Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mahuska
Postów 6388
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki
violka88
Postów 2682
Data rejestracji 19.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Unauthorized - i białe tło
czy to znaczy że wysłało ok. - na trzech różnych przeglądarkach jest to samo !!!
Proszę o pomoc
edith
Postów 2596
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi ci o konkurs Delikatesy ???Bo ja też nie mogę wysłać taka sama informacja mi wyskakuje
Gość: polarniczka
Odpowiadając na zgłaszane publicznie oraz przesyłane do Organizatora protesty w związku z rozstrzygnięciem konkursu „Wygraj lodówkę marki „Coold” Komisja Konkursowa oświadcza co następuje:
1. Utwór muzyczny wykorzystany w pracy jest na otwartej licencji
2. Autor zgodnie z zasadami konkursu nadesłał jedną pracę.
3. Zarówno regulamin jak i ogłoszone zasady tego konkursu nie zastrzegały formy w jakiej ma być przedstawiony tekst. W związkiem z brakiem oznaczenia iż ma być to np. plik typu .txt, .doc, .odt, lub inny, forma filmu nie może stanowić podstawy do odrzucenia pracy. Podobnie jak nie byłoby podstawy do odrzucenia pracy napisanej odręcznie i przesłanej w formie skanu lub pliku .jpg.
Organizator zastrzegł formę tekstu, nie zastrzegając formy graficznej.
4. Komisja Konkursowa kwalifikując nadesłane prace zastosowała się do podanych do publicznej wiadomości zasad formalnych konkursu tj. w szczególności: termin przesłania pracy, brak wcześniejszej publicznej publikacji, ilość zawartych znaków.
5. Nagrodzona praca nie była wcześniej publikowana publicznie, a jedynie „zawieszona” w serwisie Youtube w celu udostępnienia jej Komisji Konkursowej bez dostępu dla szerokiego grona odbiorców, o czym Komisja została poinformowana w zgłoszeniu konkursowym.
6. Nadesłana praca zawierała 243 znaki bez spacjami /284 znaki ze spacjami i została przesłana w dniu 11.02.2014r. związku z czym jest zgodna z ogłoszonymi zasadami konkursu.
7. Komisja Konkursowa wybierając nagrodzone prace kierowała się trzema zasadami. Wyłonione zostało „najbardziej zaskakujące, interesujące i wyczerpujące uzasadnienie” wyboru produktów, które powinny znaleźć się w lodówce autora.
Wobec zastosowania się przez autora nagrodzonej pracy, do zasad konkursu brak jest przesłanek do unieważnienia dokonanego wyboru.
edzia21
Postów 9891
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
głupie gadanie
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
Gość: nice
Spróbowałam tak ot sobie (posłałam lalala), po Waszych wpisach i u mnie też taki komunikat.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: nice
donia7
Postów 3411
Data rejestracji 22.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wysłałam zaraz na początku i mi dziękowali. To pewnie dziś takie problemy
androm
Postów 2377
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nikt nie zarzucał, że np. zgłoszono po terminie, tylko, że skoro pisze, że praca ma zawierać do 1000 słów to każdy normalny to rozumie, że pisemna, a nie słowa na laurce. każdy wiec o co chodzi i nie zrobią mi wody z mózgu pokrętnym owijaniem w bawełnę
Gość: Anonima
assal
Postów 3036
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
jeśli nie naprawią do polnocy, w co watpie co robicie? ja myslalam zeby wyslac maila do kordynatora ze swoim zgloszeniem i zapytaniem czy przyjma, skoro jest w terminie, a nie dziala formularz konkursowy.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
xpac
Postów 1349
Data rejestracji 08.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba nie ma co się dziwić, że o tej godzinie nie odbierają
\" Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem \"
Gość: koza.k90
violka pisze o 15:07
czy wcześniej też tak było ?
[2,Inf] Wypowiedź była edytowana 2 razy.
zobaczymy co zwojują, bo formularz podobno obsługuje agencja
skoro formularz nie działał już o trzeciej, a może i wcześniej, to idzie im jak po grudzie