Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lager

#6135701 Napisano: 22.12.2015 09:19:33
Czy orientujecie się może w sprawie biletów z konkursu Lays (ten ogólnopolski "Kibicuj z Lay's), czy laureat może podać inne dwie osoby, które pojadą na mecz? Nie odpisują nic, a nic emotka
0 0

aerdna

#6135711 Napisano: 22.12.2015 09:44:09
Czy Albedo Smarty odzywały się z kolejnych etapów ?
0 0

kimolotek

#6135719 Napisano: 22.12.2015 10:06:07
czy Milka z ABC informuje na bieżąco czy mają święta już?
0 0

Gość: cherry_coke

#6135724 Napisano: 22.12.2015 10:11:25
kimolotek napisał(a):

oni mają święta cały rok.
Mowa jest o Milce starej czy nowej?
0 0

Gość: defed

#6135730 Napisano: 22.12.2015 10:17:43
lager napisał(a):

Czy orientujecie się może w sprawie biletów z konkursu Lays (ten ogólnopolski "Kibicuj z Lay's), czy laureat może podać inne dwie osoby, które pojadą na mecz? Nie odpisują nic, a nic emotka

Wg regulaminu trzeba podać laureata i dowolną osobę towarzyszącą. Jesli laureat nie pojedzie, osoba towarzysząca może pojechać sama.

Mój szwagier (wraz z małżonką) był już - mimo, że darmowy lot, hotel i mecz, kosztowała go ta wycieczka ok. 700zł (dojazd na lotnisko ze śląska do Wa-wy - paliwo oraz bilety na pociąg z lotniska do hotelu w 1 str. ok.60euro /60km, Belgia/)
0 0

kimolotek

#6135734 Napisano: 22.12.2015 10:21:45
cherry_coke napisał(a):

kimolotek napisał(a):

chodzi o starą emotka
0 0

aerdna

#6135751 Napisano: 22.12.2015 10:43:40
kimolotek napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

kimolotek napisał(a):

chodzi o starą emotka

Cisza, długa cisza... z jednym robotem, który przypadkiem im się wymsknął emotka
Podobno jeszcze "chwilkę" mamy uzbroić się w cierpliwość, bo nie wszyscy zostali poinformowani.
Z tym, że ta chwilka trwa już tydzień...
0 0

kimolotek

#6135754 Napisano: 22.12.2015 10:51:32
aerdna napisał(a):

kimolotek napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

kimolotek napisał(a):

chodzi o starą emotka

Cisza, długa cisza... z jednym robotem, który przypadkiem im się wymsknął emotka
Podobno jeszcze "chwilkę" mamy uzbroić się w cierpliwość, bo nie wszyscy zostali poinformowani.
Z tym, że ta chwilka trwa już tydzień...

dzięki za info emotka
0 0

Gość: anika1989

#6135773 Napisano: 22.12.2015 11:25:39
Udało się komuś wysłać zgłoszenie do tego konkursu: http://greenvelo....yka.wp.pl/index.php?

Próbowałam na wszelkie sposoby i występuje mi błąd w wypełnieniu formularza...
0 0

Gość: wisienka

#6135775 Napisano: 22.12.2015 11:27:47
czy jest jeszcze Ktoś do kogo nie doszła suszarka od Albedo ?  Celebruj piękne chwile z Palette w Kaufland ?
0 0

migi

#6135792 Napisano: 22.12.2015 11:53:28
anika1989 napisał(a):

Udało się komuś wysłać zgłoszenie do tego konkursu: http://greenvelo....yka.wp.pl/index.php?

U mnie dziś to samo, już próbowałam na dwóch różnych przeglądarkach i nic.
0 0

#6135794 Napisano: 22.12.2015 11:54:55
migi napisał(a):

anika1989 napisał(a):

Ja próbowałam w zeszłym tygodniu i dzisiaj, napisałam do nich maila, ale nikt się nie odzywa... Nawet nie dostałam potwierdzenia, że odczytali..
0 0

lolka182

#6135796 Napisano: 22.12.2015 11:59:51
anika1989 napisał(a):

migi napisał(a):

anika1989 napisał(a):

Ja próbowałam w zeszłym tygodniu i dzisiaj, napisałam do nich maila, ale nikt się nie odzywa... Nawet nie dostałam potwierdzenia, że odczytali..

pisałam z nimi na FB, posyłałam screeny, próbowałam różnych konfiguracji wpisywania nr telefonu wg ich zaleceń i nic.....dalej nie naprawili. 
może te zgłoszenia przechodzą tylko mają złą formułkę podziękowania (błędną)?
0 0

#6135798 Napisano: 22.12.2015 12:00:53
lolka182 napisał(a):

anika1989 napisał(a):

migi napisał(a):

anika1989 napisał(a):

pisałam z nimi na FB, posyłałam screeny, próbowałam różnych konfiguracji wpisywania nr telefonu wg ich zaleceń i nic.....dalej nie naprawili. 
może te zgłoszenia przechodzą tylko mają złą formułkę podziękowania (błędną)?

Wątpię... W takim razie ja też się zgłoszę przez FB emotka  Może wtedy, gdy więcej osób będzie alarmować o nieprawidłowościach, to naprawią błędy
0 0

#6135818 Napisano: 22.12.2015 12:32:10
Żabka, Fantazja, projekt butów - jestem ciekawa jakie projekty u Was wygrały,w sensie "normalne", udziwnione czy z chwytliwą nazwą?
0 0

kadett33

#6135832 Napisano: 22.12.2015 12:56:54
tomniewkurza napisał(a):

lager napisał(a):

Nie można odstępować biletów osobom trzecim. Mówi o tym jednoznacznie Regulamin:

W przypadku Laureata Nagrody głównej potrzebne będzie podanie adresu Laureata w Polsce dla doręczeń oraz danych kontaktowych Laureata
oraz osoby towarzyszącej potrzebnych do rezerwacji biletów lotniczych, tj. numeru telefonu, danych wynikających z dokumentu tożsamości, tj.: imię, nazwisko, adres, zameldowania, numer i seria dowodu osobistego lub paszportu, PESEL.
W przypadku gdyby z przyczyn losowych Laureat nie mógł skorzystać z Nagrody Głównej, osoba towarzysząca uprzednio zgłoszona przez Laureata może skorzystać z Nagrody Głównej jedynie samodzielnie (nie przysługuje jej możliwość wzięcia ze sobą osoby trzeciej) pod warunkiem że jest pełnoletnia.

Laureat przyjmuje do wiadomości, że z uwagi na konieczność rezerwacji biletów lotniczych dla niego i jego osoby towarzyszącej z odpowiednim wyprzedzeniem podanie błędnych danych lub ich zmiana nie będzie możliwa lub będzie wiązała się z dodatkowymi kosztami. W związku z tym, w przypadku konieczności zmiany danych podanych do rezerwacji biletów lotniczych dla Laureata lub jego osoby towarzyszącej, jeśli zmiana taka będzie możliwa, będzie ona dokonywana samodzielnie przez Laureata i na jego koszt. Laureat jest świadomy, że Organizator ani Fundator nie zapewnia
ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków i kosztów leczenia na czas podróży Laureata i jego osoby towarzyszącej, ani jakiegokolwiek wsparcia rezydenta na miejscu meczu. Laureat jest zobowiązany do samodzielnego zapewnienia preferowanego przez siebie ubezpieczenia.

Trzeba podać im dane osoby która wygrała, ale gdy już otrzymasz bilety i inne dokumenty, możesz pójść do firmy która obsługuje lot i zapytać ile będzie kosztowała zmiana danych na bilecie, ale za tą zmianę zapłacisz ty, aby wejść na stadion nic nie trzeba zmieniać, a do hotelu zapewne wystarczy tylko jeden dowód i karta płatnicza.
0 0

katrin1

#6135835 Napisano: 22.12.2015 12:58:59
defed napisał(a):

Żabka, Fantazja, projekt butów - jestem ciekawa jakie projekty u Was wygrały,w sensie "normalne", udziwnione czy z chwytliwą nazwą?

U mnie dziwaczne szpilki w kropki z niebieskimi kokardkami, nie pamiętam jaką nazwę dałam emotka
0 0

#6135850 Napisano: 22.12.2015 13:20:04
katrin1 napisał(a):

defed napisał(a):

U mnie dziwaczne szpilki w kropki z niebieskimi kokardkami, nie pamiętam jaką nazwę dałam emotka

To fajnie, że wybierali fantazyjne projekty emotka  Ale mój projekt pt. "Motyla Noga" nie wygrał. A wydawał mi się taki akuratny, motyla noga!...   emotka
0 0

#6135851 Napisano: 22.12.2015 13:20:35
kadett33 napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

lager napisał(a):

Nie można odstępować biletów osobom trzecim. Mówi o tym jednoznacznie Regulamin:

W przypadku Laureata Nagrody głównej potrzebne będzie podanie adresu Laureata w Polsce dla doręczeń oraz danych kontaktowych Laureata
oraz osoby towarzyszącej potrzebnych do rezerwacji biletów lotniczych, tj. numeru telefonu, danych wynikających z dokumentu tożsamości, tj.: imię, nazwisko, adres, zameldowania, numer i seria dowodu osobistego lub paszportu, PESEL.
W przypadku gdyby z przyczyn losowych Laureat nie mógł skorzystać z Nagrody Głównej, osoba towarzysząca uprzednio zgłoszona przez Laureata może skorzystać z Nagrody Głównej jedynie samodzielnie (nie przysługuje jej możliwość wzięcia ze sobą osoby trzeciej) pod warunkiem że jest pełnoletnia.

Laureat przyjmuje do wiadomości, że z uwagi na konieczność rezerwacji biletów lotniczych dla niego i jego osoby towarzyszącej z odpowiednim wyprzedzeniem podanie błędnych danych lub ich zmiana nie będzie możliwa lub będzie wiązała się z dodatkowymi kosztami. W związku z tym, w przypadku konieczności zmiany danych podanych do rezerwacji biletów lotniczych dla Laureata lub jego osoby towarzyszącej, jeśli zmiana taka będzie możliwa, będzie ona dokonywana samodzielnie przez Laureata i na jego koszt. Laureat jest świadomy, że Organizator ani Fundator nie zapewnia
ubezpieczenia od następstw nieszczęśliwych wypadków i kosztów leczenia na czas podróży Laureata i jego osoby towarzyszącej, ani jakiegokolwiek wsparcia rezydenta na miejscu meczu. Laureat jest zobowiązany do samodzielnego zapewnienia preferowanego przez siebie ubezpieczenia.

Trzeba podać im dane osoby która wygrała, ale gdy już otrzymasz bilety i inne dokumenty, możesz pójść do firmy która obsługuje lot i zapytać ile będzie kosztowała zmiana danych na bilecie, ale za tą zmianę zapłacisz ty, aby wejść na stadion nic nie trzeba zmieniać, a do hotelu zapewne wystarczy tylko jeden dowód i karta płatnicza.

W moim wypadku w hotelu sprawdzali oba dowody i jedną kartę kredytową emotka
0 0

kadett33

#6135876 Napisano: 22.12.2015 13:43:50
anika1989 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

lager napisał(a):

W moim wypadku w hotelu sprawdzali oba dowody i jedną kartę kredytową emotka

no to może zależy od kraju czy chcą od dwóch osób czy od jednej, no chcą kredytową, ale debetową także przyjmują.
0 0