Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
spursman
Postów 1032
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja rada: graj na kogoś innego
U znajomego wczoraj: 1 zgłoszenie - 1 wygrana czyli 100% skuteczności!
\"Kto prawdę mówi, ten niepokój wszczyna\"
Gość: Aristo
Ale ja jeszcze NIC nie wygralem, wiec nie musze kombinowac. Jaki czas mial znajomy?
Gość: bruce
myszania
Postów 725
Data rejestracji 15.09.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane 1
Czytał lub widział ktos regulamin konka z RMF FM "Przepis na świateczny prezent".
Dostałam przesyłkę. Na niej info, ze z RMF i TESCO, w srodku karta prepaid ale jak się zarejestrowałam to na tej karcie nic nie ma.
W konku byl do wygrania bon podarunkowy na 100 zł (chyba w wygranych widze sswoje zgloszenie ale pewna nie jestem) no ale na tej karcie nie ma nic załadowane i nie kumam czaczy
zdolnabestia
Postów 5462
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Dodałam to info do postu o konkursie. Moim zdaniem ściema. Stronka wygląda jak robiona w szkole na informatyce, żadnego regulaminu i w ogóle.
No to pięknie.
mama2006
Postów 3500
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o ja pierdziu, i co teraz?
anialistopad
Postów 14588
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
cudaczek121
Postów 6999
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ja się oczywiście połakomiłam na słodycze,ale nigdzie w tym regulaminie nie było chyba podanej kwoty abonamentu.Natychmiast do nich napisałam,żeby usunęli moje konto, jeśli potem am zapłacić abonament
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Cudaczku, podaj mi swoją rękę, mam to samo.
Z tego, co widzę, anulowanie konta jest na ... Cyprze.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: anet
o jakim konkursie mowa?
zaczytana-pola
Postów 11688
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Być może doładują kartę później. Często w obawie przed kradzieżą doładowują dopiero po otrzymaniu potwierdzenia dostarczenia/ protokołu.
Z topu "teraz tylko...".
cudaczek121
Postów 6999
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale napisałaś do nich przez Kontakt
Ja napisałam i przez kontakt i na adres podany w mail'u, ale regulamin wyraźnie podaje ten nieszczęsny Cypr...
Obyś miała rację!
Gość: anet
Dzięki.
Czy POLO VW informowało już z wczoraj?
mama2006
Postów 3500
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 14588
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Adres:
3czekolady.pl
Pl. Powstańców Warszawy 2
00-030 WarszawaNumer telefonu:
+48 22 208 3349
to są dane kontaktowe do nich ,kurde dziewczyny sorki
"Użytkownik może odstąpić od umowy w terminie 10 dni od dnia otrzymania produktu. Użytkownik nie musi podawać przyczyn odstąpienia. Odstąpienie winno nastąpić przez złożenie pisemnego oświadczenia, które należy przesłać na adres: PRIDE EUROPE INVESTMENTS LIMITED, 6051 Larnaca, 10 Patron, Cypr. Dla dochowania terminu wystarczające jest wysłanie oświadczenia przed jego upływem".
I dalej:
Wypowiedzenie świadczenia Usługi założenia i prowadzenia Konta przez Usługobiorcę dla swej skuteczności winno być przesłane w formie pisemnej na adres: PRIDE EUROPE INVESTMENTS LIMITED, 6051 Larnaca, 10 Patron, Cypr. Przykładowy wzór wypowiedzenia znajduje się pod adresem www.3czekolady.pl/w.pdf
zdolnabestia
Postów 5462
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2