Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

monkakk

#6137299 Napisano: 27.12.2015 16:06:38
magnus napisał(a):

monkakk napisał(a):

magnus napisał(a):

monkakk napisał(a):

Możecie podpowiedzieć jeżeli nie ma ograniczenia liczby znaków w odpowiedzi to jak to jest w praktyce? Mam odp na 5 smsów i zastanawiam się czy przejdzie tyle i czy nie zrobi mi się z tego mms?

O którym konkursie mówisz ?

żywiec zdrój konkurs w c4

W Regulaminie jest zapis, że  długość sms może przekroczyć 160 znaków
ale  odpowiedź  na pytanie "Dlaczego zasłużyłem w tym roku na prezent? na 800 znaków raczej nie jest odpowiedzią tylko opowieścią.
5 smsów to bardzo dużo, może przejdzie ale czy komuś zechce się tyle czytać ?  Może lepiej konkretniej i krócej ?

Zaryzykowałam, przyszła zwrotka  emotka   na drugi paragon będzie krótsza odpowiedz emotka  
0 0

monkakk

#6137302 Napisano: 27.12.2015 16:11:21
magnus napisał(a):

monkakk napisał(a):

magnus napisał(a):

monkakk napisał(a):

magnus napisał(a):

monkakk napisał(a):

Możecie podpowiedzieć jeżeli nie ma ograniczenia liczby znaków w odpowiedzi to jak to jest w praktyce? Mam odp na 5 smsów i zastanawiam się czy przejdzie tyle i czy nie zrobi mi się z tego mms?

O którym konkursie mówisz ?

żywiec zdrój konkurs w c4

W Regulaminie jest zapis, że  długość sms może przekroczyć 160 znaków
ale  odpowiedź  na pytanie "Dlaczego zasłużyłem w tym roku na prezent? na 800 znaków raczej nie jest odpowiedzią tylko opowieścią.
5 smsów to bardzo dużo, może przejdzie ale czy komuś zechce się tyle czytać ?  Może lepiej konkretniej i krócej ?

Zaryzykowałam, przyszła zwrotka  emotka   na drugi paragon będzie krótsza odpowiedz emotka  

Jeśli odpowiedź ślę smsem a nie przez stronę,  staram się zmiescić w 1 smsie, wyjatkowo w dwóch emotka

Pytanie niby nietrudne, ale zacznij do słowa Woda ... tyle wyszło, chyba pierwszy raz. Tak to zazwyczaj też 1,2 smsy max wysyłam. Zobaczymy emotka
0 0

katrin1

#6137366 Napisano: 27.12.2015 20:36:43
Czy ktos mi powie ile trwa tydzien konkursowy w konkursie gra warta smarta w aldiku? Konkurs zaczal sie w srode czy czwartek, trwa do niedzieli a etapy sa tygodniowe, za cholere nie moge wydedukowac kiedy konczyl sie a kiedy zaczynal kazdy kolejny etap.emotka
0 0

Gość: dolly

#6137394 Napisano: 27.12.2015 23:25:29
katrin1 napisał(a):

Czy ktos mi powie ile trwa tydzien konkursowy w konkursie gra warta smarta w aldiku? Konkurs zaczal sie w srode czy czwartek, trwa do niedzieli a etapy sa tygodniowe, za cholere nie moge wydedukowac kiedy konczyl sie a kiedy zaczynal kazdy kolejny etap.emotka

Ja obstawilam, ze pierwszy byl do niedzieli i kolejne tez.
Nic mi to nie dalo, bo paragon mam od 3 etapow, a  pytanie tak mi nie lezy, ze jeszcze nic nie wymyśliłam emotka
0 0

monikar

#6137400 Napisano: 28.12.2015 00:09:22
dolly napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Nic mi to nie dalo, bo paragon mam od 3 etapow, a  pytanie tak mi nie lezy, ze jeszcze nic nie wymyśliłam emotka

W Aldiku konkurs zakończył się o północy, mam nadzieję że zdążyłaś  emotka
0 0

Gość: dolly

#6137402 Napisano: 28.12.2015 00:38:28
monikar napisał(a):

dolly napisał(a):

katrin1 napisał(a):

W Aldiku konkurs zakończył się o północy, mam nadzieję że zdążyłaś  emotka

Tak Monikar emotka
Pisałam z kilkuminutowymi przerwami na drzemke, takze nie bede sprawdzac jak to brzmi w calosci emotka
0 0

Gość: 1mariusz

#6137404 Napisano: 28.12.2015 00:47:53
migi napisał(a):

rettib napisał(a):

migi napisał(a):

anika1989 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

migi napisał(a):

Czy komuś się udało wysłać zgłoszenie w konkursie Greenvelo? Konkurs do dziś, a ja nadal nie mogę wysłać zgłoszenia (komunikat z niepoprawnym wypełnieniem formularza).

Właśnie mi się udało. Spróbuj może wcześniej wyczyścić pliki cookie w przeglądarce - może pomoże emotka

Ja próbuję od tygodnia i nie chce się wysłać...

Odpaliłam inną przeglądarkę, już wyczyściłam wszystko co można było na niej i to samo niestety emotka  Ale dziękuję za podpowiedź emotka

U mnie dokładnie to samo. Ani na Mozilli, ani na Chrome, nawet po wyczyszczeniu wszystkiego. Nie wiem już, w czym problem

Odpowiedzieli mi na reklamację. 
"Proszę sprawdzić czy w zgłoszeniu nie ma znaków specjalnych tj:!<->();:” lub dodatkowych Enterów."
Usunęłam pytajnik i wykrzyknik i poszło bez problemu.

też się męczyłam ładnych parę dni kombinując na wszelkie sposoby,aż w końcu -olśniło mnie i zlikwidowałam wszelkie wykrzykniki i poszło! 
0 0

jokan

#6137567 Napisano: 28.12.2015 14:22:37
1mariusz napisał(a):

migi napisał(a):

rettib napisał(a):

migi napisał(a):

anika1989 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

migi napisał(a):

Czy komuś się udało wysłać zgłoszenie w konkursie Greenvelo? Konkurs do dziś, a ja nadal nie mogę wysłać zgłoszenia (komunikat z niepoprawnym wypełnieniem formularza).

Właśnie mi się udało. Spróbuj może wcześniej wyczyścić pliki cookie w przeglądarce - może pomoże emotka

Ja próbuję od tygodnia i nie chce się wysłać...

Odpaliłam inną przeglądarkę, już wyczyściłam wszystko co można było na niej i to samo niestety emotka  Ale dziękuję za podpowiedź emotka

U mnie dokładnie to samo. Ani na Mozilli, ani na Chrome, nawet po wyczyszczeniu wszystkiego. Nie wiem już, w czym problem

Odpowiedzieli mi na reklamację. 
"Proszę sprawdzić czy w zgłoszeniu nie ma znaków specjalnych tj:!<->();:” lub dodatkowych Enterów."
Usunęłam pytajnik i wykrzyknik i poszło bez problemu.

też się męczyłam ładnych parę dni kombinując na wszelkie sposoby,aż w końcu -olśniło mnie i zlikwidowałam wszelkie wykrzykniki i poszło! 

cos szybko im poszly te wyniki, a konkurs byl  do wczoraj do polnocy
0 0

saba44

#6137592 Napisano: 28.12.2015 14:42:23
czy ktoś juz wypłacił 50zł z wszelkieprzepisy.pl
0 0

Gość: ewikewik

#6137608 Napisano: 28.12.2015 14:52:19
Green Velo
"cos szybko im poszly te wyniki, a konkurs byl  do wczoraj do polnocy"
Ja się pocieszam zapisem z regulaminu, ze komisja się zbiera 3 razy w tygodniu. Może rozdali te mniej wartościowe fanty a rowery ogłoszą w najbliższych dniach?
0 0

mellowfruit

#6137618 Napisano: 28.12.2015 14:56:07
ewikewik napisał(a):

Green Velo
Ja się pocieszam zapisem z regulaminu, ze komisja się zbiera 3 razy w tygodniu. Może rozdali te mniej wartościowe fanty a rowery ogłoszą w najbliższych dniach?

już są wyniki na stronie, wszystko rozdane
0 0

Gość: ewikewik

#6137621 Napisano: 28.12.2015 14:57:20
To faktycznie szybko im poszło... emotka
0 0

monikar

#6137623 Napisano: 28.12.2015 14:59:22
Nie chce mi się wierzyć że od północy przeczytali wszystkie wypowiedzi konkursowe skoro najwiecej osób gra na ostatnią chwilę...
0 0

kaskaderka1

#6137627 Napisano: 28.12.2015 15:02:22
mellowfruit napisał(a):

ewikewik napisał(a):

Green Velo

A gdzie są wyniki? ja nie widzę emotka
Ok.widzę ...
Lipa emotka
0 0

Kwiatuszek2506

#6137634 Napisano: 28.12.2015 15:07:48
kaskaderka1 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

ewikewik napisał(a):

Green Velo

Ok.widzę ...
Lipa emotka

Ale przecież rozdali mniej nagród. Miało być: 30/10/10 emotka
0 0

Gość: anika1989

#6137646 Napisano: 28.12.2015 15:12:06
@Kwiatuszek2506 napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

ewikewik napisał(a):

Green Velo

Ok.widzę ...
Lipa emotka

Ale przecież rozdali mniej nagród. Miało być: 30/10/10 emotka

Dziwny ten konkurs... Pisze ktoś do nich w tej sprawie? Rzeczywiście jest mniej nagród rozdanych...
0 0

szala

#6137650 Napisano: 28.12.2015 15:13:30
Trzeba się ich zapytać o co chodzi
...
0 0

Kwiatuszek2506

#6137659 Napisano: 28.12.2015 15:29:35
Teraz nagle dodali pozostałe 12 osób...
0 0

kaskaderka1

#6137660 Napisano: 28.12.2015 15:33:06