Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#7324594 Napisano: 30.12.2025 12:33:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

atyde25 napisał(a):

I przynajmniej te swetry tz Nutellę kupował w Społem bo oni mają W przed numerem na paragonach. Niech mu się ten akryl dobrze nosi emotka

"W" to Chorten.
w Społem u nas bez  -W"

"W" to raczej skrót "wydruk". Poprzedza numer w niektórych typach kas/drukarek. Nie ma tu żadnego znaczenia sieć. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7324428 Napisano: 29.12.2025 21:41:54 w SZUKAM....
Może ktoś ma Żabsy, których nie wykorzysta do końca roku i chciałby się podzielić? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7324378 Napisano: 29.12.2025 19:03:30 w Paragony na trwające konkursy
Szukam zakupu piwa w Żabce z moją aplikacją Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7323945 Napisano: 28.12.2025 13:34:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

elemelex napisał(a):

Czy komuś zrobiła sie spora dziurka w kodzie kreskowym na paragonie i taki wysłał i wszystko było ok dla agencji? Raczej go nie użyję, ale tak bardzo nie chcę znowu wydawać kasy na niepotrzebny mi produkt, że mam ochotę zaryzykować. Dziurka jest w kreskach, cyfry pod spodem są całe.

Jeśli istotne dane z paragonu są widoczne (jego numer, data, produkty, dane sprzedawcy) to nie powinno być problemu.

Wszystko pięknie widać, tylko jakby kornik wyjadł trochę kodu kreskowego emotka

Ja bym wysyłała. Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

@gnieszk@

#7323942 Napisano: 28.12.2025 13:22:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

Czy komuś zrobiła sie spora dziurka w kodzie kreskowym na paragonie i taki wysłał i wszystko było ok dla agencji? Raczej go nie użyję, ale tak bardzo nie chcę znowu wydawać kasy na niepotrzebny mi produkt, że mam ochotę zaryzykować. Dziurka jest w kreskach, cyfry pod spodem są całe.

Jeśli istotne dane z paragonu są widoczne (jego numer, data, produkty, dane sprzedawcy) to nie powinno być problemu. Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

@gnieszk@

#7323927 Napisano: 28.12.2025 12:42:40 w Avanti
Maczupikczu napisał(a):

Uważam, że Avanti dość skrupulatnie czyta zgłoszenia, a nie wygrywacie bo nie doceniacie konkurencji. emotka
Mam grupę konkursowych znajomych i jak czasami czytam ich hasła to dziwie się, że ja cokolwiek jeszcze wygrywam. A sama też nie wysyłam odpowiedzi pisanych na kolanie. Razem ślemy mnóstwo odpowiedzi, mamy porównanie co wygrywa i nigdy nie są to słabe hasła.

Bardzo bym chciała, żeby tak było. Nikt nie pisał, że nie nie można wygrać.  Problem w tym - czym (tzn. co jest nagradzane). Kiedyś Avanti lubiło bardziej błyskotliwe zgłoszenia, fajne i  dopracowane. Moje osobiste wrażenie jest takie, że teraz "wyszli do ludu" i łatwiej jest tam wygrać przysłowiowym "mugolskim" zgłoszeniem, prostym i nijakim. Nie twierdzę, że nie czytają. Po prostu zmienił im się gust. Opieram to też na obserwacji forum. Są osoby, które piszą, że od jakiegoś czasu trudno im wygrać cokolwiek w tej agencji, a są to forumowicze, których z pozoru zwykłe posty na forum są dla mnie jak poezja (zawsze składne, logiczne, z humorem). I takie, które wpisują się w MDW, a pomimo mojej często dużej sympatii do nich jest nieco odmiennie  emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7323909 Napisano: 28.12.2025 11:55:59 w Avanti
luko922 napisał(a):

Ja w tym roku wygrałem u Avanti 3x (w tym jedna jakaś tygodniowa, ale nie główna) i w mojej ocenie wygrały w miarę spoko zgłoszenia, żadne częstochowskie rymy, ale w innych konkursach wydawało mi się, że mam o wiele lepsze zgłoszenia, które nie wygrały nic. Zobaczymy jaki będzie wynik w tych świątecznych, w końću w Biedronce jest aż 110 nagród dziennie... emotka

W Biedrze zapewne wygra każdy - przy dużej ilości nagród. I średnie będzie miał znaczenie polot  emotka . Wyświetl w wątku >>
1 mysia 0

@gnieszk@

#7323902 Napisano: 28.12.2025 11:39:27 w Avanti
mietowa napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mietowa napisał(a):

luko922 napisał(a):

mietowa napisał(a):

@KotLulu napisał(a):

To jest chyba taka tajemnica poliszynela że agencje losują odpowiedzi i te z zzata jak najbardziej przechodzą. Przecież na te auta w Pepsico beda dziesiatki tysiecy zgłoszeń. Myślicie że Pani z agencji czyta wszystkie? Losują zwycięzcę, patrzą czy odpowiedź nie jest obraźliwa i tyle.

Widziałam zgłoszenie, które wygrało auto u Avanti. Było fantastyczne, z polotem i świetną grą słów. Sama nie jestem w stanie takiego napisać. To, że wygrało, na pewno nie było przypadkiem.

Warto też mieć na uwadze, że dla każdego z nas zgłoszenie z polotem może znaczyć zupełnie co innego emotka

No jasne, ale ogólnie widać różnicę między "w górach byłam, Pepsi piłam", a zgłoszeniem, które u większości ludzi wywołuje "Woow, ale pięknie napisane!". I to było właśnie takie.

A to zgłoszenie było jeszcze za czasów "starego" Avanti czy już za czasów Joy?

Starego.

To tu się w pełni zgodzę. Kiedyś główne u Avanti wygrywały naprawdę fantastyczne zgłoszenia. Zresztą te niższego rzędu też musiały być na jakimś poziomie. Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że bardzo się tam pozmieniało i szybciej wygra się tym "w górach byłam Pepsi piłam" niż czymś co kiedyś się im podobało. Chciałabym się mylić. Nie wiem jak teraz jest z głównymi. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7323898 Napisano: 28.12.2025 11:27:35 w Avanti
mietowa napisał(a):

luko922 napisał(a):

mietowa napisał(a):

@KotLulu napisał(a):

To jest chyba taka tajemnica poliszynela że agencje losują odpowiedzi i te z zzata jak najbardziej przechodzą. Przecież na te auta w Pepsico beda dziesiatki tysiecy zgłoszeń. Myślicie że Pani z agencji czyta wszystkie? Losują zwycięzcę, patrzą czy odpowiedź nie jest obraźliwa i tyle.

Widziałam zgłoszenie, które wygrało auto u Avanti. Było fantastyczne, z polotem i świetną grą słów. Sama nie jestem w stanie takiego napisać. To, że wygrało, na pewno nie było przypadkiem.

Warto też mieć na uwadze, że dla każdego z nas zgłoszenie z polotem może znaczyć zupełnie co innego emotka

No jasne, ale ogólnie widać różnicę między "w górach byłam, Pepsi piłam", a zgłoszeniem, które u większości ludzi wywołuje "Woow, ale pięknie napisane!". I to było właśnie takie.

A to zgłoszenie było jeszcze za czasów "starego" Avanti czy już za czasów Joy? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7323733 Napisano: 27.12.2025 16:05:38 w Avanti
agakaz2 napisał(a):

luko922 napisał(a):

haha, ja już też nie mogę...emotka  Niby w sumie na te konkursy świąteczne Avanti wysłałem jedynie 22 zgłoszenia, ale wyczerpało mnie to emotka

ooo to tyle co i ja mówię w sumie na platformie joy-pepsico.eu

To ja łącznie z 6 i już mam dość emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7323709 Napisano: 27.12.2025 14:23:32 w Żabka
szalcial napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

szalcial napisał(a):

endrjuen napisał(a):

once_again napisał(a):

endrjuen napisał(a):

once_again napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Może ktoś podpowie jak się wygrywa w tej hard loterii, kupuje regularnie i ale mam totalne 0, może wygrać da się tylko rano? Z góry dziękuję za pomoc, za każdą wskazówkę się odwdzięczę.

Nie tylko rano , 88 tyś padło jakoś o 14 w wigilię emotka

A wcześniej było multum 800, o których publicznie się nie dowiemy, a przez słabe nerwy jednego użytkownika, szybko domyśliłem się co i jak było (i na 100% nadal jest) w kwestii tej wygranej. Tematu nie będę rozwijał, ponieważ nie jestem "psem ogrodnika" i dawno temu odpuściłem dalszy udział w konkursie, z pewnymi rzeczami należy się pogodzić, a kręcenie afery i tak nie spowoduje, że ktoś się zmieni, w tym przypadku byłoby to wybitnie nieopłacalne. emotka

Aż jestem teraz ciekaw, o co chodzi, bo brzmi tak tajemniczo, że niewiele mi wyjaśnia. Ale sam nie wygrałem, mimo kilkudziesięciu losów (pod setkę!), więc musi być coś, o czym nie wiem.

W skrócie chodzi o to, co sam opisałeś, tylko rzeczone kilkadziesiąt losów (POD SETKĘ!), musiałbyś puścić jednego dnia i to w małych odstępach czasowych. Jak Cię stać na taką grę i masz co zrobić z piwem to możesz próbować, raczej skończysz "na plusie". emotka

No nie, to nie ma szans. My to kupiliśmy rodzinnie z rodzeństwem na Sylwestra, a i tak mi zostanie na pewno tych piw - na szczęście mają długie daty. Poza tym skąd ktoś ma tyle aplikacji i skąd bierze tyle piw w Żabce? U mnie wiecznie brakuje. To już chyba jakiś wyższy poziom wtajemniczenia. Pewnie nie ma szans z takimi wyjadaczami.

Jeżeli zależy Ci na losach a nie piwach to idzie się dogadać w Żabce, żeby takiego Tuborga zeskanowano x20 nawet gdy nie ma ich tyle fizycznie w lodówce.

To chyba tylko u franczyzobiorcy niespełna rozumu. Sklepy Żabka działają wg bardzo szczegółowych reguł sieci. Kontrolowane są m.in. stany magazynowe. W sumie nie wiem jak działa ich program ale możliwe, że nie da się sprzedać czegoś, czego zgodnie ze stanem nie ma na sklepie. Poza tym taki franczyzobiorca nie ma możliwości zakupu towaru poza siecią ( z wyłączeniem określonego asortymentu np. towarów regionalnych). Więc nawet gdyby dało się tak zrobić to musiałby się tłumaczyć z tego jak sprzedał piwo, którego nie zakupił od Żabki i fizycznie go nie miał. A Żabka za wszelkie taki błędy daje im kary.

To że nie ma ich w lodówce, nie oznacza że nie ma ich na zapleczu. Jeżeli podczas nabijania są świadomi stanów gdzieś i sobie to wyprostują we własnym zakresie (np. zabiorą ze sobą)
to raczej nie powinno być problemu. Poza tym jak takie stany magazynowe mają się do kas samoobsługowych? Co by się stało gdybym sam sobie nabił dowolną ilość i sobie poszedł? Przecież nikt tego nie kontroluje.

To nie są kasy fiskalne tylko drukarki fiskalne połączone z programem magazynowym. Często działają one tak, że towar musi być na stanie i orxy zakupie jest w programie z niego "zdejmowany". Więc nie ponabijasz sobie czegoś czego nie ma, bo zwyczajnie nie przejdzie to w systemie. Wyświetl w wątku >>
1 szalcial 0

@gnieszk@

#7323667 Napisano: 27.12.2025 12:26:47 w Żabka
szalcial napisał(a):

endrjuen napisał(a):

once_again napisał(a):

endrjuen napisał(a):

once_again napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

Może ktoś podpowie jak się wygrywa w tej hard loterii, kupuje regularnie i ale mam totalne 0, może wygrać da się tylko rano? Z góry dziękuję za pomoc, za każdą wskazówkę się odwdzięczę.

Nie tylko rano , 88 tyś padło jakoś o 14 w wigilię emotka

A wcześniej było multum 800, o których publicznie się nie dowiemy, a przez słabe nerwy jednego użytkownika, szybko domyśliłem się co i jak było (i na 100% nadal jest) w kwestii tej wygranej. Tematu nie będę rozwijał, ponieważ nie jestem "psem ogrodnika" i dawno temu odpuściłem dalszy udział w konkursie, z pewnymi rzeczami należy się pogodzić, a kręcenie afery i tak nie spowoduje, że ktoś się zmieni, w tym przypadku byłoby to wybitnie nieopłacalne. emotka

Aż jestem teraz ciekaw, o co chodzi, bo brzmi tak tajemniczo, że niewiele mi wyjaśnia. Ale sam nie wygrałem, mimo kilkudziesięciu losów (pod setkę!), więc musi być coś, o czym nie wiem.

W skrócie chodzi o to, co sam opisałeś, tylko rzeczone kilkadziesiąt losów (POD SETKĘ!), musiałbyś puścić jednego dnia i to w małych odstępach czasowych. Jak Cię stać na taką grę i masz co zrobić z piwem to możesz próbować, raczej skończysz "na plusie". emotka

No nie, to nie ma szans. My to kupiliśmy rodzinnie z rodzeństwem na Sylwestra, a i tak mi zostanie na pewno tych piw - na szczęście mają długie daty. Poza tym skąd ktoś ma tyle aplikacji i skąd bierze tyle piw w Żabce? U mnie wiecznie brakuje. To już chyba jakiś wyższy poziom wtajemniczenia. Pewnie nie ma szans z takimi wyjadaczami.

Jeżeli zależy Ci na losach a nie piwach to idzie się dogadać w Żabce, żeby takiego Tuborga zeskanowano x20 nawet gdy nie ma ich tyle fizycznie w lodówce.

To chyba tylko u franczyzobiorcy niespełna rozumu. Sklepy Żabka działają wg bardzo szczegółowych reguł sieci. Kontrolowane są m.in. stany magazynowe. W sumie nie wiem jak działa ich program ale możliwe, że nie da się sprzedać czegoś, czego zgodnie ze stanem nie ma na sklepie. Poza tym taki franczyzobiorca nie ma możliwości zakupu towaru poza siecią ( z wyłączeniem określonego asortymentu np. towarów regionalnych). Więc nawet gdyby dało się tak zrobić to musiałby się tłumaczyć z tego jak sprzedał piwo, którego nie zakupił od Żabki i fizycznie go nie miał. A Żabka za wszelkie taki błędy daje im kary. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7323375 Napisano: 25.12.2025 11:21:51 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję Uzuri i wszystkim którym udało się wygrać po te piękne 8 tys. Wyświetl w wątku >>
2 zebry, uzuri 0

@gnieszk@

#7323322 Napisano: 24.12.2025 18:16:59 w Paragony na trwające konkursy
Szukam kogoś kto kupi piwo w Żabce z moją aplikacją Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7322740 Napisano: 22.12.2025 00:34:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

Credo89 napisał(a):

Mam takie nietypowe pytanie, czy do segregacji, przeglądania paragonów używacie rękawiczek? Naczytałam się o realnym zagrożeniu BPA/ BPS i jestem przerażona, jak wiele zagrożeń na nas czyha...

Musiałabyś chyba dotykać te paragony godzinami dziennie, żeby coś się stało. Przesada jest niewskazana

Kasjerki w supermarketach dotykają godzinami codziennie i raczej chyba nie umierają z tego powodu 😉 Wyświetl w wątku >>
0 1 niunio

@gnieszk@

#7319320 Napisano: 07.12.2025 15:37:36 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
CCC 30 zł wymienię na jakieś inne Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7319319 Napisano: 07.12.2025 15:36:33 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Masażer do oczu IREST C58S
IREST C58S Masażer do oczu - niskie ceny i opinie w Media Expert
200 zł lub wymiana

Bony Intermarche 250 zł (5x50 zł) wymienię na Rossmann, Lidl, Kaufland, Biedronka, paliwowe Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7316485 Napisano: 25.11.2025 23:28:51 w Paragony na trwające konkursy
Jan Niezbędny Auchan 15 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7316086 Napisano: 24.11.2025 11:55:21 w Giełda Kodów ; )
Kupię 150 kodów Cola w dobrej cenie Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7315849 Napisano: 22.11.2025 18:25:42 w Paragony na trwające konkursy
Jestem w Auchan. Mogę kupić komuś Jana Niezbędnego Wyświetl w wątku >>
0 0