Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7352452 Napisano: 03.05.2026 23:07:27 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

vixen napisał(a):

mia napisał(a):

Że konkurs w Kaufland https://www.e-kon...nkurs-kaufland-xtra1
został dodany... równiutko po I etapie. emotka

Konkurs był w zapowiedziach wystawiony przez kogoś innego i dyskusje na jego temat były w wątku "Dyskusje o innych konkursach". Nie śledziłam czy potem ktoś go dodał. Jak zobaczyłam wygraną na mailu, chciałam dodać post w "informują", ale zobaczyłam, że konkursu nie ma w bazie więc go dodałam.
Mia nawet polubiłaś ten post w zapowiedziach emotka

Vixen, do Ciebie nie mam absolutnie żadnych pretensji, bo go jednak dodałaś.emotka
Poza Tobą niejedna osoba z niego skorzystała, ale nikt się nie pokwapił. Chyba ma mnie to prawo wkurzać?
PS.
Możliwe, że polubiłam, bo generalnie jak ktoś tam coś dodaje, to "polubiam", chyba że to jest jakaś kompletna chała dla mnie. Z reguły jednak zakładam, że skoro ktoś o czymś pisze, to wrzuci to w swoim czasie do bazy... A jeśli z jakichś przyczyn nie może, to napisze o tym. Vide: post Joan w zapowiedziach.
Bo niestety najczęściej szybko o tych zapowiedziach zapominam. No cóż - SKS. Na to też się wkurzam. emotka

Z kolei ja zakładam, że ktoś doda akcję do bazy, JEŚLI będzie mógł. Wątek "Zapowiedzi" co do zasady chyba ma za zadanie informowanie o nowych konkach. Oczekiwanie, że autor wpisu jeszcze doda ten konek kiedyś-w-przyszłości do bazy, jest myśleniem życzeniowym. Cieszmy się z tego, że ktoś znalazł i zostawił ślad. Dla mnie styknie.
PS: Sama aktualnie nie mogę nic dodawać ani nawet tu pisać - nie da się wszystkiego pogodzić emotka I na to się wkurzam... już za Wami tęsknię... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7352134 Napisano: 30.04.2026 22:28:17 w Smolar
Kupuję Gliss od lat - zupełnie bez konkursu, a tutaj UMYŚLNIE udziału nie wzięłam, bo to był konek dla konkretnej (i bardzo licznej!) grupy odbiorczyń w SM, do których nie należę. W tym również sryliona takich, co to codziennie kręcą zafiltrowaną rolkę z faktu, że umyły zęby albo kupiły jakieś g* na twarz. Szkoda byłoby mojego czasu na taką akcję. Wybrałam równoległy konek z marką innych kosmetyków do włosów i tam wygrałam główną nagrodę  emotka  
PS: KitKat olałam, nagrody mnie nie interesowały. Ale każdy ma swój gust, mnie np. jara konek z Simpsonami, mogli dać więcej różnorodnego merchu!  emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7352078 Napisano: 30.04.2026 17:10:33 w SZUKAM....
aguagu napisał(a):

Szukam informacji odnośnie kodów kinads, czy ktoś wie, czy można za nie zakupić bilet z późniejszą datą niż ważność kodu?

Z tego co kojarzę, można - liczy się ważność kodu w dniu zakupu biletu. Ale pamiętam, że trzeba było osobiście iść do kina, żeby kupić bilet... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7351900 Napisano: 29.04.2026 21:36:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza37 napisał(a):

https://promocja.regina.eu/
Czy to jest prawidłowa strona konkursu Reginy? Działa u Was?
Chciałam wziąć pierwszy raz udział, ale na tej stronie cały dzień pokazuje mi error...

Tak, ale u mnie również ta strona nie działa. Wyświetl w wątku >>
1 Luiza37 0

joan

#7351866 Napisano: 29.04.2026 18:54:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

https://vm.tiktok.com/ZNRgAsbhg/ co do konka Gliss XD

Nie przeczytała regulaminu. Ani komunikatu na stronie. Ani nawet mejla od Smolara z potwierdzeniem wzięcia udziału w promce. I tero tragedia, bo nie dostanie... kosmetyków. Ale dzięki temu być może uda jej się uniknąć podpisania jakiejś innej umowy, której również by "nie doczytała". Zatem gratulacje, żaden Amber Gold, kredyty frankowe czy dziwne zapisy dot. hipoteki nie są jej straszne, Smolar ją zaszczepił, będzie żyła długo i szczęśliwie (bo to tzw. szczęście w nieszczęściu) emotka Wyświetl w wątku >>

joan

joan

#7350473 Napisano: 23.04.2026 18:51:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

Czy dobrze rozumiem, że ta "główna" nagroda z nowego konkursu Kauflandu 1 milion punktów, to coś na zasadzie żappsów, że będzie można wymieniać tylko na produkty z aplikacji? Jeśli tak, to mega słabo, bo nie dość, że wybór marny, mało produktów, to głównie "nieżyciowe" typu lizak, popcorn, mrożona pizza, mleko sojowe... jakby nie mogli dać równowartości 10 000 zł na karcie na normalne zakupy w Kaufie. Ktoś chyba tego nie przemyślał. 

Obiecują milijony, a nagroda to zestaw paczek z Caritasu 🙈 Te kupony w apce są bardzo! słabe, raz na ruski czas dają coś sensownego, ale mnie ani razu nie udało się zakupić produktu z kuponem, bo od pierwszego do ostatniego dnia promki… półki były puste 🤡 Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7350177 Napisano: 22.04.2026 20:02:09 w Żabka
mrmax napisał(a):

Dochodzą wam kody z żywiec Zdrój?

Tak.

A co do błędów w apce - u mnie na ajfonie konkursy są porozrzucane w czeluściach apki i nie ma wszystkich, natomiast na androidzie wszystko działa, jak należy. I tak jest od dłuższego czasu, trudno... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7350121 Napisano: 22.04.2026 17:43:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Majkii napisał(a):

Widać liczą że coś im z tego skapnie  emotka
A tak serio to dziwna sytuacja, bo większość wychodzi na to że nie zrealizuje nagrody, które i tak już została przecież opłacona.

Albedo uwielbia konkowych mugoli, a tymczasem zrobili im pod górkę -> zwykły Kowalski pokłóci się z kasjerką, przeklnie pod nosem, oleje sprawę i bon mu przepadnie emotka Wyświetl w wątku >>
1 Majkii 0

joan

#7350104 Napisano: 22.04.2026 16:13:13 w WC - rozmowy o wszystkim
fan-mandaryny napisał(a):

Czy też żeście przegapili realizację bonu MMMS na te kolorowe skarpety? Ponoć był do końca stycznia. Wkurzyłem się. A może jednak się go da zrealizować, tylko ja go używam jako kod rabatowy?

(1) Nie przegapiłam, bo mam w Google Sheet zakładkę pt. "Kody_:Nagrody" i tam chronologicznie = wg daty ważności posortowane wszystkie kody / e-bony / e-vouchery. Polecam, to bardzo ułatwia życie; ujmuję tam nie tylko nagrody, ale też min. e-bony z Payback, kody otrzymane w ramach płatnych ankiet czy e-vouchery, które dostaję w prezencie od bliskich.
(2) Wygoogluj "uokik karty podarunkowe", może to Ci coś podpowie.
Powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7349886 Napisano: 21.04.2026 22:36:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
samdej napisał(a):

Pękła setka wpisów w Wygrałam/em 👆, przegrałam/em 👇 w... 
W związku z tym jest plan zrobienia małego podsumowania w wolnej chwili. Jak ktoś ma chęć jeszcze załapkować (zgodnie ze stanem faktycznym) i ująć się w statystykach to zapraszam. A ja za czas jakiś biorę się za liczenie. 🥺

Coś czuję, że moja "ulubiona" akcja ze statystyk to będzie Verbena, aktualnie stan:
0 x emotka
55 x emotka

PS: Czy z Verbeny odpisali komuś, dlaczego w wynikach brakuje dwóch laureatów nagrody dziennej? Bo coś milczą emotka Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

joan

#7349881 Napisano: 21.04.2026 22:25:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

(...) I może to trzeba by gdzieś dopisać, tak dla porządku, bo ludzie pewno też klikają w dół, nawet jak nie biorą udziału.

Co panowie macie na myśli - że trzeba w owym wątku coś dopisać? Instrukcja łapek jest dodawana każdorazowo przy ankiecie. Dla mnie NICK jest wyznacznikiem prawdomówności w tych łapkach. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#7349847 Napisano: 21.04.2026 19:03:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
gregory04 napisał(a):

mia napisał(a):

Coś ostatnio ze Smolarem nie nadajemy na jednej fali. emotka Tyle, że finansowo tracę ja, a jemu powiewa... emotka
Corega 0/1 - dobrze, że jakieś tabletki były za parę złotych.  emotka

U mnie tez 0/1 ale kupiłem tabletki za 4zł wiec nawet mi nie żal emotka

Przybijam z Wami piątkę (ta sama taktyka i efekt) - może na gybis w szolce z Corega jeszcze za wcześnie 🙃 Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#7349566 Napisano: 20.04.2026 22:53:30 w Avanti
rufus napisał(a):

Pepsi dolny czy gorny nr? emotka

Górny: "numer dowodu zakupu znajduje się po prawej stronie wydruku fiskalnego, po przeciwległej stronie numeru NIP, poprzedzony jest treścią „nr:”." emotka Wyświetl w wątku >>
2 rufus, BingoJa 0

joan

#7349553 Napisano: 20.04.2026 21:37:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Co może wysyłać " Insignia sp. z.o.o"?

A nie wygrałeś czasem w konku Verbeny? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7349507 Napisano: 20.04.2026 18:25:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
paula9891 napisał(a):

Na tyle nagród tak mało fanty na forum?
W wynikach widzę chociażby Mykolę Y.,  Mikitę M., Mariię Y. ...
Tylko mnie to dziwi?

Kolejna "egzotyka" laureatów w wydaniu Albedo, proponuję zerknąć na wyniki z akcji "Spicy Match" emotka Szkoda słów na tę agencję (i mam tu również na myśli słowa w zgłoszeniach konkursowych) emotka Ciekawe, kto w Albedo (lub: na zlecenie Albedo) "wybiera" laureatów, chciałabym poznać imiona + nazwiska tychże osób... Wyświetl w wątku >>

joan

#7349096 Napisano: 18.04.2026 11:50:42 w Smolar
Smolar poinformował laureatów konkursu https://www.e-kon...arage-your-mix-zabka ale na stronie wyniki.smolar.pl ta akcja nie pojawiła się w rozwijanym menu. A powinna, prawda? Jakieś pomysły, dlaczego tak jest? emotka

"8.3 (...) wyniki niniejszego konkursu każdy uczestnik może również sprawdzić (...) pod adresem: www.wyniki.smolar.pl wpisując kod promocyjny oraz numer telefonu podane w zgłoszeniu do konkursu." Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7349091 Napisano: 18.04.2026 11:13:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nawet w najbardziej dziwacznych loteriach czy konkowych misjach Rosska, komuś z forum jednak nagroda wpadła, a tu - przez wszystkie tygodnie - cisza. Śmierdząca sprawa emotka
Aktualny stan zadeklarowanych rezultatów naszych forumowiczów w tym konku to 0:20 emotka  

Wyświetl w wątku >>

joan

#7349046 Napisano: 17.04.2026 22:57:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza37 napisał(a):

A czy udało się komuś wygrać w konkursie Verbeny? Bo chyba nie widziałam żadnego wpisu w MDW...

Mnie nie emotka

PS: samdej utworzysz swoją ankietę w odpowiednim wątku? emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7349044 Napisano: 17.04.2026 22:54:07 w WC - rozmowy o wszystkim
Może się komuś przyda poniższe info -> kupiłam przed chwilą bilety za połowę ceny na stronie promocyjnej bramawgorce.com/500 
(obniżka pokazuje się po wejściu w Koszyk). Promka aktualna. Ofkoz: płacimy Blikiem emotka
Wyświetl w wątku >>