Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

stamp2

#6108737 Napisano: 08.11.2015 09:07:40
kadett33 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

migi napisał(a):

kozuszka38 napisał(a):

Dzisiaj mąż mnie rozwalił.Siedzę sobie przy kawce i wymyślam imię dla leniwca i podpytuje go czy może by mi coś pomógł wymyślić no i wtedy pada pytanie- a czy to samiec czy samica ? Normalnie padłam, że się mnie jeszcze nie zapyta czy będą młode. A na dodatek kazał zadzwonić mi do agencji i dopytać hihihi hihihi. 

Mnie Leniwiec rozczarował jak w pierwszy  dzień nagrodził Leniuszka Januszka, a w trzeci ... JanuszkaLeniuszka emotka

Czyli Leniwiec to samiec emotka

w regulaminie jest zapis że kolejne identyczne imie będzie odrzucane,ale czy dotyczy to wszystkich propozycji,czy tylko tych wybranych jako zwycięskie?emotka

wszystkie, sprawdź sobie wbij teraz jakieś imię któreś imię które nie wygrało np król leń i pojawi ci się komunikat o tym ze imię takie było i nie będziesz mógł wysłać.

dzięki,tak powinno być w kazdym konkursieemotka
0 0

asantesana

#6108777 Napisano: 08.11.2015 12:05:13
Trochę nie ogarniam leniwca (dopiero zaczynam grać). Skąd oni wiedzą, że doładowałam telefon? Myślałam, ze jakoś sprawdzają w systemie i nie puszcza formularz  bez doładowania, ale w regulaminie czytam, że "jedno Doładowanie uprawniado dokonania jednego zgłoszenia. W przypadku przesłania kilku zgłoszeń obejmujących
to samo Doładowanie tylko pierwsze z nich bierze udział w Konkursie."
  Czyli mogę sobie zgłaszać bez doładowania. To jak to to działa?
0 0

Gość: defed

#6108778 Napisano: 08.11.2015 12:08:29
asante napisał(a):

Trochę nie ogarniam leniwca (dopiero zaczynam grać). Skąd oni wiedzą, że doładowałam telefon? Myślałam, ze jakoś sprawdzają w systemie i nie puszcza formularz  bez doładowania, ale w regulaminie czytam, że "jedno Doładowanie uprawniado dokonania jednego zgłoszenia. W przypadku przesłania kilku zgłoszeń obejmujących
to samo Doładowanie tylko pierwsze z nich bierze udział w Konkursie."  Czyli mogę sobie zgłaszać bez doładowania. To jak to to działa?

porównałabym to do konkursów sms, gdzie najpierw trzeba kupic produkt promo i zachować paragon - tez tego nie sprawdzą, dopóki Cie nie zweryfikują, a jeśli nie masz paragonu to nagroda przepada
0 0

asantesana

#6108780 Napisano: 08.11.2015 12:11:11
defed napisał(a):

asante napisał(a):

to samo Doładowanie tylko pierwsze z nich bierze udział w Konkursie."  Czyli mogę sobie zgłaszać bez doładowania. To jak to to działa?

porównałabym to do konkursów sms, gdzie najpierw trzeba kupic produkt promo i zachować paragon - tez tego nie sprawdzą, dopóki Cie nie zweryfikują, a jeśli nie masz paragonu to nagroda przepada

Uhm. Myślałam, ze to inaczej działa. Czyli jeśli doładuję telefon kwotą 30 zł, to mogę zgłosić raz imię, a jeśli doładuję 6 razy po 5 zł, to 6 razy nawet tego samego dnia zgłaszam? 
0 0

#6108781 Napisano: 08.11.2015 12:17:57
tak, każde doładowanie min. 5zł to możliwość zgłoszenia imienia, więc lepiej 6x5zł niz 1x30zł emotka

potem w formularzu podajesz nr, który doładowałaś - może po tym weryfikują?

PS. wygrałam tel i nic ode mnie chcieli oprócz danych do wysyłki nagrody  emotka emotka
0 0

gryszelm

#6108782 Napisano: 08.11.2015 12:19:37
A czy jak mam telefon w Virgine to też mogę wziąć udział w konkursie Leniwca, bo w Regulaminie jakby nie było tej sieci, ktoś doładowywał i napisze mi jak to zdobić...bo coś nie ogarniam.
0 0

#6108785 Napisano: 08.11.2015 12:25:19
gryszelm napisał(a):

A czy jak mam telefon w Virgine to też mogę wziąć udział w konkursie Leniwca, bo w Regulaminie jakby nie było tej sieci, ktoś doładowywał i napisze mi jak to zdobić...bo coś nie ogarniam.

cyt. z FAQ:
Doładowania jakiego operatora liczą się w konkursie?Aby wziąć udział w konkursie można doładować telefon dowolnego operatora dostępnego w bankach, jakie przystąpiły do akcji. Lista banków widoczna jest obok formularza zgłoszeniowego.

https://naleniwca.pl/faq
0 0

gryszelm

#6108789 Napisano: 08.11.2015 12:32:11
defed napisał(a):

gryszelm napisał(a):

cyt. z FAQ:
Doładowania jakiego operatora liczą się w konkursie?Aby wziąć udział w konkursie można doładować telefon dowolnego operatora dostępnego w bankach, jakie przystąpiły do akcji. Lista banków widoczna jest obok formularza zgłoszeniowego.

https://naleniwca.pl/faq

hmm..to chyba się da, dzięki bardzo...próbuję
0 0

#6108790 Napisano: 08.11.2015 12:37:57
z ciekawości sprawdziłam i w Inteligo mogę doładować tylko takie:
0 0

gryszelm

#6108792 Napisano: 08.11.2015 12:47:15
No właśnie...a przez który bank można Virgine, ktoś doładowywał i napisze...
0 0

gryszelm

#6108796 Napisano: 08.11.2015 12:59:28
wredzia napisał(a):

gryszelm napisał(a):

No właśnie...a przez który bank można Virgine, ktoś doładowywał i napisze...

Bank Rumia Spółdzielczy ma taką opcję

dzięki, a przez mBank też można - bo mam tam trochę kasy z Biedronkowej Mocy
0 0

assal

#6108798 Napisano: 08.11.2015 13:05:29
ING emotka
0 0

Gość: rpk

#6108799 Napisano: 08.11.2015 13:07:03
Ciekawe jak w przypadku jak na jeden meil doładowałem i wysłałem zgłoszenia na 50 nr telefonów. Czy oni wymagają aby im wskazać który to był numer telefonu na który było dane zgłoszenie?
0 0

#6108814 Napisano: 08.11.2015 14:10:57
rpk napisał(a):

Ciekawe jak w przypadku jak na jeden meil doładowałem i wysłałem zgłoszenia na 50 nr telefonów. Czy oni wymagają aby im wskazać który to był numer telefonu na który było dane zgłoszenie?

W przypadku wygranej chcą jedynie dane do wysyłki nagrody i tel kontaktowy. emotka
A te numery, które doładowaliśmy, to im chyba potrzebne tylko do weryfikacji, czy faktycznie te doładowania miały miejsce online ze strony banków, z pewnością mają swoje patenty, aby to weryfikować emotka
0 0

kadett33

#6108815 Napisano: 08.11.2015 14:14:57
rpk napisał(a):

przecież w zgłoszeniu podajesz jaki numer doładowałeś więc w czym problem?
0 0

joan

#6108818 Napisano: 08.11.2015 14:51:39
rpk napisał(a):

Przecież nie da się wysłać 50x tak samo brzmiącego hasła. Wystarczy sprawdzić na liście, jakie hasło wygrało i masz odpowiedź, który starter nagrodzono. Chyba, że nigdzie nie zapisujesz treści zgłoszeń emotka
0 0

Gość: akaska

#6108821 Napisano: 08.11.2015 15:05:27
Jasny gwint! Doladowalam tel i wpisuje imię,które wg mnie jest oryginalne - COOLfon. I co? Już było. No to drugie "oryginalne" zasiłek. Też d...a! A już myślałam że w życiu nie przegadam tych doładowań,które zrobię. Ale w takiej sytuacji nie doladuje nic:(
0 0

Gość: cc_investigator

#6108824 Napisano: 08.11.2015 15:24:11
Z lekka mnie ten leniwcowy konkurs zniesmacza. Tzn jego wyniki. Coś mi tam nagrodzili, więc nie to, że tak z zazdrości jęczę. Ale... O ile te lepsze nagrody - rzeczywiście wyglądają lepiej (choć w mojej ocenie nie wszystkie, widzę 2 pretendentów do nagrody głównej), o tyle doładowania - chyba po omacku przyznają. Jakiś męski pierwiastek w tym wyborze czuję. Myślałam, że Cristiano nam wyczerpie sportowe inspiracje, a tu wtórny Robercik wyskoczył.
A ilość spamu która przychodzi mi na telefon z zachętą do dalszego grania, ponadprzeciętna.

A wygranego imienia COOLfon - nie widzę (choć wynika, że było dodane), choć jest dużo lepsze od większości, za które przyznano doładowania, a moim zdaniem, mogłoby i telefon dostać.

0 0

mn112

#6108825 Napisano: 08.11.2015 15:24:35
akaska napisał(a):

Jasny gwint! Doladowalam tel i wpisuje imię,które wg mnie jest oryginalne - COOLfon. I co? Już było. No to drugie "oryginalne" zasiłek. Też d...a! A już myślałam że w życiu nie przegadam tych doładowań,które zrobię. Ale w takiej sytuacji nie doladuje nic:(

Kurczę, takie fajne imiona wymyślacie, a takie bzdety wygrywają...
0 0

stamp2

#6108826 Napisano: 08.11.2015 15:30:43
akaska napisał(a):

skoro zasiłek nie wchodzi to może spróbuj kuroniówkaemotka
0 0