czas przez cały okres trwania- liczę conajmniej na 2 boniki za te inwestycje^_^ + oczywiście samochód;)

Ja ani jednego, ale życzę Wam wygranych emotka

To tak jak ja emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6656988 Napisano: 13.11.2019 18:36:29 w moje dzisiejsze wygrane :)
bubba napisał(a):

3 zgłoszenia 3 kufle...a ić pan w ch...z takimi nagrodami emotka

U mnie 4/4 Auć emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6656711 Napisano: 13.11.2019 11:51:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tadziuuu napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

słuchajcie? tak w temacie tej kpiny w Biedronce z konkursem od 11.11?
a takie konkursy nie podlegają nadzorowi ze strony jakiegoś organu "nadzorczego"? 

od 11.11 to dla klientów biedronki ze stacji kolejowych emotka Chyba na Centralnej w Warszawie i Grudziądzu lub gdzies tam w okolicy otwarte są biedry w niedziele emotka

W niedzielę, ale nie w święto narodowe. 11.11 żadna Biedronka nie była czynna.

dżizas! racja! mam tyle pracy że nie wiem jakie dni się dzieją emotka przepraszam za zamieszanie

Spoko luz. Karlsbad jest organizatorem konkursu i też nie ogarnął emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6656699 Napisano: 13.11.2019 11:32:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tadziuuu napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

słuchajcie? tak w temacie tej kpiny w Biedronce z konkursem od 11.11?
a takie konkursy nie podlegają nadzorowi ze strony jakiegoś organu "nadzorczego"? 

od 11.11 to dla klientów biedronki ze stacji kolejowych emotka Chyba na Centralnej w Warszawie i Grudziądzu lub gdzies tam w okolicy otwarte są biedry w niedziele emotka

W niedzielę, ale nie w święto narodowe. 11.11 żadna Biedronka nie była czynna. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6656603 Napisano: 13.11.2019 06:19:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

encepence napisał(a):

superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

encepence napisał(a):

Kurde, a ja z tych nerwów wysłałam milke w biedrze i zamiast numeru transakcji wpisałam numer paragonu ????‍️

wyslij jeszcze raz z nowym zgloszeniem na inne dane

Ale wtedy musi zmienic tekst  emotka

Wyslij TO SAMO, NA TE SAME DANE tylko z numerem z dolu ... I wyslij email, ze pomyliłas numery, a oba pochodza z jednego paragonu...

A bo ja pamiętam co tam wpisałam, na żywioł poszłam, no nic będzie co będzie, myślę że dziś poszło tyle zgłoszeń że ogólnie małe szanse

W takim razie napisz do nich maila z opisem sytuacji. Tzn. że wpisałaś numer wydruku xxxx zamiast numeru transakcji yyyy. Dodaj z jakiego numeru tel. zgłoszenie i o której godzinie wysłane. Ja kiedyś tak zrobiłam i odpisali mi, żebym nie wysyłała ponownie i że uznają to zgłoszenie w razie wygranej. Przynajmniej będziesz miała podkładkę. A może akurat wygrasz?

Nie byłabym taka pewna... Co prawda przeczytałam po łebkach tę dyskusję, ale nie wypowiadam się na temat milki, a tym bardziej Karlsbada, gdyż jestem na nich obrażona... Jakieś dwa lata temu był konkurs w POLO z milką i wysłałam przez pomyłkę numer paragonu standardowy /zamiast systemowego/... Napisałam do nich wyjaśnienie, ale olali mnie i bonu za 2 stówy nie wysłali, więc zakończyłam znajomość z nimi... emotka

Ale maila wysłałaś po czy przed informacją o nagrodzie? Ja wysłałam zaraz po błędnym zgłoszeniu i taką odpowiedź od nich dostałam. Też było to że dwa lata temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6656585 Napisano: 12.11.2019 23:26:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
encepence napisał(a):

superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

encepence napisał(a):

Kurde, a ja z tych nerwów wysłałam milke w biedrze i zamiast numeru transakcji wpisałam numer paragonu ????‍️

wyslij jeszcze raz z nowym zgloszeniem na inne dane

Ale wtedy musi zmienic tekst emotka

Wyslij TO SAMO, NA TE SAME DANE tylko z numerem z dolu ... I wyslij email, ze pomyliłas numery, a oba pochodza z jednego paragonu...

A bo ja pamiętam co tam wpisałam, na żywioł poszłam, no nic będzie co będzie, myślę że dziś poszło tyle zgłoszeń że ogólnie małe szanse

W takim razie napisz do nich maila z opisem sytuacji. Tzn. że wpisałaś numer wydruku xxxx zamiast numeru transakcji yyyy. Dodaj z jakiego numeru tel. zgłoszenie i o której godzinie wysłane. Ja kiedyś tak zrobiłam i odpisali mi, żebym nie wysyłała ponownie i że uznają to zgłoszenie w razie wygranej. Przynajmniej będziesz miała podkładkę. A może akurat wygrasz? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

@gnieszk@

#6656242 Napisano: 12.11.2019 12:50:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
antylopia napisał(a):

Co kupujecie w Lidlu na loterie Winiary? U mnie są tylko Kaszotta i risotta. Czy w Waszych lidlach są inne produkty?

A jakieś budynie, galaretki, zupy? Wyświetl w wątku >>
1 antylopia 0

@gnieszk@

#6655835 Napisano: 10.11.2019 13:04:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

u mnie 11.11 sklepik osiedlowy jest czynny emotka - tylko szkoda, ze tam Surfa juz nie ma, wykupilam we wczesniejszej edycji emotka

Jeśli sprzedaje właściciel to może być czynne i w święta emotka Wyświetl w wątku >>
1 ktosiek1 0

@gnieszk@

#6655828 Napisano: 10.11.2019 12:38:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Też mi się tak wydaje. Tych dworcowych Biedronek nie obejmuje zakaz handlu w niedzielę, są czynne np. dziś. Ale w święta chyba są nieczynne?

też mi się wydaje że to święto jest ważne i duże sklepy będą zamknięte nawet na dworcach

u mnie żadna biedronka nie jest czynna w niedzielę 

W niedziele niehandlowe czynne są te zlokalizowane przy dworcach. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0