Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18653
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Owszem, każde losowanie / loteria wymaga zezwolenia dyrektora Izby Celnej. W przeciwnym razie jest to organizowanie gier hazardowych bez zezwolenia. I konsekwencje ponosi także zwycięzca, co przy wartościowszych wygranych może stać się sporym problemem. Warto na to zwracać uwagę, czytając regulaminy.
kimolotek
Postów 804
Data rejestracji 15.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: nocti
W piątek chyba nie dzwonili. Powinni więc dzwonić dziś/jutro. Na razie nikt się nie chwalił.
kimolotek
Postów 804
Data rejestracji 15.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzieki
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno mają dzisiaj,ale póki co cisza
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
assal
Postów 3010
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
znalazłam ustawę, tu cytat:
Art. 89 Przesłanki nałożenia kary pieniężnej i jej wysokość
1. Karze pieniężnej podlega:
1) urządzający gry hazardowe bez koncesji lub zezwolenia, bez dokonania zgłoszenia, lub bez wymaganej rejestracji automatu lub urządzenia do gry;
2) urządzający gry na automatach poza kasynem gry;
3) uczestnik w grze hazardowej urządzanej bez koncesji lub zezwolenia.
2. Wysokość kary pieniężnej wymierzanej w przypadkach, o których mowa:
1) w ust. 1 pkt 1 - wynosi 100% przychodu uzyskanego z urządzanej gry;
2) w ust. 1 pkt 2 - wynosi 12.000 zł od każdego automatu;
3) w ust. 1 pkt 3 - wynosi 100% uzyskanej wygranej.
Czekając na...
edytka301
Postów 449
Data rejestracji 10.10.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w czwartek dostałam sms-y o wygraniu fartucha.
\"Cofanie się, kiedy można iść do przodu, to absurd!...\"
ashley878
Postów 2205
Data rejestracji 09.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bartula
Postów 1447
Data rejestracji 13.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję, no to nie wiem, ślą partiami czy nie mój numer (jest charakterystyczny wiec jednak zakładam że mój)?
Gość: debere- blokada
Gość: wsciekly
https://www.e-kon...rticles-5-94489.html
Gość: czarna2318
Dobre
Gość: trampek
Gość: marielu
ashley878
Postów 2205
Data rejestracji 09.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cc_investigator
Postów 4640
Data rejestracji 13.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z regulaminu:
W terminie 3 dni roboczych od przyznania nagrody w danym losowaniu tygodniowym (wylosowania zgłoszeń), Organizator skontaktuje się ze zwycięzcami wysyłając SMS’a na numer, z którego przesłano SMS ze zgłoszeniem
Gość: trampek
czekam może się uda
Troche się już pogubiłam w tych testach. Kiedy miały byc wyniki z testowania kremu bb od garniera ale na ichg str a nie na fb?
Gość: nocti
Nie, pisałam do nich kolejny mail i odpisali:
Potwierdzam odbiór wiadomości. W tym momencie nie jestem w stanie podać Pani konkretnego terminu przesłania dalszych instrukcji. Nadal czekamy na zgłoszenia od reszty zwycięzców konkursu.
Gość: wsciekly
coś Ci się pochrzaniło - przecież konkursy dodaje się z konkretnego konta po zalogowaniu się
a raczej nie sądzę, żeby ktoś znał hasło do konta moniau