Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6859476 Napisano: 14.05.2022 22:47:19 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

masza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

masza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzają mnie psy bezpańsko łażące po wiosce. Moja suczka ma teraz cieczkę i niestety zmuszona byłam użyć gazu pieprzowego przeciwko amantowi, który próbował ją zaatakować. Zdaję sobie sprawę, że mogę swoją Tosię wysterylizować, ale z drugiej strony żaden pies nie powinien przebywać sam poza posesją. Jeśli właściciele nie mają czasu, ochoty czy możliwości wyjść z pieskiem na smyczy, nie powinni mieć zwierzaka.

Niestety zwierzak nic nie winny jest , czuje suczkę to leci . Wysterylizuj - będzie zdrowsza i dłużej żyła .Bezpańskie psy można zgłaszać do schroniska . Jak właściciel odbierze i zapłaci karę to będzie już psa pilnował .

Dokładnie, zwierzak nie jest winny. Skoro to było na wsi, to pies zwyczajnie mógł zrobić podkop pod ogrodzeniem i uciec (nawet u mnie ostatnio była taka sytuacja - przybłąkał się do sąsiada psiak, który, jak się okazało, uciekł, bo znalazł przejście pod płotem. Właściciel, który go szukał, znalazł się, a psiak był mega szczęśliwy, gdy go zobaczył. Oczywiście przed tym błąkał się po wsi). Lepiej wysterylizować suczkę, dzięki czemu będzie się również miało mniej problemów na starość pieska (chodzi głównie o zdrowie). Traktowanie psa gazem pieprzowym, bo suczka niewysterylizowana i się do niej dobierał - mega niefajne. Biedny pies, na którego trafiło…

Nic się temu psu nie stało, za jedyne 19.90 zł w Militaria.pl.kupilam gaz pieprzowy dedykowany dla psów agresywnych. Wczoraj znowu widziałam tego psa, gdy wracałam z pracy i on już uciekał, gdy tylko mnie zobaczył, chociaż nie miałam nawet przy sobie gazu. Poczułam taka supermoc, he,he.

Chyba nie przepadasz za zwierzętami co ? Ja bym Kasiu pokasowała na twoim miejscu te posty bo taką „supermocą” to raczej nie ma się co chwalić . Dla mnie osobiście to żenujàce 

W marcu ubiegłego roku inny pies także bezpańsko latający po wiosce, wręcz kopulował się na mojej nodze i oplotl moja lewa noge w taki sposób, że dosłownie miałam siniak na siniaku i moja lewa noga wyglądała jakbym była ofiara przemocy domowej- byłam wtedy.bez swojej suki, ale tamten pies wyczul ode mnie mojego psa. Innym razem.ten sam pies dokumentnie rozszarpał mi płaszcz, gdy szlam do przystanku, bo mnie rozpoznał, że jestem od Tosi wlascicielka. Wtedy nie używałam żadnej obrony. Nie chcemy naszej suki na razie sterylizować, bo ponoć suki powinny mieć chociaż raz młode. Bardzo kocham wszystkie zwierzęta, pod warunkiem, że nie są wobec mnie agresywne. Nie stosuje gazu ani żadnych form przemocy, dopóki zwierzak nie wejdzie mi w szkode. 

Warto wysterylizować suczkę dla jej zdrowia. Zapobiegnie to ropomaciczu, niektórym nowotworom, ciążom urojonym. Myślałam, że nikt już nie wierzy w ten mit o tym, że suka powinna choć raz mieć młode. Weterynarz nie radzi Wam aby wykonać zabieg?
A psom trudno się dziwić. Kieruje nimi instynkt i nie są nad nim w stanie zapanować. Czując suczkę, która ma cieczkę są w stanie przeskoczyć ogrodzenie lub zwyczajnie zrobić pod nim podkop. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6859470 Napisano: 14.05.2022 22:06:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mimoza39 napisał(a):

Dostałam sms o wygranej III stopnia w konkursie grillowym z Dino. Ale jak wpisuję nr tel. i paragonu to wyświetla się komunikat o braku wygranej. Czy ktoś z Was też miał taki problem? Co możecie poradzić?

Też tak mam. W wynikach nie ma ale w laureatach jest ok więc można wysłać dane i paragon bez problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6859430 Napisano: 14.05.2022 15:40:16 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Lay's Auchan wymienię na 3 paragony M&M'S 

Paragon Wawel Carrefour wymienię j.w. 
lub sprzedam 12 zł
1 Lay's Auchan + 1 Wawel Carrefour wymienię na 3 x Loteria bez ograniczeń

Rabat 5 zł na piwo Kasztelan z Żabki wymienię na paragon M&M's 0  0 Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6859398 Napisano: 14.05.2022 11:02:47 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Szukam linku do loterii fanta, chyba ślepa jestem... emotka

Ta loteria jest chyba w aplikacji Coca Cola. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

@gnieszk@

#6859264 Napisano: 13.05.2022 15:45:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bilety Danio x2
I Dino 200 zł
Nie taki straszny ten piątek 13-go  emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6859007 Napisano: 12.05.2022 13:01:33 w Smolar
Dino z 7 mają już było? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6858809 Napisano: 11.05.2022 17:16:05 w moje dzisiejsze wygrane :)
nelunia napisał(a):

oleg napisał(a):

200zl do Dino „Ugrilluj nagrody” z 3 maja-sprawdzone w wynikach emotka

U mnie także (4.05)

Mam i ja  emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6858081 Napisano: 08.05.2022 14:03:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

Czy wysyłał ktoś dziś mms-y?Ciągle mi błąd wyskakuje...emotka

A jak duże masz zdjęcie? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6858036 Napisano: 07.05.2022 20:51:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Od dawien dawna Wielkie Nic Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6857337 Napisano: 04.05.2022 20:25:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

A mógłbys wkleić link do strony/regulaminu? 

Z tego powinien działać:regulamin.pdf (energiadanio.pl)

Dziękuję  emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6857334 Napisano: 04.05.2022 20:18:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawelkoo napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

incendio12 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

domika napisał(a):

edzia21 napisał(a):

W aplikacji żabki namierzyłam "wyzwanie Danio" - do wygrania Energylandia. Strona konkursowa się nie otwiera. Ktoś, coś? emotka

Niestety nie działa i kod też nie wskakuje

ok, lipa

U mnie też nie działa, może jutro naprawią. To dziś dopiero się pojawiło? Bo trwa tylko do 10 maja 

energiadanio.plOd dzisiaj do 10 maja, tylko regulamin coś teraz się nie otwiera.

u mnie regulamin się otwiera bez problemu ale... kod z aplikacji nie doszedł

U mnie teraz też się otworzył normalnie emotka A z kodem to nie wiem, bo nie robiłem jeszcze zakupów. Ale wg regulaminu nagrody przyznawane są z całego okresu a nie za poszczególne dni więc nie ma znaczenia kiedy wyśle się zgłoszenie. Więc stawiam, że już jutro kody będą się pojawiać emotka

A mógłbys wkleić link do strony/regulaminu?  Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6857153 Napisano: 04.05.2022 09:39:07 w Gratulacje! Dla wygranych!
Olywka Gratulacje emotka Brawoemotka Wyświetl w wątku >>
1 olywka 0

@gnieszk@

#6852086 Napisano: 30.03.2022 15:31:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jest jakiś patent na korzystanie ze strony mobilnej na komputerze? Chodzi mi o wielkanocneszukajki.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6850487 Napisano: 20.03.2022 12:42:41 w moje dzisiejsze wygrane :)

@gnieszk@

@gnieszk@

#6849738 Napisano: 15.03.2022 17:42:26 w dziś mam urodzinki
marfiusza napisał(a):

Dzisiaj czekam na telefony i smsy! Nie tylko z życzeniami emotka 41 lat - szok! emotka

Wszystkiego co najlepsze i duuuuuuuuużo wygranych emotka Wyświetl w wątku >>
1 marfiusza 0

@gnieszk@

#6849006 Napisano: 10.03.2022 17:54:11 w Gratulacje! Dla wygranych!
Magie1982
Brawo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6848401 Napisano: 07.03.2022 18:42:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
To już jest istny dramatemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6848172 Napisano: 06.03.2022 10:35:43 w Paragony na trwające konkursy
10 kodów Cheetos 15 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6848085 Napisano: 05.03.2022 13:08:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleksandra008 napisał(a):

anionimowo napisał(a):

Hej konkursowicze, mam do Was pytanieNie mam szczęścia w konkursach promocyjnych z limitowanymi znakami nigdy nie udało mi się tam nic wygraćMożecie tylko zdradzić czy receptą są rymowanki, czy zwykła proza
Bo nie wiem już co próbować, czego nie wyśle to nigdy nic  emotka

Nie chcą powiedzieć ci co wygrywają, rozumiesz to pieniądze.

Ale dlaczego. Ja odpowiem i to naprawdę szczerze. Wygrywają zarówno rymowanki jak i proza.  Wyświetl w wątku >>