Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ludzka_istota

#5966469 Napisano: 13.01.2015 16:55:21
rettib napisał(a):

ondine napisał(a):

dzasmina napisał(a):

napisał(a):edith napisał(a):Niemam mozliwosci sluchac radia Rmf w jakich godz moga byc bombonierki?

No niestety różnie.
mi bombonierka też nie pisana - czekają z tym sygnałem aż odejdę od kompa emotka

Zauważyłam tą samą zależność w swoim przypadku emotka

To samo. emotka

Siedziałam dziś pod komputerem i czekałam... Podali sygnał- a tu dzwonek do drzwi. Kurier... I po ptokach. A za drugim razem już zaczęłam rozwiązywać- dzwonek do płota, listonosz... Nie ugram tych czukerków emotka
0 0

maa

#5966473 Napisano: 13.01.2015 17:03:00
ludzka_istota napisał(a):

rettib napisał(a):

ondine napisał(a):

napisał(a):dzasmina napisał(a):

napisał(a):napisał(a):edith napisał(a):Niemam mozliwosci sluchac radia Rmf w jakich godz moga byc bombonierki?

No niestety różnie.
mi bombonierka też nie pisana - czekają z tym sygnałem aż odejdę od kompa emotka

To samo. emotka

Siedziałam dziś pod komputerem i czekałam... Podali sygnał- a tu dzwonek do drzwi. Kurier... I po ptokach. A za drugim razem już zaczęłam rozwiązywać- dzwonek do płota, listonosz... Nie ugram tych czukerków emotka

z serii rozterki konkursowicza:
jak żyć,gdy grać trzeba i grać i nagrody odbierać?:)
0 0

ondine

#5966484 Napisano: 13.01.2015 17:22:07

rettib napisał(a):

ondine napisał(a):

napisał(a):dzasmina napisał(a):

napisał(a):napisał(a):edith napisał(a):Niemam mozliwosci sluchac radia Rmf w jakich godz moga byc bombonierki?

No niestety różnie.

To samo. emotka

Może by kurier poczekał hahaha emotka Ja też czekałam, zwlekałam z robieniem obiadu, aż w końcu się wkurzyłam i poszłam obrać ziemniaki, szalałam z obieraczką, żeby jak najszybciej to odwalić, a tu wracam i już wpisy w MDW, no dzięki ! To się nazywa wyczucie.
Niby nie miałam ciśnienia na te cuksy, ale jak wszyscy wygrywają to ja też chcę!
0 0

maa

#5966485 Napisano: 13.01.2015 17:23:14
ondine napisał(a):

rettib napisał(a):

napisał(a):ondine napisał(a):

napisał(a):napisał(a):dzasmina napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):edith napisał(a):Niemam mozliwosci sluchac radia Rmf w jakich godz moga byc bombonierki?

No niestety różnie.

To samo. emotka

Może by kurier poczekał hahaha emotka Ja też czekałam, zwlekałam z robieniem obiadu, aż w końcu się wkurzyłam i poszłam obrać ziemniaki, szalałam z obieraczką, żeby jak najszybciej to odwalić, a tu wracam i już wpisy w MDW, no dzięki ! To się nazywa wyczucie.
Niby nie miałam ciśnienia na te cuksy, ale jak wszyscy wygrywają to ja też chcę!

chyba przez cały tydzień będą je rozdawać więc jeszcze kilkanaście okazji.
zaraz też powinna być kolejna
0 0

ondine

#5966488 Napisano: 13.01.2015 17:28:41
maa napisał(a):

ondine napisał(a):

napisał(a):rettib napisał(a):

napisał(a):napisał(a):ondine napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):dzasmina napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):edith napisał(a):Niemam mozliwosci sluchac radia Rmf w jakich godz moga byc bombonierki?

No niestety różnie.

To samo. emotka

Kilka minut przed 18 muszę wyjść, więc znając życie - szykujcie się na 18 emotka
0 0

maa

#5966489 Napisano: 13.01.2015 17:30:54
ondine napisał(a):

maa napisał(a):

ondine napisał(a):

napisał(a):ludzka_istota napisał(a):

napisał(a):napisał(a):rettib napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):ondine napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):dzasmina napisał(a):

napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):napisał(a):edith napisał(a):Niemam mozliwosci sluchac radia Rmf w jakich godz moga byc bombonierki?

No niestety różnie.

To samo. emotka

Kilka minut przed 18 muszę wyjść, więc znając życie - szykujcie się na 18 emotka

sprawdzimy:)
0 0

maa

#5966492 Napisano: 13.01.2015 17:33:35
analizując dzisiejsze wyniki actimela i moja całkowitą porażkę myślę sobie, że jednak dobrze jak w kokursach wymagają numeru paragonów:(
0 0

Gość: miriam

#5966493 Napisano: 13.01.2015 17:34:21
proszę o podpowiedź na PW jak wygląda formularz i co się wpisuje ,jaki jest sygnał z radia?
góry z dziękuję
0 0

marta85

#5966494 Napisano: 13.01.2015 17:36:06
maa napisał(a):

analizując dzisiejsze wyniki actimela i moja całkowitą porażkę myślę sobie, że jednak dobrze jak w kokursach wymagają numeru paragonów:(

mam dokladnie takie samo zdanieemotka
0 0

Gość: mariolakal

#5966495 Napisano: 13.01.2015 17:36:58
A ja się zapytowywuję:  ile jest tych bombonierek w danej rundzie, że tak szybko znikają  ?  emotka
0 0

maa

#5966499 Napisano: 13.01.2015 17:37:52
miriam napisał(a):

proszę o podpowiedź na PW jak wygląda formularz i co się wpisuje ,jaki jest sygnał z radia?
góry z dziękuję

najpierw jest test składający się z trzech pytań dotyczący znajomości i historii radia RMF
następnie jest formularz,w którym wpisujemy swoje dane jak imię nazwisko adres telefon mail
0 0

maa

#5966501 Napisano: 13.01.2015 17:38:11
mariolakal napisał(a):

A ja się zapytowywuję:  ile jest tych bombonierek w danej rundzie, że tak szybko znikają  ?  emotka

tego akurat nie podają ale pewnie około 100
0 0

Gość: gosia16

#5966504 Napisano: 13.01.2015 17:40:09
Palma informuje dzisiaj za ostatni tydzień konkursu z zestawami i tabletami ,czy przedostatni ? bo nie interesował mnie ten konkurs ,i udział wzięłam tylko w ostatnim tygodniu.
0 0

mia

#5966505 Napisano: 13.01.2015 17:40:11
marta85 napisał(a):

maa napisał(a):

Już dawno doszłam do tego wniosku.
A jeszcze biorąc pod uwagę, że u niektórych poszło w ruch kilkadziesiąt starterów... To te 100 walizek jak kropla w morzu było. emotka
0 0

maa

#5966513 Napisano: 13.01.2015 17:44:02
mia napisał(a):

marta85 napisał(a):

maa napisał(a):analizując dzisiejsze wyniki actimela i moja całkowitą porażkę myślę sobie, że jednak dobrze jak w kokursach wymagają numeru paragonów:(

A jeszcze biorąc pod uwagę, że u niektórych poszło w ruch kilkadziesiąt starterów... To te 100 walizek jak kropla w morzu było. emotka

rozwiązaniem tego stanu rzeczy jest też dzwonienie do laureatów:)
0 0

Gość: mikki85

#5966515 Napisano: 13.01.2015 17:47:01
gosia16 napisał(a):

Palma informuje dzisiaj za ostatni tydzień konkursu z zestawami i tabletami ,czy przedostatni ? bo nie interesował mnie ten konkurs ,i udział wzięłam tylko w ostatnim tygodniu.

przedostatni
0 0

#5966519 Napisano: 13.01.2015 17:57:08
mikki85 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

przedostatni

Dziękuję emotka
0 0

Gość: miriam

#5966520 Napisano: 13.01.2015 17:57:34
maa napisał(a):

miriam napisał(a):proszę o podpowiedź na PW jak wygląda formularz i co się wpisuje ,jaki jest sygnał z radia?
góry z dziękuję

najpierw jest test składający się z trzech pytań dotyczący znajomości i historii radia RMF
następnie jest formularz,w którym wpisujemy swoje dane jak imię nazwisko adres telefon mail

a formularz gdzie? w jakim miejscu sie pojawia?
0 0

#5966521 Napisano: 13.01.2015 17:58:25
mia napisał(a):

marta85 napisał(a):

maa napisał(a):analizując dzisiejsze wyniki actimela i moja całkowitą porażkę myślę sobie, że jednak dobrze jak w kokursach wymagają numeru paragonów:(

oj tam ,ja na 3 hasła walizkę mam ,czyli nie było tak źleemotka
0 0

rooney

#5966523 Napisano: 13.01.2015 18:00:11
Będzie dziś jeszcze bombonierka od rmf? Bo nie wiem, czy czekać... emotka
0 0