Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#7318043 Napisano: 02.12.2025 12:48:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

zaczytana-pola

#7317047 Napisano: 28.11.2025 11:33:46 w Informują
Informują z Konkurs "Proste czy kręcone?" Rossmann

Rodzaj powiadomienia: E-mail
Dodatkowe informacje:
O godz. 11:32 Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7315569 Napisano: 21.11.2025 12:47:08 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Wkurza mnie, że brakuje fajnych konkursów promocyjnych  emotka  Kiedyś o tej porze były już pochowane prezenty świąteczne a teraz nawet bonów jak na lekarstwo   :/

Podpisuje się pod tym. Straszna bida z nędzą  emotka

Dokładnie. Nie ma w co grać.

Ja po ostatnich ze 30 porażkach z rzędu czekam jeszcze na rozwiązanie 2 konkursów (raczej na odhaczenie, że rozwiązane, niż na wygraną). I chyba robię przerwę. Dobiło mnie to.
A jak pomyślę, że mam iść do Netto i użerać się jeszcze ws. płatności bonami (zostało mi 200 zł) to mi gorzej. Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

zaczytana-pola

#7313504 Napisano: 13.11.2025 22:32:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Credo89 napisał(a):

A czy w Loveli ktoś wygrał? Niby zakładka jest, ale nikt się nie chwalił.

Jedna osoba napisała, że ją formularz przepuścił. Ale nie wiem, czy były smsy. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7313363 Napisano: 13.11.2025 13:39:06 w Smolar
Są zakładki Lovela. Nie wiem, czy podpięte. U mnie pudło po wpisaniu.

Smolarze, kiedy nasze drogi aż tak się rozeszły? Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7313349 Napisano: 13.11.2025 13:00:24 w Czy informują/ informowali?
luko922 napisał(a):

W moich notatkach mam, że już powinny być wyniki dwóch konkursów Karlsbad: Jesienne wieczory i zwolnij z 7days. Czy mam dobre notatki? emotka

Jesienne chyba 10 dni od wczoraj na info... Roboczych. Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

zaczytana-pola

#7313348 Napisano: 13.11.2025 12:58:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
pojaszek napisał(a):

Może jakiś błąd, bo mi też takiego maila wyslali. Wątpię by az 2 osoby nie odesłały paragonów.

Numer transakcji podaje się z dołu z tego, co pamiętam... Może był źle podany.

W temacie: zestaw Whiskas z Kauflanda. Na bezrybiu... emotka Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7312810 Napisano: 11.11.2025 18:27:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

rare85 napisał(a):

Wiem, że przez stronę Biedronki nie można sprawdzić salda e-kodów. Jak można to szybko i sprawnie sprawdzić? Mam kilka e-kodów do sprawdzenia, bo gdzieś umknęło mi trochę kasy i nie wiem z którego kodu zostało emotka paragonów wszystkich nie mam, a w aplikacji nie ma podanego nr kody tylko ogólnie, że inna karta podarunkowa.

Ja jak nie wiem, to płacę na samoobsłudze. Albo przejdzie albo nie. Można użyć kilku na raz. Bo sprawdzić chyba się nie da.

ale przecież jak karta jest pusta, to musi pracownik zaakceptować, więć nie wiem czy dobry to pomysł? Ze u ciebie cały czas jakiś pracownik jest przy kasach samoobsługowych to nie ma z tym problemu, bo u mnie to kasjer który kasuje na zwykłej kasie, więc każde zaakceptowanie trwa długo.

Nie musi. Płaciłam ostatnio czterema kartami/e-kodami(w tym z Nałęczowianki) - 1 była pusta i nikt nic nie akceptował.
U mnie nie ma osoby od kas. Obsługuje je ta sama osoba, która jest na normalnej kasie. Wyświetl w wątku >>
1 halliday 0

zaczytana-pola

#7312722 Napisano: 11.11.2025 11:52:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

Wiem, że przez stronę Biedronki nie można sprawdzić salda e-kodów. Jak można to szybko i sprawnie sprawdzić? Mam kilka e-kodów do sprawdzenia, bo gdzieś umknęło mi trochę kasy i nie wiem z którego kodu zostało emotka paragonów wszystkich nie mam, a w aplikacji nie ma podanego nr kody tylko ogólnie, że inna karta podarunkowa.

Ja jak nie wiem, to płacę na samoobsłudze. Albo przejdzie albo nie. Można użyć kilku na raz. Bo sprawdzić chyba się nie da. Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

zaczytana-pola

#7312561 Napisano: 10.11.2025 14:40:52 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
banka-manka napisał(a):

Czy ktoś jeszcze nie dostał zestawów Lego z konkursu taśm Scotch?
Nagrody z konkursu Benecol?

Benecol cisza.. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7311957 Napisano: 07.11.2025 13:22:32 w Wkurza mnie...
Czas chyba na dłuższe wolne od konkursów. Im bardziej się staram, tym gorzej wychodzi. Ostatnia wygrana - kijki Benecol, a później ponad 20 konkursowych pudeł. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7311348 Napisano: 05.11.2025 14:31:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Powiem Wam, że takiej wtopy, jak z Milką to dawno nie miałam. Czekolady dość drogie, paragonów sporo i zero wygranych 🫣 I to jeszcze u Smolara... Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7311045 Napisano: 04.11.2025 18:58:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tad_pole napisał(a):

Ariel Lenor Rossmann - bierzecie udział? Co tam najtaniej wychodzi ?

U mnie najtaniej wyszly kapsulki i plyn... ale to najtaniej to prawie 56 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7310200 Napisano: 31.10.2025 21:34:28 w Wkurza mnie...
Ten tydzień konkursowo mnie doklepał. Zupełnie nic. Na 20 ostatnio rozwiązanych konkursów - nic. Zero. Czas chyba na L4 od tej roboty. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

zaczytana-pola

#7309515 Napisano: 29.10.2025 13:24:37 w Wkurza mnie...
Jacobs pogłębiło moją konkursową depresję. Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7309431 Napisano: 29.10.2025 10:19:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

renatak0renatak0 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Mam powiadomienie od GLS  co mogli wysłać ? Może to być kostkarka ze sprite ? Albedo

Ja wczoraj dostałam Pantene z Rossmanna

nie na to nie czekam

Coś z Pelargos? Pantene wysyłali. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7309395 Napisano: 29.10.2025 08:28:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darq1991 napisał(a):

Hej. Czy Wy też macie czasem problemy gdy w różnych sklepach, gdzie są słabe opisy na paragonie, prosicie o podpis i pieczątkę? Pytam bo mega mnie wczoraj wkurzyły dwie gaby z C4 po tym jak prosiłem o pieczątkę po zakupie mleka Wypasionego, które było oznaczone tylko jako mleko UHT. Najpierw były wielce zdziwione, potem mnie obśmiały, że kupiłem mleko i chce pieczątkę. Jak przeczytałem wzmiankę w regulaminie to dopiero wtedy ich podejście się lekko zmieniło ale aż musiały wezwać kierownika czy tam dyrektora, który przyszedł, zapytał o co chodzi i po wytłumaczeniu normalnie, bez żadnych problemów podpisał i jeszcze zapytał co to za konkurs. Szczerze mówiąc myślałem, że w takich sieciach co słabo opisują paragony, pracownicy mają do czynienia raz na jakiś czas z procederem podpisu paragonu i wiedza o co w tym chodzi…

Niestety żywot konkursowicza jest ciężki. Jak nie problemy z pieczątkami, to nie chcą realizować bonów, bo oni nie wiedzą. Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7309182 Napisano: 28.10.2025 12:54:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

Pantene emotka
Czy ktoś ma jakieś przecieki, kiedy łaskawie zaczną wysyłać karty do Rossmanna, bo własny regulamin już położyli (chyba że jest teraz jakiś nowy), nie posyłając od razu w mailach linków... Akurat jak na złość pasują mi teraz promocje w Rossmannie, i chętnie bym parę rzeczy kupiła - jednak nie tak koniecznych rzeczy, żebym miała na to wywalać gotówkę.  emotka

Dziś GLS wozi kosmetyki. To może i karty ogarną w tym tygodniu. Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7309165 Napisano: 28.10.2025 11:41:15 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie zakupy w Biedronce. Środek tygodnia na prowincji. Trzy wózki, w tym dwa połamane. Alejki zastawione, nie da się przejechać wózkiem. Jedna kasa otwarta. Kolejka na pół sklepu. Wybieram samoobsługową. Babeczka z kasy ogarnia też samoobsługowe. Własna torba? Obsługa sprawdzi torbę. Czekam 5 minut. Skanuję zakupy. Znów obsługa. Ogórki w folii to level hard dla kamery. Czekałam 11 minut. Na obsługę. Zakupy z dojazdem powinny zająć max 30 minut. Wróciłam do domu po godzinie. Wyświetl w wątku >>