Czy informują/ informowali?

margarittta

#6426766 Napisano: 10.11.2017 12:41:08
agakaz2 napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

oolga napisał(a):

Selfie "Jest Crunchips" - Żabka, Freshmarket informowali?

Chyba jeszcze nie czekamy

po telefonie do nich powiedzieli że 30 dni roboczych na wyniki, ale Pan coś wspomniał że już 6.11 może być komisja

do maila się dołączało paragon? bo już nie pamiętam jak to było? emotka
0 0

agusiamajusia

#6426742 Napisano: 10.11.2017 12:05:37
coccinelle napisał(a):

agusiamajusia napisał(a):

gonzo89 napisał(a):

Do konkursowiczów którzy wygrali coś w konkursie Żabka i Nescafe a nie wiedzą co emotka Pisałem z zapytaniem,odpisali wręcz od ręki tak:zakończyliśmy przyjmowanie dokumentów od laureatów i teraz przechodzą one weryfikacje. Nagrody zostaną wydane po pozytywnym przejściu tego procesu.Z laureatami nagród głównych będziemy się kontaktować dodatkowo w celu uzyskania danych do przelewu.I podpisując się z imienia i nazwiska dostałem dodatkowo informację że jestem laureatem nagrody 2 stopnia. 

Ja dostałam wczoraj wiadomość, że dodałam dwa zgłoszenia i proszą o scan paragonu i podali numer. W celu weryfikacji nagród napiszemy osobnego emaila.

Szybko odpisują, warto zapytać. emotka

Potwierdzam szybko odpisują. Dosłałam dodatkowy scan drugiego paragonu i dziś rano dostałam odpowiedz. 
1 tadziuuu 0

Gość:

#6426482 Napisano: 09.11.2017 18:08:11
coccinelle napisał(a):

gonzo89 napisał(a):

Do konkursowiczów którzy wygrali coś w konkursie Żabka i Nescafe a nie wiedzą co emotka Pisałem z zapytaniem,odpisali wręcz od ręki tak:zakończyliśmy przyjmowanie dokumentów od laureatów i teraz przechodzą one weryfikacje. Nagrody zostaną wydane po pozytywnym przejściu tego procesu.Z laureatami nagród głównych będziemy się kontaktować dodatkowo w celu uzyskania danych do przelewu.I podpisując się z imienia i nazwiska dostałem dodatkowo informację że jestem laureatem nagrody 2 stopnia. 

Ja dostałam wczoraj wiadomość, że dodałam dwa zgłoszenia i proszą o scan paragonu i podali numer. W celu weryfikacji nagród napiszemy osobnego emaila.

A nie lepiej dać agencji zrobić swoją robotę? Przecież jak zweryfikują wszystko to odezwą się do zwycięzców. A jak teraz dostaną 50 wiadomości z pytaniem: co wygrałem?, to z pewnością zajmie im to więcej czasu emotka  Przecież żadna nagroda nikomu nie ucieknie.
1 rufus 0

apoccalipsa

#6426481 Napisano: 09.11.2017 18:05:46
coccinelle napisał(a):

gonzo89 napisał(a):

ja pytałam w e-mailu z paragonem i nic nie odpowiedzieli 
0 0

coccinelle

#6426478 Napisano: 09.11.2017 17:59:56

gonzo89 napisał(a):

Do konkursowiczów którzy wygrali coś w konkursie Żabka i Nescafe a nie wiedzą co emotka Pisałem z zapytaniem,odpisali wręcz od ręki tak:zakończyliśmy przyjmowanie dokumentów od laureatów i teraz przechodzą one weryfikacje. Nagrody zostaną wydane po pozytywnym przejściu tego procesu.Z laureatami nagród głównych będziemy się kontaktować dodatkowo w celu uzyskania danych do przelewu.

I podpisując się z imienia i nazwiska dostałem dodatkowo informację że jestem laureatem nagrody 2 stopnia. 

agusiamajusia

#6426467 Napisano: 09.11.2017 17:26:05
 gonzo89 napisał(a):

Do konkursowiczów którzy wygrali coś w konkursie Żabka i Nescafe a nie wiedzą co emotka Pisałem z zapytaniem,odpisali wręcz od ręki tak:

zakończyliśmy przyjmowanie dokumentów od laureatów i teraz przechodzą one weryfikacje. Nagrody zostaną wydane po pozytywnym przejściu tego procesu.Z laureatami nagród głównych będziemy się kontaktować dodatkowo w celu uzyskania danych do przelewu.

I podpisując się z imienia i nazwiska dostałem dodatkowo informację że jestem laureatem nagrody 2 stopnia. 

1 maryam 0

maverick

#6426421 Napisano: 09.11.2017 15:58:36
olunka napisał(a):

czy z Kauflanda maile poszły wszystkie? bo mam 0/4 emotka

raczej tak bo mam wszędzie tę samą godzinę emotka
0 0

olunka

#6426233 Napisano: 09.11.2017 12:03:07
czy z Kauflanda maile poszły wszystkie? bo mam 0/4emotka
0 0

apoccalipsa

#6426229 Napisano: 09.11.2017 11:58:57
staszek napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

luko922 napisał(a):

Możliwe, że dzwonią z konkursu z doładowań Orange? Bo mama dzwoniła, że ktoś dzwonił z Orange o jakiejś nagrodzie, ale oczywiście nie wiedziała co i jak emotka  

powinni dzwonić od 9.00 

Oni dzwonili kiedykolwiek? Z tego co pamiętam dawali listę na stronie, chyba że mówimy o innym konkursie.

Tym razem dzwonią Przedtem byly e-maile, SMS-y, a dopiero na koniec lista
1 staszek 0

Gość: konkursowa-specjalistka

#6426071 Napisano: 08.11.2017 22:41:13
marzanna napisał(a):

Co z Douglasem?

z 2go etapu na pewno były e-maile
0 0

agusiamajusia

#6425245 Napisano: 07.11.2017 09:32:56
apoccalipsa napisał(a):

maryam napisał(a):

Macie chociaż powiadomienie o przeczytaniu maila z Nescafe? emotka

cisza........

u mnie też cisza nic a nic, może jeszcze weryfikują 
0 0

apoccalipsa

#6425241 Napisano: 07.11.2017 09:25:30
maryam napisał(a):

cisza........
1 maryam 0

deva

#6425240 Napisano: 07.11.2017 09:23:29
maryam napisał(a):

nieemotka
0 0

maryam

#6425197 Napisano: 06.11.2017 23:48:56
0 0

darog

#6425184 Napisano: 06.11.2017 22:31:56
coccinelle napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

gonzo89 napisał(a):

Nescafe Zabka cisza emotka   

Wie ktoś co powinno być dalej? Dzwonią z głownymi czy e-maile wysyłają...? 

W innym konkursie napisali e-mail z prośbą o podanie numeru konta. Ale napisali ok. 3 tygodnie po wysłaniu powiadomień o wygranej. Wcześniej jeszcze rezerwę ogarnęli, i dopiero po tym mejle. Więc myślę, że tu będzie podobnie. Jak już wszystko dopną na ostatni guzik, to wyślą mejle z prośbą o nr kont.

8. Nagroda zostanie wysłana laureatowi / laureatowi rezerwowemu w formie przesyłki poleconej na adres przez niego wskazany maksymalnie w ciągu 3 dni roboczych od otrzymania przez Organizatora dokumentów wskazanych w ust. 2, pod warunkiem przejścia pozytywnej weryfikacji spełnienia przez laureata i/lub laureata rezerwowego warunków formalnych.
Biorąc pod uwagę Twoją odpowiedź, to ich praca mija się z celem regulaminu. emotka

do 3.11 był termin na odesłanie dokumentów mailem...
więc dziś mogliby np puścić rezerwe...sporo nagród, czekaliśmy na rezerwe..chyba że w tym konku nie ma..
0 0

deva

#6425176 Napisano: 06.11.2017 22:12:16
olunka napisał(a):

shell napisał(a):

deva napisał(a):

Monika11 napisał(a):

olunka napisał(a):

a delikatesy z głosnikami? dzisiaj juz chyba powinni posłac maile

o to samo miałam zapytać -chyba do dzisiaj mają czas?

no właśnie, cisza emotka

z reg. wynika, ze czas na wysłanie maili mieli do 02.11.2017 ( czyli 3 d.r. po posiedzeniu komisji w dniu 27.10.2017)

ja tez tak miałam zanotowane, ale wszyscy tu pisali o 6, no ale ten termin tez minął

z reg. wynika tez że wysyłka max do 7. 11  a przecież nawet nie powiadomili
0 0

Niebieska_Laguna

#6425158 Napisano: 06.11.2017 21:35:36
coccinelle napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

gonzo89 napisał(a):

W innym konkursie napisali e-mail z prośbą o podanie numeru konta. Ale napisali ok. 3 tygodnie po wysłaniu powiadomień o wygranej. Wcześniej jeszcze rezerwę ogarnęli, i dopiero po tym mejle. Więc myślę, że tu będzie podobnie. Jak już wszystko dopną na ostatni guzik, to wyślą mejle z prośbą o nr kont.

8. Nagroda zostanie wysłana laureatowi / laureatowi rezerwowemu w formie przesyłki poleconej na adres przez niego wskazany maksymalnie w ciągu 3 dni roboczych od otrzymania przez Organizatora dokumentów wskazanych w ust. 2, pod warunkiem przejścia pozytywnej weryfikacji spełnienia przez laureata i/lub laureata rezerwowego warunków formalnych.
Biorąc pod uwagę Twoją odpowiedź, to ich praca mija się z celem regulaminu. emotka

Nie gwarantuję, że tak postąpią - napisałam tylko w jaki sposób działali ostatnio emotka  Były do wygrania karty, a przysłali e-mail z pytaniem, czy zgadzam się na przelew bankowy emotka  Może teraz zrobią tak samo - wyślą e-mail, czy zgadzasz się na przelew czy chcesz od listonosza kasę emotka

coccinelle

#6425156 Napisano: 06.11.2017 21:32:48

apoccalipsa napisał(a):

gonzo89 napisał(a):

8. Nagroda zostanie wysłana laureatowi / laureatowi rezerwowemu w formie przesyłki poleconej na adres przez niego wskazany maksymalnie w ciągu 3 dni roboczych od otrzymania przez Organizatora dokumentów wskazanych w
ust. 2, pod warunkiem przejścia pozytywnej weryfikacji spełnienia przez laureata i/lub laureata rezerwowego warunków formalnych.
1 darog 0

Niebieska_Laguna

#6425152 Napisano: 06.11.2017 21:18:42
apoccalipsa napisał(a):

gonzo89 napisał(a):

olunka

#6425148 Napisano: 06.11.2017 20:55:47
shell napisał(a):

deva napisał(a):

Monika11 napisał(a):

olunka napisał(a):

a delikatesy z głosnikami? dzisiaj juz chyba powinni posłac maile

o to samo miałam zapytać -chyba do dzisiaj mają czas?

no właśnie, cisza emotka

z reg. wynika, ze czas na wysłanie maili mieli do 02.11.2017 ( czyli 3 d.r. po posiedzeniu komisji w dniu 27.10.2017)

ja tez tak miałam zanotowane, ale wszyscy tu pisali o 6, no ale ten termin tez minął
0 0