Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bruce
Tak, to jest dziwne, ale tutaj ktoś wpisał na forum kwotę.
Jasne, tak będzie ok.
gocha542
Postów 1727
Data rejestracji 01.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Musisz wejść na swoją stronę i kliknąć w "ptaszek" po prawej stronie przy poście...
Pytam, bo ja mam całkiem inaczej - nie dostałam żadnej info o zamówieniu, po anulowaniu mam zero w zamówieniach, ale nadal brak wiadomości o tym koszu...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ankasss
Postów 1315
Data rejestracji 12.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: wygrywac
Gość: isetta
Witamy w internetowym sklepie ze słodyczami 3czekolady.pl
Poniżej przesyłamy link aktywacyjny, aby dokończyć proces rejestracji: link
?
Tak, i mam tylko ten, żadnego więcej nie dostałam, i niczego nie kumam, kliknęłam w niego przy rejestracji, a na dodatek tego "ptaszka" też nie widzę, ja mam po prawo tylko fioletowy koszyk...
Jak wejdę w historię zamówień to mam:
Numer zamówienia: #8214
Status: Oczekuje
Data dodania: 16/12/2013
Produkty: 1
Klient: xxxxxxx
Suma: 0 PLN
Niestety w tym miejscu nie ma możliwości anulowania, nie można też usunąć konta
A ja mam przy kliknięciu w zamówienia: "Twój koszyk zakupów jest pusty"!
mama2006
Postów 3500
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ano włąsśnie
A w historii zamówień Ci wyskakuje ten kosz?
mama2006
Postów 3500
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pokazało mi się na fioletowymznaczku kwota 249 zł.Do tej pory nic tam nie było.Jak Wy to usuwałyście?
Nie, ja mam tam komunikat: "Nie złożono zamówień!"
Mówię Wam, coś tu jest nie tak. Niby jest aktywny link do udostępnienia na FB, ale ... brak tam ich strony.
mama2006
Postów 3500
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama2006
Postów 3500
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja mam tam zamówiony kosz
Mam dzisiaj taki kiepski dzień, jeszcze ten głupi kosz, dlaczego ja nie przeczytałam dokładnie tego regulaminu?!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
siatka
Postów 137
Data rejestracji 08.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ja nie wiem, w co klikałam, bo - jak to ja zazwyczaj - metodą prób i błędów waliłam na oślep i klikałam po kolei w te dane z mojego konta, szukając możliwości jego usunięcia i skasowałam przypadkowo samo tylko zamówienie, co więcej - dwóch koszyków, bo nie wiem, czemu, ale mi wpisało przy zamówieniu kosz świąteczny razy dwa (cena - prawie pięć stów).
mama2006
Postów 3500
Punkty karne 0
Konkursy dodane