Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika deva

deva

#7333636 Napisano: 03.02.2026 18:52:23 w Konkursy firm tytoniowych
boss75 napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Iwaiwa napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

mateuszpp130 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

:oDostałam maila z przypomnieniem, ze nie odeslalam danych z LD... A ja nie dostalam wczesniej maila

Ja tak samo

Też mam takiego maila ,odpisujecie że nie mieliście maila z wygrana czy jak im piszecie ?

Pisz, że nic nie dostałaś i prosisz i ponowne przysłanie maila.

Tak napisałam ,też tak jak wyżej mi napisali żeby  przejrzeć pocztę i napisać czy jest ,jeżeli nie to wyślą ponowna wiadomość z linkiem

Ja tak samo dziś dostałem

U mnie to samo Wyświetl w wątku >>
1 boss75 0

deva

#7333589 Napisano: 03.02.2026 15:34:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ludzka_istota napisał(a):

deva napisał(a):

Gdzie dorwaliście produkty EGO lub GRYZZZLI? Help emotka

ITM na standzie- ale też wśród słodyczy, bombonierek.

Dziękuję bardzo 🌹 Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7333556 Napisano: 03.02.2026 14:29:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

deva napisał(a):

Netto

Dziękuję bardzo  Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7333555 Napisano: 03.02.2026 14:29:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rainbowdash napisał(a):

deva napisał(a):

Intermarche jest stand dedykowany

Dziękuję bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7333539 Napisano: 03.02.2026 13:49:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Gdzie dorwaliście produkty EGO lub GRYZZZLI? Help emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7332890 Napisano: 30.01.2026 15:00:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Biala17 napisał(a):

deva napisał(a):

Czy w konkursie Dino Tchibo wpisujemy nr paragonu ten w prawym górnym rogu?
Nie otwiera się regulamin

Regulamin akurat nie jest precyzyjny. Wpisujemy górny emotka

Dziękuję 🌹 Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7332842 Napisano: 30.01.2026 11:52:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Dino Tchibo wpisujemy nr paragonu ten w prawym górnym rogu?
Nie otwiera się regulamin Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7331546 Napisano: 23.01.2026 19:47:08 w Konkursy firm tytoniowych
U mnie też nic.. tyle nagród i porażka 😢 Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7330547 Napisano: 21.01.2026 10:50:25 w Żabka
Justa-zosia napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

ani konkursu emotka  za co za bieda

Też czekałam do 00 i aż weszłam na forum, bo myślałam, że źle widzę emotka

Nie ma wyzwań 🤔 Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7330337 Napisano: 20.01.2026 13:57:26 w Konkursy firm tytoniowych
fan-mandaryny napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

Z Malboro nadal nic nowego nie słychać?

Na razie nic nie mogę trafić. Pewnie będzie tak jak zwykle. Nikt nic nie wie, a potem raptem debatowanie po kilkadziesiąt postów, czy powiadamiali, czy nie.

Kupiłam Marlboro czerwone setki z nową akcyzą i nic tam nie ma.
Kupiłam tez Marlboro Selecto i ucieszyłam się bo znalazłam insert z kodem do konkursu Sztuka detali. Myślałam, że jest nowa edycja, niestety, jak zeskanowałam kod to pisze: kod którego użyłeś nie jest już ważny...a paczka z akcyzą 2026... Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7329319 Napisano: 16.01.2026 15:48:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

deva napisał(a):

taak napisał(a):

deva napisał(a):

deva napisał(a):

Czy wygrał ktoś kartę edenred z aplikacji coca cola i wie gdzie nią można zapłacić?

Jak dodasz ją do aplikacji to po kliknięciu w kartę i wybraniu Ustawienia -> Gdzie zapłacisz kartą? będziesz mieć wszystkie informacje.

Na to wpadałam, ale pisze tylko: zakres akceptacji określa pracodawca. Skontkaktuj sie z firmą i dowiedz sie o zakresie punktów akceptujących.
dzwoniłam do Fortisa, ale wiedza tylko tyle że lokale gastronomiczne, restauracje, kawiarnie. Mam napisac maila może dowiedzą się jakie konkretnie restauracje od Edenred.

Jakiś czas temu płaciłam w Biedronce i właśnie trzeba przeciągnąć paskiem w czytniku

Dziękuję za odpowiedzi ale to jest karta wirtualna mam ją w portfelu Google

Jeżeli to jest karta działająca w restauracjach, to miałam kiedyś taką wygraną z Farmio. Działała tylko w restauracjach, fast foodach, barach, kawiarniach i hotelach.  Działało to na podstawie głównego kodu działaności. Ale teraz mam jakąś kartę Edenred lunchową i ona działa „we wszystkich piekarniachcukierniachrestauracjachrestauracjach typu Fast Foodbarachkawiarniach, u dostawców jedzenia: WoltGlovoPyszne.pl oraz w sieciach sklepów:
  • Alta
  • Auchan
  • Biedronka
  • Carrefour
  • Circle K 
  • Kaufland 
  • Lidl
  • Netto 
  • Selgros Cash&Carry
  • Żabka”.
Możesz spróbować zapłacić nia w którejś z tych sieci i jeśli przejdzie to najpewniej jest to właśnie taka lunchowa. Jak nie przejdzie to zostają tylko restauracje, kawiarnie i bary. 

Bardzo dziękuję za odpowiedź 🌹 
Próbowałam w Żabce ale nie przeszło, więc pewnie tylko restauracje.  Za frytki z McDonalda zapłaciłam. Wyświetl w wątku >>

deva

#7329110 Napisano: 16.01.2026 10:01:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taak napisał(a):

deva napisał(a):

deva napisał(a):

Czy wygrał ktoś kartę edenred z aplikacji coca cola i wie gdzie nią można zapłacić?

Jak dodasz ją do aplikacji to po kliknięciu w kartę i wybraniu Ustawienia -> Gdzie zapłacisz kartą? będziesz mieć wszystkie informacje.

Na to wpadałam, ale pisze tylko: zakres akceptacji określa pracodawca. Skontkaktuj sie z firmą i dowiedz sie o zakresie punktów akceptujących.
dzwoniłam do Fortisa, ale wiedza tylko tyle że lokale gastronomiczne, restauracje, kawiarnie. Mam napisac maila może dowiedzą się jakie konkretnie restauracje od Edenred.

Jakiś czas temu płaciłam w Biedronce i właśnie trzeba przeciągnąć paskiem w czytniku

Dziękuję za odpowiedzi ale to jest karta wirtualna mam ją w portfelu Google Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7329089 Napisano: 16.01.2026 09:30:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

deva napisał(a):

dzwoniłam do Fortisa, ale wiedza tylko tyle że lokale gastronomiczne, restauracje, kawiarnie. Mam napisac maila może dowiedzą się jakie konkretnie restauracje od Edenred. Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7328974 Napisano: 15.01.2026 19:33:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wygrał ktoś kartę edenred z aplikacji coca cola i wie gdzie nią można zapłacić? Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7328719 Napisano: 15.01.2026 10:16:32 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Hej, czy dostał ktoś może mailem voucher od Edenred z loterii Coca coal w apce?
Fortis mi napisał, że nagroda wysłana, a maila z voucherem nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7327399 Napisano: 10.01.2026 21:44:15 w Konkursy firm tytoniowych
fan-mandaryny napisał(a):

deva napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

są jakieś wieści o nowych konkach z Malboro?

Kupiłam Marlboro czerwone setki z nową akcyzą i nic tam nie ma. Oglądałam Marlboro selecto i nie pisze na opakowaniu kod QR w środku więc nie wiem czy nic na razie nie ma czy w którymś wariancie można znaleźć insert.

W Kentach są jakieś reklamy tych elektronicznych. W każdym razie nic o konkursach.

Jeszcze trzeba obejrzeć RGD, chociaż nie wiem czy tam kiedykolwiek było info na paczce. Wyświetl w wątku >>

deva

#7327398 Napisano: 10.01.2026 21:35:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Uważajcie bo w tej nowej loterii coca cola z Magdą Gessler w przypadku wygranej karty pre paid chcą paragon. W tej świątecznej nie chcieli. Wyświetl w wątku >>

deva

#7327395 Napisano: 10.01.2026 21:27:40 w Konkursy firm tytoniowych
sergrazyna napisał(a):

są jakieś wieści o nowych konkach z Malboro?

Kupiłam Marlboro czerwone setki z nową akcyzą i nic tam nie ma. Oglądałam Marlboro selecto i nie pisze na opakowaniu kod QR w środku więc nie wiem czy nic na razie nie ma czy w którymś wariancie można znaleźć insert. Wyświetl w wątku >>

deva

#7320298 Napisano: 11.12.2025 21:14:36 w Konkursy firm tytoniowych
estrelitta napisał(a):

deva napisał(a):

Jeśli chodzi o ten konkurs LD dostał ktoś indywidualne zaproszenie do konkursu?

Nie, wchodzę do konka tylko przez stronę

Dziękuję za odpowiedź 🌹 wysłałam zgłoszenie ale zaproszenia nie miałam, niepokoi mnie ten zapis.
Gdyby ktoś dostał to zaproszenie dajcie znać proszę Wyświetl w wątku >>
0 0

deva

#7320289 Napisano: 11.12.2025 20:17:27 w Konkursy firm tytoniowych
Jeśli chodzi o ten konkurs LD dostał ktoś indywidualne zaproszenie do konkursu? Wyświetl w wątku >>
0 0