Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: aleks1983

#6023387 Napisano: 27.05.2015 11:40:44
Widzieliście wyniki z Loreala z 25-go, tylko 29 osób na liście? Na 200:( coś chyba nie tak
0 0

donia7

#6023388 Napisano: 27.05.2015 11:42:21
aleks1983 napisał(a):

Widzieliście wyniki z Loreala z 25-go, tylko 29 osób na liście? Na 200:( coś chyba nie tak

oni dopiero dodają zwycięzców emotka
0 0

Gość: tinagoni

#6023391 Napisano: 27.05.2015 11:43:25
aleks1983 napisał(a):

30;)
0 0

Gość: aleks1983

#6023392 Napisano: 27.05.2015 11:44:35
tinagoni napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

30;)

Aaaa myślałam że od razu całą listę dodają:)
0 0

Gość: ilus

#6023394 Napisano: 27.05.2015 11:49:10
Odnośnie spekulacji na temat tego, kto wybiera hasła w Bricomarche. Zadzwoniłam właśnie do jednego ze sklepów, bardzo miły Pan szczegółowo wyjaśnił mi całą procedurę. Sklep wybierał, według nich, najlepsze hasła i wysyłał do firmy zewnętrznej w Toruniu. Kto teraz powiadomi, czy Toruń, czy poszczególne sklepy już chyba bez większego znaczenia... Wiem tylko, że Toruń ma im odesłać ostateczną listę zwycięzców i na razie czekają. Fajny konkurs.
0 0

ilonaxx5

#6023395 Napisano: 27.05.2015 11:49:53
megaturniej nie mam zwrotki wysyłaja oni
0 0

Gość: trampek

#6023397 Napisano: 27.05.2015 11:53:07
mam pytanie dosta lam @ z ambasady trendow zeby potwierdzic adres wysylki wypelnila dalam wyslij i nie wiem czys ie adres wyslal bo jakby strona sie zawiesila ? ale teraz jak wchodze na prfil juz nie ma do wypelnienia jak moge to sprawdzic
0 0

Gość: is77

#6023399 Napisano: 27.05.2015 11:53:34
ilus napisał(a):

Odnośnie spekulacji na temat tego, kto wybiera hasła w Bricomarche. Zadzwoniłam właśnie do jednego ze sklepów, bardzo miły Pan szczegółowo wyjaśnił mi całą procedurę. Sklep wybierał, według nich, najlepsze hasła i wysyłał do firmy zewnętrznej w Toruniu. Kto teraz powiadomi, czy Toruń, czy poszczególne sklepy już chyba bez większego znaczenia... Wiem tylko, że Toruń ma im odesłać ostateczną listę zwycięzców i na razie czekają. Fajny konkurs.

No to wiadomo, że wygrane w rękach cioć, wujków i siostrzeńców. Powinna firma zewnętrzna wybierać ze wszystkich zgłoszeń - choć nie można wykluczyć, że wszystkie nie spokrewnione przed wysłaniem zostały porwane i wrzucone do śmietnika. Teraz rozumiem, dlaczego nasze Brico milczy jak zaklęte i nie dzwoni do nikogo z forum ...
0 0

wojowniczka

#6023403 Napisano: 27.05.2015 11:56:36
ACTIVIA!
Kochani! Próbuję skontaktować się z organizatorem konkursu Activia w sprawie ewentualnego oświadczenia- wieci może czy jest jakiś wzór, który należy im przesłąć wraz z paragonem? Czy wystarczy po prostu wysłać paragon, na kartce dołączyć swoje dane i tyle? Bo w regulaminie nie widziałam, żadnej info, w mailu też brak info na ten temat, a telefonu nie odbierają:/ ktoś coś wie?
0 0

mia

#6023406 Napisano: 27.05.2015 12:00:04
Oj, przestańcie z tymi teoriami Brico-spiskowymi... emotka
Może są jakieś incydentalne sytuacje, ale wygranych co roku jest pełno na forum, i tym razem na pewno też tak będzie.
Procedura wygląda/ła (zeszły rok) dokładnie tak: 1) sklep wybiera 20 najlepszych haseł i wysyła do centrali; 2) centrala wybiera z tych haseł 15 laureatów i ustala ich kolejność; 3) centrala przesyła do sklepu nagrody + listę; 4) sklep informuje laureatów.
P.S.
Nie znam nikogo z obsługi sklepów Brico, a w zeszłym roku miałam dwie główne nagrody... emotka
0 0

aurorcia

#6023408 Napisano: 27.05.2015 12:02:05
mia napisał(a):

Może są jakieś incydentalne sytuacje, ale wygranych co roku jest pełno na forum, i tym razem na pewno też tak będzie.
Procedura wygląda/ła (zeszły rok) dokładnie tak: 1) sklep wybiera 20 najlepszych haseł i wysyła do centrali; 2) centrala wybiera z tych haseł 15 laureatów i ustala ich kolejność; 3) centrala przesyła do sklepu nagrody + listę; 4) sklep informuje laureatów.
P.S.
Nie znam nikogo z obsługi sklepów Brico, a w zeszłym roku miałam dwie główne nagrody... emotka

To samo miałam napisać emotka nawet znajomego w sklepie nie mam i też główna w zeszłym roku wpadła!
0 0

jokan

#6023412 Napisano: 27.05.2015 12:04:04
is77 napisał(a):

ilus napisał(a):

No to wiadomo, że wygrane w rękach cioć, wujków i siostrzeńców. Powinna firma zewnętrzna wybierać ze wszystkich zgłoszeń - choć nie można wykluczyć, że wszystkie nie spokrewnione przed wysłaniem zostały porwane i wrzucone do śmietnika. Teraz rozumiem, dlaczego nasze Brico milczy jak zaklęte i nie dzwoni do nikogo z forum ...

to trzeba sprawdzić KTO jest firmą zewnętrzną (czy w reg. coś jest) i zobaczyć (gdzieś może archiwum) jak to było w poprzednich konkursach? I może uświadomić tamtych, żeby sklep wysyłał wszystkie zgłoszenia, a nie tylko rodzinnie? Tylko z kolei Tamci jak mieliby to sprawdzać ? No szkoda, że takie rzeczy się dzieją....
0 0

koala33

#6023413 Napisano: 27.05.2015 12:04:10
Odnośnie  podlaskiego, sami tworzycie oświadczenie  do odesłania pocztą? Brak jakiegokolwiek formularza na ich stronie, więc ...
0 0

jokan

#6023415 Napisano: 27.05.2015 12:04:58
aurorcia napisał(a):

mia napisał(a):

P.S.

To samo miałam napisać emotka nawet znajomego w sklepie nie mam i też główna w zeszłym roku wpadła!

to gratulacje!!!! to moze jednak jest nadzieja emotka
0 0

Gość: is77

#6023416 Napisano: 27.05.2015 12:05:46
wszystko odszczekam, jak się dowiem, ze ktoś wygrał w naszym sklepie emotka  Nie chodzi mi o moją wygraną, przyjmę przegraną na klatę.
0 0

Gość: ilus

#6023417 Napisano: 27.05.2015 12:08:56
jokan napisał(a):

aurorcia napisał(a):

mia napisał(a):

P.S.

To akurat zależy od sklepu i uczciwości jego pracowników, są też inne opinie na ten temat i historie z poprzednich lat, mniej pocieszające. Pomijając rodzinne wręczanie nagród, pozostaje jeszcze kwestia, że ekspedientki oceniają kreatywność i oryginalność zgłoszeń. Czy tak powinno być? Skoro Panie mają takie umiejętności, niech rzucą pracę w Brico i szukają posadki w agencji reklamowej. Ciekawe jest również, czy pracownicy Brico trzymali się regulaminu i liczyli 130 znaków...
0 0

Gość: krynio

#6023419 Napisano: 27.05.2015 12:11:23
Skandal! W loterii multi multi wszystkie nagrody wylosowała jedna osoba! Jak to możliwe, że jakiś "w trakcie weryfikacji" miał takie szczęście???!!!
emotka
0 0

Gość: krynio

#6023422 Napisano: 27.05.2015 12:13:57
ilus napisał(a):

jokan napisał(a):

aurorcia napisał(a):

mia napisał(a):

P.S.

To akurat zależy od sklepu i uczciwości jego pracowników, są też inne opinie na ten temat i historie z poprzednich lat, mniej pocieszające. Pomijając rodzinne wręczanie nagród, pozostaje jeszcze kwestia, że ekspedientki oceniają kreatywność i oryginalność zgłoszeń. Czy tak powinno być? Skoro Panie mają takie umiejętności, niech rzucą pracę w Brico i szukają posadki w agencji reklamowej. Ciekawe jest również, czy pracownicy Brico trzymali się regulaminu i liczyli 130 znaków...

i czy odrzucali zgłoszenia z laurkami
0 0

ikropka

#6023427 Napisano: 27.05.2015 12:15:42
u mnie też bez autka, reszty nie sprawdzam
0 0

fryteczka

#6023428 Napisano: 27.05.2015 12:15:57
trampek napisał(a):

mam pytanie dosta lam @ z ambasady trendow zeby potwierdzic adres wysylki wypelnila dalam wyslij i nie wiem czys ie adres wyslal bo jakby strona sie zawiesila ? ale teraz jak wchodze na prfil juz nie ma do wypelnienia jak moge to sprawdzic

Jest ok, str.tak jakby blaknie
0 0