Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

deva

#5887656 Napisano: 11.07.2014 20:30:36
anialistopad napisał(a):

deva ja myślę,że czas 3 głody wygrałam na czas 00.teraz ten czas nie wchodzi

dzieki za info, kurde, myslałam, ze tam łatwiej jest wygrac a wklepałam juz kilka kodów i nic, a przeciez maskotek tygodniowo jest duzo
0 0

Gość: delvitto

#5887657 Napisano: 11.07.2014 20:30:56
edzia21 napisał(a):

lusienka napisał(a):

A czy z konkursu Niewidzialne paskudy Colgate już informowali?

informowali, były już wpisy w "Paragony"

nie rozumiem tego regulaminu:( powiedzcie, czy tu są jakieś etapy tygodniowe? bo chciałam tu spróbować swych sił, ale pamiętałam, że do 25 lipca można było, więc się nie śpieszyłam, a widzę, zdziwiona, że wybrano zwycięzców.
0 0

claudia

#5887659 Napisano: 11.07.2014 20:37:19
Może ktoś wie, czy w Nivea może być więcej nagród na jeden adres? Wygrałam ja i córka, moje kosmetyki juz w domku a córki dane zniknęły z listy zwycięzców emotka a były tam, i parogon odesłała w terminie, więc nie wiem o co kaman?
0 0

turli

#5887660 Napisano: 11.07.2014 20:42:15
rogalino napisał(a):

deva napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A ja mam inne pytanko może,ktoś doradzi .Jaki teraz czas wygrywa w loterii danio?

to tam wygrywa czas, czy głody ukryte sa pod konkretnymi kodami? emotka

ooo tez nie wiedzialem ze to trzeba sie wstrzelic w godzine

ja też nie emotka klepię sobie po jednym od czasu do czasu i myślę że szczęścia nie mam emotka
0 0

turli

#5887661 Napisano: 11.07.2014 20:44:27
claudia napisał(a):

Może ktoś wie, czy w Nivea może być więcej nagród na jeden adres? Wygrałam ja i córka, moje kosmetyki juz w domku a córki dane zniknęły z listy zwycięzców emotka a były tam, i parogon odesłała w terminie, więc nie wiem o co kaman?

ograniczenie dotyczy tylko osoby , nie gospodarstwa
0 0

anialistopad

#5887662 Napisano: 11.07.2014 20:47:03
O i proszę już Wam uświadomiłam ,pewnie teraz Ci co mieli szczęście mnie wyklinają,że zdradziłam sekret pilnie strzeżony emotka
0 0

ladyinred

#5887666 Napisano: 11.07.2014 20:55:46
turli napisał(a):

rogalino napisał(a):

deva napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A ja mam inne pytanko może,ktoś doradzi .Jaki teraz czas wygrywa w loterii danio?

to tam wygrywa czas, czy głody ukryte sa pod konkretnymi kodami? emotka

ooo tez nie wiedzialem ze to trzeba sie wstrzelic w godzine

ja też nie emotka klepię sobie po jednym od czasu do czasu i myślę że szczęścia nie mam emotka

ja klepnelam 1 kod i sie udalo; nie patrzylam na godzine (watpie, ze byla 00) Moze po prostu co którys kod wygrywa.
0 0

Gość: dolly

#5887667 Napisano: 11.07.2014 20:56:42
delvitto napisał(a):

edzia21 napisał(a):

lusienka napisał(a):

A czy z konkursu Niewidzialne paskudy Colgate już informowali?

informowali, były już wpisy w "Paragony"

nie rozumiem tego regulaminu:( powiedzcie, czy tu są jakieś etapy tygodniowe? bo chciałam tu spróbować swych sił, ale pamiętałam, że do 25 lipca można było, więc się nie śpieszyłam, a widzę, zdziwiona, że wybrano zwycięzców.

Etapy, regulamin sie zmienia
0 0

Gość: delvitto

#5887671 Napisano: 11.07.2014 21:00:28
edzia21 napisał(a):

patrząc na numery tel. osób, które wskoczyły na listę rezerwową w dniu 7 czerwca, uważam, że zanim rozstrzygną ten dzień, to będzie rezerwa rezerwy rezerwowej rezerwy rezerwa emotka

lubię to:)
0 0

Gość: Fresz1234

#5887675 Napisano: 11.07.2014 21:03:25
Poleciało do Tequili zapytanie na maila, co im, lekko mówiąc, odbiło z tym odbieraniem wygranych emotka Tym bardziej, że według poczty paragon dostali 3.07, a to już trochę czasu na otworzenie i zapisanie w systemie.
0 0

Gość: tulipanka

#5887677 Napisano: 11.07.2014 21:05:35
delvitto napisał(a):

edzia21 napisał(a):

patrząc na numery tel. osób, które wskoczyły na listę rezerwową w dniu 7 czerwca, uważam, że zanim rozstrzygną ten dzień, to będzie rezerwa rezerwy rezerwowej rezerwy rezerwa emotka

lubię to:)

Problem w tym, że większość nie wskoczyło. Mnóstwo (chyba z 80%) osób pokrywa się z pierwotną listą emotka
0 0

Gość: arya

#5887691 Napisano: 11.07.2014 21:21:56
edzia21 napisał(a):

arya napisał(a):

Czy wygrał ktoś i otrzymał kosmetyki Nivea odsyłając paragon z niepełnymi nazwami produktów (nie ma słowa wskazującego jednoznacznie na Nivea) ?

nie trzeba miec dokladnie opisanego, spokojnie emotka dzwonilam do nich w tej sprawie, a dodatkowo na paragonie mialam tylko nazwe "balsamdocia" i paragon jest jako zweryfikowany emotka

Dzięki serdeczne emotka
0 0

norweska20

#5887696 Napisano: 11.07.2014 21:34:09
edzia21 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

a ja się zastanawiam, czy jak np. wiszę na liście rezerwowej-a ja oczywiście nie mam tego świadomości.z Nivea to ten paragon jest wstrzymany w dalszych losowaniach- w walce o voucher..czy mimo iż jest na tej liście to dalej bierze udział w losowaniu codziennym....bo trochę już tego nie rozumiem- orientował się ktoś u organizatora jak to jest?

tak, jest wstrzymywany i nie bierze w niczym udziału, ponieważ nie ma go w bazie "do losowania" emotka

to beznadziejna sprawa....paragony wysłane na męża czekają pewnie w liście rezerwowej a ja tu liczę na voucher emotka
0 0

claudia

#5887704 Napisano: 11.07.2014 21:47:14
turli napisał(a):

claudia napisał(a):

Dziękuję, też mi się tak wydawało więc nie czemu odebrali nagrodę...
0 0

sylwika76

#5887768 Napisano: 11.07.2014 23:02:28
claudia napisał(a):

turli napisał(a):

claudia napisał(a):

mam to samo na mamę nagroda już w domu a na mnie paragon miał status wylosowany odesłałam wszystko co trzeba i teraz nie mam nic emotka
jak się z nimi skontaktować wie Ktoś ?
0 0

Gość: gabiks

#5887773 Napisano: 11.07.2014 23:12:27
sylwika76 napisał(a):

claudia napisał(a):

turli napisał(a):

claudia napisał(a):

mam to samo na mamę nagroda już w domu a na mnie paragon miał status wylosowany odesłałam wszystko co trzeba i teraz nie mam nic emotka
jak się z nimi skontaktować wie Ktoś ?

Również mam tą samą sytuację. Paragon odesłany, otrzymali 3.07, dzisiaj mama była rano na liście.. najpierw na początku listy później pod koniec a teraz nie ma w ogóle. Na maile nie odpowiadają jak na razie.
0 0

bezaczek7

#5887775 Napisano: 11.07.2014 23:13:26
anialistopad napisał(a):

Szukaliscie siebie na listach zwycięzców? czy wszyscy dostaliście @ i wiecie,że kosmetyki wygraliście?

gdyby nie mail to bym się nie szukała. już zwątpiłam po tygodniu, czyli koło 13.06. przestałam zaglądać na konto, tylko czekałam na maila.
okazało się, że zgłoszenie 06. a wylosowali mnie 08. czyli jutro prawdopodobnie będzie rezerwa z 09.? i tak po kolei. tak by się nasuwało samo.
0 0

claudia

#5887778 Napisano: 11.07.2014 23:18:34
emanuela24 napisał(a):

claudia napisał(a):

turli napisał(a):

claudia napisał(a):

paragon poleconym czy zwykłym ? może zwyczajnie nie dotarł ?
napisz reklamacje jeśli masz dowód nadania listu z paragonem

wysłałyśmy poleconym priorytetem, odebrali przesyłkę, śledziłam. więc napiszę chyba reklamację, albo przynajmniej jakieś zapytanie, tylko gdzie?
0 0

asiakali

#5887779 Napisano: 11.07.2014 23:20:44

mia

#5887783 Napisano: 11.07.2014 23:23:14
Psiakrew, jak się zajęli rezerwą, to aktualizację list z bieżących dni, zdaje się , diabli wzięli... emotka
0 0