Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

xpac

#6156209 Napisano: 05.02.2016 21:05:13
kemli napisał(a):

aaaa gdzie mozna kupic najtaniej gumy winterfresh xxl albo airwaves xxl?

Uprzedzając odpowiedzi C4, Biedronka, Stokrotka, Auchan, Real, Lidl, Groszek, Tesco, Żabka, osiedlowy....  a tak naprawdę w sklepie w którym jest aktualnie na nie promocja ...
0 0

kemli

#6156210 Napisano: 05.02.2016 21:09:21
xpac napisał(a):

kemli napisał(a):

Uprzedzając odpowiedzi C4, Biedronka, Stokrotka, Auchan, Real, Lidl, Groszek, Tesco, Żabka, osiedlowy....  a tak naprawdę w sklepie w którym jest aktualnie na nie promocja ...

no właśnie chciałabym się dowiedzieć czy aktualnie w którymś z tych sklepów jest promocja. mieszkam na wsi więc nie mam pod nosem tych sklepów emotka
0 0

xpac

#6156211 Napisano: 05.02.2016 21:12:52
kemli napisał(a):

xpac napisał(a):

kemli napisał(a):

no właśnie chciałabym się dowiedzieć czy aktualnie w którymś z tych sklepów jest promocja. mieszkam na wsi więc nie mam pod nosem tych sklepów emotka

Wystarczy przejrzeć gazetki, bo jak widać dostęp do Internetu maszfile:///C:UsersMateuszAppDataLocalTempmsohtmlclip11clip_image001.gifaleeeee...naprawdę wątpię żeby gdzieś była promocje na te gumy ....

0 0

kemli

#6156213 Napisano: 05.02.2016 21:15:59
xpac napisał(a):

kemli napisał(a):

xpac napisał(a):

kemli napisał(a):

Wystarczy przejrzeć gazetki, bo jak widać dostęp do Internetu masz aleeeee...naprawdę wątpię żeby gdzieś była promocje na te gumy ....

przejrzałam i nie znalazłam, ale może gdzieś jakaś promocja jest której nie ma w gazetce, nie wiem emotka  pomyślałam, że ktoś może mieć jakieś info emotka

może nawet nie tyle co promocja ale najniższa cena. nie przepadam za gumami do żucia, więc nie mam pojęcia ile może kosztować taka paka xxl emotka
0 0

mczarna

#6156216 Napisano: 05.02.2016 21:32:06
kemli napisał(a):

xpac napisał(a):

kemli napisał(a):

xpac napisał(a):

kemli napisał(a):

Wystarczy przejrzeć gazetki, bo jak widać dostęp do Internetu maszaleeeee...naprawdę wątpię żeby gdzieś była promocje na te gumy ....

przejrzałam i nie znalazłam, ale może gdzieś jakaś promocja jest której nie ma w gazetce, nie wiem emotka  pomyślałam, że ktoś może mieć jakieś info emotka

może nawet nie tyle co promocja ale najniższa cena. nie przepadam za gumami do żucia, więc nie mam pojęcia ile może kosztować taka paka xxlm

U mnie nie widziałam nigdzie, pewnie pojawią się po akcji...Kupuję gumy bardzo często,więc akurat sprawdzam co i jak. Nie ma w osiedlowych, nie ma c4 supersam, nie ma z Żabce itd....
0 0

staszek

#6156248 Napisano: 05.02.2016 22:36:02
http://cursor.pl/...ywiec_01.02.2016.pdf
Czy ktoś wie o jakie hasło i z jakiej krzyżówki im chodzi? emotka
0 0

staszek

#6156261 Napisano: 05.02.2016 22:52:35
magnus napisał(a):

staszek napisał(a):

http://cursor.pl/...ywiec_01.02.2016.pdf
Czy ktoś wie o jakie hasło i z jakiej krzyżówki im chodzi? emotka

Mila ?

Tak.
0 0

danaaa

#6156263 Napisano: 05.02.2016 22:54:37
kemli napisał(a):

xpac napisał(a):

kemli napisał(a):

xpac napisał(a):

kemli napisał(a):

Wystarczy przejrzeć gazetki, bo jak widać dostęp do Internetu maszaleeeee...naprawdę wątpię żeby gdzieś była promocje na te gumy ....

może nawet nie tyle co promocja ale najniższa cena. nie przepadam za gumami do żucia, więc nie mam pojęcia ile może kosztować taka paka xxl emotka

U mnie są w Kauflandzie.  Ja kupowałam jeszcze w grudniu, były wtedy po 3,69 , teraz  cena na pewno uległa zmianie. Niestety wiekszość z zakupionych przeze mnie opakowań miała już wykorzystane kody.emotka
0 0

Kwiatuszek2506

#6156283 Napisano: 05.02.2016 23:21:20
Kojarzycie może konkurs nieolewamymiasta? Pisało się tam życzenia dla miasta. Dziś miały być wyniki, tymczasem strona nagle "zniknęła".
Ktoś ma jakieś info? emotka  
0 0

Gość: evita

#6156286 Napisano: 05.02.2016 23:24:05
Witam piątkowo

Mam pytanie. Nie wiem czy dobrze rozumiem zapis regulaminu Visa/Mastercard.

"(...) zgłaszana przez niego Transakcja, uprawniająca go do udziału w Loterii, nie dotyczyła zakupu produktów takich jak: produkty alkoholowe, wyroby tytoniowe, broń palna, substancje psychotropowe, środki odurzające, a także leki, środki spożywcze specjalnego przeznaczenia żywieniowego lub wyroby medyczne, podlegające refundacji ze środków publicznych, a jeśli dotyczyła ich częściowo, to kwota Transakcji podana w formularzu zgłoszeniowym nie uwzględnia wartości ww. produktów."

Jak mój luby zrobił zakupy w biedronce i na paragonie mamy piwo to serio serio mam wyjąć tę kwotę i będzie dobrze? Prosiłam, by kupił osobno, ale nie wyszło...

Głupie pytanie, bo jest napisane czytelnie, ale odczuwam jakąś niepewność.
Będę wdzięczna za potwierdzenie bądź wyprowadzenie z błędnego myślenia.

0 0

Gość: dolly

#6156291 Napisano: 05.02.2016 23:29:40
evita napisał(a):

Witam piątkowo

Mam pytanie. Nie wiem czy dobrze rozumiem zapis regulaminu Visa/Mastercard.

"(...) zgłaszana przez niego Transakcja, uprawniająca go do udziału w Loterii, nie dotyczyła zakupu produktów takich jak: produkty alkoholowe, wyroby tytoniowe, broń palna, substancje psychotropowe, środki odurzające, a także leki, środki spożywcze specjalnego przeznaczenia żywieniowego lub wyroby medyczne, podlegające refundacji ze środków publicznych, a jeśli dotyczyła ich częściowo, to kwota Transakcji podana w formularzu zgłoszeniowym nie uwzględnia wartości ww. produktów."

Jak mój luby zrobił zakupy w biedronce i na paragonie mamy piwo to serio serio mam wyjąć tę kwotę i będzie dobrze? Prosiłam, by kupił osobno, ale nie wyszło...

Głupie pytanie, bo jest napisane czytelnie, ale odczuwam jakąś niepewność.
Będę wdzięczna za potwierdzenie bądź wyprowadzenie z błędnego myślenia.

Tak, odliczasz piwo i podajesz kwote bez  niego emotka
0 0

Gość: evita

#6156300 Napisano: 06.02.2016 00:00:28
dolly napisał(a):

Tak, odliczasz piwo i podajesz kwote bez  niego emotka

Bardzo dziękuję dolly emotka
0 0

maryam

#6156302 Napisano: 06.02.2016 00:05:37
snowflake dzięki za gre,szkoda że już koniec bo tylko na 160 miejsce zdołałam się zapisać emotka
0 0

Gość: kubutek

#6156309 Napisano: 06.02.2016 08:46:20
kemli napisał(a):

Jakies 2 tyg temu widziałem w delikatesach centrum, nie wiem czy sa nadal i w jakiej cenie emotka
0 0

venix

#6156314 Napisano: 06.02.2016 09:48:19
weronikatg napisał(a):

Mam 2 Listeriny.
Ktoś pamięta,  czy jedna wygrana na gospodarstwo, czy na osobę?

Na gospodarstwo 
0 0

kalafior

#6156317 Napisano: 06.02.2016 09:59:52
Czy ktoś wie, czy Auchan wysyła maile o wygranej/przegranej w weekendy?
0 0

golocia

#6156318 Napisano: 06.02.2016 10:00:38
Auchana nadal nie ma?  emotka
0 0

grzybekmalutki

#6156320 Napisano: 06.02.2016 10:01:22
kalafior napisał(a):

Czy ktoś wie, czy Auchan wysyła maile o wygranej/przegranej w weekendy?

to pierwszy weekend tego konkursu, więc czas pokaże.
0 0

Gość: poprostuanette

#6156321 Napisano: 06.02.2016 10:01:32
golocia napisał(a):

Auchana nadal nie ma?  emotka

moze dlatego ze sobota emotka
0 0

Gość: GrubyGrubas

#6156324 Napisano: 06.02.2016 10:03:11
Przecież w regulaminie jest to jasno napisane, że wyniki z piątków i weekendów będą w poniedziałki... Punkt 2.3:

"W przypadku rund odbywających się w piątki i weekendy, ogłoszenie wyników tych rund nastąpi w najbliższy następujący po nich
poniedziałek "

Pozdrawiam
0 0