Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Vivacia

#6001581 Napisano: 07.04.2015 17:22:07
mahuska napisał(a):

Do kiedy mają czas poinformować z
Cif i domestos i Henkel ITM ?
Nie otwierają mi się reg emotka

Cif i Domestos 14 kwietnia ma się komisja zebrać. Nie pamiętam, ile czasu na powiadomienie potem jeszcze mają.
0 0

rogaliczek

#6001586 Napisano: 07.04.2015 17:30:06
Czy w loteri Playboy jedna osoba może wygrać w jednym dniu kilka nagród? czy tylko raz dziennie?
0 0

mia

#6001587 Napisano: 07.04.2015 17:31:50
rogaliczek napisał(a):

Czy w loteri Playboy jedna osoba może wygrać w jednym dniu kilka nagród? czy tylko raz dziennie?

Nie gram, ale wydaje mi się, że ktoś pisał, że jedna dziennie.
0 0

Gość: defed

#6001589 Napisano: 07.04.2015 17:34:08
mia napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

Nie gram, ale wydaje mi się, że ktoś pisał, że jedna dziennie.

A mi się wydaje że nie ma limitu 1 nagrody na dzień, tylko jest limit 20 nagród w ogóle podczas całego konkursu.
0 0

kate1980

#6001592 Napisano: 07.04.2015 17:38:39
blablabla1 napisał(a):

Vivacia napisał(a):Wzięłam sobie przed chwilą udział w konkursie Wedla z quizem ( http://www.e-konk...zl.html#.VSOxXeG2omY ) i nie wiem czy ja zgłupiałam, czy coś tam jest nie tak. Próbowałam dwa razy i w obu jak została mi jedna szansa, pojawiło się pytanie, które już było i mimo że odpowiedziałam tak samo (więc dobrze emotka ), gra się skończyła. I nie skończył mi się wcale czas.
Dzieje się Wam coś takiego?

Konkurs Wedla to jeden wielki przekręt. Wczoraj opublikowali listę zwycięzców z piątku i pierwsze miejsce zajęła osoba o nicku Lusi-28, której do ogłoszenia wyników nie było w żadnym z rankingów. W piątek byłam pierwsza w rankingu dnia z punktacją 484 i nie ma mnie na liście mimo, że mój nick z punktacją był ciągle widoczny. A co do pytania to ciągle tak wyskakuje, że przy dobrej odpowiedzi przegrywa się mimo, że jeszcze zostają pozostałe szanse albo licznik czasu podskakuje do góry i można nabić nieskończenie dużo punktów, tylko, że nie widać tego w rankingu (grałam na kilka maili). Nie warto grać i szarpać sobie nerwów!

też tak uważam... nie warto tracić nerwów, ale warto pisać im na FB, że nawalają może w końcu coś z tym zrobią. a nie  tylko będą odsyłać do technika, który jak widać nadal sobie nie radzi z aplikacją.
0 0

claudia

#6001616 Napisano: 07.04.2015 18:43:36
Wysyłam numer do playboy, bo nie miałam czasu wcześniej z tym walczyć i znowu mam dziwną sytuację: najpierw że nie dotarło, a poniżej, że dziękują...więc dostali ten numer konta czy nie?

Uwaga!
Jeden z Twoich listów nie dotarł do adresata.
Wiadomość nie została dostarczona z powodu nieznanego błędu po stronie serwera odbiorcy.

W razie dalszych wątpliwości możesz zgłosić się o pomoc do administratora Poczty WPpokaż oryginał wiadomości

Witaj .................

Dziękujemy za wiadomość!

Pozdrawiamy,
Zespół Obsługi Loterii Playboy Frangrances
0 0

Gość: dolly

#6001653 Napisano: 07.04.2015 20:15:50
claudia napisał(a):

Wysyłam numer do playboy, bo nie miałam czasu wcześniej z tym walczyć i znowu mam dziwną sytuację: najpierw że nie dotarło, a poniżej, że dziękują...więc dostali ten numer konta czy nie?

Uwaga!
Wiadomość nie została dostarczona z powodu nieznanego błędu po stronie serwera odbiorcy.

W razie dalszych wątpliwości możesz zgłosić się o pomoc do administratora Poczty WPpokaż oryginał wiadomości

Witaj .................

Dziękujemy za wiadomość!

Pozdrawiamy,

Dostali, wp tak czasem ma 
0 0

karkocka

#6001667 Napisano: 07.04.2015 20:34:02
claudia napisał(a):

Uwaga!

Witaj .................

Dziękujemy za wiadomość!

Pozdrawiamy,

Ja nie mogłam odesłać danych, zadzwoniłam do agencji i powiedzieli , że mają problemy i żeby wysłać nr konta na maila agencji ADVALUE sp. z o.o. e-mail: [email protected]telefon do agencji 22 888 00 22 
0 0

claudia

#6001679 Napisano: 07.04.2015 21:28:55
dziękuję bardzo emotka
0 0

mahuska

#6001699 Napisano: 07.04.2015 22:17:59
Vivacia napisał(a):

mahuska napisał(a):Do kiedy mają czas poinformować z
Cif i domestos i Henkel ITM ?
Nie otwierają mi się reg emotka

Cif i Domestos 14 kwietnia ma się komisja zebrać. Nie pamiętam, ile czasu na powiadomienie potem jeszcze mają.

dzieki, przed świętami obiecałam sobie że ost raz myję ręcznie okna emotka
0 0

Gość: ir

#6001851 Napisano: 08.04.2015 12:21:36
No chyba ich wszystkich pogięło! - konkurs w Żabce: kupić 3 serki Danio, żeby wygrać hipotetycznie maskotkę??!!  Co się dzieje z tymi konkursami! emotka Kto w to będzie grał!? emotka To nawet gorsze badziewie niż większość obecnych "samosponsorujących się" konkursów...tam, gdzie sami sobie sponsorujemy nagrody, kupując towary. Albo gdzieś był konk w Tesco z 4 aparatami foto na miesiąc! Wielkie firmy wstydziłyby się organizować taki konkursy - co to jest dla Coca Coli albo Schwarzkopf ufundować nagrodę z 10 zł! Badziew!
0 0

Gość: nouvelle

#6001852 Napisano: 08.04.2015 12:23:32
ir napisał(a):

No chyba ich wszystkich pogięło! - konkurs w Żabce: kupić 3 serki Danio, żeby wygrać hipotetycznie maskotkę??!!  Co się dzieje z tymi konkursami! emotka Kto w to będzie grał!? emotka To nawet gorsze badziewie niż większość obecnych "samosponsorujących się" konkursów...tam, gdzie sami sobie sponsorujemy nagrody, kupując towary. Albo gdzieś był konk w Tesco z 4 aparatami foto na miesiąc! Wielkie firmy wstydziłyby się organizować taki konkursy - co to jest dla Coca Coli albo Schwarzkopf ufundować nagrodę z 10 zł! Badziew!

emotka Co więcej, kiedyś było "kup produkt", a teraz kup 2 produkty albo kup za minimum 10 zł! emotka Jednym słowem kup, kup, kup.

A Danio takie biedne ach...dlatego aż się wysilili na maskotkę w największej sieci sklepów, porażka.
0 0

zaczytana-pola

#6001862 Napisano: 08.04.2015 12:41:42
Czy na ten konkurs Playboy można kupić produkt w dowolnym sklepie? emotka
0 0

Gość: dorotade

#6001863 Napisano: 08.04.2015 12:42:17
zaczytana-pola napisał(a):

Czy na ten konkurs Playboy można kupić produkt w dowolnym sklepie? 

Takemotka
0 0

staszek

#6001864 Napisano: 08.04.2015 12:42:26
zaczytana-pola napisał(a):

Czy na ten konkurs Playboy można kupić produkt w dowolnym sklepie? emotka

tak
0 0

zaczytana-pola

#6001866 Napisano: 08.04.2015 12:44:16
dorotade, staszek, dziękuję emotka Ileż ja się wczoraj nawkur**ałam w Tesco, bo nic nie było emotka
0 0

edi999a

#6001877 Napisano: 08.04.2015 12:57:35
nouvelle napisał(a):

ir napisał(a):

emotka Co więcej, kiedyś było "kup produkt", a teraz kup 2 produkty albo kup za minimum 10 zł! emotka Jednym słowem kup, kup, kup.

A Danio takie biedne ach...dlatego aż się wysilili na maskotkę w największej sieci sklepów, porażka.

skąd macie inf.,że trzeba kupić 3 produkty? 
0 0

Gość: nouvelle

#6001888 Napisano: 08.04.2015 13:08:04
http://zabka.pl/pl/gazetka-promocyjna
edi999a napisał(a):

nouvelle napisał(a):

ir napisał(a):No chyba ich wszystkich pogięło! - konkurs w Żabce: kupić 3 serki Danio, żeby wygrać hipotetycznie maskotkę??!!  Co się dzieje z tymi konkursami! emotka Kto w to będzie grał!? emotka To nawet gorsze badziewie niż większość obecnych "samosponsorujących się" konkursów...tam, gdzie sami sobie sponsorujemy nagrody, kupując towary. Albo gdzieś był konk w Tesco z 4 aparatami foto na miesiąc! Wielkie firmy wstydziłyby się organizować taki konkursy - co to jest dla Coca Coli albo Schwarzkopf ufundować nagrodę z 10 zł! Badziew!

skąd macie inf.,że trzeba kupić 3 produkty? 

http://zabka.pl/pl/gazetka-promocyjna
0 0

lucynka20

#6001912 Napisano: 08.04.2015 14:02:36
Powiedzcie mi czy z playboya informują raz w tygodniu ?
0 0

Gość: defed

#6001913 Napisano: 08.04.2015 14:04:18
lucynka20 napisał(a):

Powiedzcie mi czy z playboya informują raz w tygodniu ?

tak - w środy losowanie i max po 2 dniach (ostatnio w pt) mail oraz sms
0 0