Ambasadorinnowacji - Philips

Gość: katrin22

#6233565 Napisano: 27.07.2016 10:13:30
Mam pytanie do teserów multicookerów, macie na stronie opcję ododania opinii? o u mnie nie ma nic.
0 0

Gość: rogalino

#6233570 Napisano: 27.07.2016 10:21:17
katrin22 napisał(a):

Mam pytanie do teserów multicookerów, macie na stronie opcję ododania opinii? o u mnie nie ma nic.

tak, ja juz napisalem opinie
0 0

#6233571 Napisano: 27.07.2016 10:22:40
rogalino napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Do mnie jeszcze nie doszedł, może dlatego brak tej opcji. Ale miałaś podpisane, że opinia o multicoocerze czy tylko "dodaj opinię"?
0 0

Gość: rachel

#6233572 Napisano: 27.07.2016 10:22:49
katrin22 napisał(a):

ja testowałam zelazko. nie miałam nic w panelu. napisałam za to notkę na blogu bo wiedziałam że sporo moich czytelników chce poznac to żelazko bliżej. wysłałam im link. Po paru dniach dostałam podziękowanie za udzuiał w tescie. myslałam ze bedzie nakieta jeszcze gdzies do wykonania - zgodnie z regulaminem ale niczego nie było. Nie mam tez odzwu że zelazko do nich doszło i ze wszystko okej. Po prostu musi mi wystarczyc sam druk nadania paczki. Lubie ich akcje niektóre sa fajne. ale ten brak kontaktu i długie oczekiwania czasem denerwują. 
0 0

#6233578 Napisano: 27.07.2016 10:29:00
rachel napisał(a):

katrin22 napisał(a):

ja testowałam zelazko. nie miałam nic w panelu. napisałam za to notkę na blogu bo wiedziałam że sporo moich czytelników chce poznac to żelazko bliżej. wysłałam im link. Po paru dniach dostałam podziękowanie za udzuiał w tescie. myslałam ze bedzie nakieta jeszcze gdzies do wykonania - zgodnie z regulaminem ale niczego nie było. Nie mam tez odzwu że zelazko do nich doszło i ze wszystko okej. Po prostu musi mi wystarczyc sam druk nadania paczki. Lubie ich akcje niektóre sa fajne. ale ten brak kontaktu i długie oczekiwania czasem denerwują. 

Dzięki emotka  
Napisałam do nich przed chwilką, kiedy wyślą multicooker i dostałam informację po kilku minutach, że w przyszłym tygodniu. Więc czasem odpisują emotka  

Szkoda, że musiałaś odesłać żelazko, ja zawsze boję się tych testów, czy w razie np. zaginięcia paczki obciążą mnie kosztami sprzętu. Co innego te testy, po opini zostaję sprzęt na bank.
0 0

Gość: rogalino

#6233579 Napisano: 27.07.2016 10:29:16
katrin22 napisał(a):

rogalino napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Do mnie jeszcze nie doszedł, może dlatego brak tej opcji. Ale miałaś podpisane, że opinia o multicoocerze czy tylko "dodaj opinię"?

miałem napsiane że opininia o testowanym Mulicookerze. U mnie pojawiła się kilak dni po tym jak do mnie doszedł
0 0

Gość:

#6233581 Napisano: 27.07.2016 10:32:11
defed napisał(a):

Czy ta szczoteczka soniczna HX6322/04 za 900 filipsów będzie odpowiednia dla 3-4 latka? Czy ktoś taką lub podobną kupił kiedyś dla swojego dziecka?

moje dziecko ją  testowało( w kwietniu skończyła 4 latka) i teraz jak sobie o niej przypomni to biega sama kilka razy dziennie i myje ząbki emotka  tak ,że jest ok   www.youtube.com/watch?v=IwpJcytBC50
1 defed 0

Gość: rachel

#6233587 Napisano: 27.07.2016 10:46:59
katrin22 napisał(a):

rachel napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Dzięki emotka  
Napisałam do nich przed chwilką, kiedy wyślą multicooker i dostałam informację po kilku minutach, że w przyszłym tygodniu. Więc czasem odpisują emotka  

Szkoda, że musiałaś odesłać żelazko, ja zawsze boję się tych testów, czy w razie np. zaginięcia paczki obciążą mnie kosztami sprzętu. Co innego te testy, po opini zostaję sprzęt na bank.

tak, czasami kontakt jest sprawny, ale zdarza się że nie odpisują tydzień. Jeśli chodzi o żelazko to wiedziałam, że będę musiała je odesłać. Pełna świadomość a chciałam przetestować czy warto kupić. Odkąd mam dzieci jestem ostrożną osobą jeśli chodzi o inwestowanie w sprzęt. Takie żelazko marzy mi sie od dawna ale musze mieć na nie miejsce do prasowania. W moim małym mieszkaniu zajmuje za dużo miejsca
0 0

Lamay

#6233589 Napisano: 27.07.2016 10:48:15
rogalino napisał(a):

katrin22 napisał(a):

rogalino napisał(a):

katrin22 napisał(a):

miałem napsiane że opininia o testowanym Mulicookerze. U mnie pojawiła się kilak dni po tym jak do mnie doszedł

U mnie multicooker doszedł 18, później pojawiło się wyzwanie, a dzisiaj znikło razem ze wszystkimi innymi. Mam tylko nadzieje, że wróci po aukcji, bo czas goni, a jeszcze nie uzupełniłam emotka  
0 0

trampek,

#6233592 Napisano: 27.07.2016 10:51:36
Ja dostalam wczoraj multicooker ale nie mam nic na stronie zeby napsiać opinię, tam trzeba tez dodac opinie na stronach? gdzie znajde regulamin co mam zrobić jakie opinie, recenzje itp? pytam bo pierwszy raz testuje i nie wiem jak to tutaj działa
0 0

migi

#6233595 Napisano: 27.07.2016 10:52:30
trampek, napisał(a):

Ja dostalam wczoraj multicooker ale nie mam nic na stronie zeby napsiać opinię, tam trzeba tez dodac opinie na stronach? gdzie znajde regulamin co mam zrobić jakie opinie, recenzje itp? pytam bo pierwszy raz testuje i nie wiem jak to tutaj działa

W mailu z umową był regulamin testowania. 
0 0

trampek,

#6233602 Napisano: 27.07.2016 11:01:53
migi napisał(a):

trampek, napisał(a):

W mailu z umową był regulamin testowania. 

wiem, ale myślałam, ze jest gdzieś na stronie taki szczegółowy gdzie trzeba opisac dzieki emotka
0 0

kate1980

#6233603 Napisano: 27.07.2016 11:01:59
rachel napisał(a):

katrin22 napisał(a):

mam podobne uczucia. odesłałam żelazko i cisza. nic brak jakiegokolwiek kontaktu emotka
0 0

#6233612 Napisano: 27.07.2016 11:10:53
rogalino napisał(a):

katrin22 napisał(a):

rogalino napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Do mnie jeszcze nie doszedł, może dlatego brak tej opcji. Ale *miałaś podpisane, że opinia o multicoocerze czy tylko "dodaj opinię"?

dzięki. 

*mialeś
0 0

kaskaderka1

#6233620 Napisano: 27.07.2016 11:16:36
A ja nadal nie mam ostatniej odznaki emotka
Cóż w aukcji nie będę brać udziału.
0 0

kate1980

#6233627 Napisano: 27.07.2016 11:22:04
kaskaderka1 napisał(a):

spokojnie, pewnie podliczą tuż przed aukcją
0 0

blackana

#6233630 Napisano: 27.07.2016 11:24:01
kate1980 napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

Ze spokojem, mi doliczyli przed chwilą emotka
0 0

kate1980

#6233639 Napisano: 27.07.2016 11:35:54
blackana napisał(a):

kate1980 napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

mówiłam emotka
0 0

kaskaderka1

#6233691 Napisano: 27.07.2016 12:43:22
kate1980 napisał(a):

blackana napisał(a):

kate1980 napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

mówiłam emotka

Nadal nie mam , ech ...
0 0

kate1980

#6233696 Napisano: 27.07.2016 12:50:23
kaskaderka1 napisał(a):

kate1980 napisał(a):

blackana napisał(a):

kate1980 napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

mówiłam emotka

Nadal nie mam , ech ...

spokojnie emotka a masz w ogóle jakieś info w powiadomieniach . może po prostu nie dostałaś odznaki, bo jakieś zadanie odrzucili?
0 0