Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#7300889 Napisano: 26.09.2025 13:50:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czarna-porzeczka napisał(a):

Piszę, bo może komuś się przyda  emotka
Byłam dziś odebrać wygraną za 1gr z quizu Hebe i ze względu na niedostępność przemiła pani kasjerka zaproponowała, że zadzwoni na infolinię i dostanę voucher z równowartością kosmetyku (to było około 40 zł). 5 minut czekania i voucher o wartości 50 zł był na moim koncie w aplikacji. Myślałam, że jak nie ma danej rzeczy to przepadnie, a wyszło jeszcze lepiej emotka

W ubiegłych latach też tak to działało. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7299242 Napisano: 22.09.2025 17:55:19 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Olejek do ust do odbioru z Hebe wymienię na kody Cola
Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7299233 Napisano: 22.09.2025 17:36:39 w Giełda Kodów ; )
Kupię kody Coca Cola Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7298949 Napisano: 21.09.2025 12:07:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

dziwe pytania ostatnio macie 
zakup przed loteria, zakup za mniejsza kwotę. Jasne chyba nie bardzo emotka
myślę ze gdyby zakup mógłby być wcześniejszy info o loteri pojawiło by sie szybciej

Jeszcze brakuje "Czy jak kupię np. Kamis zamiast Prymat to będzię ok?" Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7297189 Napisano: 14.09.2025 18:50:02 w moje dzisiejsze wygrane :)

@gnieszk@

#7297111 Napisano: 14.09.2025 12:42:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

niunio napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

synk napisał(a):

zaglądam teraz na loteriadę - i ciekawostka (2 tygodnie różnicy):
TOYOTA Aygo X
nagroda główna
85896e60252
Laureat główny ARKADIUSZ B.

TOYOTA Aygo X
nagroda główna
5e2dd9aef35
Laureat główny ARKADIUSZ B.

Pan Arek urodził się w czepku i  z dwoma kluczykami w ręku, tyle.

LOL! Ciekawe czy to prawda czy jakiś "ich" podstawiony...

Jeśli ktoś miałby takie dojścia do bycia podstawionym, to nie potrzebowałby być podstawionym do samochodu o wartości 70k. 
Już pomijając, że w Polsce jest przecież tylko jeden Arkadiusz B...

Dziwi fakt, że niektóre myślą, że to jeden i ten sam gościu. Nie twierdzę, że nie, ale w Polsce jest gro Arkadiuszow B.

Ja mam babcie Anna Prorok. We wsi, w której mieszkam są 4 inne Anny Prorok, z czego 3 mieszkają w odstępie od siebie o 100m.
Także ten Arkadiusz B. Może być jeden z Zakopanego a drugi z Gdańska... Nie szukajcie sensacji.

Dokładnie. Nawet ludzi o tym samym imieniu i nazwisku może być sporo. A co tu mówić o imieniu i tylko pierwszej literze nazwiska. Arkadiuszów B. są pewnie w Polsce setki. Gdyby to był Gerwazy Ź. to można by mieć podejrzenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7296953 Napisano: 13.09.2025 13:57:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Bykybjuz SMS-y z Hebe za wczoraj?

Przed chwilą dopiero przyszły Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7296806 Napisano: 12.09.2025 16:41:05 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Czy ktoś miły poda odpowiedzi do dzisiejszego quizu Hebe?
Edit:dziękuję emotka

Te pytania są tak proste i oczywiste, że na luzaczku szybko można odpowiedzieć  emotka

Jeśli nie zrobisz tego w sekundę, bez czytania, to nie wygrasz emotka

W tym roku jest dużo mniejsze zainteresowanie. Można i 10 minut odpowiadać i i tak jest wygrana.

Znałam odpowiedzi więc szybko odpowiedziałam a wygranych brak. Pisanie więc o 10 min(chyba sekundach) to wieeelka przesada, u córki to samo  emotka

Ja chciałam jedynie rozwiązać quiz żeby mi się wliczył do nagrody tygodniowej. Specjalnie czekałam długo, bo tej dziennej nie chciałam że względu na limit. A i tak dostałam smsa. Nagród tego dnia było 4250 szt. O co grałyście? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7296668 Napisano: 12.09.2025 11:45:52 w SZUKAM....

@gnieszk@ napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Te pytania są tak proste i oczywiste, że na luzaczku szybko można odpowiedzieć  emotka

W tym roku jest dużo mniejsze zainteresowanie. Można i 10 minut odpowiadać i i tak jest wygrana.

Serio? Ciekawe z czego wynika to mniejsze zainteresowanie emotka  Może większość tak jak ja odpuściła granie w tym roku, bo kosmetyków mam po kokardę :) W poprzednich latach bez błyskawicznych odpowiedzi nie było szans na nagrody. Chociaż jak zerkam w regulamin to widzę, że są dni, że jest 13 tysięcy produktów, a są dni, że tylko 1000, więc myślę, że to też będzie zależeć od dnia i przy mniejszej puli to 10 minut będzie zdecydowanie za długo.

Quiz nie był tak promowany przez infuencerów. Kosmetyki do wygrania są też tańsze niż w ubiegłych latach. Tak, ilość nagród też ma na pewno znaczenie. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7296644 Napisano: 12.09.2025 11:17:32 w Czy jest konkurs, w którym trzeba kupić...?
andii napisał(a):

Kostki do zmywarki ? Jest jakiś konk lub loteria?

Fairy Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

@gnieszk@

#7296643 Napisano: 12.09.2025 11:16:52 w SZUKAM....

Kiciunia21 napisał(a):

donia7 napisał(a):

W tym roku jest dużo mniejsze zainteresowanie. Można i 10 minut odpowiadać i i tak jest wygrana. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7296518 Napisano: 11.09.2025 22:06:53 w Gratulacje! Dla wygranych!
Ineczka2 Gratulacje 👍 Wyświetl w wątku >>
1 Ineczka2 0

@gnieszk@

#7296222 Napisano: 11.09.2025 11:30:04 w Wkurza mnie...
lasiglasty napisał(a):

Może dajcie jakąś opcję anonimowego zwrotu, może faktycznie jakieś dziecko zagarnęło i teraz boi się przyznać rodzicom albo rodzice wiedzą i nie chcą się wychylać, żeby nie mieć kłopotów. Czasami tak z ludźmi bywa. Puścicie info po tych, którzy tam byli, że jak ktoś ma, a boi się oddać to jest taka i taka forma anonimowego zwrotu.

Bardzo dobry pomysł. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7296217 Napisano: 11.09.2025 11:14:36 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurza mnie i załamuje… dwa dni temu syn był w Domu Kultury na urodzinach u innego dziecka, wrócił do domu bez pilota do pompy insulinowej ( ma cukrzycę)  rozpłynął się emotka  wszystko tam przeszukane łącznie ze śmietnikami, nie ma emotka  emotka

Syn drugi dzień na zastrzykach, muszę kupić nową pompę bo pilot przypisany i nie można wymienić… 
Czekam do poniedziałku na cud, ale czuję, że będę musiała kupić nową pompę i 8 tys wywalę a tą ma pół roku emotka  załamka emotka

Przykro mi, mam nadzieję, że się jeszcze znajdzie. Wrzućcie informacje na wszystkie lokalne grupy fejsbukowe, napisz indywidualnie do każdego rodzica dziecka, które było na urodzinach i do ewentualnych animatorów, którzy tam byli. Pilot wygląda jak telefon, może ktoś przypadkowo zgarnął. Może jest w jakiejś torbie prezentowej albo torbie animatora, niech posprawdzają wszystkie kurtki, kieszenie. Czy na pewno wychodząc z domu kultury już nie miał pilota? Może wypadł mu dopiero w samochodzie?

Wszystko zrobione, internet cały obsmarowany w moim ogłoszeniu, znajomi też udostępniali, na miejskich grupach też info, rodzice obdzwonieni,torebki z prezentami też sprawdzone,  ja go odbierałam autem spod domu kultury i jechaliśmy do domu, była 19 godzina. Obejrzał bajkę, umył się, miał podać insulinę do kolacji, bierze torebkę (w której trzyma ) nie ma. 
Cały dom przetrzepaliśmy, m był w domu  kultury dwa razy, sprawdzał nawet śmietniki, mieli w czasie tych urodzin alarm i ewakuację. Nie wiem już co o tym myśleć. Dyrektor domu kultury twierdzi, że musiało się do jakiegoś dziecka „przykleić” ale ja nie mam podstaw i nie chce mi się wierzyć. Jestem tym załamana i ta kasa którą wywalę a pompa nowa na pół roku i do śmieci emotka

Samochod przetrzepany przeze mnie m objedźcie teść szukał, foteliki wywalałam, siedzenia odsuwałam bo wierzyłam, że w nim mu wypadł emotka

Wyznaczyliscie jakąś nagrodę? Może warto. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7295947 Napisano: 10.09.2025 11:56:11 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
nawrotkatv napisał(a):

Wpadło dziś mi 300 na konto od Smolara ale nie wiem z jakiego konkursu. Ktoś podpowie?

Nie ma w tytule przelewu? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7295845 Napisano: 09.09.2025 21:39:58 w WC - rozmowy o wszystkim
tereniagno napisał(a):

Cebulka napisał(a):

Drodzy, czy piwa z zabki mogą być na jednym paragonie?
Planuję dzisiaj duże zakupy, bo musi oj kusi....

I czy ktoś pisał w sprawie niepojawienia się kodu ? W niedzielę kupiłam dwa zestawy, na dwa różne paragony,  dalam apke do zeskanowania w obu przypadkach. W domu patrzę, a mam jeden los. Nie pojawił mi się po czasie.... Na początku odpuściłam, ale jak widzę tutaj te wygranie w wątku to pomyślałam sobie, że zawalczę (ale też nie wiem czy zdążę, bo konkurs do dzisiaj ...). Co radzicie?

A jak długo czeka się na  kod po zeskanowaniu apki?

Od razu jest Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7295777 Napisano: 09.09.2025 18:24:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Po wygraniu w quizie Hebe ile jest dni na odebranie? W regulaminie jest zapis, ze w czasie wskazanym nakuponie.

* musze zaplanować kiedy zagrac, bo Hebe mi nie po drodze

3 Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7295728 Napisano: 09.09.2025 16:49:45 w Żabka
No i potem nie ma się co dziwić, że forumowicze nie chwalą się wygranymi. Zazdrość to bardzo brzydkie uczucie... Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7295609 Napisano: 09.09.2025 14:19:22 w Żabka
joan napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Czy tylko zakupy zarejestrowanych osób stanowią  numer loteryjny? Inaczej mówiąc, czy niekonkursowy mugol tudzież żul lub raczej jego zakup może wygrać 50k nie wiedząc o tym?

Tylko, jeśli: zarejestrował się do loterii, a później przypadkiem kupił piwka spełniające wymogi loterii, przypadkiem skanując przy tym apkę i przypadkiem nie zaglądając do portfela z losami. Biorąc pod uwagę, jak wyglądał spora część Polaków na meczu PL-FIN, nie wykluczałabym takiej możliwości...

Nie musi się rejestrować do loterii żeby dostać los. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7295608 Napisano: 09.09.2025 14:18:29 w Żabka
zezowaty_kot napisał(a):

samuraj napisał(a):

Ja jestem dobrej myśli,że jeszcze nie jedna z Was wyżej będzie się cieszyć z dodatkowego losowaniaemotka emotka

A z czego wynika to dodatkowe losowanie? No bo skoro los nalicza się automatycznie po zakupie poprawnych produktów, skoro los z góry wiadomo czy jest wygrany czy nie jest, to nie ma możliwości, żeby ktoś go nie trafił... Nie rozumiem tego systemu.

Los dostaje się skanując aplikację przy zakupie piwa. Natomiast jeśli ktoś nie ma pojęcia o loterii to go nie odsłoni i nie wygra pomimo, że jego los był tym szczęśliwym. Takie trafią do rezerwy. Wyświetl w wątku >>