Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ziolko

#5911878 Napisano: 03.09.2014 10:32:04
joan - dokładnie to samo napisałam, czyli myślimy tak samo emotka
0 0

Gość: barszcz

#5911880 Napisano: 03.09.2014 10:33:00
joan napisał(a):

barszcz napisał(a):

Czy ktoś miał taką sytuację,że organizator wycofał się z przyznania głównej nagrody,twierdząc ze odezwala sie pierwsza osoba z listy i proponuja nagrodę pocieszenia!?Jaj postepujecie w takiej sytuacji?Ja już drugi raz mialam taką niespodziankę.Nagrody były zacne,a w rezultacie dostałam jakies popierdółki.Ma ktoś takie doświadczenie i poradzi jakie mamy wtedy możliwości postepowania?

Znaczy się: byłaś rezerwą?
Regulamin konkursu podlega pod Kodeks Cywilny, jeżeli - zgodnie z regulaminem i w postaci nim opisanej - została Ci przyznana nagroda, pod warunkiem spełnienia warunków w regulaminie przewidzianych, musisz ją otrzymać.

Co Cie w ogóle obchodzi, że "ktoś się odezwał"? Niech spadają! emotka

Ja już dwa razy powiedziałam no trudno,szkoda,nie wiedziałam co innego mogę zrobić.
emotka
0 0

ziolko

#5911883 Napisano: 03.09.2014 10:35:37
barszcz - tyle masz praw, ile ich znasz emotka powołuj się na przyrzeczenie nagrody i zapisy w regulaminie, że jeśli ktoś nie spełni warunków to jest rezerwa, a skoro rezerwa wszystko spełniła, to WALCZ
0 0

#5911889 Napisano: 03.09.2014 10:41:05
ziolko napisał(a):

barszcz - tyle masz praw, ile ich znasz emotka powołuj się na przyrzeczenie nagrody i zapisy w regulaminie, że jeśli ktoś nie spełni warunków to jest rezerwa, a skoro rezerwa wszystko spełniła, to WALCZ

Dzięki ,teraz już za późno,bo odpusciłam,ale w przyszłości chcę być przygotowana do walki o swoje!
Dziękuję dziewczyny za rady emotka
Do trzech razy sztuka,jeśli znowu(oby nie)znajdę się w takiej sytuacji nie odpuszczę!!
0 0

renatak0

#5911892 Napisano: 03.09.2014 10:44:57
barszcz napisał(a):

joan napisał(a):

barszcz napisał(a):

Czy ktoś miał taką sytuację,że organizator wycofał się z przyznania głównej nagrody,twierdząc ze odezwala sie pierwsza osoba z listy i proponuja nagrodę pocieszenia!?Jaj postepujecie w takiej sytuacji?Ja już drugi raz mialam taką niespodziankę.Nagrody były zacne,a w rezultacie dostałam jakies popierdółki.Ma ktoś takie doświadczenie i poradzi jakie mamy wtedy możliwości postepowania?

Regulamin konkursu podlega pod Kodeks Cywilny, jeżeli - zgodnie z regulaminem i w postaci nim opisanej - została Ci przyznana nagroda, pod warunkiem spełnienia warunków w regulaminie przewidzianych, musisz ją otrzymać.

Ja już dwa razy powiedziałam no trudno,szkoda,nie wiedziałam co innego mogę zrobić.
emotka

mnie tak zrobił tqg kiedyś,ale nawet nagrody pocieszenia nie przysłali
0 0

violka88

#5911902 Napisano: 03.09.2014 11:00:33
mam pytanko czy nawigacje z groszka już znalazły właścicieli emotka
czy jest jeszcze iskierka nadziei emotka
0 0

Monika11

#5911907 Napisano: 03.09.2014 11:03:04
violka88 napisał(a):

już dzwonili w tamtym tygodniu emotka
0 0

xpac

#5911908 Napisano: 03.09.2014 11:03:32

violka88 napisał(a):

Ktoś już wcześniej pisał że informowali...
0 0

olivkap

#5911910 Napisano: 03.09.2014 11:05:46
renatak0 napisał(a):

barszcz napisał(a):

joan napisał(a):

barszcz napisał(a):

emotka

mnie tak zrobił tqg kiedyś,ale nawet nagrody pocieszenia nie przysłali

Miałam kiedyś taką sytuację. Nie chcieli zostawić mi nagrody po dobroci (miałam ją już w domu!), więc weszłam z Agencją na ścieżkę wojenną. Poszłam do Rzecznika Praw Konsumenta i On pisał do Agencji w mojej sprawie. Niewiele zwojowałam, a straciłam przy tym mnóstwo nerwów. Drugi raz bym tego nie zrobiła. Zamiast vouchera na 10 tys. dostałam na pocieszenie 2 tys. Nie warto było..
0 0

#5911916 Napisano: 03.09.2014 11:12:34
olivkap,też wlaśnie chciałam uniknąć niepotrzebnego stresu,bo i tak mam nerwy zszarpane.Ale teraz mi to nie daje spokoju i szukam rozwiązań na przyszłość emotka Szkoda,że agencje sa takie przebiegłe emotka
0 0

marzanna

#5911917 Napisano: 03.09.2014 11:14:52
ziolko napisał(a):

No właśnie, tym bardziej że laureat ma określoną ilość czasu na odesłanie paragonu i danych, więc jeśli nie spełnił warunków w terminie, to nagrodę otrzymuje osoba rezerwowa. A jeśli laureat po terminie np. znalazł paragon, to jego problem emotka
0 0

joan

#5911920 Napisano: 03.09.2014 11:21:59
olivkap napisał(a):

(...) Niewiele zwojowałam, a straciłam przy tym mnóstwo nerwów. Drugi raz bym tego nie zrobiła. Zamiast vouchera na 10 tys. dostałam na pocieszenie 2 tys. Nie warto było..

No wiesz, w pracy na etacie też są nerwy i 2 tysiaki, a męczyć się trzeba 8 h przez miesiąc emotka

0 0

jolidlo

#5911922 Napisano: 03.09.2014 11:26:23
joan napisał(a):

olivkap napisał(a):

(...) Niewiele zwojowałam, a straciłam przy tym mnóstwo nerwów. Drugi raz bym tego nie zrobiła. Zamiast vouchera na 10 tys. dostałam na pocieszenie 2 tys. Nie warto było..

No wiesz, w pracy na etacie też są nerwy i 2 tysiaki, a męczyć się trzeba 8 h przez miesiąc emotka

I w dodatku niektórzy nie mają 2 tysiaków na miesiąc... emotka
0 0

#5911927 Napisano: 03.09.2014 11:30:30
jolidlo napisał(a):

joan napisał(a):

olivkap napisał(a):

I w dodatku niektórzy nie mają 2 tysiaków na miesiąc... emotka

W Waszej sytuacji na tyle jesteście umówione z pracodawcą,ale tu jest taka sytuacja,jakby pracodawca wypłacił Wam powiedzmy- 10% pensji.Myślę ,że wtedy można sie wkurzyć!
0 0

Gość: arab69

#5911929 Napisano: 03.09.2014 11:31:21
mam pytanie z innej beczki
czy były już wyniki z konkursu "wygraj zestaw plażowy "?
0 0

Monika11

#5911930 Napisano: 03.09.2014 11:32:18
arab69 napisał(a):

mam pytanie z innej beczki
czy były już wyniki z konkursu "wygraj zestaw plażowy "?

nie było do dzisiaj maja czas emotka
0 0

olivkap

#5911936 Napisano: 03.09.2014 11:40:33
barszcz napisał(a):

olivkap,też wlaśnie chciałam uniknąć niepotrzebnego stresu,bo i tak mam nerwy zszarpane.Ale teraz mi to nie daje spokoju i szukam rozwiązań na przyszłość emotka Szkoda,że agencje sa takie przebiegłe emotka

Wiesz, najgorsze było że agencja bez żadnych skrupułów kłamała. Czułam się jak złodziejka.
0 0

olivkap

#5911939 Napisano: 03.09.2014 11:44:03
joan napisał(a):

olivkap napisał(a):

Te pieniądze nie warte były moich nerwów. Nie mówię że są małe.
0 0

#5911940 Napisano: 03.09.2014 11:45:14
olivkap napisał(a):

barszcz napisał(a):

Wiesz, najgorsze było że agencja bez żadnych skrupułów kłamała. Czułam się jak złodziejka.

Własnie jak udowodnić swoje racje,skoro o głównych nagrodach informują najczęsciej w rozmowie telefonicznej,a ja rozmów nie nagrywam emotka Słowo przeciw słowu!
0 0

rkvi

#5911962 Napisano: 03.09.2014 12:07:27
Mam pytanie, jak są oznaczone promocyjne Chupa Chupsy?
0 0