Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: delvitto

#6012260 Napisano: 02.05.2015 22:35:28
to jest rzeczywiście bardzo głupie;( ale regulamin mówi o numerze dowodu zakupu (paragonu). Numer kasy to coś innego, i o nim nie ma słowa w regulaminie. Jakaś pomyłka, czyjeś zaniedbanie;( 
0 0

Gość: dolly

#6012261 Napisano: 02.05.2015 22:38:51
delvitto napisał(a):

to jest rzeczywiście bardzo głupie;( ale regulamin mówi o numerze dowodu zakupu (paragonu). Numer kasy to coś innego, i o nim nie ma słowa w regulaminie. Jakaś pomyłka, czyjeś zaniedbanie;( 

3 litery i 8 cyfr- to numer kasy
0 0

marzenier

#6012263 Napisano: 02.05.2015 23:08:28
dolly napisał(a):

delvitto napisał(a):

3 litery i 8 cyfr- to numer kasy

Ale co im do głowy strzeliło z tym nr.kasy ?
Może jeszcze imię Pani kasjerki? 
Chcieli być oryginalni czy co ?
I w ogóle sami nie wiedzą co piszą na tym fc.,ktoś tam zapytał czy data na paragonie może być późniejsza niż data zgłoszenia ,a oni że jasne , najpierw wysłać można zgłoszenie ,"a później uzupełnić je o paragon "
Komedia emotka
0 0

#6012266 Napisano: 02.05.2015 23:19:02
Marzenier, no ale jakim niby cudem haha
0 0

marzenier

#6012267 Napisano: 02.05.2015 23:24:58
", dziękujemy za pytanie. Zgodnie z regulaminem konkursu dostępnym na stronie bit.ly/1FFdtn3 należy dokonać zakupu w  przynajmniej jednego dezodorantu NIVEA w trakcie trwania konkursu (od 2 maja do 3 czerwca).Oczywiście możesz najpierw dodać zgłoszenie konkursowe, a potem uzupełnić je o paragon emotka Numer paragonu to 3 litery + 8 cyfr.Zapraszamy do udziału!"

No właśnie nie wiem 
Dlatego komedia , albo czeski film
wniosek jeden - długo weekend , to nie jest dobry czas na start konkursu emotka
0 0

cudaczek121

#6012268 Napisano: 02.05.2015 23:26:05
ivanotta napisał(a):

brudny napisał(a):

izak1000 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy jak mam wcześniejszy paragon na Nivea stress protect to mogę dziś zagrać w konkursie?

to jak to jest ..przed konkursem kazali zachować paragon a teraz w reg. jest ,że zakup od 02.05.2015r.??

no to było do przewidzenia emotka  

taaa to sobie w kulki polecieli.. 

teraz tak sobie myślę,że może im chodziło,żeby już w trakcie trwania konkursu, w jego ramach czasowych kupić produkt Nivea i wówczas zachować paragon a nie np, wyrzucić do koszaemotka W ogóle jeśli w regulaminie stoi,że można najpierw zagrać, a potem dosłać paragon, to czemu nie mogłoby być,że zaakceptują paragon z wcześniejszą datą niż 2 maja emotka Czy jest ktoś kto dajmy na to 30 kwietnia kupił Nivea i posłał lub zamierza posłać zgłoszenieemotka Bardzo niedopracowany ten konkurs i uważam,że trzeba do nich pisać jeszcze przed ogłoszeniem pierwszych wyników.
0 0

#6012269 Napisano: 02.05.2015 23:27:13
Albo na odpowiedzi... emotka
0 0

marzenier

#6012270 Napisano: 02.05.2015 23:29:57
Jeszcze nie słałam zgłoszenia ,ale chyba skoro wszyscy tu piszą o tym numerze , to trzeba w formularzu go wpisać .
A skoro trzeba go wpisać to w jako sposób można "najpierw wysłać zgłoszenie ,a potem uzupełnić je o paragon "
Chyba formularz bez numeru o który się tu rozchodzi nie przejdzie emotka
0 0

Gość: mikki85

#6012278 Napisano: 03.05.2015 00:17:11
Organizatorem Konkursu „NIVEA  ZOSTAW STRES W TYLE"
jest GPD  Agency Sp. z o.o. Sp.k.
z siedzibą w Poznaniu (60-829) przy  ulicy Roosevelta 18

nie kojarzę tej agencji, więc nic dziwnego, że zieloni w temacie paragonów
0 0

#6012283 Napisano: 03.05.2015 08:09:05
Koral sobie znowu robi jaja...

Właśnie przyszła zwrotka, że SMS wysłany zbyt późno,  bo KONKURS KORAL W BIEDRONCE zakończył się 03.05.2015.

A dzisiaj pewnie według nich czwartego mamy ???
0 0

nasturcja19

#6012286 Napisano: 03.05.2015 08:24:07
To nie wszystkie niedociągnięcia związane z konkursem Nivea. Wczoraj z mamą obie kupowałyśmy w rossmanie dezodorant na konkurs, okazało się że na obydwu paragonach, kody, ktoe trzeba przesłać są identyczne i w momencie, gdy mama chciała zarejestrować swój paragon,pojawił się komunikat,że kod został już wykorzystany. Możliwe,że przyczyną jest fakt,że obie wysyłałyśmy zgłoszenia z jednego komputera,ale i tak bez sensu... Tak jakby nie można było normalnie podawać nr. paragonów, które różnią się od siebie, a nie kurcze kody wymyślili!!!
0 0

Gość: poprostuanette

#6012288 Napisano: 03.05.2015 08:35:43
nasturcja19 napisał(a):

To nie wszystkie niedociągnięcia związane z konkursem Nivea. Wczoraj z mamą obie kupowałyśmy w rossmanie dezodorant na konkurs, okazało się że na obydwu paragonach, kody, ktoe trzeba przesłać są identyczne i w momencie, gdy mama chciała zarejestrować swój paragon,pojawił się komunikat,że kod został już wykorzystany. Możliwe,że przyczyną jest fakt,że obie wysyłałyśmy zgłoszenia z jednego komputera,ale i tak bez sensu... Tak jakby nie można było normalnie podawać nr. paragonów, które różnią się od siebie, a nie kurcze kody wymyślili!!!

mysle ze chcieli zabezpieczyć się przed tymi co drukują paragony w domu. Ale rzeczywscie mogliby troche pomyśleć że sklepów jest ograniczona ilość więc powinien być ten kod z dołu + numer paragonu i wtedy byłoby dobrze emotka bo nie ma mozliwosci zeby ta kombinacja sie powtorzyła
0 0

#6012289 Napisano: 03.05.2015 08:37:24
nasturcja19 napisał(a):

Bo to nie jest żaden kod tylko zarejestrowany w skarbówce numer kasy - taki sam na wszystkich paragonach drukowanych przez dane urządzenie
0 0

Gość: mariolakal

#6012290 Napisano: 03.05.2015 08:43:33
Jeśli chodzi o konk nivea to jest jakieś nieporozumienie...  emotka   Cieszę się,  że się nigdy nie "wychylam" i zgłoszenia na różne konki wysyłam w ostatni dzień... Zdarza mi się czasami nie zdążyć, ale nie płaczę z tego powodu...Wyjątkiem są konki, w których są nagrody dzienne... Nie kumam jednak dlaczego ludziska tak się śpieszą z zakupami przed terminem rozpoczęcia danego konkursu, a w "zapowiedziach" zadają mnóstwo pytań na temat "przyszłych" konków.... Kurde... Cheeeeeba jezzzdem niedzisiejsza...emotka
0 0

Gość: Kate78

#6012291 Napisano: 03.05.2015 08:44:34
poprostuanette napisał(a):

nasturcja19 napisał(a):

mysle ze chcieli zabezpieczyć się przed tymi co drukują paragony w domu. Ale rzeczywscie mogliby troche pomyśleć że sklepów jest ograniczona ilość więc powinien być ten kod z dołu + numer paragonu i wtedy byłoby dobrze emotka bo nie ma mozliwosci zeby ta kombinacja sie powtorzyła

A ja myślę, że to po prostu brak kompetencji, doświadczenia i przewidywania. Pewnie to ich pierwsza promocja emotka i nawet im to nie przyszło do głowy.
0 0

Gość: ir

#6012293 Napisano: 03.05.2015 08:53:02
nouvelle napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

ir napisał(a):

nouvelle napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Kate78 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

ksantypa napisał(a):

a najlepsze jest to , że ja kupiłam dzisiaj dwa -mam dwa paragony a jak chcę dodac drugi paragon to wypisuje , ze kod już wykorzystany-bo przecież jest taki sam bo na tej samej kasie kupuony 0i co teraz ?.Ciekawe co odpisza mi na FB

i teraz juz nikt kto kupi na tej samej kasie nie moze wziac udziału w konkursie a ja kupujac w innym sklepie bede sie zastanawiala czy czasami i na tej kasie juz nikt nie kasowal nivea na konkurs

Beznadzieja. Jeszcze się nie zaczął konkurs, a już problemy. Tak trudno było przewidzieć, że ludzie będą w tych samych sklepach robić zakupy? emotka
Jak zwykle brak kompetencji... A ta agencja ma fb?

już w żadnym sklepie nie będziesz pewna czy czasami pzred Toba ktoś nie kupił nivea i nie wizął udziału w konkursie -wielka pomyłka z tym konkursem Co to FB to ja pisze na tablicy Nivea ale zaraz sprawdze czy czasami agencja nie ma sowjego profilu-bo na e-maile nie odpisują

Wiecie co, to jest niewiarygodne. Jak mało doświadczenia i brak przewidywania ma ta agencja? Co za niunie tam siedzą? Niech mi tylko jakiś kod nie wejdzie, to zaraz dym zrobię. Dziesiątki tysięcy opłat za zlecenie i nie potrafią sklecić i przewidzieć sytuacji w regulaminie??!!
Jeżeli rzeczywiście nie będzie można wpisać nru, bo ktoś kogoś ubiegł w danym sklepie - to będzie największa porażka konkursowa Nivea, no i tej agencji. Ale przecież ktoś to zatwierdza, prześwietla...emotka
Jedyne wyjście jest takie, że dopuszczą wpisywanie ZWYKŁEGO NRU PARAGONU lub po prostu granie BEZ PARAGONU, A OKAZANIE GO W RAZIE WYGRANEJ.

Piszmy na fb agencji i Nivea. Może wyjściem byłoby wykasowanie okienka z numerem par? Albo wpisanie normalnego nru? Zresztą to ich problem.

ja pisze na tablizy nivea bo na e-maile nikt nie odpowiada od rana .na stronie owej agencji jest tez komunikat , że zamknięte w tych godzinach

Ale Twój komentarz chyba skasowali emotka odnośnie tych paragonów .

No to jak zaczynają od kasowania postów, do daleko nie zajadą emotka

Po prostu muszą uwzględniać zgłoszenia bez paragonu, bo inaczej z tego się nie wygrzebią. Albo z par.tym po prawej stronie, na górze.
0 0

#6012294 Napisano: 03.05.2015 09:10:34
Zwykle są 2 numery  na paragonie - górny obok daty i dolny fiskalny

Mają więc w czym wybierać

Takie "niedopatrzenie" (a raczej nadużycie) do Nivei trzeba zgłosić
0 0

Gość: ksantypa

#6012296 Napisano: 03.05.2015 09:21:38
marzenier napisał(a):

Jeszcze nie słałam zgłoszenia ,ale chyba skoro wszyscy tu piszą o tym numerze , to trzeba w formularzu go wpisać .
A skoro trzeba go wpisać to w jako sposób można "najpierw wysłać zgłoszenie ,a potem uzupełnić je o paragon "
Chyba formularz bez numeru o który się tu rozchodzi nie przejdzie emotka

wpierw wpisujesz zgłoszenie a paragon możesz w każdej chwili uzupełnić , tylko nie uzupełniając zgłoszenia o paragon eliminujesz sie z konkursu bo bez paragonu zgloszenie nie jest brane pod uwagę -skany moich dwóch paragonów wzięli-odpowiedzili, że przekazali do odpowiednije komórki -co do organizatora to e-maile wysyłamy do deo@goldensubmarine.com a to jeszzce inna agencja-może sie podzieli pracą emotka
0 0

aurorcia

#6012300 Napisano: 03.05.2015 09:58:53
A dobrze doczytałam, że na ten konkurs Nivea można zrobić zakup w dowolnym sklepie?
0 0

Gość: mkrzysiek

#6012311 Napisano: 03.05.2015 10:34:44
aurorcia napisał(a):

A dobrze doczytałam, że na ten konkurs Nivea można zrobić zakup w dowolnym sklepie?

Tak w dowolnym
Teraz w Tesco i Rossmannie promocja cenowa 7,99zł
0 0