Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

tyros27

#6138595 Napisano: 29.12.2015 23:14:54
luzak napisał(a):

Potrzebuję pomocy, nie dochodzą mi maile na paczkę sprzątaczkę, mam zwrotki niedostarczona poczta - zwrot do nadawcy, dlaczego tak się dzieje?Dzisiaj ostateczny termin odesłania paragonu, jak zwykle na ostatnią chwilę to zostawiłam

Musisz mieć jakiś błąd w adresie.
0 0

Gość: mariolakal

#6138599 Napisano: 29.12.2015 23:17:18
luzak napisał(a):

Potrzebuję pomocy, nie dochodzą mi maile na paczkę sprzątaczkę, mam zwrotki niedostarczona poczta - zwrot do nadawcy, dlaczego tak się dzieje?Dzisiaj ostateczny termin odesłania paragonu, jak zwykle na ostatnią chwilę to zostawiłam

kontakt@paczka-sprzataczka.pl Wysyłasz na taki adrres ? 
0 0

#6138601 Napisano: 29.12.2015 23:20:11
mariolakal napisał(a):

luzak napisał(a):

PS. Może wysyłasz z wp.pl ? tam zawsze są jakieś problemy z dostarczeniem wiadomości, ale w rezultacie dochodzą...
0 0

monia24

#6138602 Napisano: 29.12.2015 23:20:35
Jeśli Ci się nie uda to zadzwoń jutro do nich i powiedz jaki masz problem. Może coś poradzą.
0 0

malutka456

#6138603 Napisano: 29.12.2015 23:24:26
pewnie zostanę okrzyknięta blondynką 2015 roku, ale niech mnie ktoś oświeci...w polomarket smsa zaczynamy od słowa WYJAZD - czy to jest prefiks czy zdanie konkursowe mamy od tego zacząć? emotka emotka
0 0

Gość: luzak

#6138604 Napisano: 29.12.2015 23:25:59
mariolakal napisał(a):

luzak napisał(a):

no na taki adres wysyłam i przychodzi mi zwrotka że niedostarczone,
0 0

Gość: wisienka

#6138605 Napisano: 29.12.2015 23:26:04
malutka456 napisał(a):

pewnie zostanę okrzyknięta blondynką 2015 roku, ale niech mnie ktoś oświeci...w polomarket smsa zaczynamy od słowa WYJAZD - czy to jest prefiks czy zdanie konkursowe mamy od tego zacząć? emotka emotka

wyjazd - to jest prefiks emotka
0 0

mczarna

#6138606 Napisano: 29.12.2015 23:26:17
mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

luzak napisał(a):

PS. Może wysyłasz z wp.pl ? tam zawsze są jakieś problemy z dostarczeniem wiadomości, ale w rezultacie dochodzą...

z wp nie było problemu, po co taki ferment???
0 0

malutka456

#6138607 Napisano: 29.12.2015 23:26:47
wisienka napisał(a):

malutka456 napisał(a):

wyjazd - to jest prefiks emotka

dzięki emotka
0 0

Gość: luzak

#6138608 Napisano: 29.12.2015 23:29:23
monia24 napisał(a):

Jeśli Ci się nie uda to zadzwoń jutro do nich i powiedz jaki masz problem. Może coś poradzą.

pewnie tak zrobię, bo już 2 godziny siedzę żeby odesłać ten głupi paragon, najpierw mi się skaner popsuł, a teraz maile nie dochodzą, mąż mówi, że to klątwa emotka
0 0

#6138609 Napisano: 29.12.2015 23:33:56
mczarna napisał(a):

mariolakal napisał(a):

mariolakal napisał(a):

luzak napisał(a):

z wp nie było problemu, po co taki ferment???

To nie jest żaden ferment tylko wynik  z pobieżnych informacji na forum... Często pojawiały się problemy ze zwrotką na wp.pl... emotka  
0 0

Gość: giuliettaX

#6138613 Napisano: 29.12.2015 23:39:13
luzak napisał(a):

monia24 napisał(a):

pewnie tak zrobię, bo już 2 godziny siedzę żeby odesłać ten głupi paragon, najpierw mi się skaner popsuł, a teraz maile nie dochodzą, mąż mówi, że to klątwa emotka

klątwa emotka  dziś cały dzień jakieś błędy na wp to może temu, ale spoko masz dowód, że próbowałaś odesłać, jak coś to wyślesz screenshota  emotka
0 0

monia24

#6138626 Napisano: 30.12.2015 00:18:56
luzak napisał(a):

monia24 napisał(a):

weź jeszcze spróbuj w ten sposób że nie wpisujesz adresu odbiorcy tylko na maila o wygranej daj Odpisz czy odpowiedz. Może jakiś błąd w adresie Ci się wkrada.
0 0

mirai

#6138628 Napisano: 30.12.2015 01:05:22
koniczynka123 napisał(a):

delvitto napisał(a):

lager napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

a konkurs Tchibo? jakaś ściema czy co? tyle nagród i nic na forum?
http://www.10lat-tchibo.pl/
w ostatnim losowaniu nie rozdali nawet wszystkich nagrod ;(

Ja juz kiedys pisalam ze to chyba jakis totalny hit. Pamietam jak jedna osoba sie chwalila bonem z tchibo ale nic wiecej nie bylo napisane więc rownie dobrze mogl go wygrac np na jakims konku fb. Co tydzien 111 nagrod a tu cisza. Dziwny zbieg okoliczności nawet biorąc pod uwagę fakt, że nie wszyscy się chwalą w mdw...

no własnie;( miałam nadzieję na bonik, w jednym tygodniu wysłałam 2 zgłoszenia.
Panie w sklepie dawały ulotki z konkursem, każdemu,kto wydał 50 zł, więc może dużo ludzi grało;(

Moja siostra dostała sms( o 100 zł) końcem listopada a zgłoszenie posłała na początku listopada-pewnie rezerwa.

Ja też co do tego konkursu mam wątpliwości. W sumie miałem 6 paragonów - to że nie wygrałem mnie nie dziwi - dziwi mnie brak zwycięzców z e-konkursy. Wiem, że wiele osób brało w nim udział, a większość wylosowanych aut trafiło do Warszawy. Cuda, cuda się dzieją...
0 0

lager

#6138652 Napisano: 30.12.2015 08:57:48
Wzięłam udział, bo miałam jakąś intuicję, że to mi wylosują Opla emotka emotka śmiech mnie ogrania z mojej naiwnościemotka emotka emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6138663 Napisano: 30.12.2015 09:42:19
lager napisał(a):

Wzięłam udział, bo miałam jakąś intuicję, że to mi wylosują Opla emotka emotka śmiech mnie ogrania z mojej naiwnościemotka emotka emotka

a moja intuicja nie pozwoliła mi puścić nawet jednego zgłoszenia emotka  a znacie tych ludzi z listy? ja nie bardzo  emotka  
0 0

lager

#6138665 Napisano: 30.12.2015 09:51:52
giulietta napisał(a):

lager napisał(a):

a moja intuicja nie pozwoliła mi puścić nawet jednego zgłoszenia emotka  a znacie tych ludzi z listy? ja nie bardzo  emotka  

Nie znam nikogo, pewnie jakaś część jest prawdziwa, ale czy całość... tego nikt się nie dowie chyba emotka
0 0

spursman

#6138676 Napisano: 30.12.2015 10:20:17
lager napisał(a):

giulietta napisał(a):

lager napisał(a):

Nie znam nikogo, pewnie jakaś część jest prawdziwa, ale czy całość... tego nikt się nie dowie chyba emotka

Ostatni samochód do Tarnowa. Taki gość istnieje - więc akurat tu nie fikcja
0 0

iwona0103

#6138678 Napisano: 30.12.2015 10:22:42

lager

#6138679 Napisano: 30.12.2015 10:22:53
spursman napisał(a):

lager napisał(a):

giulietta napisał(a):

lager napisał(a):

Ostatni samochód do Tarnowa. Taki gość istnieje - więc akurat tu nie fikcja

To fajnie wiedzieć emotka
0 0