Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: cc_investigator

#5940817 Napisano: 07.11.2014 18:21:50
monikar napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Czy ktoś może zdołał ustalić co z konkursami w Marcpolu? Chodzi mi o ten z 60 ekspresami (Nescafe/Winiary) - jest w gazetce, brak w regulaminie. Hasła mam gotowe, kupony też, za godzinę jadę, ale w takiej lekkiej niepewności emotka

Ja zaznaczyłam że gram w Winiary o ekspres i taki kupon zamierzam wrzucić. Jutro będę w sklepie i bardzo jestem ciekawa czy urna stoi...

A swoją drogą kiedy kończy się etap tygodniowy? Bardzo mi się nie podoba ten regulamin bo jest totalnie niedopracowany...A co z mikrofalami?

Moniko, zadzwoń może wcześniej czy ja mają. Bo już mamy 2 sklepy w Warszawie, gdzie urny brak.
Wysmarowałam maila do marketingu, że chciałabym im podesłac zgłoszenie mailem, bo urny w sklepie brak.
0 0

Gość: ir

#5940818 Napisano: 07.11.2014 18:26:11
magnus napisał(a):

ir napisał(a):

magnus napisał(a):

nouvelle napisał(a):

Szkoda, że MarcPol robi konkursy urnowe. Napisałam do działu marketingu krótką myśl, że to dość przestarzały, słaby pomysł. Może im więcej takich głosów, tym lepiej? emotka emotka

Idąc za ciosem piszmy do innych sklepów z konkursami urnowymi i dobrymi nagrodami emotka np Bricomarche

Marcpol - mail wysłany do marketingu. Im nas więcej, tym lepiej. Super pomysł. emotka

Pomysł dobry- ślijmy do WSZYSTKICH konkursów urnowych emotka

Ja to już zrobiłam - napisałam i tak trzeba działać. Mamy XXI wiek, a w sklepie obskurna urna z otworzonym wieczkiem i "nic niekumająca pani sklepowa"...
0 0

staszek

#5940821 Napisano: 07.11.2014 18:34:50
monikar napisał(a):

Czy ktoś może zdołał ustalić co z konkursami w Marcpolu? Chodzi mi o ten z 60 ekspresami (Nescafe/Winiary) - jest w gazetce, brak w regulaminie. Hasła mam gotowe, kupony też, za godzinę jadę, ale w takiej lekkiej niepewności emotka

Ja zaznaczyłam że gram w Winiary o ekspres i taki kupon zamierzam wrzucić. Jutro będę w sklepie i bardzo jestem ciekawa czy urna stoi...

A swoją drogą kiedy kończy się etap tygodniowy? Bardzo mi się nie podoba ten regulamin bo jest totalnie niedopracowany...A co z mikrofalami?

a jak chcę wziąć udział we wszystkich to zaznaczam wszystkie i wpisuję jedną odpowiedź? emotka
i czy można wszystkie zakupy zrobić na jeden paragon. Skoro oni organizują i np. jakimś cudem wygram w dwóch, to może jednym paragonem się zadowolą.
0 0

monikar

#5940825 Napisano: 07.11.2014 18:42:37
staszek napisał(a):

monikar napisał(a):

a jak chcę wziąć udział we wszystkich to zaznaczam wszystkie i wpisuję jedną odpowiedź? emotka
i czy można wszystkie zakupy zrobić na jeden paragon. Skoro oni organizują i np. jakimś cudem wygram w dwóch, to może jednym paragonem się zadowolą.

Chyba nie możesz wygrać w dwóch bo jedna osoba może zdobyć tylko jedną nagrodę
0 0

staszek

#5940826 Napisano: 07.11.2014 18:45:45
a co wygrałam w konkursie Ultime Superpharm jeśli dostałam 4 maile, dwa mówią o tym, że wygrałam zakupy ze stylistką, a dwa że bony? Miał ktoś z Was tak?
0 0

marzanna

#5940827 Napisano: 07.11.2014 18:53:42
Są wyniki na stronie Akon.
staszek napisał(a):

a co wygrałam w konkursie Ultime Superpharm jeśli dostałam 4 maile, dwa mówią o tym, że wygrałam zakupy ze stylistką, a dwa że bony? Miał ktoś z Was tak?

0 0

staszek

#5940828 Napisano: 07.11.2014 18:55:06
marzanna napisał(a):

staszek napisał(a):

dzięki
0 0

marzanna

#5940829 Napisano: 07.11.2014 18:55:57
staszek napisał(a):

marzanna napisał(a):

staszek napisał(a):

a mogę prosić o linka?

http://www.akonmp.pl/konkursy.html
0 0

Gość: bronxu

#5940852 Napisano: 07.11.2014 20:05:35
Kompromitacja konkursu http://canpolbabies.com/pl/konkurs/18 Nie wiem jakie były kryteria wyboru, czym kierowało się jury, ale dwa najlepsze złoszenia (nie moje dla jasności) nie otrzymały nawet 1 z 30 wyróżnień ! ! ! Poziom niski jak ich produkty ! ! !
0 0

#5940853 Napisano: 07.11.2014 20:07:55
ir napisał(a):

magnus napisał(a):

ir napisał(a):

magnus napisał(a):

nouvelle napisał(a):

Szkoda, że MarcPol robi konkursy urnowe. Napisałam do działu marketingu krótką myśl, że to dość przestarzały, słaby pomysł. Może im więcej takich głosów, tym lepiej? emotka emotka

Idąc za ciosem piszmy do innych sklepów z konkursami urnowymi i dobrymi nagrodami emotka np Bricomarche

Marcpol - mail wysłany do marketingu. Im nas więcej, tym lepiej. Super pomysł. emotka

Ja to już zrobiłam - napisałam i tak trzeba działać. Mamy XXI wiek, a w sklepie obskurna urna z otworzonym wieczkiem i "nic niekumająca pani sklepowa"...

Ty się ciesz, że masz urnę emotka
U mnie nie uświadczyłam - wysmarowałam maila o jej braku do marketingu.
0 0

Gość: ir

#5940858 Napisano: 07.11.2014 20:25:10

ir napisał(a):

magnus napisał(a):

ir napisał(a):

magnus napisał(a):

nouvelle napisał(a):

Ty się ciesz, że masz urnę emotka
U mnie nie uświadczyłam - wysmarowałam maila o jej braku do marketingu.

Jeszcze nie wiem, czy mam. W poprzednim konku stała otwarta urna, brudna i w kącie.
Może jednak najlepiej do sekretariatu pisać? Chyba źle zaadresowałam @, bo przecież dział marketingu nie będzie sam przyznawać się do porażki... emotka
0 0

#5941275 Napisano: 09.11.2014 09:54:07
Czy ktoś może namierzył urnę w Warszawie? Ewentualnie na (bliską) północ od niej?

2 sklepy - 2 zonki, "jeszcze urny nie dojechały" emotka
0 0

Gość: nouvelle

#5941278 Napisano: 09.11.2014 10:07:31

Czy ktoś może namierzył urnę w Warszawie? Ewentualnie na (bliską) północ od niej?

Spróbuj napisać do nich, do centrali. Ja napisałam im na @.
0 0

staszek

#5941289 Napisano: 09.11.2014 11:39:37

na pewno wczoraj nie było jeszcze na Podskarbińskiej
0 0

luk1990

#5941298 Napisano: 09.11.2014 12:26:03
staszek napisał(a):

na pewno wczoraj nie było jeszcze na Podskarbińskiej

na zlotej urna stoi dumnie emotka
0 0

#5941300 Napisano: 09.11.2014 12:35:38
Dziękuję emotka
0 0

Gość: dorota8331

#5941334 Napisano: 09.11.2014 15:45:47
U mnie urna stoi ale mam zagwostkę z tymi 60 ekspresami.. wysłałam dziś wiadomość do marcpola, dam znać co się dowiedziałam. mam już wypełnione 2 zgłoszenia ale nie wiem czy wrzucać czy nie emotka
0 0

#5941355 Napisano: 09.11.2014 17:30:53
magnus napisał(a):

dorota8331 napisał(a):

U mnie urna stoi ale mam zagwostkę z tymi 60 ekspresami.. wysłałam dziś wiadomość do marcpola, dam znać co się dowiedziałam. mam już wypełnione 2 zgłoszenia ale nie wiem czy wrzucać czy nie emotka

Odznaczasz na kuponie- Winiary, Nescafe, podczepiasz taki paragon i do urny emotka

W regulaminie jest coś o podczepianiu paragonu?

Ja zrozumiałam, że okazujemy przy odebraniu nagrody, tak jak rok temu w Polo...
0 0

#5941356 Napisano: 09.11.2014 17:34:42
"5.Warunki wydania nagrody w wyznaczonym przez Organizatora terminie:
a. stawienie się w wyznaczonym terminie i o wyznaczonej godzinie we wskazanym punkcie sieci
Marcpol;
b.
przekazaniem
przed otrzymaniem nagrody czytelnego i nieuszkodzonego paragonu
potwierdzającego dokonanie zakupu zgodnie z §4 ust. 3"
0 0

Gość: strzalka88

#5941369 Napisano: 09.11.2014 19:19:59
Czy ktoś orientuje się w wyzwaniach Venus na fejsie?
0 0