Czy informują/ informowali?

misiamarysia

#6479383 Napisano: 04.04.2018 14:21:57
poprostuanette napisał(a):

Magnum biedronka?

Ponawiam pytanie poprostuanette, czy ktoś dostał informację, czy jeszcze warto się łudzić? Wczoraj mieli wybierać.
0 0

luckymen

#6479384 Napisano: 04.04.2018 14:22:39
mysz-s napisał(a):

Były wczoraj sms z passa smolar?

ponoć niet
0 0

annnusss

#6479397 Napisano: 04.04.2018 15:20:23

Magnum biedronka?

Podobno wszyscy dostali już wiadomość 

monkakk

#6479403 Napisano: 04.04.2018 15:26:39
misiamarysia napisał(a):

Magnum biedronka?

Ponawiam pytanie poprostuanette, czy ktoś dostał informację, czy jeszcze warto się łudzić? Wczoraj mieli wybierać.

Jedna osoba napisała w informują, że ma wygraną.  Prac mało, trochę ludzi z forum tam brało udział i o ile się nie chwalą w mdw, to jak ktoś się zapyta to zazwyczaj piszą że mają coś z danego konka. A tu cisza...

Rok temu w konkursie z rowerami i kartami informowali 3 dn.  Ludzie zaczęli dowiadywać się na własną rękę ile faktycznie nagród rozdali i zrobili aferę, że coś ich brakuje. Smolar twierdził uparcie, że wszystko rozdał. A raptem reszta nagród się posypała. CUD! 

monkakk

#6479412 Napisano: 04.04.2018 15:41:40
wrrrryyy napisał(a):

monkakk napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Magnum biedronka?

Jedna osoba napisała w informują, że ma wygraną.  Prac mało, trochę ludzi z forum tam brało udział i o ile się nie chwalą w mdw, to jak ktoś się zapyta to zazwyczaj piszą że mają coś z danego konka. A tu cisza...

Rok temu w konkursie z rowerami i kartami informowali 3 dn.  Ludzie zaczęli dowiadywać się na własną rękę ile faktycznie nagród rozdali i zrobili aferę, że coś ich brakuje. Smolar twierdził uparcie, że wszystko rozdał. A raptem reszta nagród się posypała. CUD! 

Głowne dostały PW i info pod zdjęciem, ale jak było z II stopniem, to nie wiem.

W sensie lajka od smolara? Bo komentarzy to nie widziałam emotka
0 0

annnusss

#6479413 Napisano: 04.04.2018 15:42:40
wrrrryyy napisał(a):

monkakk napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Magnum biedronka?

Mi odpisali ze 25 osób poinformowali już - widziałam ze lajkowali tez niektóre zgłoszenia. Cos czuje ze wyniki jeśli były to wybierane na odwal 

monkakk

#6479419 Napisano: 04.04.2018 15:56:03
wrrrryyy napisał(a):

monkakk napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

monkakk napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Magnum biedronka?

W sensie lajka od smolara? Bo komentarzy to nie widziałam emotka

Główne mają komentarz:
  • agencjasmolarWysłaliśmy miłą niespodziankę w wiadomości prywatnej!

Faktycznie emotka  Gratki dla dziewczyn z forum emotka
1 joasiunia 0

infatne

#6479429 Napisano: 04.04.2018 17:04:27
Magnum biedronka - przejrzalam wszystkie prace ktore mi sie wyswietlaja i znalazlam 4 takie komentarze. Wydaje mi sie, ze w takim razie to glowne poszly. Ktos cos wie o kartach ? I nie zgodze sie, ze prac bylo malo bo  110 !! Tylko niestety nie wszystkie sie pokazuja, nie wiem od czego to zalezy.
0 0

monkakk

#6479430 Napisano: 04.04.2018 17:08:46
infatne napisał(a):

Magnum biedronka - przejrzalam wszystkie prace ktore mi sie wyswietlaja i znalazlam 4 takie komentarze. Wydaje mi sie, ze w takim razie to glowne poszly. Ktos cos wie o kartach ? I nie zgodze sie, ze prac bylo malo bo  110 !! Tylko niestety nie wszystkie sie pokazuja, nie wiem od czego to zalezy.

Jak na konkurs wg. mnie jest mało porównując do innych, ale to też pewnie bierzemy udział w różnych, stąd te rozbieżne oceny emotka  Wg mnie karty mają Ci z emotka  od Smolara
0 0

aster222

#6479433 Napisano: 04.04.2018 17:14:41
Zottarella informowała?
0 0

infatne

#6479434 Napisano: 04.04.2018 17:15:30
monkakk napisał(a):

infatne napisał(a):

Jak na konkurs wg. mnie jest mało porównując do innych, ale to też pewnie bierzemy udział w różnych, stąd te rozbieżne oceny emotka   Wg mnie karty mają Ci z  emotka  od Smolara

Moja mama ma emotka  od smolara ale zadnej wiadomosci o wygranej. 
0 0

monkakk

#6479438 Napisano: 04.04.2018 17:22:47
infatne napisał(a):

monkakk napisał(a):

infatne napisał(a):

Jak na konkurs wg. mnie jest mało porównując do innych, ale to też pewnie bierzemy udział w różnych, stąd te rozbieżne oceny emotka   Wg mnie karty mają Ci z  emotka  od Smolara

Moja mama ma emotka  od smolara ale zadnej wiadomosci o wygranej. 

@zielonooka85 w MDW ma kartę podpytaj ją skąd wie emotka  Nie liczyłam ile łącznie jest tych emotka , ale wydawało mi się, że właśnie tak dawali znać o kartach. Bo na pewno nie ma tylu komentarzy gratulacyjnych, ile łącznie było nagród w konkursie.
0 0

zielonooka85

#6479440 Napisano: 04.04.2018 17:26:08
Mam polubienie od Smolara i wiadomość prywatną na Insta. Ale zdążyłam się zorientować, że polubienie lub jego brak nie jest żadnym wyznacznikiem. Wiadomości o wygranej mają podobno także osoby bez polubień emotka
Według mnie nagród było sporo, jak na konkurs foto i jak na konkurs na Insta emotka

A i mnie więcej prac wyświetla się na komputerze, niż na tel.

@monkakk
@infatne
1 monkakk 0

infatne

#6479441 Napisano: 04.04.2018 17:34:45
zielonooka85 napisał(a):

Mam polubienie od Smolara i wiadomość prywatną na Insta. Ale zdążyłam się zorientować, że polubienie lub jego brak nie jest żadnym wyznacznikiem. Wiadomości o wygranej mają podobno także osoby bez polubień emotka
Według mnie nagród było sporo, jak na konkurs foto i jak na konkurs na Insta emotka

monkakk
infatne

Dzieki emotka

infatne

#6479446 Napisano: 04.04.2018 17:41:30
zielonooka85 napisał(a):

monkakk
infatne

Maz wlasnie wszedl do domu i pytam go czy ma jakas wiadomosc od smolara. Mowi a mam !  Faktycznie wygral karte i nie mial zadnego emotka   wiec ktokolwiek widzial ktokolwiek wie kto wygral. 

karolina651

#6479488 Napisano: 04.04.2018 20:24:16
Czy były smsy o kartach i thermomixach z colgate biedronka?
0 0

kreatia

#6479489 Napisano: 04.04.2018 20:25:51
karolina651 napisał(a):

Czy były smsy o kartach i thermomixach z colgate biedronka?

Tak
0 0

estrelitta

#6479562 Napisano: 05.04.2018 10:24:30
Czy Albedo informowało już z konkursów E w Drogeriach?
0 0

madzia34

#6479579 Napisano: 05.04.2018 11:25:57
czy crunchips z żabki juz był rowiązany??
0 0

katarynka-199

#6479580 Napisano: 05.04.2018 11:26:29
madzia34 napisał(a):

czy crunchips z żabki juz był rowiązany??

Nie, czas maja do 18.04