Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: nouvelle

#6012528 Napisano: 04.05.2015 09:21:08
ksantypa napisał(a):

dziewczęta tudzież panowie-odpowiedź z nivea

1.odnośnie paragonów

Problem został rozwiązany wczoraj. Istnieje możliwość dodania 3 numerów paragonów.

Pozdrawiamy,
Zespół NIVEA

2.odnośnie daty na paragonach( tych z data sprzed 01 maja)
Tak, paragony z wcześniejszą datą będą brane pod uwagę.

Pozdrawiamy,
Zespół NIVEA

Ale się wysilili z tym rozwiązaniem. Czyli 3 w ogóle, czy 3 na 3 sposoby? emotka
0 0

luko922

#6012533 Napisano: 04.05.2015 09:33:35
ondine napisał(a):

agicho napisał(a):

ondine napisał(a):

A ktoś prosił o te pieczątki na paragonie przy kasie? emotka Ja będę dziś albo jutro to zapytam.

ale w jakim celu? Paragon jest dla klienta- w razie reklamacji - a każdy paragon ma adres sklepu więc nie wiem ku czemu mają służyć jakieś pieczątki.

To pytanie do Organizatora raczej, bo to regulamin mówi o pieczątkach, a nie my wymyśliliśmy emotka

Kurcze, nie przeczytałem nic o pieczątce emotka  No ale skoro kasjerka wydaje kupon od razu do paragonu, to może TYLKO wtedy daje ten paragon, a nie jak sobie ktoś z nim przyjdzie kiedyś po czasie... A co do ograniczenia znaków to jest ono absurdalnie małe...
0 0

Gość: brylancik0

#6012536 Napisano: 04.05.2015 09:39:05
czy ktos widział góralki w promocyjnych opakowaniach? Są jakos specjalnie oznaczone?
0 0

ondine

#6012538 Napisano: 04.05.2015 09:42:50
luko922 napisał(a):

ondine napisał(a):

agicho napisał(a):

ondine napisał(a):

A ktoś prosił o te pieczątki na paragonie przy kasie? emotka Ja będę dziś albo jutro to zapytam.

ale w jakim celu? Paragon jest dla klienta- w razie reklamacji - a każdy paragon ma adres sklepu więc nie wiem ku czemu mają służyć jakieś pieczątki.

To pytanie do Organizatora raczej, bo to regulamin mówi o pieczątkach, a nie my wymyśliliśmy emotka

Kurcze, nie przeczytałem nic o pieczątce emotka No ale skoro kasjerka wydaje kupon od razu do paragonu, to może TYLKO wtedy daje ten paragon, a nie jak sobie ktoś z nim przyjdzie kiedyś po czasie... A co do ograniczenia znaków to jest ono absurdalnie małe...

Też właśnie próbuję coś ułożyć i faktycznie, ilość znaków nie powala emotka
0 0

benasia

#6012539 Napisano: 04.05.2015 09:43:50
czyli już można kupić NIVEA tam gdzie ktoś kupował czy jeszcze nie przejdzie?
0 0

anialistopad

#6012541 Napisano: 04.05.2015 09:45:04
Ja nie mam pieczątki na paragonie z bricomarche emotka
0 0

benasia

#6012543 Napisano: 04.05.2015 09:45:55
anialistopad napisał(a):

na każdym dają pieczątkę - coś w stylu towar wydano czy jakoś tak.
0 0

anialistopad

#6012544 Napisano: 04.05.2015 09:47:33
Benasia u mnie tego nie ma  emotka  nie stawiają pieczątek,idę do kasy płacę ,dostaje paragon  i papa.,Nikt nie bawi się w stawianie jakiś pieczątek 
0 0

mia

#6012545 Napisano: 04.05.2015 09:47:45
benasia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

U mnie nie dają/ nie dali na żadnym.
Mam to gdzieś - jeśli wygram, to paragon pokazuję w sklepie przy odbiorze nagrody. Niech no mi tylko coś powiedzą na temat braku pieczątki...emotka
0 0

Gość: cherry_coke

#6012546 Napisano: 04.05.2015 09:48:04
brylancik0 napisał(a):

czy ktos widział góralki w promocyjnych opakowaniach? Są jakos specjalnie oznaczone?

muszą być oznaczone naklejką promocyjną, bo inaczej nie będzie w środku opakowania kodu do loterii 
0 0

izak1000

#6012547 Napisano: 04.05.2015 09:49:24
benasia napisał(a):

dla pewności omijaj kasę  nr 4 w  ITM w Galerii.. emotka
0 0

Gość: defed

#6012548 Napisano: 04.05.2015 09:49:33
brylancik0 napisał(a):

promocyjne opakowania musza mieć okrągłą naklejkę konkursową, i tylko w takich opakowaniach są wewnątrz kody...
ale to tak w teorii, bo u siebie w żadnym sklepie, sklepiku czy markecie ich nie widziałam.....
tak samo nie widziałam konkursowej milki, więc szczęściarze z tych co trafili na te produkty... ech... emotka
0 0

silvia8

#6012549 Napisano: 04.05.2015 09:50:06
mia napisał(a):

benasia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Mam to gdzieś - jeśli wygram, to paragon pokazuję w sklepie przy odbiorze nagrody. Niech no mi tylko coś powiedzą na temat braku pieczątki...emotka

0 0

jola_asia

#6012550 Napisano: 04.05.2015 09:51:31
defed napisał(a):

brylancik0 napisał(a):

promocyjne opakowania musza mieć okrągłą naklejkę konkursową, i tylko w takich opakowaniach są wewnątrz kody...
ale to tak w teorii, bo u siebie w żadnym sklepie, sklepiku czy markecie ich nie widziałam.....
tak samo nie widziałam konkursowej milki, więc szczęściarze z tych co trafili na te produkty... ech... emotka

dokładnie konkurs chyba tylko dla wybranych,my promocyjne opakowania znajdziemy po zakończeniu konkursu,tyle sklepów zeszłam i nic góralki bez naklejki promocyjnej są emotka
0 0

Gość: efka

#6012551 Napisano: 04.05.2015 09:51:43
mia napisał(a):

benasia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Jesteś pewna, że nie będzie się odsyłało paragonu do organizatora?
0 0

benasia

#6012554 Napisano: 04.05.2015 09:54:11
izak1000 napisał(a):

benasia napisał(a):

dla pewności omijaj kasę  nr 4 w  ITM w Galerii.. emotka

Hehe dzięki i rossmana z tego co już wiem   emotka  Chyba poszukam w Tesco - tam duzo samoobsługowych kas    ;)
0 0

mia

#6012555 Napisano: 04.05.2015 09:55:03
efka napisał(a):

mia napisał(a):

benasia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Do tej pory tak jeszcze nie było.
Ale jakby, to wtedy się poświęcę i podjadę do sklepu po pieczątkę. Choć dla mnie to sensu nie ma.
0 0

ondine

#6012561 Napisano: 04.05.2015 09:57:32
mia napisał(a):

efka napisał(a):

mia napisał(a):

benasia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Do tej pory tak jeszcze nie było.
Ale jakby, to wtedy się poświęcę i podjadę do sklepu po pieczątkę. Choć dla mnie to sensu nie ma.

Wg regulaminu paragon się okazuje przy odbiorze nagrody (w sklepie).
Dla mnie te pieczątki też bez sensu, ale nie chce mi się później zastanawiać czy uznają czy nie emotka
0 0

silvia8

#6012567 Napisano: 04.05.2015 10:02:35
Ja nie zamierzam biegać po pieczątki, przecież na kuponie podaje się nr paragonu, a z resztą  w moim sklepie nie przystawiają...
0 0

mia

#6012569 Napisano: 04.05.2015 10:04:21
ondine napisał(a):

Wg regulaminu paragon się okazuje przy odbiorze nagrody (w sklepie).
Dla mnie te pieczątki też bez sensu, ale nie chce mi się później zastanawiać czy uznają czy nie emotka

Widzisz, ale ja już jestem po zakupach, kuponach itd. Jesli jesteś przed, to jasne, że weź tę pieczątkę, choć kasjerka pewnie rozdziawi paszczę ze zdziwienia. emotka
Gdybym zwróciła uwagę wcześniej na ten zapis, też bym brała.
0 0