Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pioge7

pioge7

#7373661 Napisano: 13.07.2026 15:05:18 w Informują
Konkurs Czas na rower Intermarche 
https://www.e-kon...na-rower-intermarche

Rodzaj powiadomienia: Email
Dodatkowe informacje:
2 stopień Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7373560 Napisano: 13.07.2026 11:18:05 w Oddam za darmo
kod na 10 zł do wagonów WARS na ofertę gastronomiczną przy minimalnym zamówieniu 10,50 zł ważny do końca sierpnia 2026r.
na priv
Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7373551 Napisano: 13.07.2026 10:51:05 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
wymienię 1 nagrodę na wysyłkę drugiej emotka  
DO RZECZY:
Szukam kogoś kto ma niedaleko Paczkomat na ul. Orlińskiego 7C w Krakowie. 

Mam do odbioru 2 paczki Lays. W zamian za wysyłkę 1 (opłacam przesyłkę) oddam drugą. 
Czas na odbiór do  18.07.2026r.
Wyświetl w wątku >>
2 edith, andii 0

pioge7

#7372856 Napisano: 10.07.2026 10:11:49 w Lotto i inne
Wejdź w aplikacje LOTTO zaloguj się a następnie w kafelek WINTO. następnie KUPONY WINTO i w puste miejsce wpisz: BDAY1000      Potwierdź. Nie trzeba wcześniej aktywować zadania. Wpadnie 1000 pkt
 Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7372437 Napisano: 08.07.2026 19:36:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

mam pytanie co w przypadku kiedy kiedy kupuję 2 produkty na paragon i potem na paragonie okazuje się że jest 1+1 gratis 
czyli na paragonie jest odpust tej kwoty...
czy zgłaszacie taki paragon na konkurs/ loterie ? jak agencje do tego podchodzą?...
za info z góry bardzo dziękuję emotka

Grałem tak, wygrywałem i normalnie przychodziła nagroda. 
Chyba, że masz kupić np. za 20 zł a jest upust kwotowy i kupując np. dwa produkty powinno wyjść 20 zł a wyjdzie 15 zł (bo rabat na drugi produkt) to wtedy nie przejdzie Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7372312 Napisano: 08.07.2026 13:41:19 w Lotto i inne
Zbieracie punkty Winto? 
Jeśli tak to dziś można zyskać 500 pkt. 
Wchodzisz w apkę, trzeba potwierdzic zadanie, a następnie w sekcji z kuponami wpisać kod BDAY500 i zatwierdzić. Dodają 500 pkt.  Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7371782 Napisano: 06.07.2026 20:40:52 w Żabka
Czy do karty Żabka z konkursu świątecznego coca cola 2025 można dopłacać ? 
Jak mam na niej 32 zł a zrobię za 40 zł mogę resztę zapłacić kartą lub gotówką czy automatycznie odrzuci? Próbował ktoś ? Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7371736 Napisano: 06.07.2026 17:18:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

Wam też odrzucają zwroty milka-oreo ? bo ja jeden za drugim dostaje odmowe

Możliwe że przez IP. U mnie w pierwszym dniu przyjęli pierwsze, drugie i trzecie odrzucili a czwarte z innego urządzenia przyjęli. Więc to może być tym, choć niekoniecznie. Pisze z własnego doświadczenia Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7371413 Napisano: 05.07.2026 13:12:39 w Albedo Marketing
Ulcyk napisał(a):

Z jakiego konkursu wysyła Albedo teraz? W piątek dostałam powiadomienie o nadaniu paczki z GLS, ale nie mogę namierzyć jaki to konkurs  emotka  Może ktoś też dostał?

A nie torba Coca Cola za zwrot butelek w butelkomacie biedronki? Wyświetl w wątku >>
1 Ulcyk 0

pioge7

pioge7

#7371024 Napisano: 03.07.2026 11:23:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

Czy przywilej żywiecki zakup może być w większym sklepie typu Żabka, Lewiatan, Biedronka itp.?
Czy to muszą być te malutkie sklepiki z listy/mapy?

Konkurs prowadzony jest we wszystkich sklepach detalicznych, lokalach gastronomicznych i punktach usługowych znajdujących się na obszarze województw śląskiego i małopolskiego (dalej: "Placówki").  Z udziału w Konkursie wyłączone są produkty zakupione w:
a) punktach sprzedaży hurtowej;
b) punktach sprzedaży na lotniskach;
c) stoiskach okolicznościowych;
d) sklepach internetowych oraz innych kanałach sprzedaży na odległość.

Więc każdy sklep, z wyjątkiem tych A B C D 
Ja rozumuję, że może być Biedronka w Krakowie i sklep u Jadzi w Katowicach. emotka Wyświetl w wątku >>
1 aerdna 0

pioge7

#7370882 Napisano: 02.07.2026 18:30:09 w Avanti
plaziks napisał(a):

Tak, ja

Ja też. 
+ Chyba z kwietnia czy marca piłki z żabki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7370852 Napisano: 02.07.2026 17:03:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
plaziks napisał(a):

Polskie prawo, w tym wytyczne Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów (UOKiK), nie reguluje wprost czasu trwania bonów. Oznacza to, że sprzedawca może ustalić termin ważności karty podarunkowej w regulaminie. [12]Zgodnie jednak z linią orzeczniczą sądów oraz stanowiskiem UOKiK, automatyczne przepadnięcie środków po terminie jest często uznawane za niedozwoloną klauzulę umowną. [12]

• Odzyskanie pieniędzy: Zgodnie z prawem (art. 405 Kodeksu cywilnego o bezpodstawnym wzbogaceniu) sklep nie może bezpodstawnie zatrzymać Twoich pieniędzy. Po wygaśnięciu karty nadal przysługuje Ci prawo do żądania zwrotu niewykorzystanych środków. [123]
  • Przedawnienie: Środki na karcie podarunkowej przedawniają się na ogólnych zasadach po 3 latach. Do tego czasu możesz domagać się ich zwrotu lub odblokowania. [1]
Co zrobić, jeśli karta wygasła?
  1. Złóż reklamację: Skieruj do sprzedawcy pismo z żądaniem odblokowania karty lub zwrotu środków na konto, powołując się na zatrzymanie pieniędzy bez podstawy prawnej.
  2. Skorzystaj z pomocy: W przypadku odmowy, zgłoś sprawę do Miejskiego lub Powiatowego Rzecznika Konsumentów – taka pomoc jest bezpłatna. [1]

https://www.insta...MWYxOWw5MXJzZDNucQ==

Dziś mi wyskoczyło prawie że Wyświetl w wątku >>
2 notta, uzuri 0

pioge7

#7369963 Napisano: 30.06.2026 16:23:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aneczka155-93 napisał(a):

Hej, kupiłam lody grycan w intermarche, ale opis nie wskazuje na nie ( jest kod ean). Czy mogę na legalu zgłosić taki paragon?

Tak, kod wskaże że to ten produkt. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7369422 Napisano: 29.06.2026 09:57:50 w moje dzisiejsze wygrane :)
mama2006 napisał(a):

z wygranych : przegapiona 20 rocznica na e-konkach, dzięki, że jesteście emotka emotka

Tak patrzę i widzę, że miesiąc temu przegapiłem moją osiemnastkę. emotka  jestem pełnoletni w tym świecie emotka Wyświetl w wątku >>

pioge7

#7369164 Napisano: 27.06.2026 19:42:21 w Biedronka
sylzab2294 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy kasy samoobsługowe nadal blokują się po podaniu vouchera konkursowego z zerowym stanem? Czy można samemu sobie to sprawdzić? Próbował ktoś ostatnio? Mam kilka kart i nie wiem czy są zerowe czy nie a nie chcę żeby za każdym razem przychodziła kasjerka odblokować.

Musi niestety przyjść kasjerka za każdym razem...

kurcze... dzięki Myślałem, że się coś zmieniło. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7369161 Napisano: 27.06.2026 19:27:24 w Biedronka
czy kasy samoobsługowe nadal blokują się po podaniu vouchera konkursowego z zerowym stanem? Czy można samemu sobie to sprawdzić? Próbował ktoś ostatnio? Mam kilka kart i nie wiem czy są zerowe czy nie a nie chcę żeby za każdym razem przychodziła kasjerka odblokować. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7368777 Napisano: 26.06.2026 11:24:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Mówiłem jej, że nie można wydawać z bonów, a ona mi mówi, że oni wydają... No ok. Jak wydają to wydają. 
I najlepsze, że na paragonie jest: 
Płatność bonem 200 zł 
Reszta 17 zł

Miałam kiedyś tak samo w Intermarché. pani upierała się, że mi wyda,  bo oni te bony wklepują jako gotówkę.  Potem okazało się, że oni mają jakieś swoje bony pracownicze, które idą jako gotówka i wydają sobie z nich resztę.

Ale, że kasjerce udało się na tej kasie w Dino wydać resztę z bonu, to jestem w szoku. Z mojego doświadczenia wynika, że w Dino to wystarczy 1 zły ruch kasjerki i kończy się na wezwaniu kierownika i ręcznym anulowaniu towaru na ponad 300zl, po kolei, produkt po produkcie… 🙈

no dziwne, mnie też to zdziwiło, chociaż... w moim Dino rotacja pracowników jest tak szybka, że ledwo się człowiek przyzwyczai do załogi, to zaraz jest nowa. Tą Panią widziałem może raptem 2 razy to może nie wiedziała, ale, że na paragonie jest to możliwe i kasa nie zablokowała, to jestem w szoku.

Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7368757 Napisano: 26.06.2026 10:50:20 w Informują
Informują z Wygraj niesamowite nagrody w konkursie Salvequick! Hebe

Rodzaj powiadomienia: wiadomość na instagramie
Dodatkowe informacje:
sprawdzajcie folder Ukryty (prośby) we wiadomościach, u mnie tam była informacja. Wyświetl w wątku >>
0 0

pioge7

#7368680 Napisano: 26.06.2026 05:32:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

pioge7 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Agnes napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy bonami Dino można płacić za alkohol?

Spokojnie . Korzystałam wiele razy i jutro też mam taki zamiar

Zdarzają się tacy kasjerzy, którzy się zastanawiają, czy można, to im mówię, że to nie prl, a to nie kartka żywnościowa tylko bon.

u mnie nie można płacić. Jak ino widzą bon to od razu, że nie. 
Ale najlepsze mnie dziś spotkało i mnie to też zastanawia. 

Byłem w Dino, zrobiłem zakupy, 183 zł, a miałem 2x 100 zł BONY, mówię pani, że zaraz coś doniosę i poleciałem na sklep. 
Ona chyba nie zrozumiała, bo przychodzę z towarem, a ona mi resztę daje 17 zł.  Wydała mi z bonu... tak można? Pierwszy raz tak miałem...

Nie można wydawać reszty z tych bonów, są jednorazowe i nie podlegają wymianie na gotówkę, Pani narobiła sobie manka, jak na nią jeszcze trafisz to możesz jej szepnąć, że tak się nie robi, bo następnym razem wyda komuś 90 zł, jak zrobi zakupy na 10 zł a zapłaci bonem 100 zł... Niestety w Dino nie ma odpowiednich szkoleń dla pracowników.

Mówiłem jej, że nie można wydawać z bonów, a ona mi mówi, że oni wydają... No ok. Jak wydają to wydają. 
I najlepsze, że na paragonie jest: 
Płatność bonem 200 zł 
Reszta 17 zł Wyświetl w wątku >>
0 0