Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

wojowniczka

#6112322 Napisano: 16.11.2015 09:03:26
elotta napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

elotta napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

czy ktos z was bierze udział w tym konkursie:
http://www.e-konk...mikolaja9.html#.Vkjm

czy przychodza wam potwierdzenia wysłania listu na emaila bo ja mam @ na onecie i żadnego potwierdzenia nie dostałam, a na WP przychodza potwierdzenia????

Przychodzą, gmail

nie rozumiem tego konkursu - w regulaminie nie ma zapisu o ograniczeniach wiekowych, pełnomocnictwie, w przypadku osób nieletnich. to jak wyślę pracę jako 89-latek, to również będzie ona brana pod uwagę? mamy zdolne maluchy, które tak sprawnie posługują się narzędziami graficznymi w komputerach, ale chyba jeszcze zdolniejszych rodziców, którzy potrafią wcielić się artystycznie w swoje pociechy.

Też mnie to zastanawia. W tym konkursie brała udział moja 9-letnia bratanica, sama sobie tam pisała i bazgrała i wysłałam to na mojego maila. Ale w nagrodzonych widzę też zgłoszenia 2-latków... a raczej same sobie one jeszcze tam nic nie natworzą.

to chyba tylko na pokaz konkurs, regulamin z du** wzięty- moja córa ostatnio chciała robić pracę,kolo 18-19, a tam już wyniki za ten dzień... nie wiem o co chodzi, ale nie wygląda to zachęcająco...
0 0

marzenier

#6112326 Napisano: 16.11.2015 09:05:54
Działa Wam formularz konkursu Lays w C4,chciałam wysłać z telefonu,ale przycisk wyślij nie reaguje emotka
A zanim mój laptop się włączy to mnie gwiazdka zastanie emotka ,taki mam szybki sprzecior; )
0 0

Gość: rachel

#6112331 Napisano: 16.11.2015 09:08:39
Dostalam wlasnie wiadomosc mms od zielone wzgorza z biedrobki. Nie otwieea mi sie mms.konkurs jyz zakonczobe ale moze ktos tez dostal bo noe wiem czu to rezerwa czy reklama
0 0

banka-manka

#6112334 Napisano: 16.11.2015 09:09:41
poprostuanette napisał(a):

Czy może mi ktoś odpowiedzieć czy dostał na maila zwrotkę z konkursu z tuńczykiem? Ja miałam tylko podziękowanie po wysłaniu zgłoszenia i nie wiem czy dotarło czy coś poszło nie tak

W żadnym wysłanym zgłoszeniu nie dostałam nic na mejla. Tylko podziękowanie. Więc chyba jest tylko tyle.
Choć ja żałuje, że nie ma tego potwierdzenia, bo człowiek byłby spokojniejszy  emotka
0 0

migi

#6112335 Napisano: 16.11.2015 09:10:09
marzenier napisał(a):

Działa Wam formularz konkursu Lays w C4,chciałam wysłać z telefonu,ale przycisk wyślij nie reaguje emotka
A zanim mój laptop się włączy to mnie gwiazdka zastanie emotka ,taki mam szybki sprzecior; )

Ja w piątek wieczorem wysyłałam bez problemów (z laptopa).
0 0

Gość: poprostuanette

#6112336 Napisano: 16.11.2015 09:14:09
banka-manka napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Czy może mi ktoś odpowiedzieć czy dostał na maila zwrotkę z konkursu z tuńczykiem? Ja miałam tylko podziękowanie po wysłaniu zgłoszenia i nie wiem czy dotarło czy coś poszło nie tak

W żadnym wysłanym zgłoszeniu nie dostałam nic na mejla. Tylko podziękowanie. Więc chyba jest tylko tyle.
Choć ja żałuje, że nie ma tego potwierdzenia, bo człowiek byłby spokojniejszy  emotka

mam dokładnie to samo odczucie że byłabym spokojniejsza emotka
0 0

stellasz

#6112337 Napisano: 16.11.2015 09:17:28
emotka wojowniczka napisał(a):

elotta napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

elotta napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

czy ktos z was bierze udział w tym konkursie:
http://www.e-konk...mikolaja9.html#.Vkjm

czy przychodza wam potwierdzenia wysłania listu na emaila bo ja mam @ na onecie i żadnego potwierdzenia nie dostałam, a na WP przychodza potwierdzenia????

Przychodzą, gmail

nie rozumiem tego konkursu - w regulaminie nie ma zapisu o ograniczeniach wiekowych, pełnomocnictwie, w przypadku osób nieletnich. to jak wyślę pracę jako 89-latek, to również będzie ona brana pod uwagę? mamy zdolne maluchy, które tak sprawnie posługują się narzędziami graficznymi w komputerach, ale chyba jeszcze zdolniejszych rodziców, którzy potrafią wcielić się artystycznie w swoje pociechy.

Też mnie to zastanawia. W tym konkursie brała udział moja 9-letnia bratanica, sama sobie tam pisała i bazgrała i wysłałam to na mojego maila. Ale w nagrodzonych widzę też zgłoszenia 2-latków... a raczej same sobie one jeszcze tam nic nie natworzą.

to chyba tylko na pokaz konkurs, regulamin z du** wzięty- moja córa ostatnio chciała robić pracę,kolo 18-19, a tam już wyniki za ten dzień... nie wiem o co chodzi, ale nie wygląda to zachęcająco...

no bardziej i chodzi o to co w mailu przychodzi.... czyli wydrukuj swój list i daj rodzicom, dziatkom - niech kupują emotka
moja córka zrobiła sobie ten list i wysłałyśmy - mała jest wiec wierzy w Mikołaja, a barbie na rowerze kupi mama i podrzuci za Mikołaja, tylko ciii
0 0

Gość: anula81

#6112374 Napisano: 16.11.2015 10:13:44
ktoś podpowie/ śledzi ile w tym tygodniu jest na łaciatym życzeń na miseczkę ? nie wiem czy mniej niż 10 tys ? zapomniałam sobie popatrzyć w zeszły poniedziałek.
0 0

kasiulll

#6112389 Napisano: 16.11.2015 10:35:44
Jeszcze odnośnie łaciatego: przychodzą Wam zwrotki na maila? Wczoraj wieczorem jedno zgłoszenie i potwierdzenia brak (aż się zaczęłam zastanawiać co ja tam wklepałam w formularzu, czy oby na pewno tego maila co chciałam), a przed chwilą drugie, już pilnowane i też nie ma. Zazwyczaj przybywały od razu.
0 0

Gość: agamaty

#6112392 Napisano: 16.11.2015 10:37:29
kasiulll napisał(a):

Jeszcze odnośnie łaciatego: przychodzą Wam zwrotki na maila? Wczoraj wieczorem jedno zgłoszenie i potwierdzenia brak (aż się zaczęłam zastanawiać co ja tam wklepałam w formularzu, czy oby na pewno tego maila co chciałam), a przed chwilą drugie, już pilnowane i też nie ma. Zazwyczaj przybywały od razu.

za wczorajsze dostałam
0 0

moniazr

#6112394 Napisano: 16.11.2015 10:39:17
Dostałam email o rezerwie Soraya z I etapu (kosmetyk). Nie piszą jaki odesłać paragon - wysłałam 6 zgłoszeń. Czy ktoś wie czy podadzą mi wygrany numer czy muszę wysłać wszystkie?
0 0

stellasz

#6112399 Napisano: 16.11.2015 10:46:13
agamaty napisał(a):

kasiulll napisał(a):

za wczorajsze dostałam

mi strona konkursowa nie działa emotka
0 0

nique

#6112400 Napisano: 16.11.2015 10:46:30
kasiulll napisał(a):

u mnie też brak. Czy to znaczy, że zgłoszenie nie dotarło do Organizatora?
0 0

Gość: cc_investigator

#6112404 Napisano: 16.11.2015 10:49:12
U mnie przed chwilą - zwrotka na maila natychmiastowa.
0 0

Gość: zwierzyniec

#6112406 Napisano: 16.11.2015 10:50:19
W pierwszym losowaniu Sorayi wygrałam płyn - nawet nie odesłałam  , a dziś mnie informują, że wygrałam z puli rezerwowej - komedia emotka
0 0

dala

#6112411 Napisano: 16.11.2015 10:53:43
zwierzyniec napisał(a):

W pierwszym losowaniu Sorayi wygrałam płyn - nawet nie odesłałam  , a dziś mnie informują, że wygrałam z puli rezerwowej - komedia emotka

Ja też w I etapie wygrałam płyn, odesłałam wszystkie dane łącznie z oświadczeniem i paragonem, a dziś dostałam wiadomość, że z rezerwy otrzymuję nagrodę III stopnia. Wysyłałam tylko jedno zgłoszenie na konkurs, więc nie mogłam wygrać kolejnej nagrody. Chyba mają jakiś bałagan! 
0 0

rkvi

#6112415 Napisano: 16.11.2015 10:57:06
Ale na jedno zgłoszenie w Soraya byly dwa losy za wypełnienie ankiety.
0 0

termitek99

#6112419 Napisano: 16.11.2015 11:03:36
Czy ktoś ma informacje odnośnie wczorajszych doładowań, czy trzeba je reklamować?
0 0

pioge7

#6112425 Napisano: 16.11.2015 11:05:15
termitek99 napisał(a):

Czy ktoś ma informacje odnośnie wczorajszych doładowań, czy trzeba je reklamować?

jeśli do 24 godzin nie doszło, pisz reklamację do banku, ja od soboty nie mam doładowania i wczoraj poszła reklamacja
0 0

szesnaście

#6112426 Napisano: 16.11.2015 11:06:02
Ja wypełniałam ankietę w I etapie, więc miałam 2 losy. Z pierwszego etapu wygrałam nagrodę III stopnia, wysłałam paragon i jestem na liście na ich stronie.  Teraz ta rezerwa to jest z 2 losu. Teraz też żądają paragonu. Więc chyba trzeba zadzwonić do nich czy napisać i powiadomić ich że na 1 paragon miałam 2 losy. Jak sądzicie?
0 0