Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18868
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Z kolei ja zakładam, że ktoś doda akcję do bazy, JEŚLI będzie mógł. Wątek "Zapowiedzi" co do zasady chyba ma za zadanie informowanie o nowych konkach. Oczekiwanie, że autor wpisu jeszcze doda ten konek kiedyś-w-przyszłości do bazy, jest myśleniem życzeniowym. Cieszmy się z tego, że ktoś znalazł i zostawił ślad. Dla mnie styknie.
PS: Sama aktualnie nie mogę nic dodawać ani nawet tu pisać - nie da się wszystkiego pogodzić
Szczegóły -> https://www.santa...osciowe/polecam-bank
joan
Postów 18868
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
PS: KitKat olałam, nagrody mnie nie interesowały. Ale każdy ma swój gust, mnie np. jara konek z Simpsonami, mogli dać więcej różnorodnego merchu!
joan
Postów 18868
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Z tego co kojarzę, można - liczy się ważność kodu w dniu zakupu biletu. Ale pamiętam, że trzeba było osobiście iść do kina, żeby kupić bilet... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18868
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Tak, ale u mnie również ta strona nie działa. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18868
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Nie przeczytała regulaminu. Ani komunikatu na stronie. Ani nawet mejla od Smolara z potwierdzeniem wzięcia udziału w promce. I tero tragedia, bo nie dostanie... kosmetyków. Ale dzięki temu być może uda jej się uniknąć podpisania jakiejś innej umowy, której również by "nie doczytała". Zatem gratulacje, żaden Amber Gold, kredyty frankowe czy dziwne zapisy dot. hipoteki nie są jej straszne, Smolar ją zaszczepił, będzie żyła długo i szczęśliwie (bo to tzw. szczęście w nieszczęściu)
joan
Postów 18868
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
https://neno-beau...l/podaruj-mamie-glow Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18868
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
joan
Postów 18868
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Tak.
A co do błędów w apce - u mnie na ajfonie konkursy są porozrzucane w czeluściach apki i nie ma wszystkich, natomiast na androidzie wszystko działa, jak należy. I tak jest od dłuższego czasu, trudno...
joan
Postów 18868
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Albedo uwielbia konkowych mugoli, a tymczasem zrobili im pod górkę -> zwykły Kowalski pokłóci się z kasjerką, przeklnie pod nosem, oleje sprawę i bon mu przepadnie
joan
Postów 18868
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
(1) Nie przegapiłam, bo mam w Google Sheet zakładkę pt. "Kody_:Nagrody" i tam chronologicznie = wg daty ważności posortowane wszystkie kody / e-bony / e-vouchery. Polecam, to bardzo ułatwia życie; ujmuję tam nie tylko nagrody, ale też min. e-bony z Payback, kody otrzymane w ramach płatnych ankiet czy e-vouchery, które dostaję w prezencie od bliskich.
(2) Wygoogluj "uokik karty podarunkowe", może to Ci coś podpowie.
Powodzenia
joan
Postów 18868
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Coś czuję, że moja "ulubiona" akcja ze statystyk to będzie Verbena, aktualnie stan:
0 x
55 x
PS: Czy z Verbeny odpisali komuś, dlaczego w wynikach brakuje dwóch laureatów nagrody dziennej? Bo coś milczą
joan
Postów 18868
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Co panowie macie na myśli - że trzeba w owym wątku coś dopisać? Instrukcja łapek jest dodawana każdorazowo przy ankiecie. Dla mnie NICK jest wyznacznikiem prawdomówności w tych łapkach. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18868
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
joan
Postów 18868
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Górny: "numer dowodu zakupu znajduje się po prawej stronie wydruku fiskalnego, po przeciwległej stronie numeru NIP, poprzedzony jest treścią „nr:”."
joan
Postów 18868
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
A nie wygrałeś czasem w konku Verbeny? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18868
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Kolejna "egzotyka" laureatów w wydaniu Albedo, proponuję zerknąć na wyniki z akcji "Spicy Match"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18868
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
"8.3 (...) wyniki niniejszego konkursu każdy uczestnik może również sprawdzić (...) pod adresem: www.wyniki.smolar.pl wpisując kod promocyjny oraz numer telefonu podane w zgłoszeniu do konkursu." Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18868
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Aktualny stan zadeklarowanych rezultatów naszych forumowiczów w tym konku to 0:20
joan
Postów 18868
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
Mnie nie
PS: samdej utworzysz swoją ankietę w odpowiednim wątku?
joan
Postów 18868
Punkty karne 0
Konkursy dodane 10
(obniżka pokazuje się po wejściu w Koszyk). Promka aktualna. Ofkoz: płacimy Blikiem