Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: sandra1
10 lub 11 maja pokaz sprzedawcy sms (którego c i przesle i odbierz...) czekam na wasze propozycje zamiany tej nagrody bo ja nie moge odebrac w tych dniach
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kwj6pw a4kjhr r9wp
merp
asiam
Postów 4096
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Dziękuję w imieniu tego co wykorzystał, a nie podziękował.
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
Gość: siutek3
dziękuję
dajcie czasami ludziom chwilę na odpisanie, a nie od razu wszystkich oceniacie z góry
asiam
Postów 4096
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Bardzo przepraszam ale złość mnie bierze bo wielu nie potrafi nawet dziękuję powiedzieć co jest jednocześnie informacją dla innych ,że kod już zabrany.
rozumiem, tylko musimy pamiętać, że nie wszyscy tacy są
Gość: becia879
74P69X EFPAFR LK63
rifle77
Postów 366
Data rejestracji 10.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
dziękuję
Zwrot pieniędzy za zakupy: https://www.plane...l/rejestracja/23761/
https://www.tipli.pl/p/243786
pioge7
Postów 8411
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
pioge7
Postów 8411
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
oddana!
do odbioru w kielcach na ul.Wolności6 lub Głowackiego 2,
10 lub 11 maja pokaz sprzedawcy sms (którego c i przesle i odbierz...) czekam na wasze propozycje zamiany tej nagrody bo ja nie moge odebrac w tych dniach
wejsciówki na film Nocna Radnka do odbioru w GG Network S.A.
Al. Stanów Zjednoczonych 61
04-028 Warszawa
rwas
Postów 2206
Data rejestracji 19.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
J773945d
Gość: basiasiwek28
Napisali .....kod niepoprawny
rwas
Postów 2206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
upss sorry -male j
j773945d
też nie....już próbowałam.....Twoje konto zostało zablokowane,spróbuj za godzine
rwas
Postów 2206
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asiam
Postów 4096
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
W Leonie takie cuda się zdarzają.Ten sam błędny kod wpisywałam innego dnia i wtedy był dobry.
....i tak nie moge trafić encyklopedii ...nawet jednej....a ostatnio też tak miałam -nowy kod nie wszedł ,a wpisałam na drugi dzień i napisali ,że już był