Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika zaczytana-pola

zaczytana-pola

#7343296 Napisano: 19.03.2026 12:25:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
DPD wozi ładnie zapakowane zestawy Routines (ale niesmak pozostał). Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7343295 Napisano: 19.03.2026 12:24:34 w Zdjęcia naszych wygranych
Routines z reklamacji... 
Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7343043 Napisano: 18.03.2026 13:19:18 w Czy informują/ informowali?
Albedo Nestle Lidl było info? Zakładka jest chyba od wczoraj. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7342868 Napisano: 17.03.2026 15:41:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kurier DPD dostarczył zestawy Fisher Price ze Smyka. Bardzo ładnie zapakowane. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

zaczytana-pola

#7342863 Napisano: 17.03.2026 15:27:33 w Zdjęcia naszych wygranych

zaczytana-pola

#7342122 Napisano: 13.03.2026 13:01:22 w Żabka
koniczynka123 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Realizowaliście karty podarunkowe z Fortis Żabka? Mąż chciał zrobić zakupy płacąc kartą 200 zł z Coca Coli i wyskakuje podobno błędny kod. emotka

Pisałam wcześniej, też miałam problemy ale tak jak ktoś napisał powyżej nie można kupować nic co ma kaucje i nie można realizować równocześnie bonów rabatowych, bo odrzuca ten kod. Udało mi się zapłacić dopiero za 3 razem  emotka

Dzięki. Trochę szkoda 😏 Mam nadzieję, że bez tego przejdzie ten kod. Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7342118 Napisano: 13.03.2026 12:58:27 w Żabka
fryteczka napisał(a):

Realizowaliście karty podarunkowe z Fortis Żabka? Mąż chciał zrobić zakupy płacąc kartą 200 zł z Coca Coli i wyskakuje podobno błędny kod. emotka

tak, bez problemu. Tylko nie mogłam brać napojów w butelkach kaucyjnych

Czyli zakup wody 1.5 l nie przejdzie? Mąż chciał wodę wziąć m. in. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7342113 Napisano: 13.03.2026 12:43:25 w Żabka
Realizowaliście karty podarunkowe z Fortis Żabka? Mąż chciał zrobić zakupy płacąc kartą 200 zł z Coca Coli i wyskakuje podobno błędny kod. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7342067 Napisano: 13.03.2026 10:18:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Co robimy dalej z routines? Zgłaszamy ich czy odpuszczamy? Nie podoba mi się to jak zorganizowali ten pseudo konkurs.

Dziwne, że jednym uznali reklamację, a innym nie. Jeśli chcesz dalej w to iść, to wyślij im w odpowiedzi na maila swoją odpowiedź rozbitą na części udowadniając im, że spełnia ich założenia (te z wpisu na Insta). Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

zaczytana-pola

#7341892 Napisano: 12.03.2026 15:28:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makra napisał(a):

Routines - mail z pozytywnym rozpatrzeniem reklamacji 😏

A wiesz co dostałaś ?

Kosmetyki. Wyświetl w wątku >>
1 makra 0

zaczytana-pola

#7341888 Napisano: 12.03.2026 15:19:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Routines - mail z pozytywnym rozpatrzeniem reklamacji 😏 Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7341639 Napisano: 11.03.2026 19:46:25 w Smolar
karoxxa napisał(a):

Lalunia55 napisał(a):

Czy ktoś mógłby mi pomóc ponieważ totalnie nie wiem co robię źle wysyłając odpowiedzi konkursowe do tej agencji? Brałam udział 6 razy w milce i chyba z 15 razy w innych konkursach od smolara i nigdy nic nie wygrałam emotka  Nawet jak nagród było mega dużo. Jakaś podpowiedź jak pisać albo mógłby mnie ktoś nakierować co robię źle ?

Nie martw sie mam to samo. Wygrałam tam raz torbę na zakupy o wartosci 6 zł więc domyślam się, że tekst był dla nich beznadziejny. Pamietam, że był to rym. Coś o dniu herbaty. To bylo dawno i od tamtej chwili niestety ale zero a gram regularnie. Zawsze mowie, że kończę z tym ale moja ambicja nie pozwala. Mam wrażenie, że mają swoich pupilków.

Ja myślę, że nie tu leży problem... ja wygrywałam u nich niemal w każdym konkursie. Były też główne. A od kilku miesięcy (może od grudnia) praktycznie nic. Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7341212 Napisano: 10.03.2026 11:12:18 w Informują
Informują z Konkurs "Poczuj małe odkrycia" Fisher-Price Smyk

Rodzaj powiadomienia: e-mail
Dodatkowe informacje:
Info Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7340420 Napisano: 06.03.2026 13:26:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vixen napisał(a):

Majkii napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

Majkii napisał(a):

paula9891 napisał(a):

A ktoś nie wygral tego 15 zł do żabki ze sprite,  czy tylko ja? 🫣

Kurde tyle kodów tyle zgłoszeń i nic? 
Oni jeszcze wysyłają czy już poszło wszystko??

NA STRONIE JEST LISTA ZWYCIĘZCÓW BEZ GŁÓWNYCH

No tak ale moich inicjałów jest pełno więc nic z tego nie wynika

Na stronie jest ok. 1000 zwycięzców więc 400 brakuje. Albo nie uzupełnili wszystkiego albo stwierdzili, że nasze odpowiedzi nie były wystarczające...

U mnie 1/2 kod 15 zeta. Sms był. Na drugą osobę nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7339767 Napisano: 04.03.2026 12:11:21 w Wkurza mnie...
A mnie wkurzają kolejne porażki. Chociaż, czy mam jeszcze siłę się wkurzać? 
Jakieś dziwne fatum nadeszło. Wracając do konkursów jakoś na początku ub. r. sporo wygrałam. A od 3-4 miesięcy praktycznie ZERO. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zaczytana-pola

#7338778 Napisano: 28.02.2026 19:06:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kiwiwi napisał(a):

-Triss- napisał(a):

kiwiwi napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Moja propozycja , bo maila mogą przeczytać i wyrzucić do kosza - dodać opinię na Google i Facebook . 

Firma wprowadza konsumentów w błąd. Regulamin „Zimowego Konkursu Routines” jasno przewidywał przyznanie 1203 nagród, tymczasem faktycznie rozdano tylko niewielką ich część. Brakuje ponad 1000 nagród, a organizator nie przedstawił rzetelnego wyjaśnienia ani podstawy prawnej takiej decyzji. Zakup produktów był podejmowany m.in. w oparciu o deklarowaną pulę nagród, więc sytuacja budzi poważne wątpliwości co do uczciwości i transparentności działań firmy.

A czytałaś ten regulamin? Bo tam w §4 ust. 3 "Organizator zastrzega sobie prawo do zakończenia Konkursu bez wyłonienia Laureatów."
Nie bronię organizatora ani tego zapisu, ale jeśli chcesz walczyć, to odpowiednim orężem, a minimum to zapoznanie się z regulaminem, jeśli chcesz się na niego powoływać.

Jak dla mnie zakończyli konkurs z wyłonieniem laureatów, więc ten punkt trochę się mija z rzeczywistością. Gdyby było w regulaminie "wszystkich* laureatów" to uznaję za zasadne emotka

A mogli nic nie dać, taki konkurs bez nagród  emotka  Zapis jest brzydki i bez "wszystkich", ale był w regulaminie raczej od samego początku.

Najważniejsze, że "Organizator skorzystał z zastrzeżonego prawa do zakończenia procesu wyłaniania Laureatów na powyższych liczbach, uznając, że pozostałe Prace Konkursowe nie spełniły wymaganych kryteriów jakościowych. Decyzja Komisji jest ostateczna."
I tak po 17 latach konkursowania człowiek dowiaduje się, że się do tego nie nadaje. Wyświetl w wątku >>
0 0

zaczytana-pola

#7338494 Napisano: 27.02.2026 15:23:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sergrazyna napisał(a):

glena napisał(a):

sweety162 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Tylko ja nie wygralam nawet klapek z rossmana ?

Tam jakiś przekręt jest. Na 1000 klapek kilka nagród na forum emotka

a kosmetyki poszly juz? Moze tak malo klapek bo inni wygrali kosmetyki tylko nie są poinformowane i wyslane jeszcze?

https://routines....owy-konkurs-routines
kosmetyków nie przyznali

Serio? Strzelili sobie w kolano. Rozumiem, że zastrzegli, że nie muszą rozdać wszystkich nagród... ale uważam, że zgłoszenia nie były tak beznadziejne, żeby nagród nie rozdać 😳 Rozdali 153/1203 nagrody.

A wiesz co jest najgorsze? Ludzie i tak kupią następnym razem. To samo jest z Żywcem w Żabie, opóźnienie, wałki, a ludzie i tak kupują

Wiem, że ja nie kupię. 2 paragony, każdy na 40 zł. Kosmetyki całkiem przyzwoite. Ale po takiej akcji nie kupię już ich. Co innego przegrać z lepszymi, a co innego takie wałki 😏 Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7338489 Napisano: 27.02.2026 15:15:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glena napisał(a):

sweety162 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

a kosmetyki poszly juz? Moze tak malo klapek bo inni wygrali kosmetyki tylko nie są poinformowane i wyslane jeszcze?

https://routines....owy-konkurs-routines
kosmetyków nie przyznali

Serio? Strzelili sobie w kolano. Rozumiem, że zastrzegli, że nie muszą rozdać wszystkich nagród... ale uważam, że zgłoszenia nie były tak beznadziejne, żeby nagród nie rozdać 😳 Rozdali 153/1203 nagrody. Wyświetl w wątku >>

zaczytana-pola

#7338361 Napisano: 27.02.2026 11:00:21 w Avanti
Mam pytanie - czy ten tydzień do 15.02 cały poszedł? 
Pytam o bitwę smaków. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

zaczytana-pola

#7338168 Napisano: 26.02.2026 16:24:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sweety162 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Nagroda I stopnia - wysłana drogą e-mailową do dnia 8.02.2026
Nagroda II stopnia - wysłana drogą e-mailową do dnia 8.02.2026
Nagroda III stopnia - wysłana InPost najpóźniej do dnia 25.02.2026
Nagroda IV stopnia - wysłana InPost najpóźniej do dnia 15.03.2026 Wyświetl w wątku >>
0 0