Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika @gnieszk@

@gnieszk@

#7295599 Napisano: 09.09.2025 14:15:42 w Żabka
atlantydek napisał(a):

Czy tylko zakupy zarejestrowanych osób stanowią  numer loteryjny? Inaczej mówiąc, czy niekonkursowy mugol tudzież żul lub raczej jego zakup może wygrać 50k nie wiedząc o tym?

Jeśli nie odsłoni losu nie wygra. Natomiast może go mieć nie wiedząc o tym jeśli zeskanuje aplikację kupując piwa. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7295324 Napisano: 08.09.2025 19:55:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agawaga napisał(a):

Szukam pomocy i kontaktu do PPPet-er. Kupiłam od niego paragon, wygrałam. Niestety ostatnio logował się na e-konkursy końcem sierpnia. Jeśli ktoś jest w stanie pomóc- bardzo proszę o kontakt.

Płaciłaś blikiem? Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7295313 Napisano: 08.09.2025 19:21:09 w Gratulacje! Dla wygranych!
Apoccalipsa gratuluję emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7295010 Napisano: 08.09.2025 07:22:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nanajka81 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

rufus napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pou napisał(a):

Ja nakupiłam piwka w żabce na 10 losów i wielkie nic...

jak widać to za mało. Jak tak czytam to dochodzę do wniosku że trzeba sporo zainwestować aby tam wygrać.

Albo miec duuze szczescie, byl jakis wpis z trafieniem za 1.
Ale w wiekszosci raczej opcja wykupienia zatowarowania emotka

Ja w pierwszy dzień loterii w środę kupiłam tylko jeden czteropak i trafiłam za pierwszym razem 😉 Zachęcona zaczęłam kupować codziennie po ok. 8-10 losów. Cały tydzień nic nie wpadło i w kolejna środę druga wygrana, a potem 2 dni później trzecia... A więc to chyba tylko kwestia szczęścia.

8-10 losów to jest 80-100 piw?

Nie. Trzeba kupić 4 piwa a nie 10. Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7294899 Napisano: 07.09.2025 13:15:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
caramela napisał(a):

Z czystej ciekawości, zagrałam sobie w quizie Hebe. Odpowiedziałam dobrze na pytania i do dnia dzisiejszego trzeba zrobić zakupy. Czy może to być przez aplikację?

Może Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7294868 Napisano: 07.09.2025 10:55:06 w Gratulacje! Dla wygranych!
Maryjane Gratuluję! Wyświetl w wątku >>
1 maryjane 0

@gnieszk@

#7294822 Napisano: 06.09.2025 21:48:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Kupilam 2x piwo w żabce na loterie. Mam 2 losy. Powiedzcie mi czy muszę je sprawdzić dzisiaj? Nagroda jest przypisywana do losu w momencie rejesteacji formularza czy gdy klikniemy w los? Bo nie kumam tego.

Mi się wydaje mi się, że los jest przypisany w momencie zakupu i czas jego odsłonięcia nie ma znaczenia. Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

@gnieszk@

#7294744 Napisano: 06.09.2025 12:54:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ReneK napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

halliday napisał(a):

ReneK napisał(a):

Czy miał ktoś doświadczenie z odbiorem paczki od SMOLAR przez Paczkomat?
Dokumenty zwrotne u Nich są z reguły nieodłączne przy odbiorze..
Mam od Nich przesyłkę z DPD przekierowałam na Paczkomat i udało się  emotka
..ale nie jestem do końca pewna czy jednak kurier nie zapuka do mnie  emotka

ale jak wysyłają paczke Inpostem to zazwyczaj bez podpisu, ale napisałaś ze to była paczka DPD, więc nie możliwe aby była możliwość przekierowania do paczkomatu, bo to firmy Inpost.

DPD też ma swoje automaty paczkowe

Tak dokładnie Paczkomat DPD !
i udało się przekierować..
Jest to tylko  kocyk festiwalowy z Konkursu Carlsberga i 2 piwa więc nagroda raczej z niższej półki cenowej  ale jak sobie przypomnę Czekolady Milka jakie były cyrki przy odbiorze to aż nie wierzę  że udało się przekierować
...może ktoś już odbierał już taka sama nagrodę i ma doświadczenie czy trzeba było autograf złożyć!🤔

Kojarzy mi się, że ktoś pisał na forum, że też niby udało się przekierować, ale ze względu na dokumenty do podpisu i tak dostarczył kurier. No chyba, że ta przesyłka jest bez dokumentów zwrotnych. Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

@gnieszk@

#7294735 Napisano: 06.09.2025 12:19:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

ReneK napisał(a):

Czy miał ktoś doświadczenie z odbiorem paczki od SMOLAR przez Paczkomat?
Dokumenty zwrotne u Nich są z reguły nieodłączne przy odbiorze..
Mam od Nich przesyłkę z DPD przekierowałam na Paczkomat i udało się  emotka
..ale nie jestem do końca pewna czy jednak kurier nie zapuka do mnie  emotka

ale jak wysyłają paczke Inpostem to zazwyczaj bez podpisu, ale napisałaś ze to była paczka DPD, więc nie możliwe aby była możliwość przekierowania do paczkomatu, bo to firmy Inpost.

DPD też ma swoje automaty paczkowe Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

@gnieszk@

#7294616 Napisano: 05.09.2025 18:40:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dziś zapłaciłam u mechanika 1700 zł emotka
Potrzebuję na cito gotówkowy zastrzyk ratunkowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7294276 Napisano: 04.09.2025 19:57:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

deva napisał(a):

fryteczka napisał(a):

deva napisał(a):

Tylko jedna osoba dostała 💯 poczuj chemię do blika?

Napisałam z pytaniem na priv bo ciekawa byłam czy jakieś info przyszło czy od razu blik. Przy takiej ilości tu powinien być wysyp

Właśnie dziwne, jedna osoba, a powinno sie roić od blików

o 10 były smsy i maile. Może nie spełniłaś warunku braku płatności po 1.06.2025 do startu loterii?

Z pewnością nie poszło wszystko naraz. Pewnie to kilka dni potrwa Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7294270 Napisano: 04.09.2025 19:45:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

fryteczka napisał(a):

deva napisał(a):

Tylko jedna osoba dostała 💯 poczuj chemię do blika?

Napisałam z pytaniem na priv bo ciekawa byłam czy jakieś info przyszło czy od razu blik. Przy takiej ilości tu powinien być wysyp

Właśnie dziwne, jedna osoba, a powinno sie roić od blików

Ja też dziś dostałam. Mail i SMS z pinem i numerem czeku Wyświetl w wątku >>
1 fryteczka 0

@gnieszk@

#7294261 Napisano: 04.09.2025 19:12:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

agicho napisał(a):

joan napisał(a):

agicho napisał(a):

No faktycznie teraz to widzę 🤪😅 to ja wysyłałam sam prefix woda .

Tak pracownicy agencji "czytają" nasze zgłoszenia emotka

Na ogół jak się źle wysłało .dostawało się smsa .,że zky prefix 🤯

Prefix miałaś dobry, dlatego dostałaś dobrą zwrotkę. W tym wypadku prefix to było tylko słowo woda, a to miałaś.

A z ciekawości, co masz wpisane w smsie z gratulacjami w miejscu numer paragonu, który wygrał?

Z tego co rozumiem to 1234 🙂 Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7294219 Napisano: 04.09.2025 17:41:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

agicho napisał(a):

Słuchajcie czy ktoś będzie łaskawy i wyniki się paragonem z lipca(ewentualnej 1 sierpnia)  Nałęczowianka na początek sierpnia, mój wyblakł  🥶a zostały mi sierpniowe od 2.08

jak? przeciez tam masz numer paragonu

Nie,  tam wyjątkowo przy zgłoszeniu nie podawało się numeru  paragonu, tylko prefix woda. .oni wszystkim do wejścia wysłali numer 1234 i potem sie dołącza paragon .ale już sprawa załatwiona .

W Nałęczowiance w Biedronce? Przecież podawało się numer paragonu i datę w SMS-ie Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

@gnieszk@

#7294139 Napisano: 04.09.2025 16:28:00 w Informują
Informują z Konkurs "Świętuj z nami do potęgi N" Biedronka

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
teraz Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7294138 Napisano: 04.09.2025 16:27:24 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nałęczowianka Biedra 100 zł (teraz sms) Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7294136 Napisano: 04.09.2025 16:26:35 w Gratulacje! Dla wygranych!
misiamarysia napisał(a):

sper01Morti84
rodzina gocha542

I ode mnie emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

@gnieszk@

#7293979 Napisano: 04.09.2025 11:48:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Mail Chemia do Blika Wyświetl w wątku >>
0 0

@gnieszk@

#7292735 Napisano: 31.08.2025 14:28:03 w Wkurza mnie...
rainbowdash napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

psotka napisał(a):

Wkurzają mnie osoby, które "podkradają" kody do quizu z Biedronki. Nie napiszą nawet - dzięki, skorzystał -a/e m.

Skąd podkradają?

Z topu: oddam za darmo ...

Yyy To chyba po to tam je ktoś wpisuje, żeby ktoś z nich skorzystał?

Pewnie chodzi o łapkę lub znak jakiś że ktoś bierze

No to chyba "podkradanie" to nieco niewłaściwe określenie. Skoro to wątek Oddam za darmo. A, że ktoś nie dał znać, że skorzystał to inna sprawa. Obowiązku takiego nie ma, choć pewnie ułatwia to innym życie. Nie wiem czy tam się wpisuje kod na początku czy po zrobieniu tego quizu. Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

@gnieszk@

#7292724 Napisano: 31.08.2025 14:00:46 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

psotka napisał(a):

Wkurzają mnie osoby, które "podkradają" kody do quizu z Biedronki. Nie napiszą nawet - dzięki, skorzystał -a/e m.

Skąd podkradają?

Z topu: oddam za darmo ...

Yyy To chyba po to tam je ktoś wpisuje, żeby ktoś z nich skorzystał? Wyświetl w wątku >>
0 0