Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bestiazdolna
spursman
Postów 1032
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teraz przychodzi numer zgłoszenia jak się wygra - a akurat minął tydzień odkąd na kogoś wygrałem i przez tydzień przybyło ponad 35000 numerów
\"Kto prawdę mówi, ten niepokój wszczyna\"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: Aristo
Pewnie 1/3 odpowiedzi blednych, 1/4 po odswiezaniu ekranu i 1/4 to odpowiedzi poprawne z czasem 5 s i wiecej. Tak wiec wciaz jestem optymista.
xpac
Postów 1349
Data rejestracji 08.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\" Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem \"
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dość wiarygodnie to napisałeś... a ja sądzę że ta sama grupa 100 osób co dzień się tylko liczy i między siebie rozszarpują łup
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dusia99
Cena akurat tym razem raczej nie jest zawyżona, model P5200.
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.euro.c...200-bialy.bhtml#opis Dokładnie ten
Gość: ashley878
edzia21
Postów 9891
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
raczej nie bylo. Oni najpierw na stronce publikuja, potem ida maile.
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
Gość: barti978
Wygrałem nagrodę na fanpage ...... , nagroda nie była mała bo było to 500zł w bonie.
Nagle upoważniam znajomą do odbioru nagrody (20 grudnia), wysłałam jej dopiero w tym dniu wszystkie dokumenty potrzebne do odbioru nagrody.
Na miejscu okazuje się że nagrodę odebrała... inna osoba o takim samym imieniu lub nazwisku...
Dzisiaj dostałem następnego maila od agencji prowadzącej ten konkurs.
Dostałem info że to na pewno ja odebrałem tą nagrodę, była to osoba o tym samym imieniu i nazwisku a nawet mieście o.O
Nagroda została wg. ich informacji wydana tej "osobie" 15 grudnia, gdy byłem chory...
Hmm... ciekawe...
Co robić, może ktoś pomoże dobrą radą?
rutka
Postów 400
Data rejestracji 11.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, wysylasz skan tylko tego, na ktory wygrales. Jednak w procesie weryfikacji sprawdza, czy "przypadkiem" nie zlamales regulaminu (jedna platnosc = jedno zgloszenie). Jesli zlamales, to podobno juz nie prosza o skan...
Gość: mariolakal
Jak znam życie to będę miała akurat śmierdzące /czyt: pachnące/ rączki od panierowania tych biednych karpików... To jedyna moja rola w wigilijnej wieczerzy... Resztę przygotuje, jak co roku moja Mami... Mam nadzieję, że kurier dotrze o rozsądnej porze, gdyż o 16.40 opuszczam moje skromne progi...
mirai
Postów 800
Data rejestracji 21.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1436
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
pewnie chodzi o zdrovital, ale nawet jeśli wpiszesz zdrovit w wyszukiwarce to pokaże Ci wyniki z bazy