Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6475031 Napisano: 20.03.2018 20:17:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

Pitach napisał(a):

47,99 - więc całkiem sporo emotka  mam takie same przemyślenia,ale kto pyta,nie błądzi - może akurat któryś z forumowiczów miał podobny przypadek emotka  dziękuję za pomoc  emotka

Powiem Ci, że mnie w ogóle trafia, kiedy wyłączają cokolwiek z tego typu akcji, bo w końcu: co jest w danym sklepie, to powinno się liczyć, klient kupuje, co ma ochotę i koniec. Przymykam oko na alkohol i papierosy, bo tego nie kupuję (ale też bym się denerwowała i walczyła, gdybym kupowała), lecz wyłączać jakiekolwiek produkty dla dzieci to moim zdaniem - cytując słynny skecz - "chamstwo i drobnomieszczaństwo". Wiem, regulamin jest, ok, ale wg mnie w tym wypadku Ty masz rację i Bebilon 4 nie należy już do produktów objętych zakazem, bo nie jest przeznaczony dla niemowląt. emotka

Tylko akurat tutaj organizator ma związane ręce - jeśli chodzi o alkohol, papierosy i... właśnie produkty do początkowego żywienia niemowląt emotka  Choć stawianie w jednym rzędzie mleka i używek wydaje się dziwne emotka  to wynika z przepisów, które zabraniają promocji tych produktów (ma to związek z promowaniem karmienia piersią). Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6475020 Napisano: 20.03.2018 20:01:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pitach napisał(a):

bruce napisał(a):

Pitach napisał(a):

Czy mając na paragonie "Bebilon4 800g" mogę go zgłosić do loterii Kaufland ? Wiem,że produkty do żywienia niemowląt są wykluczone z udziału,ale może ktoś bardziej doświadczony zna się lepiej emotka  

A ja bym walczyła z wiatrakami... emotka Szczególnie, że ten preparat nie należy chyba do najtańszych.  Z tego, co czytam w google, to "niemowlę" dotyczy dzieci do skończenie 1 roku życia, a Bebilon 4 jest przeznaczony dla dzieci starszych... Mylę się?  emotka

47,99 - więc całkiem sporo emotka  mam takie same przemyślenia,ale kto pyta,nie błądzi - może akurat któryś z forumowiczów miał podobny przypadek emotka  dziękuję za pomoc  emotka

Moim zdaniem możesz. Bebilon 4 jest dla dzieci powyżej 2 roku życia (a niemowlę to dziecko do 12 m-ca życia). W regulaminie jest wykluczenie, ale dotyczy one preparatów do początkowego żywienia niemowląt (czyli do 6 m-ca, więc w ogóle odpada) oraz przedmiotów służących do karmienia niemowląt. Wyświetl w wątku >>
2 brucee, Pitach 0

@gnieszk@

#6474084 Napisano: 17.03.2018 21:24:06 w Pomocy!!!!
Dziękuję pięknie. Nie wpadłam na to emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6474080 Napisano: 17.03.2018 21:20:49 w Pomocy!!!!

Pomoże mi ktoś rozszyfrować co to za litera pomiędzy 9 a 7? Mam taki znak w dwóch kodach i nie mam pojęcia co to może być... Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6472303 Napisano: 12.03.2018 17:54:50 w SZUKAM....
monisss napisał(a):

wątku narzekań.. zniknął?!

Przeniesiony. Do Rozmów bodajże (albo do Innych). Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

@gnieszk@

#6472228 Napisano: 12.03.2018 15:30:53 w Lay's
stellasz napisał(a):

atanerka napisał(a):

luko922 napisał(a):

widziałem jakiś wpi o wygranym meczu z Lays - o czym dokładnie informowali już? emotka

Na stronie są wyniki (lista laureatow) do 7.03

Ja mam bon sephora z 8.03, zgłoszenie na męża. Jednym zgłoszeniem wygrane. Nie było zwrotki o ile dobrze pamiętam.

To raczej z 07.03. Od 08.03 trwa już II etap, w którym nie ma kart z Sephory do wygrania Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

@gnieszk@

#6472040 Napisano: 11.03.2018 23:52:58 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

slonko365 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Dzięki ! Trochę techniki i się gubię...  emotka

A jak masz podłączony telefon kablem z komputerem i wchodzisz w "mój komputer" to widzisz że telefon jest podłączony? Jeśli tak, to jak wejdziesz w telefon przez komputer, poszukaj jakiegoś folderu typu obrazy albo zdjęcia, albo dcim, i do tego folderu przenieś to zdjęcie, wtedy po wejściu w zdjęcia na telefonie powinno być. Może popróbuj różne foldery - pozaglądaj sobie przez komputer, gdzie możesz przeglądać zdjęcia w telefonie i tam zapisz.

Problem jest taki, że mój komputer "nie widzi" podłączonego telefonu... 

Może najpierw na inny telefon i MMS-em na ten docelowy? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6471957 Napisano: 11.03.2018 17:17:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Co się dzieje ze stroną loterii jan niezbędny? Ktoś coś wie? Chciałam dziś zgłosić, ale nie odnajduje strony.

Jan Niezbędny ma wolną niedzielę. emotka  U mnie też błąd. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6471704 Napisano: 10.03.2018 12:29:05 w SZUKAM....
tytomaszszczescie napisał(a):

Gdzie można wygrać nowy Samsung Galaxy S8, iPhone lub inny dobry telefon ???
Mój dziś nie przeżył kontaktu z podłogą emotka

Loterie - Fuze Tea lub Lay's Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6471316 Napisano: 09.03.2018 01:02:41 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

tereniagno napisał(a):

masza napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Miał ktoś problem z odczytaniem kody pod zdrapką w serków Hochland?
Tych w plastrach tak się zdrapało ,że kody są niemożliwe do odczytania.
Z kodem z opakowania zbiorczego serka topionego w kartoniku nie było tego problemu:(

zdrapałam dziś wszystko , łącznie z numerem emotka , naklejki są wilgotne i pewnie dlatego- rozmiękł mi

Mam kody promocyjne pod etykietą  z bloczku i żaden kod nie wchodzi. Wyskakuje na czerwono, że tylko małe litery i cyfry mają być. Wpisuję małe literki i cyfry , niestety nie chce przyjąć .Nie wiem dlaczego. dobrze wpisuję kody emotka

Głupotę zrobili, że wykorzystali literę "O" i cyfrę "0" oraz małe "L" lub duże "I"... Na inne się na razie nie nadziałam, gdyż dopiero wkraczam do akcji... Trafiłam akurat na taki kod, który zawierał te litery/liczby... Tam trzeba wpisywać małe litery, a te większe to są raczej liczby, czyli "l" to  małe "L", a duże "O" to zero...  emotka

Kody składają się tylko z małych liter i cyfr. Wyświetl w wątku >>
3 andii, Frama, mia 0

@gnieszk@

#6470720 Napisano: 07.03.2018 13:49:07 w Smolar
wiesia30 napisał(a):

mczarna napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Czy Smolar wysyłał już w koncu jakies karty z Red Bull Orlen? Mineły juz prawie 2 miesiace od początku konkursu, produkują je dopiero czy jak emotka

Do mnie dotarła dawno temu

ja już dawno otrzymałam

A z jakiego dnia wygrana? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6470021 Napisano: 05.03.2018 21:02:36 w Biedronka
kreatia napisał(a):

jak rozumiecie pytanie: "jak pięknie być kobietą?" - sposoby czy odczucia?

Żeby bardziej namieszać ...to na plakacie jest pytanie "Dlaczego pięknie być kobietą?" emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

@gnieszk@

#6469881 Napisano: 05.03.2018 15:26:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

biokoo napisał(a):

Czy jest jakis konkurs aktualny z produktami do prania gdzie mozna kupic plyn do plukania ?

np. e w stokrotce

lub E w Biedronce Wyświetl w wątku >>
1 biokoo 0

@gnieszk@

#6469580 Napisano: 04.03.2018 15:31:02 w SZUKAM....
toudikot napisał(a):

szukam adresu e-mail na jaki wysyłaliście info do agencji obsługującej orzeszkonkurs o braku linku aktywacyjnego. czekam od wczoraj na linki (maile na tlen i na gmail)

[email protected] Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6469391 Napisano: 03.03.2018 16:27:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

benasia napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam 

w związku z konkursem 'PIĘKNIE BYĆ KOBIETĄ!' w biedronce (od 05.03.2018) mam pytanie czy wystarczy zakupić 1 produkt colgate lub 1 produkt palmolive czy oba łącznie ?

pozdrawiam
Krzysztof Bajorek

wg. regulaminu colgate+palmolive łącznie

Mi sie wydawalo ze 1 produkt ten lub ten.

dokonać zakupu przynajmniej jednego, dowolnego Produktu Promocyjnego w sklepie sieci Biedronka udokumentowanego na dowodzie zakupu. Jak dla mnie jednego produktu Colgate lub Palmolive. A z reg dalej: konkursem objęty jest zakup dowolnego produktu marki COLGATE i PALMOLIVE  - chodzi im raczej o to, że można wybrać spośród dwóch marek.

Też tak myślę, tym bardziej, że na plakacie jest "Kup w sklepie Biedronka dowolny produkt Colgate lub Palmolive". Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6469318 Napisano: 03.03.2018 11:29:34 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

Agnieszko, ale rzecz w tym, że Asia na początku nie pisała o treści SMSa z kodem, a jedynie o tym, że to w rozmowie głosowej pan wspomniał o Facebooku emotka Powiedzieć mógł wszystko dla ściemy - a dzwonił NAJPIERW (by sprawdzić czy numer jest aktywny i ktoś tam odbierze) i dopiero POTEM, jak się upewnił, że tak, to wysłał jej numer telefonu na stronę - dlatego wiadomośc przyszła W TRAKCIE ROZMOWY. 
Naprawdę nie widzisz, że to gość z nieuczciwymi zamiarami?
Normalny człowiek, gdyby taka pomyłka miała miejsce, zadzwoniłby dopiero PO akcji z resetowaniem konta. Nie sądzisz, że jego zachowanie i tłumaczenie takie mocno naciągane jest?
P.S. Rejestrować się gdzieś można także za pomocą konta na Facebooku. Gość mógł założyć lipne konto, a Facebook przy takiej rejestracji wymaga weryfikacji. emotka Dla mnie to ewidentny oszust, nie dam sobie powiedzieć, że to pomyłka. Przecież zadzwoniła pod ten niby właściwy numer i co? emotka

Co do tego, że jego zamiary nie były uczciwe i że nie była to zwykła pomyłka to akurat nie mam wątpliwości. Raczej zastanawia mnie o co może chodzić. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6469306 Napisano: 03.03.2018 11:02:12 w WC - rozmowy o wszystkim
asia575 napisał(a):

cb656 napisał(a):

asia575 napisał(a):

Akurat konto puste na kartę ale pytanie teraz czy może nie będzie mi pobierało jak doładuję.

Aśka, mechanizm tego oszustwa jest prosty - ktoś rejestruje się w necie w płatnym serwisie. Podaje lipne dane, wiadomo - cwaniaczek. Ale strona stosuje zabezpieczenie czyli żąda podania numeru telefonu, by na ten numer wysłać kod weryfikujący, potrzebny do zakończenia rejestracji. Co robi cwaniaczek? Dokładnie to, co opisałaś. Facet robi zwód z "pomylonym numerem" i prosi o przekazanie kodu, kończy sobie rejestrację i korzysta na koszt jelenia.
A w regulaminie na pewno małym drukiem jest fragment mówiący o tym, że sam fakt dobrowolnego przecież wpisania numeru telefonu na stronie jest tożsamy z wyrażeniem zgody na jakąś usługę, zapewne płatną jak za zboże.
Co dalej?
Przewiduję, że możesz otrzymywać wiadomości (multimedialne, albo SMS), za które zapłacisz sporo za samo ich odebranie.
Sprawa przegrana. Nie widzę możliwości wyślizgania się z tego.
Czy naprawdę nie zastanowiło ani trochę, że ktoś z tak dziwną nietypową prośbą dzwoni z ukrytego, zastrzeżonego numeru??! emotka emotka Ludzie... ratunku emotka jaki wstyd...

Czasami człowiek ma takie zaćmienie umysłu emotka a w smsie rzeczywiście była mowa o resetowaniu hasła na FB emotka

No i właśnie ta treść nie pasuje do koncepcji, że ktoś przy pomocy Twojego numeru gdzieś tam się zarejestrował (typu płatny serwis, subskrypcja, lewa strona). Wtedy byłby podany kod, ale do rejestracji/weryfikacji. Musi chodzić o coś innego. A na Fb możesz się normalnie zalogować? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6469218 Napisano: 02.03.2018 21:58:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zawszebeznagrod napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

andii napisał(a):

Czy w loterii Nescafe, aby uzyskać 3 losy, trzeba zakupić po prostu słoik Nescafe Gold, czy trzeba kupić 2 produkty Nescafe, w tym jeden produkt z serii Gold?

Nescafe Gold=3 losy
(tylko musi być za 10zł zakup)

No właśnie chyba nie do końca. W regulaminie jest taki zapis:
"Warunkiem przyznania 3 losów jest oznaczenie w formularzu w dedykowanym check-box, iż paragon fiskalny potwierdza zakup kawy NESCAFÉ GOLD.W sytuacji zakupu na jednym paragonie co najmniej 2Produktów Promocyjnych, w tym co najmniej 1 produktu NESCAFÉ GOLD:a) przy oznaczeniu zakupu NESCAFÉ GOLD w dedykowanymcheck-box Uczestnik otrzymuje 3 losy w losowaniu Nagrody Głównej;b) przy braku oznaczenia zakupu NESCAFÉ GOLD w dedykowanymcheck-box Uczestnik otrzymuje 1 los w losowaniu Nagrody Głównej."
Ale ja tego za bardzo nie rozumiem emotka  

No właśnie ten zapis jest dla mnie bardzo mylący i nie wiem co autor miał na myśli...

Napisałam do nich. Jak odpiszą dam znać. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6469216 Napisano: 02.03.2018 21:50:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

Czy w loterii Nescafe, aby uzyskać 3 losy, trzeba zakupić po prostu słoik Nescafe Gold, czy trzeba kupić 2 produkty Nescafe, w tym jeden produkt z serii Gold?

Nescafe Gold=3 losy
(tylko musi być za 10zł zakup)

No właśnie chyba nie do końca. W regulaminie jest taki zapis:
"Warunkiem przyznania 3 losów jest oznaczenie w formularzu w dedykowanym check-box, iż paragon fiskalny potwierdza zakup kawy NESCAFÉ GOLD.W sytuacji zakupu na jednym paragonie co najmniej 2Produktów Promocyjnych, w tym co najmniej 1 produktu NESCAFÉ GOLD:a) przy oznaczeniu zakupu NESCAFÉ GOLD w dedykowanymcheck-box Uczestnik otrzymuje 3 losy w losowaniu Nagrody Głównej;b) przy braku oznaczenia zakupu NESCAFÉ GOLD w dedykowanymcheck-box Uczestnik otrzymuje 1 los w losowaniu Nagrody Głównej."
Ale ja tego za bardzo nie rozumiem emotka   Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

@gnieszk@

#6469175 Napisano: 02.03.2018 18:25:54 w Carrefour konkursy
Odnośnie konkursu Red Bull - czy zakupu można dokonać w Carrefour Market? Wyświetl w wątku >>
0 0