Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

staszek

#5912059 Napisano: 03.09.2014 13:11:23
a jak wyślę do Grafa dwa paragony, na jednym fanta, na drugim sprite, to będzie dobrze? emotka
0 0

Gość: grisss_89

#5912060 Napisano: 03.09.2014 13:12:34
sylwik napisał(a):

aguagu napisał(a):

A może jak przedzwoni do nich więcej osób, to przepuszczą i takie paragony z jednym produktem? emotka

kiedyś mieli podobną sytuację z dużo cenniejszymi nagrodami i uznali paragony, można próbować

Bo to zdanie tak dziwnie skonstruowali... mogli napisać dokonać zakupu dwóch produktów promocyjnych fanta lub sprite a nie... fakt umiejętność czytania ze zrozumieniem się kłania ale widać nie ja się tylko pięknie popisałam emotka
0 0

Gość: enfamka

#5912061 Napisano: 03.09.2014 13:12:48
sylwik napisał(a):

aguagu napisał(a):

A może jak przedzwoni do nich więcej osób, to przepuszczą i takie paragony z jednym produktem? emotka

kiedyś mieli podobną sytuację z dużo cenniejszymi nagrodami i uznali paragony, można próbować

ale wówczas było nie jasno napisane w regulaminie, a tutaj było napisane wyraźnie
0 0

assal

#5912064 Napisano: 03.09.2014 13:14:37
Monika11: NAPOJ COC.1l. Oran sugeruje Fantę emotka
Cola jest producentem, ale nie mają pomarańczowej Coli.
Musi to być Fanta.
0 0

Gość: Anonima

#5912065 Napisano: 03.09.2014 13:14:55
cudaczek121 napisał(a):

olivkap napisał(a):

renatak0 napisał(a):

barszcz napisał(a):

joan napisał(a):

barszcz napisał(a):

Czy ktoś miał taką sytuację,że organizator wycofał się z przyznania głównej nagrody,twierdząc ze odezwala sie pierwsza osoba z listy i proponuja nagrodę pocieszenia!?Jaj postepujecie w takiej sytuacji?Ja już drugi raz mialam taką niespodziankę.Nagrody były zacne,a w rezultacie dostałam jakies popierdółki.Ma ktoś takie doświadczenie i poradzi jakie mamy wtedy możliwości postepowania?

Znaczy się: byłaś rezerwą?
Regulamin konkursu podlega pod Kodeks Cywilny, jeżeli - zgodnie z regulaminem i w postaci nim opisanej - została Ci przyznana nagroda, pod warunkiem spełnienia warunków w regulaminie przewidzianych, musisz ją otrzymać.

Co Cie w ogóle obchodzi, że "ktoś się odezwał"? Niech spadają! emotka

Ja już dwa razy powiedziałam no trudno,szkoda,nie wiedziałam co innego mogę zrobić.
emotka

mnie tak zrobił tqg kiedyś,ale nawet nagrody pocieszenia nie przysłali

Miałam kiedyś taką sytuację. Nie chcieli zostawić mi nagrody po dobroci (miałam ją już w domu!), więc weszłam z Agencją na ścieżkę wojenną. Poszłam do Rzecznika Praw Konsumenta i On pisał do Agencji w mojej sprawie. Niewiele zwojowałam, a straciłam przy tym mnóstwo nerwów. Drugi raz bym tego nie zrobiła. Zamiast vouchera na 10 tys. dostałam na pocieszenie 2 tys. Nie warto było..

to bardzo chamowate zagranie ze strony Agencji- ja bym im tego vouchera nie odesłała emotka Jeśli powiadomiliby mnie o wygranej,a ja spełniłabym wszystkie warunki do jej otrzymania, to co mnie obchodzi,że ktoś się pomylił emotka Niech pracownicy agencji odpowiedzą za swoją pomyłkę emotka

zgadzam sie, tez bym nagrody nie oddala, tym bardziej ze juz bylaby u mnie w domu, nie ma szans, niby pod jakim warunkiem mieliby mnie zmusic to tego? nawet jakby zapukali do drzwi.
0 0

dorothy

#5912066 Napisano: 03.09.2014 13:15:16
cudaczek121 napisał(a):

olivkap napisał(a):

renatak0 napisał(a):

barszcz napisał(a):

joan napisał(a):

barszcz napisał(a):

Czy ktoś miał taką sytuację,że organizator wycofał się z przyznania głównej nagrody,twierdząc ze odezwala sie pierwsza osoba z listy i proponuja nagrodę pocieszenia!?Jaj postepujecie w takiej sytuacji?Ja już drugi raz mialam taką niespodziankę.Nagrody były zacne,a w rezultacie dostałam jakies popierdółki.Ma ktoś takie doświadczenie i poradzi jakie mamy wtedy możliwości postepowania?

Znaczy się: byłaś rezerwą?
Regulamin konkursu podlega pod Kodeks Cywilny, jeżeli - zgodnie z regulaminem i w postaci nim opisanej - została Ci przyznana nagroda, pod warunkiem spełnienia warunków w regulaminie przewidzianych, musisz ją otrzymać.

Co Cie w ogóle obchodzi, że "ktoś się odezwał"? Niech spadają! emotka

Ja już dwa razy powiedziałam no trudno,szkoda,nie wiedziałam co innego mogę zrobić.
emotka

mnie tak zrobił tqg kiedyś,ale nawet nagrody pocieszenia nie przysłali

Miałam kiedyś taką sytuację. Nie chcieli zostawić mi nagrody po dobroci (miałam ją już w domu!), więc weszłam z Agencją na ścieżkę wojenną. Poszłam do Rzecznika Praw Konsumenta i On pisał do Agencji w mojej sprawie. Niewiele zwojowałam, a straciłam przy tym mnóstwo nerwów. Drugi raz bym tego nie zrobiła. Zamiast vouchera na 10 tys. dostałam na pocieszenie 2 tys. Nie warto było..

to bardzo chamowate zagranie ze strony Agencji- ja bym im tego vouchera nie odesłała emotka Jeśli powiadomiliby mnie o wygranej,a ja spełniłabym wszystkie warunki do jej otrzymania, to co mnie obchodzi,że ktoś się pomylił emotka Niech pracownicy agencji odpowiedzą za swoją pomyłkę emotka

ja również tak łatwo bym nie darowała, próbowałabym coś z tym zrobić bo mam już taki charakter, że jakbym machnęła na to ręką to sumienie by mnie zjadło, że poddałam się, tak więc działaj kochana!
0 0

Monika11

#5912071 Napisano: 03.09.2014 13:19:01
assal napisał(a):

Monika11: NAPOJ COC.1l. Oran sugeruje Fantę emotka
Cola jest producentem, ale nie mają pomarańczowej Coli.
Musi to być Fanta.

super emotka
0 0

skarb888

#5912076 Napisano: 03.09.2014 13:23:13
enfamka napisał(a):

sylwik napisał(a):

aguagu napisał(a):

ale wówczas było nie jasno napisane w regulaminie, a tutaj było napisane wyraźnie

"dokonać zakupu produktu promocyjnego, czyli napoju
Fanta(dowolny smak) oraz Sprite
o dowolnej
pojemności
w jednym z wymienionych sklepów".

Regulamin jest jasny "oraz" - nie albo jedno albo drugie.
0 0

carissma

#5912081 Napisano: 03.09.2014 13:31:04
Ale dlaczego tyle osób ma omyłkowe paragony?? To mnie bardzo dziwi emotka 90% by się pomyliła bo nie potrafią czytać ze zrozumieniem? ciężko w to uwierzyć
0 0

marlena083

#5912083 Napisano: 03.09.2014 13:32:21
ja też jakoś w pierwszej chwili pomyślałam o jednym produkcie, ale jak zaczęłam się wczytywać to faktycznie jest jasno napisane "oraz"
0 0

Gość: Kate78

#5912086 Napisano: 03.09.2014 13:34:22
skarb888 napisał(a):

enfamka napisał(a):

sylwik napisał(a):

aguagu napisał(a):

"dokonać zakupu produktu promocyjnego, czyli napoju
Fanta(dowolny smak) oraz Sprite
o dowolnej
pojemności
w jednym z wymienionych sklepów".

Regulamin jest jasny "oraz" - nie albo jedno albo drugie.

Tak, w regulaminie było o 2 produktach naraz.
0 0

assal

#5912088 Napisano: 03.09.2014 13:36:11
Łatwo wyłapać, skąd błąd.
Należy "dokonać zakupu produktu promocyjnego, czyli napoju Fanta(dowolny smak) oraz Sprite o dowolnej
pojemności w jednym z wymienionych sklepów – Załącznik 1"
I dalej:
"Nabycie jednego produktu upoważnia do dokonania tylko jednego zgłoszenia."
Jest określone 3 linijki wyżej, co to produkt konkursowy, więc regulamin jest jasny.
0 0

oryginalny80

#5912089 Napisano: 03.09.2014 13:36:21
Przyznać mi się bez bicia, kto mi zakosił leżaki ze sklepu nr.2 na liście.
0 0

skarb888

#5912091 Napisano: 03.09.2014 13:37:29
carissma napisał(a):

Ale dlaczego tyle osób ma omyłkowe paragony?? To mnie bardzo dziwi emotka 90% by się pomyliła bo nie potrafią czytać ze zrozumieniem? ciężko w to uwierzyć

A skąd niby to 90%;)? Większość jednak doczytała.
0 0

rkvi

#5912092 Napisano: 03.09.2014 13:37:46
pat4 napisał(a):

rkvi napisał(a):

Mam pytanie, jak są oznaczone promocyjne Chupa Chupsy?

mają na patyczku napis "WEJDŹ NA WWW.CHUPACHUPS.PL"

Dzięki:)
0 0

carissma

#5912094 Napisano: 03.09.2014 13:39:50
skarb888 napisał(a):

carissma napisał(a):

90% wygranych. Sugerowałam się wątkiem "paragony" emotka
0 0

kunlu

#5912095 Napisano: 03.09.2014 13:39:51
skarb888 napisał(a):

carissma napisał(a):

No właśnie - skad to 90 %? u mnie też poprawny paragon:)
0 0

donia7

#5912119 Napisano: 03.09.2014 13:54:51
Ten konkurs fa rolki to jakies nieporozumienie jak dla mnie emotka co tydzień grałam i zero bonu emotka
0 0

marzanna

#5912120 Napisano: 03.09.2014 13:56:52
donia7 napisał(a):

Ten konkurs fa rolki to jakies nieporozumienie jak dla mnie emotka co tydzień grałam i zero bonu emotka

Ja wysłałam kilka zgłoszeń i też zero. A jeszcze wkurza mnie, że nie ma szans na rezerwę, bo ci co grają bez paragonów spokojnie kupią je za grosze w wątku "Paragony" nie ruszywszy d.... do Rossmanna tak jak ja emotka
0 0

mia

#5912123 Napisano: 03.09.2014 13:58:29
Dlatego ja nawet nie oferuję swoich.
W ramki se je oprawię, a nie sprzedam, a co... emotka
0 0