Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pioge7

#6122260 Napisano: 30.11.2015 16:10:10
Czy na garniera można kupić w każdym sklepie czy tylko w tych co jest informacja na plakacie? 
0 0

viola787

#6122262 Napisano: 30.11.2015 16:10:55
hej wygrałam aparat z Tyskiego i chce go sprzedać . Jak jest z gwarancją? Czy ta osoba w razie zepsucia może na protokuł który jest na mnie uzyskać gwarancję?:) z góry dziękuje za pomoc;)
0 0

stefania7

#6122270 Napisano: 30.11.2015 16:12:40
jokan napisał(a):

kiedy przesylaja maila ze sprzataczki, jesli zgloszenie wczoraj bylo?

ale pytasz, kiedy wygrasz? 
0 0

cudaczek121

#6122275 Napisano: 30.11.2015 16:14:02
asper01 napisał(a):

Czy ktoś mi wyjaśni o jaki przedrostek chodzi w regulaminie konkursu Garnier, który niby w Poradniku Domowym jest itd.? Czy chodzi o "Garnier" czy jakiś inny był podany? 

ja daję Garnier. Koniecznie z kropką na końcu, bo zauważyłam,że kiedy pisałam samo Garnier, zwrotka z drugim pytaniem nie przychodziła.Ale nie wiem,czy to reguła czy przypadek.
0 0

dede

#6122470 Napisano: 30.11.2015 18:36:07
Jak to jest z tymi dzisiejszymi wynikami z Wawelu. Widzę że znaczek z info o wygraniu weekendu jest skaczący, raz go mam, raz go nie mam. Chyba im strona zwariowała, czasami to połowa galerii jest wyróżniona jako zwycięska emotka  Ciekawe kiedy dojdą do ładu?
0 0

Gość: dotti25

#6122477 Napisano: 30.11.2015 18:43:52
Cześć, czy miał ktoś z was problem z wysłaniem zgłoszenia na "Pielęgnuj wspólne wieczory z NIVEA" w drogeriach Natura? Wysłałam dziś i dostałam zwrotkę o błędzie, a tymczasem sms był regulaminowy
0 0

marzenier

#6122478 Napisano: 30.11.2015 18:44:58
dotti25 napisał(a):

Cześć, czy miał ktoś z was problem z wysłaniem zgłoszenia na "Pielęgnuj wspólne wieczory z NIVEA" w drogeriach Natura? Wysłałam dziś i dostałam zwrotkę o błędzie, a tymczasem sms był regulaminowy

Prefix to nivea , nie Natura 
0 0

Gość: dotti25

#6122481 Napisano: 30.11.2015 18:46:33
marzenier napisał(a):

dotti25 napisał(a):

Prefix to nivea , nie Natura 

to wiele wyjaśnia, tylko czemu w regulaminie jest Natura?! dzięki wielkie, teraz poszło emotka
0 0

Gość: ajulitka

#6122488 Napisano: 30.11.2015 18:53:26
dede napisał(a):

Jak to jest z tymi dzisiejszymi wynikami z Wawelu. Widzę że znaczek z info o wygraniu weekendu jest skaczący, raz go mam, raz go nie mam. Chyba im strona zwariowała, czasami to połowa galerii jest wyróżniona jako zwycięska emotka  Ciekawe kiedy dojdą do ładu?

Tez czekam emotka ciekawe czy dzis sie cos pojawi
0 0

olabas

#6122491 Napisano: 30.11.2015 18:56:23
Refleksja: przeglądając galerie konkursowe, nie mogę wprost uwierzyć jak wielu ludzi wtapia zainwestowaną w konkurs kasę, wykorzystując w swoich projektach obrazy wręcz oczywiście naruszające prawa autorskie (grafiki z filmów, kreskówek, itd.). Nie rozumiem jak można wykazywać się brakiem tak podstawowej wiedzy.
0 0

Gość: falus

#6122516 Napisano: 30.11.2015 19:16:10
cudaczek121 napisał(a):

asper01 napisał(a):

Czy ktoś mi wyjaśni o jaki przedrostek chodzi w regulaminie konkursu Garnier, który niby w Poradniku Domowym jest itd.? Czy chodzi o "Garnier" czy jakiś inny był podany? 

ja daję Garnier. Koniecznie z kropką na końcu, bo zauważyłam,że kiedy pisałam samo Garnier, zwrotka z drugim pytaniem nie przychodziła.Ale nie wiem,czy to reguła czy przypadek.

A ja wysłałem pare mnut temu zgłoszenie to mi napisali, że konkurs zakończył się. A wcześniej zwrotki po drugim śmie nie przychodziły. Jakoś dziwny ten konkurs jest. 

0 0

edzia21

#6122533 Napisano: 30.11.2015 19:27:50
falus napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

asper01 napisał(a):

A ja wysłałem pare mnut temu zgłoszenie to mi napisali, że konkurs zakończył się. A wcześniej zwrotki po drugim śmie nie przychodziły. Jakoś dziwny ten konkurs jest. 

Dziwny i drogi. Nie lubie esków po 1,23 zł...a tutaj do tego jeszcze 2 na 1 zgł emotka  Ograniczyłam się do 2 zgłoszeń. 
0 0

Gość: elotta

#6122536 Napisano: 30.11.2015 19:30:20
falus napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

asper01 napisał(a):

Ja wysyłałam jakaś godzinę temu i przyszły dwie zwrotki (z innego numeru, nawiązując do wczorajszej rozmowy, bo tamtych zwrotek się nie doczekałam. Tak jakby z jednego numeru tylko jedno zgłoszenie mogło przejśc).
0 0

Gość: awi

#6122543 Napisano: 30.11.2015 19:45:41
elotta napisał(a):

falus napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

asper01 napisał(a):

Ja wysyłałam jakaś godzinę temu i przyszły dwie zwrotki (z innego numeru, nawiązując do wczorajszej rozmowy, bo tamtych zwrotek się nie doczekałam. Tak jakby z jednego numeru tylko jedno zgłoszenie mogło przejśc).

Wysłałam kilkanaście minut temu i obie zwrotki przyszły od razu
0 0

#6122553 Napisano: 30.11.2015 19:54:53
awi napisał(a):

elotta napisał(a):

falus napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

asper01 napisał(a):

Wysłałam kilkanaście minut temu i obie zwrotki przyszły od razu

Mi też odrazu przyszła tylko, że w drugim pisało o końcu konkursu. Coś mnie Garniera nie lubi emotka
0 0

#6122555 Napisano: 30.11.2015 19:58:44
elotta napisał(a):

falus napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

asper01 napisał(a):

Zobaczymy co mi Garnier odpisze. Tylko szkoda, że już będzie po konkursie. 
0 0

juzef

#6122566 Napisano: 30.11.2015 20:07:29
Niby wygrana ale jest problem. W konkursie Kauflanda (kaufland200.pl)  żona wygrała konsole. Nie wiemy tylko jaki posłać paragon bo mamy ich 2. Kaufland nie podaje nr paragonu do dostarczenia.  Czy ktoś ma może taką sytuację jak my i może poradzić. Grała u nas cała rodzina... 
0 0

monia676

#6122572 Napisano: 30.11.2015 20:10:44
juzef napisał(a):

Niby wygrana ale jest problem. W konkursie Kauflanda (kaufland200.pl)  żona wygrała konsole. Nie wiemy tylko jaki posłać paragon bo mamy ich 2. Kaufland nie podaje nr paragonu do dostarczenia.  Czy ktoś ma może taką sytuację jak my i może poradzić. Grała u nas cała rodzina.

trzeba było sobie podpisać paragony, w tej sytuacji to chyba wysłać wszystkie z danego tygodnia
0 0

aleksiak

#6122573 Napisano: 30.11.2015 20:11:08
juzef napisał(a):

Niby wygrana ale jest problem. W konkursie Kauflanda (kaufland200.pl)  żona wygrała konsole. Nie wiemy tylko jaki posłać paragon bo mamy ich 2. Kaufland nie podaje nr paragonu do dostarczenia.  Czy ktoś ma może taką sytuację jak my i może poradzić. Grała u nas cała rodzina... 

Dzwonić tam i się dowiedzieć albo wysłać wszystkie o ile pozostałe nie wygrały. Ja tak zrobiłam na persil, wysłałam im 5 i po trzech dniach pralka była  w domu emotka
0 0

marzenier

#6122576 Napisano: 30.11.2015 20:12:25
juzef napisał(a):

Nie masz zapisane którym paragonem grała żona?
Czy 2 zgoszenie były na nią?
Czy na drugi paragon tez masz wygrana?
Jeżeli 2 zgłoszenia na żonę to odslij dwa,tak jak jest napisane w mailu.
Jeżeli 2 zgłoszenia wygrane i nie wiesz które co,na kogo to hmmmm...musisz się jakoś tego dowiedzieć emotka
0 0