Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

termitek99

#6112166 Napisano: 15.11.2015 16:55:31
konkurs14 napisał(a):

asante napisał(a):

pioge7 napisał(a):

asante napisał(a):

Czy przychodzi Wam doładowanie na telefon? 2 godziny temu doładowałam przez bank, żeby zagrać w Leniwcu i do tej pory nie mam kasy w telefonie emotka  Tak, sprawdziłam - wpisałam poprawny numer.

jaki bank? ja wczoraj doładowywałem przez Orange Finanse i nie doszło do dziś... reklamacja już poszła emotka .

mBank. Ale jestem zła.  

mBank - u mnie również brak (niby wczoraj mBank miał w nocy przerwę techniczną, ale i tak powinno dojść, skoro z banku wyszedł przelew)

Czy to trzeba reklamować, czy samo przyjdzie na następny dzień?
0 0

nataszka

#6112168 Napisano: 15.11.2015 17:04:32
termitek99 napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

asante napisał(a):

pioge7 napisał(a):

asante napisał(a):

Czy przychodzi Wam doładowanie na telefon? 2 godziny temu doładowałam przez bank, żeby zagrać w Leniwcu i do tej pory nie mam kasy w telefonie emotka  Tak, sprawdziłam - wpisałam poprawny numer.

jaki bank? ja wczoraj doładowywałem przez Orange Finanse i nie doszło do dziś... reklamacja już poszła emotka .

mBank. Ale jestem zła.  

mBank - u mnie również brak (niby wczoraj mBank miał w nocy przerwę techniczną, ale i tak powinno dojść, skoro z banku wyszedł przelew)

i mi mbank nie doładował konta emotka ,chyba trzeba poczekać...
0 0

agicho

#6112180 Napisano: 15.11.2015 17:36:25
nataszka napisał(a):

termitek99 napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

asante napisał(a):

pioge7 napisał(a):

asante napisał(a):

mBank. Ale jestem zła.  

i mi mbank nie doładował konta emotka ,chyba trzeba poczekać...

Wczoraj mBank - od razu zasilił telefon a dziś inna sieć i d... brak doładowania emotka
0 0

Gość: krseta

#6112183 Napisano: 15.11.2015 17:45:04
konkurs leroy merlin (zakłądam, że w każdym sklepie) z kartami podarunkowymi. orientuje się ktoś czy do wygrania są tylko karty czy cos jeszcze? znajomy wspomnial o aucie i nie wiem czy to prawda 
0 0

tomasz3

#6112196 Napisano: 15.11.2015 18:15:54
Witam na łaciate jedynie co muszę zachować jak wygram w razie czego to kod z opakowania wycięty? (paragon niepotrzebny)?
Ile razy można wygrać w 1 etapie na siebie,są ograniczenia jakieś?
0 0

Gość: Halszka

#6112197 Napisano: 15.11.2015 18:18:26
Są realne szanse na znalezienie "budzika" w Actimel'u? Jak jest z takimi konkursami? Kiedyś był Lipton zamaczało się torebkę....
Jakie są wasze doświadczenia z takimi konkursami?
0 0

Gość: elotta

#6112202 Napisano: 15.11.2015 18:26:56
Halszka napisał(a):

Są realne szanse na znalezienie "budzika" w Actimel'u? Jak jest z takimi konkursami? Kiedyś był Lipton zamaczało się torebkę....

Próbuję i próbuję z Actimelem, ale chyba sobie dam już spokój...

tomasz3 napisał(a):

Witam na łaciate jedynie co muszę zachować jak wygram w razie czego to kod z opakowania wycięty? (paragon niepotrzebny)?

Wystarczy kod, paragon niepotrzebny. Nie ma ograniczeń.
0 0

kadett33

#6112206 Napisano: 15.11.2015 18:41:18
Halszka napisał(a):

ile jest sklepów w Polsce, a ile jest nagród tylko 2001 więc nawet nie wychodzi jedna wygrana na jeden sklep, a w każdym sklepie jest min kilkadziesiąt opakowań. Więc szanse są bardzo małe, ale może akurat trafisz.
0 0

kadett33

#6112207 Napisano: 15.11.2015 18:44:25
wioleczka83 napisał(a):

ma ktoś wolny magazyn KROPKI wraz z kuponem i znaczkiem bo zjeździłam biedrony i brakuje magazyny jak nigdy

w nowej kropce są też kupony, u mnie w każdym sklepie można kupić Kropke TV nr 46 i 47
0 0

wioleczka83

#6112226 Napisano: 15.11.2015 20:19:05
kadett33 napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

ma ktoś wolny magazyn KROPKI wraz z kuponem i znaczkiem bo zjeździłam biedrony i brakuje magazyny jak nigdy

w nowej kropce są też kupony, u mnie w każdym sklepie można kupić Kropke TV nr 46 i 47

ale nie bede miec znaczka z kropki nr 46
0 0

wioleczka83

#6112237 Napisano: 15.11.2015 21:13:32
czy ktos z was bierze udział w tym konkursie:
https://www.e-kon...mikolaja9.html#.Vkjm

czy przychodza wam potwierdzenia wysłania listu na emaila bo ja mam @ na onecie i żadnego potwierdzenia nie dostałam, a na WP przychodza potwierdzenia????
0 0

#6112238 Napisano: 15.11.2015 21:17:25
wioleczka83 napisał(a):

http://www.e-konk...mikolaja9.html#.Vkjm

czy przychodza wam potwierdzenia wysłania listu na emaila bo ja mam @ na onecie i żadnego potwierdzenia nie dostałam, a na WP przychodza potwierdzenia????

Przychodzą, gmail
0 0

androm

#6112239 Napisano: 15.11.2015 21:21:05
wiadomo ile sie wygralo na jeden mail w Laciatym rzeczy w konkretnej rundzie? chyba nie wiadomo, bo mail daja jeden i tak, nie?
0 0

konkurs14

#6112242 Napisano: 15.11.2015 21:34:13
elotta napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

Przychodzą, gmail

nie rozumiem tego konkursu - w regulaminie nie ma zapisu o ograniczeniach wiekowych, pełnomocnictwie, w przypadku osób nieletnich. to jak wyślę pracę jako 89-latek, to również będzie ona brana pod uwagę? mamy zdolne maluchy, które tak sprawnie posługują się narzędziami graficznymi w komputerach, ale chyba jeszcze zdolniejszych rodziców, którzy potrafią wcielić się artystycznie w swoje pociechy.
0 0

#6112245 Napisano: 15.11.2015 21:40:41
konkurs14 napisał(a):

elotta napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

Przychodzą, gmail

nie rozumiem tego konkursu - w regulaminie nie ma zapisu o ograniczeniach wiekowych, pełnomocnictwie, w przypadku osób nieletnich. to jak wyślę pracę jako 89-latek, to również będzie ona brana pod uwagę? mamy zdolne maluchy, które tak sprawnie posługują się narzędziami graficznymi w komputerach, ale chyba jeszcze zdolniejszych rodziców, którzy potrafią wcielić się artystycznie w swoje pociechy.

Też mnie to zastanawia. W tym konkursie brała udział moja 9-letnia bratanica, sama sobie tam pisała i bazgrała i wysłałam to na mojego maila. Ale w nagrodzonych widzę też zgłoszenia 2-latków... a raczej same sobie one jeszcze tam nic nie natworzą.
0 0

Gość: dolly

#6112247 Napisano: 15.11.2015 21:58:26
androm napisał(a):

wiadomo ile sie wygralo na jeden mail w Laciatym rzeczy w konkretnej rundzie? chyba nie wiadomo, bo mail daja jeden i tak, nie?

Nie wiadomo. 
0 0

Masza86

#6112252 Napisano: 15.11.2015 22:16:00
nie wiem jak wam ale mnie po ostatnim zamachu w Paryżu, jakos przeszła ochota na LAY'S  choc bardzo chciałam jechac , zachłysnełam sie wygraną na mecz Polska-Irlandia na narodowym emotka
0 0

edzia21

#6112254 Napisano: 15.11.2015 22:30:31
Masza86 napisał(a):

nie wiem jak wam ale mnie po ostatnim zamachu w Paryżu, jakos przeszła ochota na LAY'S  choc bardzo chciałam jechac , zachłysnełam sie wygraną na mecz Polska-Irlandia na narodowym emotka

Nie dziwię się...tym bardziej że islamiści zapowiedzieli kolejne zamachy we Francji emotka
0 0

tomasz3

#6112255 Napisano: 15.11.2015 22:31:00
elotta napisał(a):

Halszka napisał(a):

Próbuję i próbuję z Actimelem, ale chyba sobie dam już spokój...

tomasz3 napisał(a):

Wystarczy kod, paragon niepotrzebny. Nie ma ograniczeń.

Dziękuję za odpowiedz.:)
0 0

Gość: poprostuanette

#6112313 Napisano: 16.11.2015 08:28:55
Czy może mi ktoś odpowiedzieć czy dostał na maila zwrotkę z konkursu z tuńczykiem? Ja miałam tylko podziękowanie po wysłaniu zgłoszenia i nie wiem czy dotarło czy coś poszło nie tak
0 0