Czy informują/ informowali?

monisss

#6340014 Napisano: 30.03.2017 11:32:09
kinzao napisał(a):

monisss napisał(a):

witegz napisał(a):

monisss napisał(a):

estrelitta napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

monisss napisał(a):

kalka napisał(a):

monisss napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

monisss napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Według informacji od nich laureaci zostali poinformowani wczoraj....

nie wierze:) tyle nagrod i NIKT sie nie pochwalil..

Podobnie było kiedyś z konkursem w Super Pharm, dopiero przy rezerwie nasi trafili.. także ja tam nie wiem..

a tez bylo tyle magrod?

To prawda, trochę dziwne.  emotka  90 nagród i cisza ? 
Co to za agencja NAV Katarzyna Nawój? Robiła coś jeszcze ostatnio?

tak wygralam u nich Actimela z C4 emotka wtedy dzwonili ale nagrod bylo 10. nagroda szybko przyszla, mam mile wrazenia co do tej agencji emotka  

Koleżanka teraz napisała do nich i odpisali,że 
POWIADAMIANIE WŁAŚNIE TRWA. POZDRAWIAMY.

macie racje, jeszcze nic nie poszło. emotka

ciekawe czy dzwonią czy wysyłają sms?

to mozliwe ze dzwonia.. emotka

A Wedel C4 ?? Możliwe żeby nawet 1 z 200 bonów nikt się nie pochwalił. Lista laureatów świeci pustkami: 3/7 główne, 0/14 SPA i 7/200 szt. bony??

to jest dzwnie.. ale patrząc na PUR.. dawno termin minął i nikogo dalej nie informowali.. nie chcę nikogo oskarzac ale to dziwne ..

Co do PUR pisałem już do nich 3 maile (raz przed formularz na stronie i potem bezpośrednio na adres agencji) i oczywiście nikt nic nie odpowiedział....

ja dawno temu dzwonilam, mieli oddzwonic i olali tak samo.. a potem chyba dopiero po tyg czy 2 poinformowali 1 etap
0 0

minionek

#6340015 Napisano: 30.03.2017 11:33:12
emotka  ah ten PUR......emotka no ja wyjdę z siebie zanim ogłoszą jakiekolwiek wyniki... Z poprzedniego tygodnia mają czas do jutra, więc może jutro poinformują wszystkich? Kilka dni po terminie dodali jeszcze do galerii kolejne zdjęcia więc wszystko wskazuje na to,że mają tam niezły burdel emotka  Znów robią kolejny konkurs dla Kamisa - agencja wzięła na siebie więcej niż może przerobić, stąd te rozbierzności w trzymaniu się terminów określonych regulaminem. Ja tam wolę konkursy, gdzie wszystko odbywa się regulaminowo i na czas, przynajmniej bezstresowo na wyniki czekam emotka  
1 monisss 0

monnikk

#6340019 Napisano: 30.03.2017 11:34:09
witegz napisał(a):

bzowapani napisał(a):

A Wedel C4 ?? Możliwe żeby nawet 1 z 200 bonów nikt się nie pochwalił. Lista laureatów świeci pustkami: 3/7 główne, 0/14 SPA i 7/200 szt. bony??

Ale chyba był jeden wpis w informują z podaniem numeru telefonu z którego dzwonią.
0 0

pablo75

#6340020 Napisano: 30.03.2017 11:36:32
monnikk napisał(a):

witegz napisał(a):

Ale chyba był jeden wpis w informują z podaniem numeru telefonu z którego dzwonią.

Na tyle nagród to powinno na forum pojawić się bardzo dużo wpisów,sam też czekam na wyniki.emotka
2 monnikk, darog 0

primaballerina

#6340028 Napisano: 30.03.2017 11:43:25
minionek napisał(a):

emotka  ah ten PUR...... emotka no ja wyjdę z siebie zanim ogłoszą jakiekolwiek wyniki... Z poprzedniego tygodnia mają czas do jutra, więc może jutro poinformują wszystkich? Kilka dni po terminie dodali jeszcze do galerii kolejne zdjęcia więc wszystko wskazuje na to,że mają tam niezły burdel emotka  Znów robią kolejny konkurs dla Kamisa - agencja wzięła na siebie więcej niż może przerobić, stąd te rozbierzności w trzymaniu się terminów określonych regulaminem. Ja tam wolę konkursy, gdzie wszystko odbywa się regulaminowo i na czas, przynajmniej bezstresowo na wyniki czekam emotka  

To jest jakiś konkurs widmo. emotka  Zasady są, galeria jest, ale jakichkolwiek oznak życia agencji brak. No poza uzupełnieniem galerii. Wyniki już powinny być. A tu nic, zero. Może jakieś smsy wysyłają, informują telefonicznie, ale nikt z forum nie chwalił się nawet wygranym gadżetem. 
0 0

minionek

#6340033 Napisano: 30.03.2017 11:47:13
primaballerina napisał(a):

minionek napisał(a):

emotka  ah ten PUR...... emotka no ja wyjdę z siebie zanim ogłoszą jakiekolwiek wyniki... Z poprzedniego tygodnia mają czas do jutra, więc może jutro poinformują wszystkich? Kilka dni po terminie dodali jeszcze do galerii kolejne zdjęcia więc wszystko wskazuje na to,że mają tam niezły burdel emotka  Znów robią kolejny konkurs dla Kamisa - agencja wzięła na siebie więcej niż może przerobić, stąd te rozbierzności w trzymaniu się terminów określonych regulaminem. Ja tam wolę konkursy, gdzie wszystko odbywa się regulaminowo i na czas, przynajmniej bezstresowo na wyniki czekam emotka  

To jest jakiś konkurs widmo. emotka  Zasady są, galeria jest, ale jakichkolwiek oznak życia agencji brak. No poza uzupełnieniem galerii. Wyniki już powinny być. A tu nic, zero. Może jakieś smsy wysyłają, informują telefonicznie, ale nikt z forum nie chwalił się nawet wygranym gadżetem. 

15 marca ktoś chwalił się wygraną zapasu PURa na cały rok i to jedyne co znalazłam przeszukując forum. No i 28.03 wysłali te kupony do Rossmanna wszystkim, którzy brali udział. Na pytania zadane przez stronę internetową ( formularz) nikt nie odpowiedział do dziś.... emotka  
0 0

magalan83

#6340098 Napisano: 30.03.2017 13:44:36
Czy jutro Kaufland Wenecja powiadamiają? emotka
0 0

Gość: konkursowa-specjalistka

#6340106 Napisano: 30.03.2017 13:57:53
magalan83 napisał(a):

Czy jutro Kaufland Wenecja powiadamiają?  emotka

teoretycznie
1 magalan83 0

Mila26

#6340125 Napisano: 30.03.2017 14:26:45
czy były już wyniki z konkursu Superpharm TECHNOLOGIA DLA TWOJEGO PIĘKNA?
0 0

monkakk

#6340135 Napisano: 30.03.2017 14:35:51
Miła26 napisał(a):

Wyniki Konkursu będą opublikowane na stronie www.omegaplex.pl od dnia 30.03.2017.
0 0

olunka

#6340136 Napisano: 30.03.2017 14:37:37
monkakk napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Wyniki Konkursu będą opublikowane na stronie www.omegaplex.pl od dnia 30.03.2017.

a na stronie jest informacja:
"Lista zwycięzców zostanie ogłoszona 30 marca 2017 roku."
0 0

Mila26

#6340137 Napisano: 30.03.2017 14:37:39
monkakk napisał(a):

Miła26 napisał(a):

dzięki,myślałam ,że już może kogoś informowali:)
0 0

edzia21

#6340150 Napisano: 30.03.2017 14:47:57
Miła26 napisał(a):

monkakk napisał(a):

Miła26 napisał(a):

dzięki,myślałam ,że już może kogoś informowali:)

u nich najpierw jest lista, później info 
0 0

renatak0

#6340156 Napisano: 30.03.2017 14:55:53

minionek napisał(a):

Uparcie twierdzą,że wszyscy zostali powiadomieni tel. lub sms w razie braku kontaktu...
0 0

minionek

#6340165 Napisano: 30.03.2017 15:10:45
renatak0 napisał(a):

minionek napisał(a):

Uparcie twierdzą,że wszyscy zostali powiadomieni tel. lub sms w razie braku kontaktu...

O czyli wybrali już zwycięzców? WOW.....  emotka  a liczyłam chociaż na kubek buahahahahah No coż może być może walory estetyczne zdjęcia nie były brane pod uwagę hahahah to tak jak na przetargach : cena - 90% gwarancja i pomysł 10% 
0 0

renatak0

#6340168 Napisano: 30.03.2017 15:12:11
minionek napisał(a):

Uparcie twierdzą,że wszyscy zostali powiadomieni tel. lub sms w razie braku kontaktu.

sorki wkleiło mi się nie pod tym postem co miało
Pisałam o Wedlu Carrefour
0 0

minionek

#6340169 Napisano: 30.03.2017 15:13:32
renatak0 napisał(a):

minionek napisał(a):

Uparcie twierdzą,że wszyscy zostali powiadomieni tel. lub sms w razie braku kontaktu.

sorki wkleiło mi się nie pod tym postem co miało
Pisałam o Wedlu Carrefour

hahahah emotka  a już rzucałam talerzami po domu hahaha emotka  

malutka456

#6340604 Napisano: 31.03.2017 13:09:15
Jak co tydzień zadaję sobie i Wam pytanie - Czy Knorr już pisał do kogoś, że nagrodę dostanie? emotka

spursman

#6340620 Napisano: 31.03.2017 13:31:42
malutka456 napisał(a):

Jak co tydzień zadaję sobie i Wam pytanie - Czy Knorr już pisał do kogoś, że nagrodę dostanie?  emotka

też chciałbym się dowiedzieć emotka
0 0

yolka123

#6340626 Napisano: 31.03.2017 13:41:29
spursman napisał(a):

malutka456 napisał(a):

Jak co tydzień zadaję sobie i Wam pytanie - Czy Knorr już pisał do kogoś, że nagrodę dostanie?  emotka

też chciałbym się dowiedzieć emotka

Nie piszą, od razu przelew przychodzi. U mnie nie ma z etapu 6-12 III, wcześniejsze są.
edit : zaś jeśli chodzi o ostanie notowania - nie mam info, czy się przelew należyemotka
0 0