Czy informują/ informowali?

marilla

#6428294 Napisano: 14.11.2017 14:46:38
mczarna napisał(a):

czemuszka napisał(a):

marilla napisał(a):

asper01 napisał(a):

marilla napisał(a):

Dobry wieczór wszytskim:) po dluzszej przerwie w koknursowaniu, wracam z pytaniem. Czy Cetaphil już informował z 1 etapu ??  KOnkurs w bazie https://www.e-kon...ok.html#.We8r4lS0Ndg

Czy ten Cetaphil w ogóle informuje?

Dobre pytanie, chyba jeszcze nikt sie nie chwalił.Chyba że dopiero po wszytskich etapach ?

też chciałabym coś wiedzieć na temat tego konkursu

Też mnie to zastanawia i mam wrażenie,że będą chyba dopiero na samym końcu informować...Ktoś to może potwierdzić?

pisałam do nich na fb-gdzie mozna znalezc wyniki z poczatkowych etapow konkursu-odpowiedzli ze laureaci sa informowani droga mailowa, i ze mam sprawdzic powiadomienia . tzn nie wiem juz jak to rozumiec- mysle ze chyba wszyscy beda na koncu informowani skoro nikt sie do tej pory nie pochwalił..
0 0

monkakk

#6428269 Napisano: 14.11.2017 14:01:15
magisterek napisał(a):

akaska napisał(a):

toka napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

FBdominika napisał(a):

Orange informowali już o wygranych doładowaniach?

raczej nie

nie
W poprzednich edycjach o ile mnie pamięć nie myli najpierw była lista na stronie,a potem doładowywali fony.

Coś się pozmienialo na stronie i jest info, że o nagrodach informują od 9 do 16.11. A jeszcze wczoraj było do 10.11. Może jakieś rezerwy?

A czy ktoś z poinformowanych z WAKACJE Z ORANGE dostał już e-maila z informacją o wygranej?

Cisza
0 0

magisterek

#6428242 Napisano: 14.11.2017 13:13:34
akaska napisał(a):

toka napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

FBdominika napisał(a):

Orange informowali już o wygranych doładowaniach?

raczej nie

nie
W poprzednich edycjach o ile mnie pamięć nie myli najpierw była lista na stronie,a potem doładowywali fony.

Coś się pozmienialo na stronie i jest info, że o nagrodach informują od 9 do 16.11. A jeszcze wczoraj było do 10.11. Może jakieś rezerwy?

A czy ktoś z poinformowanych z WAKACJE Z ORANGE dostał już e-maila z informacją o wygranej?
0 0

pablo75

#6426928 Napisano: 10.11.2017 17:43:24
donia7 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Śliwka Nałęczowska Żabka?

Pytałam ich o to wczoraj w emailu, to odpisywali tak, jakby nie rozumieli o co mi chodzi... I jakby nie wiedzieli o istnieniu tego konkursu emotka

To ciekawe emotka
0 0

donia7

#6426924 Napisano: 10.11.2017 17:40:41
pablo75 napisał(a):

Śliwka Nałęczowska Żabka?

Pytałam ich o to wczoraj w emailu, to odpisywali tak, jakby nie rozumieli o co mi chodzi... I jakby nie wiedzieli o istnieniu tego konkursu emotka
0 0

mary18

#6426824 Napisano: 10.11.2017 14:03:58
dzikuska21 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

oolga napisał(a):

Selfie "Jest Crunchips" - Żabka, Freshmarket informowali?

Chyba jeszcze nie czekamy

po telefonie do nich powiedzieli że 30 dni roboczych na wyniki, ale Pan coś wspomniał że już 6.11 może być komisja

do maila się dołączało paragon? bo już nie pamiętam jak to było? emotka

nr paragonu wpisywalo się w tresci maila, zdjęcia paragonu się chyba nie wysylalo

w regulaminie pisze , żeby wysłać tylko zdjecie selfie , ja tez wpisałam tylko numer paragonu w treści meila

dzikuska21

#6426814 Napisano: 10.11.2017 13:53:52
holaaolaa napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

oolga napisał(a):

po telefonie do nich powiedzieli że 30 dni roboczych na wyniki, ale Pan coś wspomniał że już 6.11 może być komisja

nr paragonu wpisywalo się w tresci maila, zdjęcia paragonu się chyba nie wysylalo
1 shell 0

margarittta

#6426793 Napisano: 10.11.2017 13:32:46
agakaz2 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

oolga napisał(a):

tak i podać trzeba było numer telefonu

dzieki emotka
0 0

agakaz2

#6426783 Napisano: 10.11.2017 13:08:00
holaaolaa napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

oolga napisał(a):

tak i podać trzeba było numer telefonu
0 0

margarittta

#6426766 Napisano: 10.11.2017 12:41:08
agakaz2 napisał(a):

pokrzywa30 napisał(a):

oolga napisał(a):

0 0

agusiamajusia

#6426742 Napisano: 10.11.2017 12:05:37
coccinelle napisał(a):

agusiamajusia napisał(a):

gonzo89 napisał(a):

Do konkursowiczów którzy wygrali coś w konkursie Żabka i Nescafe a nie wiedzą co emotka Pisałem z zapytaniem,odpisali wręcz od ręki tak:zakończyliśmy przyjmowanie dokumentów od laureatów i teraz przechodzą one weryfikacje. Nagrody zostaną wydane po pozytywnym przejściu tego procesu.Z laureatami nagród głównych będziemy się kontaktować dodatkowo w celu uzyskania danych do przelewu.I podpisując się z imienia i nazwiska dostałem dodatkowo informację że jestem laureatem nagrody 2 stopnia. 

Ja dostałam wczoraj wiadomość, że dodałam dwa zgłoszenia i proszą o scan paragonu i podali numer. W celu weryfikacji nagród napiszemy osobnego emaila.

Szybko odpisują, warto zapytać. emotka

Potwierdzam szybko odpisują. Dosłałam dodatkowy scan drugiego paragonu i dziś rano dostałam odpowiedz. 
1 tadziuuu 0

Gość:

#6426482 Napisano: 09.11.2017 18:08:11
coccinelle napisał(a):

gonzo89 napisał(a):

Do konkursowiczów którzy wygrali coś w konkursie Żabka i Nescafe a nie wiedzą co emotka Pisałem z zapytaniem,odpisali wręcz od ręki tak:zakończyliśmy przyjmowanie dokumentów od laureatów i teraz przechodzą one weryfikacje. Nagrody zostaną wydane po pozytywnym przejściu tego procesu.Z laureatami nagród głównych będziemy się kontaktować dodatkowo w celu uzyskania danych do przelewu.I podpisując się z imienia i nazwiska dostałem dodatkowo informację że jestem laureatem nagrody 2 stopnia. 

Ja dostałam wczoraj wiadomość, że dodałam dwa zgłoszenia i proszą o scan paragonu i podali numer. W celu weryfikacji nagród napiszemy osobnego emaila.

A nie lepiej dać agencji zrobić swoją robotę? Przecież jak zweryfikują wszystko to odezwą się do zwycięzców. A jak teraz dostaną 50 wiadomości z pytaniem: co wygrałem?, to z pewnością zajmie im to więcej czasu emotka  Przecież żadna nagroda nikomu nie ucieknie.
1 rufus 0

apoccalipsa

#6426481 Napisano: 09.11.2017 18:05:46
coccinelle napisał(a):

gonzo89 napisał(a):

ja pytałam w e-mailu z paragonem i nic nie odpowiedzieli 
0 0

coccinelle

#6426478 Napisano: 09.11.2017 17:59:56

gonzo89 napisał(a):

Do konkursowiczów którzy wygrali coś w konkursie Żabka i Nescafe a nie wiedzą co emotka Pisałem z zapytaniem,odpisali wręcz od ręki tak:zakończyliśmy przyjmowanie dokumentów od laureatów i teraz przechodzą one weryfikacje. Nagrody zostaną wydane po pozytywnym przejściu tego procesu.Z laureatami nagród głównych będziemy się kontaktować dodatkowo w celu uzyskania danych do przelewu.

I podpisując się z imienia i nazwiska dostałem dodatkowo informację że jestem laureatem nagrody 2 stopnia. 

agusiamajusia

#6426467 Napisano: 09.11.2017 17:26:05
 gonzo89 napisał(a):

Do konkursowiczów którzy wygrali coś w konkursie Żabka i Nescafe a nie wiedzą co emotka Pisałem z zapytaniem,odpisali wręcz od ręki tak:

zakończyliśmy przyjmowanie dokumentów od laureatów i teraz przechodzą one weryfikacje. Nagrody zostaną wydane po pozytywnym przejściu tego procesu.Z laureatami nagród głównych będziemy się kontaktować dodatkowo w celu uzyskania danych do przelewu.

I podpisując się z imienia i nazwiska dostałem dodatkowo informację że jestem laureatem nagrody 2 stopnia. 

1 maryam 0

maverick

#6426421 Napisano: 09.11.2017 15:58:36
olunka napisał(a):

czy z Kauflanda maile poszły wszystkie? bo mam 0/4 emotka

raczej tak bo mam wszędzie tę samą godzinę emotka
0 0

olunka

#6426233 Napisano: 09.11.2017 12:03:07
czy z Kauflanda maile poszły wszystkie? bo mam 0/4emotka
0 0

apoccalipsa

#6426229 Napisano: 09.11.2017 11:58:57
staszek napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

luko922 napisał(a):

Możliwe, że dzwonią z konkursu z doładowań Orange? Bo mama dzwoniła, że ktoś dzwonił z Orange o jakiejś nagrodzie, ale oczywiście nie wiedziała co i jak emotka  

powinni dzwonić od 9.00 

Oni dzwonili kiedykolwiek? Z tego co pamiętam dawali listę na stronie, chyba że mówimy o innym konkursie.

Tym razem dzwonią Przedtem byly e-maile, SMS-y, a dopiero na koniec lista
1 staszek 0

Gość: konkursowa-specjalistka

#6426071 Napisano: 08.11.2017 22:41:13
marzanna napisał(a):

Co z Douglasem?

z 2go etapu na pewno były e-maile
0 0

agusiamajusia

#6425245 Napisano: 07.11.2017 09:32:56
apoccalipsa napisał(a):

maryam napisał(a):