Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mczarna

#6120379 Napisano: 26.11.2015 20:18:26
martus2833 napisał(a):

erychta00 napisał(a):

Puk puk! Czy dam radę się przebić przez jacobsowy temat ? emotka dostałam meila od DHL że niedługo dostaną do doręczenia paczkę z Wirtualnej Polski. Czy ktoś wie co to do diabła może być?!:D

Mam tego samego meila, nie mam pojęcia co to może być...

A ten mail to normalny? W sensie treści i samego adresu maila? Kiedyś miałam maile od DHL ale to była jakś spamowa ściema...
0 0

Gość: gosiunia53

#6120380 Napisano: 26.11.2015 20:20:22
dziękuję za hejty i poprawienie błędu emotka czytając to normalnie rzygam tęczą emotka ps. Każdy ma prawo do własnego zdania,moje akurat jest takie i darujcie sobie te złośliwe komentarze... :-
0 0

zaczytana-pola

#6120382 Napisano: 26.11.2015 20:25:04
Przecież nie były złośliwe emotka . Pobędziesz tu dłużej, to może zrozumiesz emotka
0 0

Gość: erychta00

#6120385 Napisano: 26.11.2015 20:25:31
mczarna napisał(a):

martus2833 napisał(a):

erychta00 napisał(a):

Puk puk! Czy dam radę się przebić przez jacobsowy temat ? emotka dostałam meila od DHL że niedługo dostaną do doręczenia paczkę z Wirtualnej Polski. Czy ktoś wie co to do diabła może być?!:D

A ten mail to normalny? W sensie treści i samego adresu maila? Kiedyś miałam maile od DHL ale to była jakś spamowa ściema...

no właśnie wszystko w nim ok! 
"Preawizacja DHL

Szanowni Państwo, 

Otrzymaliśmy elektroniczne dane przesyłki nr 15******* z firmy GRUPA WIRTUALNA POLSKA S.A.. Przesyłka nadal pozostaje w rękach nadawcy. Po przekazaniu jej Kurierowi DHL PARCEL prześlemy aktualny status wraz z planowanym terminem doręczenia. 

Więcej informacji o statusie przesyłki na stronie: DHL sledzenie przesyłki

Pozdrawiamy, 
DHL Parcel 

www.dhlparcel.com.pl
Jeśli chcieliby Państwo otrzymywać drogą elektroniczną informacje o promocjach, nowych produktach i usługach, prosimy o wyrażenie zgody na stronie internetowej DHL. Wypełnienie formularza zajmie tylko 2 minuty.
UWAGA: Wiadomość ta została wygenerowana automatycznie. Prosimy nie odpowiadać funkcją Reply/Odpowiedz
0 0

#6120388 Napisano: 26.11.2015 20:27:21
lola.lola napisał(a):

POSZUKAŁAM, POCZYTAŁAM i WIEM !! Wy oszuści! 

że ludziom się naprawdę chce emotka

Coś już mi się obiło o uszy o jakimś bocie do tego konkursu..... Tylko osoba z którą rozmawiałam jakoś tak stwierdziła, że to chyba tylko do wypełniania danych i wysłania zgłoszenia. 
0 0

migi

#6120395 Napisano: 26.11.2015 20:35:00
gosiunia53 napisał(a):

dziękuję za hejty i poprawienie błędu emotka czytając to normalnie rzygam tęczą emotka ps. Każdy ma prawo do własnego zdania,moje akurat jest takie i darujcie sobie te złośliwe komentarze... :-

Ale nikt błędu nie poprawiał emotka  

PS. Rzuciła mi się w oczy Pani Monika U., która pojedzie na Teneryfę z Wedlem. Kurka zazdroszczę weny twórczej  emotka
0 0

Gość: gosiunia53

#6120407 Napisano: 26.11.2015 20:46:10
Fair=fear nie chce mi sie juz szukac dokladniej kto to emotka
migi napisał(a):

gosiunia53 napisał(a):

Ale nikt błędu nie poprawiał emotka  

PS. Rzuciła mi się w oczy Pani Monika U., która pojedzie na Teneryfę z Wedlem. Kurka zazdroszczę weny twórczej  emotka

0 0

anialistopad

#6120408 Napisano: 26.11.2015 20:47:17
Dostalam sms od d hl.ze jutro dostane paczke.ktos cos wie?
0 0

edith

#6120409 Napisano: 26.11.2015 20:49:02
No a ja sięzastanawialam kto wygrał Teneryfę w sumie moglam się domyślić emotka Ale niema co narzekać bo i tak wpadło Playstation ,przy pracach i talencie Moniki to sukces emotka A jak zaczynal się konkurs i pytalam o stroj Wargora mowiąc że niektórzy robią stroj za 300 zl to się dziwiliscie ..nie nie piszę w tej chwili o Monice emotka Więc radość jest a Teneryfę i tak kiedyś wygramemotka
0 0

migi

#6120413 Napisano: 26.11.2015 20:53:21
edith napisał(a):

No a ja sięzastanawialam kto wygrał Teneryfę w sumie moglam się domyślić emotka Ale niema co narzekać bo i tak wpadło Playstation ,przy pracach i talencie Moniki to sukces emotka A jak zaczynal się konkurs i pytalam o stroj Wargora mowiąc że niektórzy robią stroj za 300 zl to się dziwiliscie ..nie nie piszę w tej chwili o Monice emotka Więc radość jest a Teneryfę i tak kiedyś wygramemotka

Pewnie! Mam nadzieję, że każdemu pisana jest jego Teneryfa! 

gosiunia53 Akurat dobrze napisałaś "fair". Polecam się przyjrzeć dyskusji o Jacobsie to zrozumiesz sens wypowiedzi innych. 
0 0

martus2833

#6120417 Napisano: 26.11.2015 20:56:44
erychta00 napisał(a):

mczarna napisał(a):

martus2833 napisał(a):

erychta00 napisał(a):

no właśnie wszystko w nim ok! 
"Preawizacja DHL

Szanowni Państwo, 

Otrzymaliśmy elektroniczne dane przesyłki nr 15******* z firmy GRUPA WIRTUALNA POLSKA S.A.. Przesyłka nadal pozostaje w rękach nadawcy. Po przekazaniu jej Kurierowi DHL PARCEL prześlemy aktualny status wraz z planowanym terminem doręczenia. 

Więcej informacji o statusie przesyłki na stronie: DHL sledzenie przesyłki

Pozdrawiamy, 
DHL Parcel 

www.dhlparcel.com.pl
Jeśli chcieliby Państwo otrzymywać drogą elektroniczną informacje o promocjach, nowych produktach i usługach, prosimy o wyrażenie zgody na stronie internetowej DHL. Wypełnienie formularza zajmie tylko 2 minuty.
UWAGA: Wiadomość ta została wygenerowana automatycznie. Prosimy nie odpowiadać funkcją Reply/Odpowiedz

Teraz mnie oświeciło. Może mleko Enfamil z parenting.pl (to chyba grupa WP).
0 0

Gość: burza1964

#6120418 Napisano: 26.11.2015 20:58:31
giulietta napisał(a):

migi napisał(a):

Wygrane imię dla leniwca - Leniwiec.

Kurde, że na to nie wpadłam emotka

bardzo dobre emotka chyba jakieś takie najbardziej trafne, kto wie czy nie najlepsze emotka  jak to mówią http://demotywato...iemniej-pod-latarnia   szkoda tylko osób, które naprawdę się starały

Właściwie to regulaminowe przecież, mogło być dowolne, jednakże nie mogło powtarzać się z dotychczas zgłoszonymi. Tylko po co konkurs urządzać, skoro może LENIWIEC najlepszy?
0 0

mczarna

#6120420 Napisano: 26.11.2015 21:01:06
edith napisał(a):

A co to za konk?
0 0

martysiek

#6120428 Napisano: 26.11.2015 21:19:33
magnus napisał(a):

joan napisał(a):

taalvikki napisał(a):

leniwiec przebił nawet 20 marzeń. SamSeDoładuj.  

Mnie się nawet podoba -> Sam to przecież imię męskie.

zdecydowanie lepsze od Trójpalczastego emotka

A wiece że ja zgłosiłam 20 listopada Zasilasty Trójpalczasty i nawet doładowania mi nie przyznali, a na drugi dzień wygrywa telefon Trójpalczasty...jakiś niesmak został mi po tym konkursie
0 0

#6120430 Napisano: 26.11.2015 21:27:15
martus2833 napisał(a):

erychta00 napisał(a):

mczarna napisał(a):

martus2833 napisał(a):

erychta00 napisał(a):

Teraz mnie oświeciło. Może mleko Enfamil z parenting.pl (to chyba grupa WP).

OO emotka  dziękuje że i mnie oświeciłaś emotka
0 0

#6120431 Napisano: 26.11.2015 21:28:10
anialistopad napisał(a):

Dostalam sms od d hl.ze jutro dostane paczke.ktos cos wie?

a mleko do testowania wygrałaś? 
0 0

Gość: giuliettaX

#6120436 Napisano: 26.11.2015 21:33:34
burza1964 napisał(a):

giulietta napisał(a):

migi napisał(a):

bardzo dobre emotka chyba jakieś takie najbardziej trafne, kto wie czy nie najlepsze emotka  jak to mówią http://demotywato...iemniej-pod-latarnia   szkoda tylko osób, które naprawdę się starały

Właściwie to regulaminowe przecież, mogło być dowolne, jednakże nie mogło powtarzać się z dotychczas zgłoszonymi. Tylko po co konkurs urządzać, skoro może LENIWIEC najlepszy?

wygrały już takie hasła na jakieś baseny czy zjeżdżalnie wodne w miastach, gdzieś tu jest na forum info i dlatego szkoda świetnych haseł, bo dużo takich było emotka  
0 0

krzysieq

#6120456 Napisano: 26.11.2015 21:57:45
magnus napisał(a):

giulietta napisał(a):

burza1964 napisał(a):

giulietta napisał(a):

migi napisał(a):

wygrały już takie hasła na jakieś baseny czy zjeżdżalnie wodne w miastach, gdzieś tu jest na forum info i dlatego szkoda świetnych haseł, bo dużo takich było emotka  

Ale LENIWIEC wygrał doładowanie 20-tegoemotka

Przeciez to wygrało imię: Leniwiec wspaniałomyślny ...
0 0

Gość: giuliettaX

#6120460 Napisano: 26.11.2015 22:03:13
krzysieq napisał(a):

magnus napisał(a):

giulietta napisał(a):

burza1964 napisał(a):

giulietta napisał(a):

migi napisał(a):

Ale LENIWIEC wygrał doładowanie 20-tegoemotka

Przeciez to wygrało imię: Leniwiec wspaniałomyślny ...

oj nie bądźmy szczegółowi, bo zaraz będzie plagiat jak nic, a przynajmniej pół plagiat  emotka emotka  a tyle super imion na forum i co?
0 0

olimpica83

#6120466 Napisano: 26.11.2015 22:19:25
Być leniwym, ale żeby aż tak
0 0