Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7341633 Napisano: dzisiaj o 19:16:42 w SZUKAM....
taylors napisał(a):

Kogoś kto reklamował produkt spożywczy i podpowie gdzie to zgłosić jak i czego oczekiwać.

Reklamowałam kiedyś spleśniałe ciastko bezglutenowe w Rossmannie (miało wnętrze pełne niebieskiego grzyba) -> zaproponowali mi zwrot kwoty zakupu, coś wele 2 zł... 💩🤡🙈 Wyświetl w wątku >>
1 taylors 0

joan

#7341597 Napisano: dzisiaj o 17:02:28 w Wkurza mnie...
sylzab2294 napisał(a):

ja nie dostałam zwrotu z zeszłego roku. Zlecona wypłata, wszystko się zgadzało. Pisałam do nich, to napisali: "Dzień dobry,zwroty cashback nie są obsługiwane przez nas.Proszę zgłosić się przez conumer line ze strony everydayme.pl"Pisałam, ale mnie olali...

emotka
Eh, w takim razie dobrze, że tym razem to tylko niecałe 24 zł za Vizir emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7341593 Napisano: dzisiaj o 16:52:36 w Wkurza mnie...
Vizir / Everydayme / zwrot:
Diana02 napisał(a):

na wypłaciłam, z everyday zniknęło a od tygodnia nie dotarło na konto.....emotka

atyde25 napisał(a):

O kurde to mnie też Everydayme na Vizira nacięło bo zgłaszałam ,potem zrobiłam wypłatę i do dziś kasy nie ma a pewnie już ponad tydzień minął emotka

Dziewczyny, regulamin mówi jasno: "17. Transfer pieniędzy odbędzie się najpóźniej do 30 dni roboczych od chwili złożenia poprawnego i pomyślnie zweryfikowanego zgłoszenia." Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7341323 Napisano: 10.03.2026 16:53:38 w Pomocy!!!!
kiwiwi napisał(a):

joan napisał(a):

Tylko dodam, że dotyczy to darmowych skrzynek mejlowych na przeróżnych portalach, WP również...

Z WP akurat nie korzystam, ale nie słyszałam, żeby inne portale wprowadzały płatny IMAP.

Dostałam info na Gmaila, na którego ściągałam inne skrzynki. Napisali min. tak: "Sprawdzanie poczty z innych kont: pobieranie e-maili z kont w usłudze innej firmy na konto Gmail za pomocą protokołu POP nie będzie już obsługiwane."
Czyli Gmail nie ściągnie mejli ze skrzynki WP; można zrobić automatyczne przekierowanie z WP na Gmaila, ale ta opcja działa tylko przy kontach płatnych. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7341316 Napisano: 10.03.2026 16:26:48 w Pomocy!!!!
Tylko dodam, że dotyczy to darmowych skrzynek mejlowych na przeróżnych portalach, WP również... Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7341199 Napisano: 10.03.2026 10:42:26 w Wkurza mnie...
martaxxx73 napisał(a):

Jestem zła, bo Viziru -zwrotu 23, 99zł nie mogę wypłacić 😧, a kod- 15zl na zwrot Silanu też jeszcze  nie dostałam 😕

Czemu nie możesz wypłacić? Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7340473 Napisano: 06.03.2026 16:13:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Credo89 napisał(a):

U mnie też nie ma nawet 15...wygląda na to że Dmytro i Kataryna lepiej radzą sobie z językiem polskim niż ja emotka

To samo miałam napisać, zaś moi ulubieńcy to: Sergey, Oleksandr, Serhii, Vladimer, Yauheni i Zhahanshakh. O innych nie wspomnę...

Bo że Valentyn wygrał, to ma nawet w kontekście tego konka jakiś sens emotka

Jak mawiają internetowe maDki: proszę bez zbędnych komentarzy i nie pozdrawiam!1!1! Wyświetl w wątku >>

joan

#7339901 Napisano: 04.03.2026 19:29:00 w WC - rozmowy o wszystkim
gokogoko napisał(a):

Nie wiem gdzie powinnam zapytać, ktoś chwalił sie, że ma jakiś program  testowy do  archiwizacji paragonów... czy ktoś coś podpowie, jak to ogarnąć... jakie macie sposoby, czy wszystko do jednego pudła... , teczki, segregatory? jak oznaczyć, do kiedy je trzymać...itp., itd. 
Z góry dziękuję bardzo

Zależy, czy ślesz sporo zgłoszeń na jedną akcję promo. Jeśli max 5 szt., polecam system dwóch małych segregatorów -> w jednym trzymasz konki trwające, w drugim: zakończone. Każda akcja to oddzielna koszulka, a w niej: kartka z opisem konka (data + najważniejsze info), paragony i ewentualnie notatki. Po zakończeniu konka przekładasz po prostu koszulkę z pierwszego segregatora do drugiego emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7339417 Napisano: 03.03.2026 12:40:02 w Czy informują/ informowali?
koniczynka123 napisał(a):

Czy z Heliosa już kogoś poinformowali? Do wczoraj miały być informacje
https://www.e-kon...onkurs-dalej-jazda-2

Też się nad tym zastanawiałam, ale zapomniałam zapytać.
Ostatnio u nich wygrałam i okazało się, że @ z gratulacjami do mnie nie doszedł. Zadzwoniła pracownica któregoś z działów Heliosa, potwierdziłam jej ten właśnie adres mejlowy, a ona wysłała mi kolejnego @ podczas naszej rozmowy. Ponownie nie doszedł! Finalnie po prostu podyktowałam jej swoje dane...

PS: @ był założony na WP. Wyświetl w wątku >>

joan

#7339287 Napisano: 02.03.2026 21:39:25 w Gratulacje! Dla wygranych!
szmuli napisał(a):

Już po emisji, więc mogę się pochwalić - 50 tysięcy w „Milionerach”  emotka

Brawo za odwagę! I gratuluję wygranej! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7338660 Napisano: 27.02.2026 21:41:44 w Wkurza mnie...
rufus napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Do tego gadam z obcymi ludźmi w sklepie ,przy paczkomacie a wiadomo co to za osoby emotka  Nie mam dystansu zupełnie a to zła cecha.

Co to za osoby? emotka

Też się zastanawiam emotka W moim przypadku... to na bank byliby inni konkursowicze albo ich rodziny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#7338540 Napisano: 27.02.2026 16:44:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

(...) Prawda jest taka że gdyby od początku było napisane że nagrody to: 3 bilety, 50 voucherów i 100 klapek to dużo mniej osób wzięłoby udział (w tym ja - skusiła mnie ilość nagród) i nie inwestowało w nieznane kosmetyki.

Dlatego właśnie się takich wałków nie robi, to działanie wbrew zasadom uczciwej konkurencji przedsiębiorców -> nakłanianie konsumenta do rezygnacji z zakupu produktów innej firmy poprzez organizowanie akcji promocyjnej, której się jednak w pełni nie zrealizuje (wbrew informacjom udzielonych konsumentom)...

Szkoda, że przeciętna Kowalska nie wie o zaistniałej sytuacji, mugole robią najlepsze akcje w SM, chętnie bym poczytała wpisy emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7338503 Napisano: 27.02.2026 15:33:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Nie brałem udziału w tym konkursie, ale to jest taka żenada, że głowa mała. Może warto napisać do Rossmanna, zaspamować ich, żeby przypadkiem im nie przyszło do głowy z taką gównianą agencją współpracować w przyszłości.

Organizatorem tego konka był zdaje się producent tych kosmetyków, nie agencja.
Bez 💩🌩️ w SM nie ma co oczekiwać reakcji jakiejkolwiek firmy w dzisiejszych czasach...

PS: Również nie wzięłam udziału. Ale niesmak pozostał. Wyświetl w wątku >>

joan

#7338500 Napisano: 27.02.2026 15:30:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glena napisał(a):

https://routines....owy-konkurs-routines
kosmetyków nie przyznali

Geniusze zła. Nie, żebym zachęcała, ale... należą im się adekwatne komentarze w sołszialach emotka

Fajny im ten konkurs wyszedł, taki nie za drogi emotka nie przyznając zestawów kosmetyków, zaoszczędzili:
100 x 221,96 zł = 22.196,00 zł emotka

Na przyszłość słowa-klucze, żeby się ten przekręt pojawił w wyszukiwarce forumowej:
Rossmann / Routines / Alkemie Group Bodnar
emotka Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

joan

#7337883 Napisano: 25.02.2026 19:26:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anaesth napisał(a):

W styczniu wpadła jedna nagroda. W lutym też jedna. Bez komentarza emotka

U mnie w lutym też tylko jedna emotka Ale przecież luty jeszcze trwa! emotka Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

joan

#7337025 Napisano: 21.02.2026 11:01:51 w Avanti
mia napisał(a):

Nawet mnie nie denerwuj. Jedyne moje dwa piękne wypieszczone zgłoszenia poszły 08.02. emotka (...)

Ja również puściłam zgłoszenie 08.02.2026 -> zaliczyło awaryjne lądowanie w tym samym koszu, co Twoje dwie sztuki emotka

Teraz czas na teorię spiskową emotka A bo inni to wygrywają po 2x, a poetka pisała, że nic 2x się nie zdarza, oszustwo i losowanie, na pewno rooskie onooce maczają w tym palce wespół z reptilianami i ogólnie dyskryminacja kobiet pći żeńskiej, czas się pożalić do sponsora, no nie może tak być, że mi inni ciągle kradnom nagrody, co mi się należą, jak psu kocyk!1!1 emotka

PS: Nie pozdrawiam i bez zbędnych komentarzy proszę. Wyświetl w wątku >>

joan

#7336958 Napisano: 20.02.2026 16:43:08 w Avanti
darq1991 napisał(a):

Pewnie rozpętam burzę ale w temacie darmowego konkursu, jak tu nie wierzyć w to, że Avanti czyta każde zgłoszenie i obiektywnie wybiera skoro są osoby, które już wygrały kilka x po 100 zł? Ja rozumiem, że to mogły być bardzo dobre prace ale tego typu sytuacje sprzyjają teoriom, że agencja sobie w jakiś sposób „odfiltrowuje” zgłoszenia a potem wybiera z określonej ilości a nie ze wszystkich zgłoszeń. Być może jest jakieś losowanie. Ok, moim zdaniem mogą tak robić ale to powinno być przejrzyste. Na dziś w przypadku tej Agencji ciężko mi uwierzyć,  że 275587 pracowników czyta setki tysięcy zgłoszeń tworząc jakiś ranking i wybierając obiektywnie te najlepsze.

Człowiek może wierzyć, w co chce. Jeśli dla Ciebie korzystna & uspokajająca duszę jest wiara w teorie spiskowe podszyte socjalistyczną modłą "Każdemu po równo" - Twoja sprawa. Nie zdobędziemy wiedzy w temacie, tę mają tylko pracownicy Avanti. Możemy jednak zdecydować, w co wierzymy emotka

PS: Zauważyłam, że niektórych graczy nakręcają negatywnie cudze kolejne wygrane. Zdaje się trzeba od razu drzewo genealogiczne rozpisać, żeby powinowactwo laureatów czytelnym uczynić emotka Dla mnie jest ważne, że ktoś w ogóle napisał o nagrodzie. Wiem wtedy, że: informowali / za który dzień / o jakich nagrodach emotka Tak więc życzę wszystkim powodzenia, niech MDW spuchnie od wpisów! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7336747 Napisano: 19.02.2026 17:56:42 w Avanti
anialistopad napisał(a):

Delikatesy centrum lays wszyscy dostali juz przelewy?

Jeszcze nie dotarł. Wyświetl w wątku >>

joan

#7336648 Napisano: 19.02.2026 12:07:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

Ja wierzę że czytają, ale z wylosowanej puli gdy jest tak dużo zgłoszeń. emotka  Ale to tylko luźne hipotezy, jak jest nie wie nikt, oprócz organizatora konka.

Odpowiedzialność za ten burdel ponosi organizator.
Mógł ogłosić zasady: 1 konto = 1 praca pod rygorem dyskwalifikacji uczestnika & profile fikcyjne wykluczone. Potem wrzucić wszystkie komentarze w AI do usunięcia prac niezgodnych z zasadami i sekundę później cyk! gotowa, krótka lista prac do czytania dla jury. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

joan

#7336090 Napisano: 16.02.2026 19:41:03 w Dziś cieszę się z.....
Z ręką na emotka cieszę się, że pożegnaliśmy gremialnie konkurs Tchibo w Dino. Bo jeszcze chwila, a wpisy o nim wyskakiwałyby na mnie z lodówki i byłabym 10 kg w plecy. Fenomenu tego nie rozumiem i sprawdziwszy zapisy regulaminu, nie wzięłam udziału w promce Tchibo. Uczulenia dostałam i czkawki w temacie...

Jak dają w konkursie gotówką 30.000 zł albo pikny samochód, to trzy wpisy na krzyż. Jak pada słowo DUBAJ, to ło-cie-panie, szaleństwo w komentarzach i postach. Kij, że organizator narzucił min. ilość uczestników wycieczki, biuro podróży w Słupsku, długość pobytu i miejsca wylotu. Najlepsza nagroda pod lechickim słońcem. Szaleństwo, powiadam Wam! emotka

A myślałam, że "mam silną psychikę; zayebiście silną!" emotka Wyświetl w wątku >>