Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#7122492 Napisano: 09.09.2023 14:24:13 w SZUKAM....
Czym wysyłają zestawy Lindt i co zawierają? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7122451 Napisano: 09.09.2023 09:07:53 w Paragony na trwające konkursy
Kupię jeden paragon Słodka loteria Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7122253 Napisano: 08.09.2023 12:48:43 w Paragony na trwające konkursy
joan napisał(a):

Jeśli mogę coś zasugerować: nie oczekujcie, że w konkursie, gdzie jest w ciool nagród, a paragony tanie i można je zgłaszać dodatkowo na inne akcje z atrakcyjnymi nagrodami, ktoś Wam zrobi zakupy za cenę najtańszego produktu emotka Bo zdecydowanie sensowniej wydać te złoty piątka na paragon dla siebie i wziąć udział w dwóch akcjach emotka

Dokładnie to samo miałam napisać. Szkoda fatygi... Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

@gnieszk@

#7121955 Napisano: 07.09.2023 11:21:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Malena_ napisał(a):

Czy Wam też na stronce Lindt po kliknięciu „ wyślij „ tak zamula i zanim przejdzie do informacji „ Twoje zgłoszenie zostało wysłane „ upływa około 15 sekund ?

Jak grasz o iPhona to raczej że tak emotka Strona jest w tym momencie tak maks obciążona że to raczej normalne Wyświetl w wątku >>
1 Malena_ 0

@gnieszk@

#7121876 Napisano: 06.09.2023 19:19:22 w Gratulacje! Dla wygranych!
Moskala Brawo 🙂 Wyświetl w wątku >>
1 moskala22 0

@gnieszk@

#7121868 Napisano: 06.09.2023 18:32:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niewyspanamama napisał(a):

W quizie hebe jak coś dzisiaj kupie i mam szanse na koncie to muszę dzisiaj brac udzial czy mogę np jutro jak będzie fajniejsza nagroda?

Można w ciągu 7 dni Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7121389 Napisano: 04.09.2023 18:19:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sledzik860 napisał(a):

Nauczka dla mnie, żeby nigdy więcej nie kupować na ostatni dzień loterii. Niby człowiek widzi podobne sytuacje w innych loteriach, a i tak się łudzi, że strona będzie działać do końca.

Już działa Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7121375 Napisano: 04.09.2023 17:29:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pakowa napisał(a):

Czy wy też nie możecie zalogować się przez błąd serwera na loterię Kinder empik?

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7121374 Napisano: 04.09.2023 17:29:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pakowa napisał(a):

Czy wy też nie możecie zalogować się przez błąd serwera na loterię Kinder empik?

Tak Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

@gnieszk@

#7120991 Napisano: 02.09.2023 16:19:53 w moje dzisiejsze wygrane :)

@gnieszk@

#7120984 Napisano: 02.09.2023 15:52:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emememe napisał(a):

agaga napisał(a):

Emememe napisał(a):

agaga napisał(a):

Hej
do kiedy są/były ważne kody do pyszne.pl z loterii Heineken?

Do końca roku emotka

A ktoś próbował dziś wykorzystać? Kupiłam tu na forum i jest info ze bony do wczoraj były ważne. Wydaje mi się ze ten ktoś miał właśnie z loterii heineken.

Ja wygrałam 2x pyszne  i wg maila oba kody są ważne do końca roku. Może to były kody z loterii Coca Cola np?

Ale próbowałaś je wczoraj albo dziś wykorzystać? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7120947 Napisano: 02.09.2023 12:30:15 w Wygraj mi / Wygram za...
Wygram leżaki Somersby za paragon Jacobs Lidl lub kody KInder Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7120946 Napisano: 02.09.2023 12:28:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

maverick napisał(a):

ineska1991 napisał(a):

Udało wam się gdzieś kupić kinder opakowania promocyjne ? Paragony chyba nie są potrzebne ?

Tak, ale w większości sklepów są z stara akcja o foto, te z talentami i info o Allegro trudniej dostać ale są m.jn Lewiatan 100g 6.69zl

Kaufland ale tylko duze 7, 49

Ale tam i tak trzeba kod z dużego opakowania albo 2 kody z małego. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7120914 Napisano: 02.09.2023 10:11:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giovanna napisał(a):

Mam pytanie odnośnie wykorzystania e-karty Empik. Czy zakupy muszą być dokonane tylko od sprzedawcy Empik, czy mogę również zamówić od innego sprzedawcy. Drugie pytanie czy przed dokonaniem zakupu muszę doładować konto kartą Empik, czy wpisać jej dane dopiero przy płatności.

Tylko sprzedawane przez Empik Wyświetl w wątku >>
1 giovanna 0

@gnieszk@

#7120910 Napisano: 02.09.2023 09:40:47 w SZUKAM....
maverick napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Gdzie najtaniej nadam przesyłkę kurierską (małą)? A może ktoś ma jakiś kod do odsprzedania albo zniżkę?

Wg mnie DPD
Jak masz tam konto to zrób symulacje, użyj jednego z kodów, mi małe paczki, koperty itp idą za ok 8zl
BS40DPD /-40%- LEGIA / -35%- 4YOU/ -30%- NADAJ25 /-25%- BS40 /-25%-50STYLE / -25%
Nadanie w punkcie DPD pickup

Bardzo dziękuję 🙂 Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7120904 Napisano: 02.09.2023 09:08:43 w WC - rozmowy o wszystkim
bajm napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Może głupie pytanko ale powiedzcie mi czy jest różnica na sprzęt gdy kupuje na firmę a na osobę prywatną ?Np. Krótszy czas gwarancji lub coś? Jaka jest różnica między kupowaniem na siebie a na firmę na fakturę ? emotka  W necie raz czytam, że na firmę gwarancja może nie obejmować lub obejmuje 1 rok, a prywatnie 2 lata emotka będę wdzięczny za info

Lepiej kupować na osobę prywatną i nie na fakturę, tylko na paragon. Mama mi kiedyś tłumaczyła, że to logiczne, bo np. w domu robisz pranie ręczników rzadziej, niż w pensjonacie, więc przy działalności gospodarczej sprzęt jest inaczej / bardziej eksploatowany, choć często w instrukcji wyraźnie zaznaczają, że "tylko do użytku domowego".

Ale dlaczego na paragon a nie na fakturę? Jeśli będę mieć fakturę na siebie jako osobę fizyczną to w kwestii gwarancji to nic nie zmienia.
Inna sprawa że jeśli ktoś ma działalność a zakup może stanowić koszt to często jest to zwyczajnie opłacalne, a jeśli ktoś jest VAT owcem i może jeszcze odliczyć VAT to zyskuje sporo.

no własnie o to chodzi, że siostra ma działalność (wynajmuje domki) i prosiła, że jak będę coś kupować takiego, co pod domki będzie ok, to żebym brał fakturę na nią, to sobie odliczy, bo dla mnie to nic nie zmienia. A właśnie mi się zdawało, że na sprzęt biorąc na firmę jest chyba właśnie krótsza gwaracja i wolałem się dopytać. Co innego kupić ręcznik czy pościel na fakturę a co innego płytę indukcyjną...
dziękuję za informację

Przy zakupie na firmę najczęściej nie masz prawa do 14-dniowego zwrotu

To się akurat zmieniło
"Z początkiem 2021 roku przedsiębiorcy, podobnie jak wcześniej osoby fizyczne, zyskali prawo do odstąpienia od umowy zawartej na odległość i zwrócenia zakupionego towaru w terminie 14 dni bez konieczności podawania przyczyny" Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

@gnieszk@

#7120902 Napisano: 02.09.2023 09:05:58 w SZUKAM....
Gdzie najtaniej nadam przesyłkę kurierską (małą)? A może ktoś ma jakiś kod do odsprzedania albo zniżkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7120891 Napisano: 01.09.2023 23:01:45 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Może głupie pytanko ale powiedzcie mi czy jest różnica na sprzęt gdy kupuje na firmę a na osobę prywatną ?Np. Krótszy czas gwarancji lub coś? Jaka jest różnica między kupowaniem na siebie a na firmę na fakturę ? emotka  W necie raz czytam, że na firmę gwarancja może nie obejmować lub obejmuje 1 rok, a prywatnie 2 lata emotka będę wdzięczny za info

Lepiej kupować na osobę prywatną i nie na fakturę, tylko na paragon. Mama mi kiedyś tłumaczyła, że to logiczne, bo np. w domu robisz pranie ręczników rzadziej, niż w pensjonacie, więc przy działalności gospodarczej sprzęt jest inaczej / bardziej eksploatowany, choć często w instrukcji wyraźnie zaznaczają, że "tylko do użytku domowego".

Ale dlaczego na paragon a nie na fakturę? Jeśli będę mieć fakturę na siebie jako osobę fizyczną to w kwestii gwarancji to nic nie zmienia.
Inna sprawa że jeśli ktoś ma działalność a zakup może stanowić koszt to często jest to zwyczajnie opłacalne, a jeśli ktoś jest VAT owcem i może jeszcze odliczyć VAT to zyskuje sporo. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7120884 Napisano: 01.09.2023 22:17:48 w WC - rozmowy o wszystkim
pioge7 napisał(a):

Tak często jest. Jeśli zakup na firmę to gwarancja zamiast 24to 12 m-cy. Tak mam np. z ostatnio wygranego Thermomixa. Faktura jest na agencję i dlatego jest krótsza. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0