Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#6862743 Napisano: 02.06.2022 08:47:56 w Gratulacje! Dla wygranych!
nswe69 - gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

@gnieszk@

#6862721 Napisano: 01.06.2022 22:24:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

edzia21 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Żywiec netto wszystkie dni informowali czy nie?

Czy ktoś wygrał ostatniego dnia?

Raczej rozwiązali tylko 1 etap (ten do 22 maja)

To proste, grałem TYLKO w 2 etapie, sprawdziłem i żadnego smsa nie mam, wniosek - nie informowali. Dziękuję za uwagę emotka

Brzmi logicznie. Mnie to przekonuje. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6862698 Napisano: 01.06.2022 20:49:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Żywiec netto wszystkie dni informowali czy nie?

Też jestem ciekawa czy całość czy tylko pierwszy tydzień. Ja mam z 21 maja wygraną Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6862659 Napisano: 01.06.2022 17:56:10 w moje dzisiejsze wygrane :)

@gnieszk@

#6862629 Napisano: 01.06.2022 16:29:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

@gnieszk@

#6862378 Napisano: 31.05.2022 15:06:35 w Paragony na trwające konkursy
Wawel C4 10 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6862377 Napisano: 31.05.2022 15:05:35 w Paragony na trwające konkursy
Pepsi itm 10 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6862089 Napisano: 29.05.2022 16:56:41 w Paragony na trwające konkursy
Jutro wieczorem będę mieć Pepsi itm 10 zl szt. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6861881 Napisano: 27.05.2022 16:26:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

@gnieszk@

#6861858 Napisano: 27.05.2022 14:45:41 w Dziś cieszę się z.....
nanajka81 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Z węgla zamówionego na PGGemotka Kto jest w temacie ten wieeeeemotka

o człowieku zazdro! my niestety musieliśmy kupić od pośredników... 2.5 tyś tona emotka

U nas już ekogroszek po 3k a tam wyjdzie z transportem 1100 Wyświetl w wątku >>
1 olunka 0

@gnieszk@

#6861849 Napisano: 27.05.2022 14:27:40 w Dziś cieszę się z.....
Z węgla zamówionego na PGGemotka
Kto jest w temacie ten wieeeeemotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6861008 Napisano: 24.05.2022 06:45:24 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Lay,s Auchan sprzedam 12 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6860899 Napisano: 23.05.2022 13:33:56 w moje dzisiejsze wygrane :)

@gnieszk@

#6859794 Napisano: 17.05.2022 08:29:54 w Smolar
elektro napisał(a):

Jak można to proszę o linki do konkursowych grup  FB na PW jak nie tutaj.

Ooo ja też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6859612 Napisano: 16.05.2022 08:48:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
misiamarysia napisał(a):

Netto (bon) 100 zł - "Podążaj szlakiem nagród", mail o 7.35

Mam i ja x 2   emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6859489 Napisano: 15.05.2022 09:29:06 w Wkurza mnie...
azaflora napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

masza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

masza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzają mnie psy bezpańsko łażące po wiosce. Moja suczka ma teraz cieczkę i niestety zmuszona byłam użyć gazu pieprzowego przeciwko amantowi, który próbował ją zaatakować. Zdaję sobie sprawę, że mogę swoją Tosię wysterylizować, 

Warto wysterylizować suczkę dla jej zdrowia. Zapobiegnie to ropomaciczu, niektórym nowotworom, ciążom urojonym. Myślałam, że nikt już nie wierzy w ten mit o tym, że suka powinna choć raz mieć młode. Weterynarz nie radzi Wam aby wykonać zabieg?A psom trudno się dziwić. Kieruje nimi instynkt i nie są nad nim w stanie zapanować. Czując suczkę, która ma cieczkę są w stanie przeskoczyć ogrodzenie lub zwyczajnie zrobić pod nim podkop.

Cudaczek121 posłuchaj dobrych rad. Jeśli nie masz suczki hodowlanej, przeznaczonej do rozrodu - ciachnij ją. Tylko wybierz porządnego weterynarza.
Mała uwaga:
sterylizacja to podwiązanie jajowodów, a kastracja /tak, suczki powinno się kastrować!/ - to wycięcie macicy, jajowodów i jajników.
Po sterylizacji hormony będą pracowały, po kastracji - święty spokój i żaden psi zalotnik nie będzie napastował Ciebie czy innych domowników roznoszących zapach cieczki.
Sama wiele razy widziałam jak psy pokonywały ogrodzenia, byle tylko dostać się do suczki, mało tego - sąsiedzi kiedyś zamknęli swoją suczkę na werandzie, a po powrocie zastali wybitą szybę i obcego psa, zew natury emotka

Cenna uwaga. Tak, chodzi o kastrację, nie sterylizację. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6859476 Napisano: 14.05.2022 22:47:19 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

masza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

masza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzają mnie psy bezpańsko łażące po wiosce. Moja suczka ma teraz cieczkę i niestety zmuszona byłam użyć gazu pieprzowego przeciwko amantowi, który próbował ją zaatakować. Zdaję sobie sprawę, że mogę swoją Tosię wysterylizować, ale z drugiej strony żaden pies nie powinien przebywać sam poza posesją. Jeśli właściciele nie mają czasu, ochoty czy możliwości wyjść z pieskiem na smyczy, nie powinni mieć zwierzaka.

Niestety zwierzak nic nie winny jest , czuje suczkę to leci . Wysterylizuj - będzie zdrowsza i dłużej żyła .Bezpańskie psy można zgłaszać do schroniska . Jak właściciel odbierze i zapłaci karę to będzie już psa pilnował .

Dokładnie, zwierzak nie jest winny. Skoro to było na wsi, to pies zwyczajnie mógł zrobić podkop pod ogrodzeniem i uciec (nawet u mnie ostatnio była taka sytuacja - przybłąkał się do sąsiada psiak, który, jak się okazało, uciekł, bo znalazł przejście pod płotem. Właściciel, który go szukał, znalazł się, a psiak był mega szczęśliwy, gdy go zobaczył. Oczywiście przed tym błąkał się po wsi). Lepiej wysterylizować suczkę, dzięki czemu będzie się również miało mniej problemów na starość pieska (chodzi głównie o zdrowie). Traktowanie psa gazem pieprzowym, bo suczka niewysterylizowana i się do niej dobierał - mega niefajne. Biedny pies, na którego trafiło…

Nic się temu psu nie stało, za jedyne 19.90 zł w Militaria.pl.kupilam gaz pieprzowy dedykowany dla psów agresywnych. Wczoraj znowu widziałam tego psa, gdy wracałam z pracy i on już uciekał, gdy tylko mnie zobaczył, chociaż nie miałam nawet przy sobie gazu. Poczułam taka supermoc, he,he.

Chyba nie przepadasz za zwierzętami co ? Ja bym Kasiu pokasowała na twoim miejscu te posty bo taką „supermocą” to raczej nie ma się co chwalić . Dla mnie osobiście to żenujàce 

W marcu ubiegłego roku inny pies także bezpańsko latający po wiosce, wręcz kopulował się na mojej nodze i oplotl moja lewa noge w taki sposób, że dosłownie miałam siniak na siniaku i moja lewa noga wyglądała jakbym była ofiara przemocy domowej- byłam wtedy.bez swojej suki, ale tamten pies wyczul ode mnie mojego psa. Innym razem.ten sam pies dokumentnie rozszarpał mi płaszcz, gdy szlam do przystanku, bo mnie rozpoznał, że jestem od Tosi wlascicielka. Wtedy nie używałam żadnej obrony. Nie chcemy naszej suki na razie sterylizować, bo ponoć suki powinny mieć chociaż raz młode. Bardzo kocham wszystkie zwierzęta, pod warunkiem, że nie są wobec mnie agresywne. Nie stosuje gazu ani żadnych form przemocy, dopóki zwierzak nie wejdzie mi w szkode. 

Warto wysterylizować suczkę dla jej zdrowia. Zapobiegnie to ropomaciczu, niektórym nowotworom, ciążom urojonym. Myślałam, że nikt już nie wierzy w ten mit o tym, że suka powinna choć raz mieć młode. Weterynarz nie radzi Wam aby wykonać zabieg?
A psom trudno się dziwić. Kieruje nimi instynkt i nie są nad nim w stanie zapanować. Czując suczkę, która ma cieczkę są w stanie przeskoczyć ogrodzenie lub zwyczajnie zrobić pod nim podkop. Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#6859470 Napisano: 14.05.2022 22:06:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mimoza39 napisał(a):

Dostałam sms o wygranej III stopnia w konkursie grillowym z Dino. Ale jak wpisuję nr tel. i paragonu to wyświetla się komunikat o braku wygranej. Czy ktoś z Was też miał taki problem? Co możecie poradzić?

Też tak mam. W wynikach nie ma ale w laureatach jest ok więc można wysłać dane i paragon bez problemu. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6859430 Napisano: 14.05.2022 15:40:16 w Paragony na trwające konkursy
Paragon Lay's Auchan wymienię na 3 paragony M&M'S 

Paragon Wawel Carrefour wymienię j.w. 
lub sprzedam 12 zł
1 Lay's Auchan + 1 Wawel Carrefour wymienię na 3 x Loteria bez ograniczeń

Rabat 5 zł na piwo Kasztelan z Żabki wymienię na paragon M&M's 0  0 Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#6859398 Napisano: 14.05.2022 11:02:47 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Szukam linku do loterii fanta, chyba ślepa jestem... emotka

Ta loteria jest chyba w aplikacji Coca Cola. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0