Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

katrin1

#6128281 Napisano: 09.12.2015 20:47:59
ivanotta napisał(a):

wysyłał ktoś dzisiaj zgłoszenie do natury konkurs nivea? Przyszła zwrotka że mam błędną treść.. emotka

Prefix nivea a nie natura emotka
0 0

29renata

#6128283 Napisano: 09.12.2015 20:57:08
mczarna napisał(a):

elotta napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

rettib napisał(a):

(...

Promują, żeby mugole grali a i tak codziennie niezmiennie- Eryka, Agnes, Andrzelika, Pamela czasem Filomena, Klementynaemotka

A weźcie z tą Pamelą , moja koleżanka ma tak na imie emotka
A inna... Izolda emotka

a dziś co- Gloria, Esmeralda,kolejna Agnes, ktoś sobie niezłe jaja robi wypisując formularz:P Ależ im zależy na tych środkach,że tą tak zdesperowani i już z rodziny nie ma kogo ( a właściwie imienia) wybrać:P

To i tak nie przebije tego, że liście zwycięzców z Whiskas co 5 minut zwrot do 50 zł była kiedyś Conchita W. !!!
0 0

mczarna

#6128287 Napisano: 09.12.2015 21:01:01
asandraa napisał(a):

mczarna napisał(a):

elotta napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

rettib napisał(a):

(...) Tych zestawów  kosmetyków było dużo. Mam wrażenie, że więcej informacji byłoby o tym na forum. emotka Także może jest jeszcze szansa emotka

Akurat ten konkurs był szeroko reklamowany w prasie kobiecej, więc chętnych na nagrody mnóstwo. Zwłaszcza, że my się zastanawiamy, w czym wziąć udział - ja w Garnierze nie grałam. A mugole o konkursach nie wiedzą, dla nich nie istnieje ich 1000 w bazie, tylko Ten Jeden Jedyny w gazecie. I tam właśnie grają.

PS: Gdyby kto pytał, to PaczkaSprzątaczka również jest mocno promowana. I Glade emotka

Promują, żeby mugole grali a i tak codziennie niezmiennie- Eryka, Agnes, Andrzelika, Pamela czasem Filomena, Klementynaemotka

A inna... Izolda emotka

a dziś co- Gloria, Esmeralda,kolejna Agnes, ktoś sobie niezłe jaja robi wypisując formularz:P Ależ im zależy na tych środkach,że tą tak zdesperowani i już z rodziny nie ma kogo ( a właściwie imienia) wybrać:P

a potem nagroda jak dotrze, jeśli nie ma osoby o takim imieniu? Kurier, listonosz nie dostarczy...

Oczywiście,że dostarczy, kurier dowodu nie sprawdza... Podpisuje się osoba odbierająca paczką. Dlatego też takie ściemy w tym konkursie...
0 0

Gość: akaska

#6128288 Napisano: 09.12.2015 21:01:32
A na niepełnoletnich można grać w sprzataczce? Może moja córa Żaneta się nada, albo siostrzeniec Ksawery:)
0 0

mia

#6128289 Napisano: 09.12.2015 21:02:08
asandraa napisał(a):

a potem nagroda jak dotrze, jeśli nie ma osoby o takim imieniu? Kurier, listonosz nie dostarczy...

Jak to nie dostarczy? emotka Prosił Cię kiedyś kurier od dowód? Chyba jak trzeba było na protokole wpisać nr dowodu etc.
A ile razy odbierałaś za siostrę, mamę, czy kogoś z rodziny?
Do pani Esmeraldy? Jasne, mieszka tu, tylko wyszła do sklepu... emotka
0 0

Gość: awi

#6128290 Napisano: 09.12.2015 21:02:13
A co to za problem? Nagroda zostanie do dyspozycji organizatora emotka emotka
0 0

mia

#6128298 Napisano: 09.12.2015 21:20:12
asandraa napisał(a):

mia napisał(a):

asandraa napisał(a):

Jak to nie dostarczy? emotka Prosił Cię kiedyś kurier od dowód? Chyba jak trzeba było na protokole wpisać nr dowodu etc.

Ale czy organizator w ogóle wyśle nagrodę? Przecież taka osoba nie istnieje! Wg mnie powinna być dyskwalifikacja.

O święta naiwności... A skąd on ma wiedzieć, że taka osoba nie istnieje?
Jak organizator chce pesel albo skan dowodu, to połowa forum drze za przeproszeniem gęby, że bezprawnie. A jak odchodzą przekręty, bo nic nie żąda, też niedobrze. Ludziom nie dogodzi...emotka
0 0

mczarna

#6128299 Napisano: 09.12.2015 21:20:14
asandraa napisał(a):

mia napisał(a):

asandraa napisał(a):

Ale czy organizator w ogóle wyśle nagrodę? Przecież taka osoba nie istnieje! Wg mnie powinna być dyskwalifikacja.

Ale jak niby to sprawdzą?Dostają maila z danymi do wysyłki, paragonem i dla nich wszystko gicik malinka. Na tym właśnie żerują cwaniaczki co to po rodzinie już nie mogą zdobyć, a chcą jeszcze...
0 0

joan

#6128303 Napisano: 09.12.2015 21:21:44
29renata napisał(a):

To i tak nie przebije tego, że liście zwycięzców z Whiskas co 5 minut zwrot do 50 zł była kiedyś Conchita W. !!!

Dlatego już nikogo nie dziwi, że TQG prosi od czasu do czasu o częściowy skan dowodu osobistego. Wolę to, niż lenistwo organizatora, jego tumiwisizm i mitoyebizm emotka
0 0

mczarna

#6128314 Napisano: 09.12.2015 21:38:24
joan napisał(a):

29renata napisał(a):

Dlatego już nikogo nie dziwi, że TQG prosi od czasu do czasu o częściowy skan dowodu osobistego. Wolę to, niż lenistwo organizatora, jego tumiwisizm i mitoyebizm emotka

Pewnie,że tak- skan dowodu powinien być - tak jak piszesz!
0 0

Gość: dotti25

#6128323 Napisano: 09.12.2015 21:51:28
29renata napisał(a):

mczarna napisał(a):

elotta napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

rettib napisał(a):

(...

A inna... Izolda emotka

osobiście znam Agnes, a w pracy mamy Michalinę. Gdy ktoś dzwoni i prosi o połączenie z tą, no Honoratą, nie Klementyną itd, to zawsze wiadomo, ze do niej emotka
0 0

mczarna

#6128328 Napisano: 09.12.2015 22:13:54
Ja znam i Esterę ale nie widziałam w wygranych ale może po tym wpisie się takie imię pojawi:P
0 0

ladyinred

#6128329 Napisano: 09.12.2015 22:18:57
Estera jest za mało oryginalne, a tu chyba im oryginalsze imie tym wieksza szansa na wygraną. Więc Bonifacy, Filomena, Dżesika, Isaura. Alfons chyba był w tym tygodniu emotka ?
0 0

Gość: giuliettaX

#6128331 Napisano: 09.12.2015 22:24:02
stamp2 napisał(a):

29renata napisał(a):

mczarna napisał(a):

elotta napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

rettib napisał(a):

(...

A inna... Izolda emotka

emotka emotka

naprawdę? nie widziałam tego emotka emotka
0 0

mczarna

#6128332 Napisano: 09.12.2015 22:31:08
ladyinred napisał(a):

Estera jest za mało oryginalne, a tu chyba im oryginalsze imie tym wieksza szansa na wygraną. Więc Bonifacy, Filomena, Dżesika, Isaura. Alfons chyba był w tym tygodniu emotka ?

Przystopowałam przy 2 naszych imieniach (gdzie wygraliśmy  tzw normalymi) ale jak być łasa na te produkty i mam zawalić sobie szafki to też mam plan na moje drugie imię, baa , nawet dla mojego partnera wymyśliłam...:P Nie no, to jakieś jajca...
0 0

picola

#6128337 Napisano: 09.12.2015 22:37:44
rettib napisał(a):

Co z tym Garnierem? emotka Cisza zapadła, czy ktoś może dostał jeszcze wiadomość? 

dzisiaj były smsy z iphonami, o kosmetykach chyba jeszcze nie informowali
0 0

asper01

#6128342 Napisano: 09.12.2015 22:42:01
Nivea z Natury. Błędna treść wiadomości. Ma ktoś tak?;/
0 0

#6128343 Napisano: 09.12.2015 22:42:16
mczarna napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Przystopowałam przy 2 naszych imieniach (gdzie wygraliśmy  tzw normalymi) ale jak być łasa na te produkty i mam zawalić sobie szafki to też mam plan na moje drugie imię, baa , nawet dla mojego partnera wymyśliłam...:P Nie no, to jakieś jajca...

weszłam w jakieś wyniki teraz ale nie widzę tam C.W emotka  organizator sam zezwala na takie coś : "6.3. Organizator informuje Zwycięzcę o wygranej zgodnie z ust. 6.1. i jednocześniezawiadamia go o konieczności przesłania drogą elektroniczną w terminie 7 dni od
daty powiadomienia o wygranej:
a) skanu zwycięskiego paragonu,
b) informacji o adresie Zwycięzcy, na jaki ma zostać wysłana ...." + "6.1. Wszyscy Zwycięzcy, którzy uzyskali prawo do Nagrody powiadamiani są o wygranej w
formie informacji przesłanej na adres poczty elektronicznej" i chomik Eryk nie musi odbierać telefonu  
0 0

Gość: elotta

#6128344 Napisano: 09.12.2015 22:42:19
asper01 napisał(a):

prefiks nivea, nie natura
0 0

#6128346 Napisano: 09.12.2015 22:43:44
asper01 napisał(a):

no coś Ty? my od dawna wysyłamy z NIVEA emotka