Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: elotta

#6023525 Napisano: 27.05.2015 13:58:37
cherry_coke napisał(a):

Normalnie  muszę wam powiedzieć, że zjadłam kod do loterii z góralek. Po rozdarciu opakowania chciałam zetrzeć czekoladę która zakrywała kod  (najprostszym sposobem czyli palec + ślina) no i patrzę a tu kod zjedzony razem z czekoladą. 

Dobrze, że ja wycierałam suchą chusteczką emotka
0 0

nique

#6023527 Napisano: 27.05.2015 13:59:35
cherry_coke napisał(a):

Normalnie  muszę wam powiedzieć, że zjadłam kod do loterii z góralek. Po rozdarciu opakowania chciałam zetrzeć czekoladę która zakrywała kod  (najprostszym sposobem czyli palec + ślina) no i patrzę a tu kod zjedzony razem z czekoladą. 

:) mało się nie udusiłam kanapką, jak to przeczytałamemotka
0 0

Gość: elotta

#6023532 Napisano: 27.05.2015 14:02:10
A ja chciałam powiedzieć, że śniły mi się wyniki z tego konkursu i nie wygrałam. Mam nadzieję, że to nie był proroczy sen emotka  emotka

https://www.e-kon...yl.html#.VWWye0_tmko

http://foch.pl/fo...144987,17791196.html
0 0

Gość: katrin22

#6023533 Napisano: 27.05.2015 14:02:22
aurorcia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

dziewczyny może w tym samym Brico brałyście udział emotka

Ja dzwoniłam do sklepu w miejscowości na Lemotka

Nie ten sam emotka  ;)
0 0

Gość: tusienka

#6023535 Napisano: 27.05.2015 14:02:59
ewka656 napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

no to pięknie

Osoba obsługująca kasę wydaje Kupony oraz opieczętowuje dowody Zakupu promocyjnego, na podstawie których wydano Kupony

po pierwsze: nie dostałam kuponu od kasjerki, musialam sie upomniec od drugiej
po drugie: nic mi tam nie opieczętowano

ja chyba sobie jednak napiszę do tego organizatora!!!!emotka

Ja się wykłóciłam o pieczątkę... ale Pani w BOK w myślach pewnie nieźle mnie zwyzywała od wariatek.. emotka

czyli jak nie mam  ich pieczątki, to mój kupon jest nieważny?

Regulamin wspominał, że kupon musi mieć pieczątkę. Stąd moja determinacja, żeby ją zdobyć. Ale wiesz jak oni traktują ten regulamin....
Kto to wie...

W moim sklepie kupony leżały przy kasie razem z jednorazówkami i każdy brał sobie ile chciał. To dopiero numeremotka
0 0

benasia

#6023537 Napisano: 27.05.2015 14:04:10
Mi się wydaje większość sklepów mysli ze moja dzwonić 10 czerwca - choć nie wiem skąd im to przyszło do głowy - wszak w regulaminie są inne daty i do 5 czerwca już laureaci powinni być poinformowani
0 0

wojowniczka

#6023538 Napisano: 27.05.2015 14:04:35
w lotto wygrywają panie z kolektury :-/ nie raz i nie dwa zdarzyło mi się nie dostać kuponu- ja się upomnialam, a inni.... porażka
0 0

freyja88

#6023540 Napisano: 27.05.2015 14:06:40
Nivea dodaje listę zwyciezców z II etapu
0 0

rencia163

#6023541 Napisano: 27.05.2015 14:07:39
wojowniczka napisał(a):

w lotto wygrywają panie z kolektury :-/ nie raz i nie dwa zdarzyło mi się nie dostać kuponu- ja się upomnialam, a inni.... porażka

panie z kolektury nie mogą grać ani ich bliska rodzina,  chyba ze zbierali dla znajomych.
0 0

agicho

#6023546 Napisano: 27.05.2015 14:11:24
tusienka napisał(a):

ewka656 napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

no to pięknie

Osoba obsługująca kasę wydaje Kupony oraz opieczętowuje dowody Zakupu promocyjnego, na podstawie których wydano Kupony

Ja się wykłóciłam o pieczątkę... ale Pani w BOK w myślach pewnie nieźle mnie zwyzywała od wariatek.. emotka

Regulamin wspominał, że kupon musi mieć pieczątkę. Stąd moja determinacja, żeby ją zdobyć. Ale wiesz jak oni traktują ten regulamin....
Kto to wie...

W moim sklepie kupony leżały przy kasie razem z jednorazówkami i każdy brał sobie ile chciał. To dopiero numeremotka

U mnie też leżały "zgrają"-żaden nie opieczętowany, a tam takie panie "miłe" i zorientowane,że o pieczątkach można zapomnieć- mogli o innych rozwiązaniach pomyśleć emotka
0 0

rencia163

#6023547 Napisano: 27.05.2015 14:11:36
ewka656 napisał(a):

slavek napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

Jasminum napisał(a):

79magda napisał(a):

edzia3 napisał(a):

maryam napisał(a):

krynio napisał(a):

Skandal! W loterii multi multi wszystkie nagrody wylosowała jedna osoba! Jak to możliwe, że jakiś "w trakcie weryfikacji" miał takie szczęście???!!!
emotka

Skąd wiecie że 1 osoba wszystko zgarnęła?

No właśnie.W trakcie weryfikacji oznacza że osoby zostały powiadomione i że są sprawdzane

E tam, przecież wszyscy wiedzą, że Edward Wtrakcieweryfikacji ostatnio wygrywa więcej, niż Zenon Laurka, Ryszard Prezentacjamultimedialna i Stefan Rezerwowy razem wzięci emotka

Przejrzałem fora i widzę, że ludzie mieli kodów za 7 tys zł grania lub nawet 30 tys kredytów. Także mógł ktoś wygrać wszystko

Ja miałam 2000 tys kredytów i nic emotka

wydaje mi się, że oni tak po cichu dyskwalifikują takich hurtowych graczy, bo od razu wiadomo, że te losy są z podejrzanego źródła.

nie strasz mnie, bo ja tych kredytów to miałam z 5 tys. , czekam na telefon bo przy takiej ilości kodów to mi się nie chce srawdzać. 
0 0

jokan

#6023550 Napisano: 27.05.2015 14:12:48
bzowapani napisał(a):

bzowapani napisał(a):

bzowapani napisał(a):

bzowapani napisał(a):

jokan napisał(a):

no to pięknie

Kto to wie...

a paragony wybierali z kosza na smieci przed sklepem? emotka
Przciez do kazdego kuponu musi byc paragon, co, ten sam by pisali numer na kazdym kuponie?
0 0

Gość: aris2006

#6023570 Napisano: 27.05.2015 15:05:29
Czy ktoś już wygrał bon do smyka z gerbera i wie czy już wysyłają bo zbliża się dzień dziecka i by się przydał 
0 0

Gość: lazaj007

#6023583 Napisano: 27.05.2015 15:25:46
wojowniczka napisał(a):

to prawda, ja jak sie upominalem to dostawalem cale pliki kuponow, a ile osob sie nie upomnialo i wszystko poszlo dla nich? nic dziwnego ze normalni ludzie nie wygrywaja
0 0

Jasminum

#6023585 Napisano: 27.05.2015 15:27:58
rencia163 napisał(a):

ewka656 napisał(a):

slavek napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

Jasminum napisał(a):

79magda napisał(a):

edzia3 napisał(a):

maryam napisał(a):

krynio napisał(a):

Skandal! W loterii multi multi wszystkie nagrody wylosowała jedna osoba! Jak to możliwe, że jakiś "w trakcie weryfikacji" miał takie szczęście???!!!
emotka

No właśnie.W trakcie weryfikacji oznacza że osoby zostały powiadomione i że są sprawdzane

E tam, przecież wszyscy wiedzą, że Edward Wtrakcieweryfikacji ostatnio wygrywa więcej, niż Zenon Laurka, Ryszard Prezentacjamultimedialna i Stefan Rezerwowy razem wzięci emotka

Przejrzałem fora i widzę, że ludzie mieli kodów za 7 tys zł grania lub nawet 30 tys kredytów. Także mógł ktoś wygrać wszystko

wydaje mi się, że oni tak po cichu dyskwalifikują takich hurtowych graczy, bo od razu wiadomo, że te losy są z podejrzanego źródła.

nie strasz mnie, bo ja tych kredytów to miałam z 5 tys. , czekam na telefon bo przy takiej ilości kodów to mi się nie chce srawdzać. 

Ktoś wspomniał, że w regulaminie jest zapis że lotto może prosić o udowodnienie swoich zarobków tzn. wiarygodności tego zakupu kuponów np. za 10 tys zł w miesiąc w przypadku wygranej
0 0

Jasminum

#6023586 Napisano: 27.05.2015 15:28:51
Czy gracie w Żywcu? Ktoś coś wygrał?
0 0

luko922

#6023610 Napisano: 27.05.2015 16:25:52
Jasminum napisał(a):

Ja tam kiedyś wysłałem slogany chyba do każdego możliwego piwa, ale to była moja pojedyncza przygoda z tym konkursem. Oczywiście nic nie wygrałem emotka
0 0

Jasminum

#6023619 Napisano: 27.05.2015 16:49:39
luko922 napisał(a):

Jasminum napisał(a):

Ja tam kiedyś wysłałem slogany chyba do każdego możliwego piwa, ale to była moja pojedyncza przygoda z tym konkursem. Oczywiście nic nie wygrałem emotka

No ja właśnie też tam próbowałem i nic. W Perle ostatnio wygrałem gadżety i myślałem, że ta piwna odyseja będzie trwać a tu nici
0 0

Gość: erychta00

#6023620 Napisano: 27.05.2015 16:52:41
Jasminum napisał(a):

rencia163 napisał(a):

ewka656 napisał(a):

slavek napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

Jasminum napisał(a):

79magda napisał(a):

edzia3 napisał(a):

maryam napisał(a):

krynio napisał(a):

emotka

Ktoś wspomniał, że w regulaminie jest zapis że lotto może prosić o udowodnienie swoich zarobków tzn. wiarygodności tego zakupu kuponów np. za 10 tys zł w miesiąc w przypadku wygranej

Ojej ! a ja miałam tylko z 1000..... Czyli moja minimalna szansa już w ogóle legła w gruzach emotka
A i ja musiałam się upominać o kupony a panie z wielkim żalem mi je oddawały! Czułam się jak bym prosiła o jałmużną!
0 0

Gość: is77

#6023623 Napisano: 27.05.2015 16:57:59
W nivea (stresujacy konkurs) jeśli najpierw wypełniłam konkurs a potem się zarejestrowałam to wpłynęło zgłoszenie? czy muszę jeszcze raz się produkować?
0 0