Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

luko922

#6149841 Napisano: 25.01.2016 13:20:08
stefania7 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ja wygralem w poprzednim etapie śniadania z dnia 12.01. Wtedy gdy ludzie na forum chwalili się sniadaniowkami z regionu dnia, ja nie miałem żadnego maila. Dopiero 2,czy 3 dni później dostałem info o wygranej, pod koniec etapu o tym, że wygrałem śniadania. Więc nie wiem jak oni to robią. 

a śniadania wygrywa się z konkretnego dnia (jedna osoba na jeden dzień) czy po prostu 7 osób z całego tygodnia, z dowolnych dni?

Z tego jak ja wygralem, wychodziłoby na to, że wybierają sobie jedno dziennie a informują na końcu 
0 0

Gość: erychta00

#6149879 Napisano: 25.01.2016 14:24:20
Czy ktoś posiada jakieś szczegółowe informacje lub kontakt telefoniczny odnośnie zwrotów opieki weterynaryjnej z programu wiem jak karmić? Tak się zastanawiam czy szczepienia również są uwzględniane. 
0 0

requiem29

#6149882 Napisano: 25.01.2016 14:35:18
erychta00 napisał(a):

Czy ktoś posiada jakieś szczegółowe informacje lub kontakt telefoniczny odnośnie zwrotów opieki weterynaryjnej z programu wiem jak karmić? Tak się zastanawiam czy szczepienia również są uwzględniane. 

Jak dzwoniłam w grudniu to tłumaczyli mi, że każda wizyta u weterynarza potwierdzona paragonem. Na paragonach mam zabieg chirurgiczny, badanie kliniczne , szczepienie, badanie kontrolne etc. 
0 0

wojowniczka

#6149886 Napisano: 25.01.2016 14:42:54
defed napisał(a):

A jak to jest z ogłaszaniem wyników z Belvity? Wysyłają maile czy najpierw lista na stronie?
W sumie wysłałam tylko 1 (zdawało mi się fantastyczne) zgłoszenie: w 3 etapie. Jakieś wyniki się już pojawiły... Mnie tam nie ma. Normalnie wstyd i hańba dla mojego rodu-niemożliwość wygrania nawet śniadaniówki, a  tyle ich jest! emotka emotka

Defed! Uwielbiam Cię! Mój tekst też był fantastyczny, więc pewnie startujemy w dogrywce! Niech wygra najlepszy!
0 0

Gość: defed

#6149888 Napisano: 25.01.2016 14:45:55
wojowniczka napisał(a):

defed napisał(a):

A jak to jest z ogłaszaniem wyników z Belvity? Wysyłają maile czy najpierw lista na stronie?
W sumie wysłałam tylko 1 (zdawało mi się fantastyczne) zgłoszenie: w 3 etapie. Jakieś wyniki się już pojawiły... Mnie tam nie ma. Normalnie wstyd i hańba dla mojego rodu-niemożliwość wygrania nawet śniadaniówki, a  tyle ich jest! emotka emotka

Defed! Uwielbiam Cię! Mój tekst też był fantastyczny, więc pewnie startujemy w dogrywce! Niech wygra najlepszy!

emotka  bojowe nastawienie ma dziś wojowniczka emotka
0 0

Gość: farmerka

#6149894 Napisano: 25.01.2016 14:54:10
Jak wysyłacie dane do Belriso cofa Wam z powrotem na stronę z danymi ? Jest jakieś potwierdzenie ,że dane zostały wysłane ?emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6149933 Napisano: 25.01.2016 16:07:36
stefania7 napisał(a):

bianco napisał(a):

Mam pytanie
„Wygrywaj właściwie pielęgnując włosy”
prowadzonego w sieci drogerii Super-Pharm - gdzie były 3 karty po 50 zł
wczoraj chciałam zrobić zakupy ale mam KARTY NIEAKTYWNE
czy ktoś też tak ma?

tak, wszyscy tak mają

ktoś wie czy są już aktywne?
0 0

luko922

#6149934 Napisano: 25.01.2016 16:08:51
Czy w Belriso trzeba mieć paragon z danego etapu, żeby móc zagrać? Bo wiem, że z Zott w Biedronce tak trzeba, a tu? 

W ogóle na 4 zgłoszenia tylko jedna rękawiczka, jakoś marnie bardzo...  emotka
0 0

edzia21

#6149966 Napisano: 25.01.2016 17:22:53
luko922 napisał(a):

Czy w Belriso trzeba mieć paragon z danego etapu, żeby móc zagrać? Bo wiem, że z Zott w Biedronce tak trzeba, a tu? 

Nie, nie trzeba...pamiętaj jedynie, że w Belriso można wysłać wyłącznie 1 zgłoszenie na 1 osobę/dane (dotyczy chyba całego konkursu)
0 0

androm

#6149969 Napisano: 25.01.2016 17:27:38
erychta00 napisał(a):

ja do nich napisalam z prosba o szczegoly ale juz z tydzien nic nie odpisali
0 0

luko922

#6149970 Napisano: 25.01.2016 17:34:35
edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Nie, nie trzeba...pamiętaj jedynie, że w Belriso można wysłać wyłącznie 1 zgłoszenie na 1 osobę/dane (dotyczy chyba całego konkursu)

Aha, dzięki. To na koty chyba będę grał...  Może się nie kapną, że Psotka, albo Bura to kocie imiona emotka
0 0

Gość: dzikiwiewiór

#6149975 Napisano: 25.01.2016 17:56:57
@dzikiwiewiór napisał(a):

Kwiatuszek2506 napisał(a):

stefania7 napisał(a):

Skan lub zdjęcie paragonu z Belvity przesyła się od razu na e-maila czy dopiero po wynikach? emotka

to pytanie było juz kilka razy na forum
tak samo, jak odpowiedź na nie
a wszystko, jak zawsze, jest w regulaminie

Moje pytanie już usunęłam wcześniej, ponieważ znalazłam odpowiedź w regulaminie. 
PS. Z tym, że zawsze wszystko jest w regulaminie nie mogę się zgodzić. W tym przypadku akurat jest, ale nie zawsze tak się niestety zdarza.

a wysyła się, czy nie ?

ponawiam emotka
0 0

mczarna

#6149977 Napisano: 25.01.2016 18:03:27

stefania7 napisał(a):

Skan lub zdjęcie paragonu z Belvity przesyła się od razu na e-maila czy dopiero po wynikach? emotka

Moje pytanie już usunęłam wcześniej, ponieważ znalazłam odpowiedź w regulaminie. 
PS. Z tym, że zawsze wszystko jest w regulaminie nie mogę się zgodzić. W tym przypadku akurat jest, ale nie zawsze tak się niestety zdarza.

a wysyła się, czy nie ?

ponawiam emotka

Była już o tym mowa...Wysyła się skan paragonu po wysłaniu zgłoszenia ( są 3 dni na to). Poza tym Belvita sama o tym pisze przy wysyłaniu zgłoszenia...
0 0

adrian

#6149981 Napisano: 25.01.2016 18:07:40
Czy tylko ja czekam jeszcze na nagrodę z konkursu Babyliss CastingGrils w Carrefour?
http://lorealcastinggirls.pl/carrefour/

Czyżby agencja Blueberry, która organizowała ten konkurs zawinęła się? Nie dochodzą maile, a telefon informuje, że nie ma takiego numeru... emotka
0 0

Gość: belca

#6149983 Napisano: 25.01.2016 18:08:54
adrian napisał(a):

Czy tylko ja czekam jeszcze na nagrodę z konkursu Babyliss CastingGrils w Carrefour?
http://lorealcastinggirls.pl/carrefour/

Czyżby agencja Blueberry, która organizowała ten konkurs zawinęła się? Nie dochodzą maile, a telefon informuje, że nie ma takiego numeru... emotka

Ja też nie dostałam jednej z nagród:/
0 0

Gość: dzikiwiewiór

#6149984 Napisano: 25.01.2016 18:12:49
mczarna napisał(a):

stefania7 napisał(a):

a wysyła się, czy nie ?

ponawiam emotka

Była już o tym mowa...Wysyła się skan paragonu po wysłaniu zgłoszenia ( są 3 dni na to). Poza tym Belvita sama o tym pisze przy wysyłaniu zgłoszenia...

Organizator wysyła do Laureata Nagrody zgodnie z powyższym wyłącznie jedną wiadomośćemail. W odpowiedzi na powiadomienie o wygranej, Laureat Nagrody I oraz II Stopnia
zobowiązany jest przysłać na adres e-mail kontakt@ziewaszczyspiewasz.pl w ciągu 3 dni od
powiadomienia o wygranej skanu lub zdjęcia dowodu dokonania Zakupu Promocyjnego
zarejestrowanego w ramach jego zwycięskiego Zgłoszenia.

po co tak kłamać czarna?
0 0

mysia

#6150000 Napisano: 25.01.2016 18:50:54

mczarna napisał(a):

Organizator wysyła do Laureata Nagrody zgodnie z powyższym wyłącznie jedną wiadomośćemail. W odpowiedzi na powiadomienie o wygranej, Laureat Nagrody I oraz II Stopnia
zobowiązany jest przysłać na adres e-mail kontakt@ziewaszczyspiewasz.pl w ciągu 3 dni od

po co tak kłamać czarna?

yyy ale z czym ona niby kłamie?  emotka Po przesłaniu zgłoszenia zawsze przychodzi wiadomość "Niebawem dowiesz się, czy Jury zaczęło śpiewać podczas czytaniaTwojej odpowiedzi! Twoje dane z paragonu: .......................... Na skan lub zdjęcie Twojego paragonu czekamy 3 dni"
0 0

mczarna

#6150019 Napisano: 25.01.2016 19:10:35
Mysia napisał(a):

mczarna napisał(a):

po co tak kłamać czarna?

yyy ale z czym ona niby kłamie?  emotka Po przesłaniu zgłoszenia zawsze przychodzi wiadomość "Niebawem dowiesz się, czy Jury zaczęło śpiewać podczas czytaniaTwojej odpowiedzi! Twoje dane z paragonu: .......................... Na skan lub zdjęcie Twojego paragonu czekamy 3 dni"

dzikiwiewiór- a wziąłeś w ogóle udział w tym konkursie? Ja akurat wygrałam i wiem co miałam zrobić,więc nie oczerniaj ludzi! W mailu po potwierdzeniu mojego zgłoszenia był taki tekst Na skan lub zdjęcie Twojego paragonu czekamy 3 dni
[email protected] 
Przy wygranej już takiego info nie było, bo mieli skan. 
Dzięki Mysia za wsparcie!
0 0

Gość: ewikewik

#6150021 Napisano: 25.01.2016 19:13:10
luko922 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Aha, dzięki. To na koty chyba będę grał...  Może się nie kapną, że Psotka, albo Bura to kocie imiona emotka

Jak Smolar to dasz radę...
0 0

Gość: calle

#6150034 Napisano: 25.01.2016 19:43:48
Mam pytanie, czy były może wyniki z tego konkursu -> https://www.e-kon....html#.VmlykErhDIU 
Minął już ponad tydzień od regulaminowego czasu..
0 0