Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

edzia21

#6044191 Napisano: 14.07.2015 12:02:59
violka88 napisał(a):

uwaga!!! ostrzeżenie 
przy zamawianiu w sklepie internetowym http://www.newbalancesklep.pl/
wybrane bony nie łączą sie otrzymanym przez nas kodem rabatowym.
Gdy już zrobisz zamówienie to przyjdzie Ci info, że
 kod procentowy nie łączy się z kwotowymi i musisz zapłacić u kuriera emotka
Na moje wcześniejsze telefony nie odpowiadają a jak  dostaniesz już maila z info to twoja przesyłka już jest zrealizowana 
więc musisz dopłacić emotka  taką to sobie pułapkę zrobili 
więc po co dali kody rabatowe?????
podaję wam do przestrogi 

przecież to było wiadome, że kody się nie łączą... emotka sami o tym informowali chyba nawet w mailu z kodem! Po co? Po to, żebyś 20% wykorzystała osobno, kupując ich kolekcje.
0 0

wojowniczka

#6044192 Napisano: 14.07.2015 12:04:03
violka88 napisał(a):

uwaga!!! ostrzeżenie 
przy zamawianiu w sklepie internetowym http://www.newbalancesklep.pl/
wybrane bony nie łączą sie otrzymanym przez nas kodem rabatowym.
Gdy już zrobisz zamówienie to przyjdzie Ci info, że
 kod procentowy nie łączy się z kwotowymi i musisz zapłacić u kuriera emotka
Na moje wcześniejsze telefony nie odpowiadają a jak  dostaniesz już maila z info to twoja przesyłka już jest zrealizowana 
więc musisz dopłacić emotka  taką to sobie pułapkę zrobili 
więc po co dali kody rabatowe?????
podaję wam do przestrogi 

nie wiem w czym problem, skoro było info, że nie dotyczy przeceny i nie łączy się z innymi rabatami
0 0

vickichelm

#6044203 Napisano: 14.07.2015 12:26:09
Mam pytanie odnośniekonkursu Pedigree z roczną opieką weterynaryjną- czy oni na bieżąco informują? Jest tu ktoś kto u nich wygrał ? emotka Kurde zgłosiłam już trochę paragonów i nic a dla moich zwierzaków i dla mojego portfela taka nagroda to zbawienie hahah
0 0

Gość: ktoskcies

#6044205 Napisano: 14.07.2015 12:32:09
violka88 napisał(a):

Vivacia napisał(a):

violka88 napisał(a):

Hallo, hallo Mam pytanko do osób które wygrało bony do żabki emotka
czy wam bez problemu realizowali bony w żąbczy mieliście problemy???
ja od dwóch tygodni chcę zrealizować moje bony wygrane w konkursie Za co cenię żabke- ale mi  nie chcą - kasjerka twierdzi że szef jej nie przekazał z szefem nie che  się skontaktować -  nie chce mi dać nr telefonu 
sprzedawczyni powiedziała mi wprost - może już te bony przepadły emotka  -z takim szyderczym uśmiechememotka
a jak do mnie dotarły to ja zraz za parę dni wybrałąm się do wybranego sklepu Żabka ( ten który wybrałam - podałam organizatorom konkursu)  Nie wiem co mam zrobić ???? 
już napisałam do organizatorów konkursu -ale od piątku jeszcze mi nic nie odpisali  emotka
ma ktoś może nr telefonu do organizatorów konkursu Za co cenię żabkę???
Pomóżcie co mam zrobić- 500zł im nie przepuszczęemotka
czy wy wiecie jak długo ty bony są ważne - bo na nich nie ma daty ważności 

Co prawda pytanie nie do mnie, bo nie wygrałam emotka Ale według regulaminu organizator to Cube Group, czyli oni: https://www.cubegroup.pl/kontakt
Tam masz numer telefonu emotka

bardzo bardzo bardzo dziękuję - zaraz do nich zadzwonię emotka

A czy po prostu nie masz w okolicy innej żabki? Po co się użerać z jełopami... takim czasem nie da się przetłumaczyć... szkoda nerwów i zdrowia...
0 0

Gość: tusienka

#6044206 Napisano: 14.07.2015 12:33:29
aguniak napisał(a):

maranta napisał(a):

Hej ! Czy tusze L'oreal przychodzą może z Włocławka ? Dostałam info o przesyłce z tego miasta  i nie mam pojęcia co to może być. Z góry dziękuję za odpowiedź .

nie tusze bo ja tez mam sms o przesyłce z Włocławka a z L'oreala na nic nie czekam 

szklanki jacobs były z Włocławka
0 0

Gość: maranta

#6044208 Napisano: 14.07.2015 12:38:17
Dziękuję aguniak i  tusienka .Pewnie szklanki, bo też czekam .Jedne już dostałam ,ale nie miałam powiadomienia o nadaniu przesyłki.Stąd moje pytanie.
0 0

kadett33

#6044210 Napisano: 14.07.2015 12:38:55
vickichelm napisał(a):

Mam pytanie odnośniekonkursu Pedigree z roczną opieką weterynaryjną- czy oni na bieżąco informują? Jest tu ktoś kto u nich wygrał ? emotka Kurde zgłosiłam już trochę paragonów i nic a dla moich zwierzaków i dla mojego portfela taka nagroda to zbawienie hahah

codziennie uzupełniają listę więc na to wychodzi ze codziennie informują o 13.00
0 0

babariba

#6044213 Napisano: 14.07.2015 12:41:06

Mam pytanie odnośniekonkursu Pedigree z roczną opieką weterynaryjną- czy oni na bieżąco informują? Jest tu ktoś kto u nich wygrał ?  Kurde zgłosiłam już trochę paragonów i nic a dla moich zwierzaków i dla mojego portfela taka nagroda to zbawienie hahah

Mi się udało wygrać. Wysłałam jedno zgłoszenie. Ponieważ one są cały czas w puli (losują ze wszystkich zgłoszeń) to wg mnie informują na bieżąco. Nas poinformowali po ok tygodniu od zgłoszenia. Należało wysłać skan paragonu, a mają chyba pocztą wysłać wygrany voucher. Na razie nie doszedł.
Nie wiem czy czytałaś, co jest przewidziane w tej "rocznej opiece weterynaryjnej" - szczepienie, 3 x odrobaczanie i usuwanie kamienia. Zawsze coś, szczególnie jak ma się psa, który waży więcej niż 50kg.;)
Powodzenia! - konkurs jeszcze trwa!
0 0

vickichelm

#6044214 Napisano: 14.07.2015 12:41:17
Dzięki kadett33 . Ale te moje paragony biorą udział w codziennym losowaniu prawda?
0 0

vickichelm

#6044217 Napisano: 14.07.2015 12:43:16
babariba napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Mam pytanie odnośniekonkursu Pedigree z roczną opieką weterynaryjną- czy oni na bieżąco informują? Jest tu ktoś kto u nich wygrał ?  Kurde zgłosiłam już trochę paragonów i nic a dla moich zwierzaków i dla mojego portfela taka nagroda to zbawienie hahah

Mi się udało wygrać. Wysłałam jedno zgłoszenie. Ponieważ one są cały czas w puli (losują ze wszystkich zgłoszeń) to wg mnie informują na bieżąco. Nas poinformowali po ok tygodniu od zgłoszenia. Należało wysłać skan paragonu, a mają chyba pocztą wysłać wygrany voucher. Na razie nie doszedł.
Nie wiem czy czytałaś, co jest przewidziane w tej "rocznej opiece weterynaryjnej" - szczepienie, 3 x odrobaczanie i usuwanie kamienia. Zawsze coś, szczególnie jak ma się psa, który waży więcej niż 50kg.;)
Powodzenia! - konkurs jeszcze trwa!

o kurde  tego akurat nie doczytałam emotka Myślałam, że można wydać na inne zabiegi np takie z ktorych korzystają zwierzaki ... emotka No nic w takim razie więcej paragonów zgłaszać nie będę emotka
0 0

violka88

#6044225 Napisano: 14.07.2015 12:49:40
ktoskcies napisał(a):

violka88 napisał(a):

Vivacia napisał(a):

violka88 napisał(a):

Hallo, hallo Mam pytanko do osób które wygrało bony do żabki emotka
czy wam bez problemu realizowali bony w żąbczy mieliście problemy???
ja od dwóch tygodni chcę zrealizować moje bony wygrane w konkursie Za co cenię żabke- ale mi  nie chcą - kasjerka twierdzi że szef jej nie przekazał z szefem nie che  się skontaktować -  nie chce mi dać nr telefonu 
sprzedawczyni powiedziała mi wprost - może już te bony przepadły emotka  -z takim szyderczym uśmiechememotka
a jak do mnie dotarły to ja zraz za parę dni wybrałąm się do wybranego sklepu Żabka ( ten który wybrałam - podałam organizatorom konkursu)  Nie wiem co mam zrobić ???? 
już napisałam do organizatorów konkursu -ale od piątku jeszcze mi nic nie odpisali  emotka
ma ktoś może nr telefonu do organizatorów konkursu Za co cenię żabkę???
Pomóżcie co mam zrobić- 500zł im nie przepuszczęemotka
czy wy wiecie jak długo ty bony są ważne - bo na nich nie ma daty ważności 

Co prawda pytanie nie do mnie, bo nie wygrałam emotka Ale według regulaminu organizator to Cube Group, czyli oni: https://www.cubegroup.pl/kontakt
Tam masz numer telefonu emotka

bardzo bardzo bardzo dziękuję - zaraz do nich zadzwonię emotka

A czy po prostu nie masz w okolicy innej żabki? Po co się użerać z jełopami... takim czasem nie da się przetłumaczyć... szkoda nerwów i zdrowia...

Tak jestem po rozmowie z organizatora konkursu emotka  już sieć Żabki sie nimi zajęła emotka
jak sie nim nie dogadają to ja będę mogła zrobić zakupy w innej Żabce emotka  tylko teraz nie wiem którą wybrać żeby znów nie było takich cyrków emotka
0 0

joan

#6044240 Napisano: 14.07.2015 13:09:55
koniczynka123 napisał(a):

(...) Poza tym z serenady w żabce ktoś już został poinformowany- niby mają czas do 16

Cisza.

A w temacie Żabki dodam, że zrobiłam zakupy na kilka konkursów w Żabce, którą właśnie zamknięto emotka Paragony opisane kiepsko, nawet nie będzie mi kto miał pieczątki przybić emotka
0 0

Vivacia

#6044244 Napisano: 14.07.2015 13:12:48
koniczynka123 napisał(a):

Z czego mogli wysłać toster Delma?

Poza tym z serenady w żabce ktoś już został poinformowany? - niby mają czas do 16

Na FB Serenady jest napisane, że wyniki 16, więc pewnie nie będą informować przed tą datą.
0 0

doris1

#6044255 Napisano: 14.07.2015 13:49:23
Na Koral/Netto odsyłacie wszystkie dane łącznie z NIP-em?
szok emotka Pesel, nr dowodu...
0 0

freyja88

#6044257 Napisano: 14.07.2015 13:54:24
Czy dostał z was ktoś dzisiaj powiadomienie sms z Pocztexu o nadanej przesyłce? Wpisując nr  wyświetla się Włocławek. Ktoś wie co to może być?
0 0

freyja88

#6044259 Napisano: 14.07.2015 13:55:29
doris1 napisał(a):

Ja wysyłam im tylko imie, nazwisko, Pesel, adres. Wiecej do odprowadzenia podatku nie potrzebują, więc niech mnie emotka ...
0 0

doris1

#6044260 Napisano: 14.07.2015 13:57:28
buncia88 napisał(a):

doris1 napisał(a):

Ja wysyłam im tylko imie, nazwisko, Pesel, adres. Wiecej do odprowadzenia podatku nie potrzebują, więc niech mnie emotka ...

dzięki emotka
0 0

baba-aga

#6044261 Napisano: 14.07.2015 13:59:35
buncia88 napisał(a):

Czy dostał z was ktoś dzisiaj powiadomienie sms z Pocztexu o nadanej przesyłce? Wpisując nr  wyświetla się Włocławek. Ktoś wie co to może być?

podobno Jacobs emotka  
0 0

Gość: defed

#6044262 Napisano: 14.07.2015 14:02:46
aguniak napisał(a):

buncia88 napisał(a):

podobno Jacobs emotka  

tak-na pewno Jacobs emotka
0 0

blanca

#6044263 Napisano: 14.07.2015 14:04:06
buncia88 napisał(a):

Jacobs
0 0