Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mahuska

#5826578 Napisano: 19.02.2014 14:01:12
koniczynka123 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Były już dzisiaj eski z Garniera??

Były po 11 ale nie u mnie emotka

dzięki emotka
0 0

violka88

#5826627 Napisano: 19.02.2014 15:07:37
mam problem, po wysłaniu formularza konkursowego, zamiast podziękowania za wypełnienie wyskakuje informacja
Unauthorized - i białe tło emotka
czy to znaczy że wysłało ok. - na trzech różnych przeglądarkach jest to samo !!!
Proszę o pomoc
0 0

edith

#5826750 Napisano: 19.02.2014 17:34:00
violka88 napisał(a):

mam problem, po wysłaniu formularza konkursowego, zamiast podziękowania za wypełnienie wyskakuje informacja
czy to znaczy że wysłało ok. - na trzech różnych przeglądarkach jest to samo !!!
Proszę o pomoc

Chodzi ci o konkurs Delikatesy ???Bo ja też nie mogę wysłać taka sama informacja mi wyskakuje emotka
0 0

Gość: polarniczka

#5826752 Napisano: 19.02.2014 17:41:07
nie wiem czy ktoś czytał na temat wyników konkursu miastokobiet.pl i przyznaniu nagrody dla pracy jak dla mnie niezgodnej z regulaminem (lodówka coold.pl) taką organizator dał odpowiedź:
Odpowiadając na zgłaszane publicznie oraz przesyłane do Organizatora protesty w związku z rozstrzygnięciem konkursu „Wygraj lodówkę marki „Coold” Komisja Konkursowa oświadcza co następuje:
1. Utwór muzyczny wykorzystany w pracy jest na otwartej licencji
2. Autor zgodnie z zasadami konkursu nadesłał jedną pracę.
3. Zarówno regulamin jak i ogłoszone zasady tego konkursu nie zastrzegały formy w jakiej ma być przedstawiony tekst. W związkiem z brakiem oznaczenia iż ma być to np. plik typu .txt, .doc, .odt, lub inny, forma filmu nie może stanowić podstawy do odrzucenia pracy. Podobnie jak nie byłoby podstawy do odrzucenia pracy napisanej odręcznie i przesłanej w formie skanu lub pliku .jpg.
Organizator zastrzegł formę tekstu, nie zastrzegając formy graficznej.
4. Komisja Konkursowa kwalifikując nadesłane prace zastosowała się do podanych do publicznej wiadomości zasad formalnych konkursu tj. w szczególności: termin przesłania pracy, brak wcześniejszej publicznej publikacji, ilość zawartych znaków.
5. Nagrodzona praca nie była wcześniej publikowana publicznie, a jedynie „zawieszona” w serwisie Youtube w celu udostępnienia jej Komisji Konkursowej bez dostępu dla szerokiego grona odbiorców, o czym Komisja została poinformowana w zgłoszeniu konkursowym.
6. Nadesłana praca zawierała 243 znaki bez spacjami /284 znaki ze spacjami i została przesłana w dniu 11.02.2014r. związku z czym jest zgodna z ogłoszonymi zasadami konkursu.
7. Komisja Konkursowa wybierając nagrodzone prace kierowała się trzema zasadami. Wyłonione zostało „najbardziej zaskakujące, interesujące i wyczerpujące uzasadnienie” wyboru produktów, które powinny znaleźć się w lodówce autora.
Wobec zastosowania się przez autora nagrodzonej pracy, do zasad konkursu brak jest przesłanek do unieważnienia dokonanego wyboru.
0 0

edzia21

#5826769 Napisano: 19.02.2014 18:02:59
polarniczka napisał(a):

nie wiem czy ktoś czytał na temat wyników konkursu miastokobiet.pl i przyznaniu nagrody dla pracy jak dla mnie niezgodnej z regulaminem (lodówka coold.pl) taką organizator dał odpowiedź:
Odpowiadając na zgłaszane publicznie oraz przesyłane do Organizatora protesty w związku z rozstrzygnięciem konkursu „Wygraj lodówkę marki „Coold” Komisja Konkursowa oświadcza co następuje:
3. Zarówno regulamin jak i ogłoszone zasady tego konkursu nie zastrzegały formy w jakiej ma być przedstawiony tekst. W związkiem z brakiem oznaczenia iż ma być to np. plik typu .txt, .doc, .odt, lub inny, forma filmu nie może stanowić podstawy do odrzucenia pracy. Podobnie jak nie byłoby podstawy do odrzucenia pracy napisanej odręcznie i przesłanej w formie skanu lub pliku .jpg.
4. Komisja Konkursowa kwalifikując nadesłane prace zastosowała się do podanych do publicznej wiadomości zasad formalnych konkursu tj. w szczególności: termin przesłania pracy, brak wcześniejszej publicznej publikacji, ilość zawartych znaków.
5. Nagrodzona praca nie była wcześniej publikowana publicznie, a jedynie „zawieszona” w serwisie Youtube w celu udostępnienia jej Komisji Konkursowej bez dostępu dla szerokiego grona odbiorców, o czym Komisja została poinformowana w zgłoszeniu konkursowym.
6. Nadesłana praca zawierała 243 znaki bez spacjami /284 znaki ze spacjami i została przesłana w dniu 11.02.2014r. związku z czym jest zgodna z ogłoszonymi zasadami konkursu.
7. Komisja Konkursowa wybierając nagrodzone prace kierowała się trzema zasadami. Wyłonione zostało „najbardziej zaskakujące, interesujące i wyczerpujące uzasadnienie” wyboru produktów, które powinny znaleźć się w lodówce autora.
Wobec zastosowania się przez autora nagrodzonej pracy, do zasad konkursu brak jest przesłanek do unieważnienia dokonanego wyboru.

głupie gadanie emotka wiedziałam, że tak się skończy, bo musieliby nowe nagrody ufundować, bo przecież przyznanej "kombinatorowi" juz nie zabiorą. I to jest właśnie przyzwolenie do wrzucania przysłowiowych świecidełek do przysłowiowej urny.
0 0

Gość: nice

#5826771 Napisano: 19.02.2014 18:07:29
edith napisał(a):

violka88 napisał(a):

Proszę o pomoc

Chodzi ci o konkurs Delikatesy ???Bo ja też nie mogę wysłać taka sama informacja mi wyskakuje emotka

Spróbowałam tak ot sobie (posłałam lalala), po Waszych wpisach i u mnie też taki komunikat. emotka na delikatesy.pl
0 0

Gość: nice

#5826778 Napisano: 19.02.2014 18:17:56
Może niech ktoś inny napisze, kto wysyłał wcześniej czy tak było.
0 0

donia7

#5826782 Napisano: 19.02.2014 18:23:20
nice napisał(a):

Może niech ktoś inny napisze, kto wysyłał wcześniej czy tak było.

Ja wysłałam zaraz na początku i mi dziękowali. To pewnie dziś takie problemy emotka
0 0

androm

#5826784 Napisano: 19.02.2014 18:28:41
Jak dla mnie żadne wytłumaczenie tylko pitu pitu gadanie.
Nikt nie zarzucał, że np. zgłoszono po terminie, tylko, że skoro pisze, że praca ma zawierać do 1000 słów to każdy normalny to rozumie, że pisemna, a nie słowa na laurce. każdy wiec o co chodzi i nie zrobią mi wody z mózgu pokrętnym owijaniem w bawełnę
edzia21 napisał(a):

polarniczka napisał(a):

głupie gadanie emotka wiedziałam, że tak się skończy, bo musieliby nowe nagrody ufundować, bo przecież przyznanej "kombinatorowi" juz nie zabiorą. I to jest właśnie przyzwolenie do wrzucania przysłowiowych świecidełek do przysłowiowej urny.

0 0

Gość: Anonima

#5826786 Napisano: 19.02.2014 18:33:02
u mnie tez problemy z delikatesami centrum, oni sobie zarty robia, na ostatni dzien, gdzie tyle sie staralam cos wymyslic, a teraz wyslac nie mozna... myslalam ze tylko u mnie te problemy
0 0

assal

#5826789 Napisano: 19.02.2014 18:36:16
Nie działa ten formularz emotka
0 0

#5826790 Napisano: 19.02.2014 18:38:04
jak ktos bedzie mogl wyslac zgloszenie na konkurs delikatesow centrum niech da znac, ja probowalam dodzwonic sie do kordynatora konkursu, ale nie odbieraja..
0 0

#5826796 Napisano: 19.02.2014 18:43:38
http://www.delika...rmularz_zgloszeniowy
jeśli nie naprawią do polnocy, w co watpie co robicie? ja myslalam zeby wyslac maila do kordynatora ze swoim zgloszeniem i zapytaniem czy przyjma, skoro jest w terminie, a nie dziala formularz konkursowy.
0 0

xpac

#5826797 Napisano: 19.02.2014 18:45:01
Anonima napisał(a):

jak ktos bedzie mogl wyslac zgloszenie na konkurs delikatesow centrum niech da znac, ja probowalam dodzwonic sie do kordynatora konkursu, ale nie odbieraja..

chyba nie ma co się dziwić, że o tej godzinie nie odbierają emotka
0 0

#5826799 Napisano: 19.02.2014 18:46:49
no domyslilam sie ze nie odbiora o takiej porze, ale sprobowalam chociaz, takze jedyne co mi przychodzi do glowy to wyslac maila..
0 0

Gość: koza.k90

#5826814 Napisano: 19.02.2014 19:25:59
od której nie działa ten formularz na stronie delikatesów centrum ?

violka pisze o 15:07

czy wcześniej też tak było ?
0 0

#5826816 Napisano: 19.02.2014 19:30:16
podobno wczoraj dzialal, wiec chyba od dnia dzisiejszego nie dziala, ale skoro jutro ma byc narada komisji, to nie wiem czy cokolwiek da chocby wyslanie maila do agencji:( a tak sie napracowalam nad tym konkursem, cale miasto przejechalam w poszukiwaniu tych bombonierek;/ co za porazka ze strony kordynatora.
0 0

#5826817 Napisano: 19.02.2014 19:32:20
zgłosiłam problem w marketingu DC

zobaczymy co zwojują, bo formularz podobno obsługuje agencja
0 0

#5826820 Napisano: 19.02.2014 19:37:01
koniczynka123 napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

zgłosiłam problem w marketingu DC

zobaczymy co zwojują, bo formularz podobno obsługuje agencja

Marketing House pisze na Fb, że już sprawdzają- a właśnie sama miałam napisac do nich w tej sprawie

skoro formularz nie działał już o trzeciej, a może i wcześniej, to idzie im jak po grudzie
0 0

#5826822 Napisano: 19.02.2014 19:39:53
kadjas, podasz link do ich FB ?
0 0