Ambasadorinnowacji - Philips

ondine

#6152150 Napisano: 29.01.2016 15:33:32
jokan napisał(a):

a jak wy to licytujecie, trzeba miec szybkiego neta? bo ja w grudnie nie moglam upolowac nawet karty do empiku i stwierdzialm ze bez sensu bede grac dalej skoro potem nic nie moge wylicytowac:(

Nie wiem od czego to zależy, ja mam w miarę spoko net w domu, nigdy na niego nie narzekałam, ale nigdy też nie udało mi się nic wylicytować, więc dziś wzięłam kompa do pracy, gdzie mam 6 razy szybszy net i nawet przycisk "Odbieram nagrodę" mi się nie wyświetlił przy rzeczy, którą chciałam tylko od razu "Ktoś Cię ubiegł..." emotka
0 0

jokan

#6152153 Napisano: 29.01.2016 15:38:06
ondine napisał(a):

jokan napisał(a):

a jak wy to licytujecie, trzeba miec szybkiego neta? bo ja w grudnie nie moglam upolowac nawet karty do empiku i stwierdzialm ze bez sensu bede grac dalej skoro potem nic nie moge wylicytowac:(

Nie wiem od czego to zależy, ja mam w miarę spoko net w domu, nigdy na niego nie narzekałam, ale nigdy też nie udało mi się nic wylicytować, więc dziś wzięłam kompa do pracy, gdzie mam 6 razy szybszy net i nawet przycisk "Odbieram nagrodę" mi się nie wyświetlił przy rzeczy, którą chciałam tylko od razu "Ktoś Cię ubiegł..." emotka

czyli mogę całe życie punkty zbierać i nic z tego nie mieć...:(
0 0

ondine

#6152159 Napisano: 29.01.2016 15:40:46
jokan napisał(a):

ondine napisał(a):

jokan napisał(a):

No ja to już rano się śmiałam, że nic nie wylicytuję wcześniej niż dotrę do TOP10 emotka
Wolałam sama odświeżać stronę, nie udało mi się wtedy też wylicytować, ale chociaż udało mi się kilkakrotnie kliknąć w "Odbierz nagrodę", a tu nie miałam nawet takiej szansy.
0 0

Gość: tusienka

#6152192 Napisano: 29.01.2016 16:43:12
jokan napisał(a):

ondine napisał(a):

jokan napisał(a):

oj tam zaraz nic. Jak napalisz się z pośród 24 produktów akurat na visapure czy soniczną- którą większoć bierze na odstrzał, bo jest w tym przedziale punktowym co akurat wszyscy tyle zdążyli do aukcji zebrać i jest na topie- to może ci się nie udac. Ale tak jak dziś długo były prostownice, suszarko- lokówki i odkurzacze i nikt nei licytował
0 0

Pociong

#6152200 Napisano: 29.01.2016 16:49:21
jokan napisał(a):

Teraz jest dużo trudniej niż kiedyś.. aczkolwiek jestem dowodem na to, że można. Wylicytowałam już trymer 9000, bilety do kina, odkurzacz i teraz depilator emotka więc jestem mega zadowolona! Myślę, że im tańsza rzecz, tym trudniej na nią zapolować emotka Jeśli masz wolny internet, poproś kogoś o pomoc przy licytacji.
0 0

Gość:

#6152220 Napisano: 29.01.2016 17:34:35
...a ja  napiszę ,że mi się np. to że Philips zablokował wszystkich  ostatnich wygranych nie podoba bo : działam w" ambasadorach " od samego początku ,zadania systematycznie wypełniam ,poświęcam swój czas no i punktów mi się sporo uzbierało ...licytowałam na każdej aukcji i nic( internet też mam nie taki zły ) a wygrałam  dopiero w grudniu   wielkim fuksem  bo dopiero  ok 10 min jak się o  odwiesiło na chwilę  a punktów mam jeszcze sporo uczciwie zarobionych   ...      
sądziłam ,że faktycznie Philips ukaże tych " złych" a ukarał czyli wyeliminował wszystkich nawet takich jak ja  którzy bez kombinacji  coś ostatnio wygrali  ...
0 0

madziamck

#6152222 Napisano: 29.01.2016 17:37:34
Oj tam, mój Internet, a tym bardziej laptop do szybkich wcale nie należą, a od początku mojej kariery to zdobyłam sokowirówkę, prostownice, suszarkę, kartę do empiku i na ostatniej aukcji maszynkę do golenia dla męża.
0 0

Gość:

#6152231 Napisano: 29.01.2016 18:00:16
madziamck napisał(a):

Oj tam, mój Internet, a tym bardziej laptop do szybkich wcale nie należą, a od początku mojej kariery to zdobyłam sokowirówkę, prostownice, suszarkę, kartę do empiku i na ostatniej aukcji maszynkę do golenia dla męża.

To ty zdolniacha jesteś a ja nawet próbowałam licytować  u znajomych na niby lepszych -szybszych sprzętach emotka  i nic tylko ten mały fuks (trymer) w grudniu ... ale   za to mam teraz spory zasób wiedzy o sprzęcie agd  emotka  i   sokowirówkę oraz odkurzacz z testowania emotka  a mąż  też bidak nie ma szczęścia na aukcjach ale za to testował szczoteczkę soniczną i golarkę  emotka   czyli  jak nie na aukcje to przynajmniej liczę na testowanie emotka
0 0

constanza

#6152235 Napisano: 29.01.2016 18:07:20
Mam pytanie do tych, ktorzy dzis licytowali..czy ten system jedna nagroda na minute dziala nadal?
czy teraz odblokowuje sie ten przycisk odbieram nagorde i wygrywa pierwsze kilka osob ktore go wcisna?
0 0

jokan

#6152237 Napisano: 29.01.2016 18:12:20
constanza napisał(a):

Mam pytanie do tych, ktorzy dzis licytowali..czy ten system jedna nagroda na minute dziala nadal?
czy teraz odblokowuje sie ten przycisk odbieram nagorde i wygrywa pierwsze kilka osob ktore go wcisna?

ja sie pytalam i potwierdzono mi ze dziala to jak ostatnio, tzn, bez zmian
0 0

lilithbb

#6152262 Napisano: 29.01.2016 18:47:28
Dziewczyny a dostała już któraś nagrodę oprócz kart empik? Miały być w styczniu wysłane...
0 0

madziamck

#6152264 Napisano: 29.01.2016 18:48:38
lilithbb napisał(a):

Dziewczyny a dostała już któraś nagrodę oprócz kart empik? Miały być w styczniu wysłane...

Nadal czekam na maszynkę dla męża
0 0

lilithbb

#6152268 Napisano: 29.01.2016 18:53:11
Szkoda myślałam że jak karty wysłali to nagrody też emotka
0 0

Finezyjna

#6152327 Napisano: 29.01.2016 20:13:27
Czy faktyczni niektóre aukcje kończyły się o 15stej bo nie było chętnych? emotka
0 0

kate1980

#6152337 Napisano: 29.01.2016 20:19:40
hogata1179 napisał(a):

...a ja  napiszę ,że mi się np. to że Philips zablokował wszystkich  ostatnich wygranych nie podoba bo : działam w" ambasadorach " od samego początku ,zadania systematycznie wypełniam ,poświęcam swój czas no i punktów mi się sporo uzbierało ...licytowałam na każdej aukcji i nic( internet też mam nie taki zły ) a wygrałam  dopiero w grudniu   wielkim fuksem  bo dopiero  ok 10 min jak się o  odwiesiło na chwilę  a punktów mam jeszcze sporo uczciwie zarobionych   ...      
sądziłam ,że faktycznie Philips ukaże tych " złych" a ukarał czyli wyeliminował wszystkich nawet takich jak ja  którzy bez kombinacji  coś ostatnio wygrali  ...

a mnie się to wydaje bardzo uczciwe. nigdy nie było tak, aby podczas jednej licytacji można było zgarnąć dwie nagrody. kiedyś udało mi się wylicytować kod zniżkowy i pomimo dostępnych punktów nie mogłam dalej nic zrobić, ponieważ system automatycznie mnie zblokował. a Ty jakby nie było swoją nagrodę zgarnęłaś w grudniu emotka a niektórzy nawet takiej okazji nie mieli. 
0 0

Gość:

#6152388 Napisano: 29.01.2016 21:33:16
kate1980 napisał(a):

hogata1179 napisał(a):

a mnie się to wydaje bardzo uczciwe. nigdy nie było tak, aby podczas jednej licytacji można było zgarnąć dwie nagrody. kiedyś udało mi się wylicytować kod zniżkowy i pomimo dostępnych punktów nie mogłam dalej nic zrobić, ponieważ system automatycznie mnie zblokował. a Ty jakby nie było swoją nagrodę zgarnęłaś w grudniu emotka a niektórzy nawet takiej okazji nie mieli. 

- ten system blokowania osób które we wcześniejszej aukcji wygrały    miałby tylko wtedy sens gdyby był za każdym razem po każdej kolejnej  aukcji  nie jednorazowo... bo tak to zawsze ktoś będzie pokrzywdzony ...gdyby był ciąg dalszy tego systemu czyli dzisiejszy wygrywający nie biorą udziału w następnej aukcji  to wtedy ok ...
- jeśli są problemy z serwerem i się zawiesza to jest ich wina i powinni to jakoś rozwiązać a nie cały czas  się tłumaczą nieuczciwymi praktykami uczestników  których powinni zawiesić  a nie wszystkich wygranych  karać ...
- a w sumie aukcja to taki mały  hazard czyli nie powinno być uprzywilejowanych nieważne czy wygrali czy nie emotka  tylko trzeba jakoś wyrównać szanse  emotka  ale jak ? emotka  ... trzeba jakiejś mądrej głowy emotka
-   
0 0

erychta00

#6152455 Napisano: 30.01.2016 00:07:48
hogata1179 napisał(a):

kate1980 napisał(a):

hogata1179 napisał(a):

A ja uważam, że to bardzo dobrze, że Philips w ten właśnie sposób zorganizował aukcję! To jest AUKCJA DODATKOWA i przeznaczona tylko dla użytkowników którzy niczego nie wylicytowali. Philips mógł zablokować nieuczciwych i mieć w nosie pozostałych, nie organizując dodatkowych aukcji. 
Mi pierwszy raz udało się wylicytować w grudniu i również rzetelnie wypełniałam zawsze ankiety. I nie płaczę, że nie mogłam teraz licytować. Poczekam na normalne zadania i licytacje. No ale nigdy wszystkim nie dogodzisz
0 0

#6152470 Napisano: 30.01.2016 08:33:13
jokan napisał(a):

constanza napisał(a):

ja sie pytalam i potwierdzono mi ze dziala to jak ostatnio, tzn, bez zmian

Nadal działa- z tym ,że na te nagrody z ,,niższej półki" nikt nie polował cały czas miałam aktywny przycisk. Jak ktoś kupił coś przycisk automatycznie zmieniał się na napis nie udało ci sie tym razem czy jakoś tak i oraz czas za ile kolejna próba. Z tym,że sesja wygasa chyba co 3 minuty i trzeba wyjść ze strony całkowicie i zalogowac się znow- wyloguj przysick nie działa też- wyświetla że twoja sesja zostałą zakończona czy jakoś tak. 
0 0

#6152471 Napisano: 30.01.2016 08:36:44
A kto mi powie jak to jest w przypadku gdy z testu przechodzi na własnośc rzecz, albo jak wylicytujecie coś ,, droższego" - co z podatkiem? Płacicie coś przed odbiorem lub czy jakoś w pitach się rozliczacie potem?
0 0

luko922

#6152474 Napisano: 30.01.2016 09:08:49
tusienka napisał(a):

A kto mi powie jak to jest w przypadku gdy z testu przechodzi na własnośc rzecz, albo jak wylicytujecie coś ,, droższego" - co z podatkiem? Płacicie coś przed odbiorem lub czy jakoś w pitach się rozliczacie potem?

Nigdy nic nie płaciłem, nigdy nic nie rozliczalem emotka
0 0